Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Ugye azért nem fogsz az internet mellett ülve olyat kérdezni, hogy hol vegyél meg valamit? De mert gondolom a google-ról sosem hallottál, ezért segítek rajtad, mert én ilyen rendes vagyok...
egy példa

enlightened
Na eljutottam arra a pontra, hogy gamepad nélkül nem megy tovább. Sajnos nem tudom hol kéne venni se arcade sticket, valamiért amikor itt megkérdezem a fórumon akkor se ad senki se tippet. Valószínûleg ez azért lehet mert Magyarországon nem lehet kapni. Ha így áll a helyzet itt abba kell hagynom a játékot.

Egy kis helpet PLZ
Igen odáig már eljutottunk, de ettõl sajnos nem oldódott meg.

Ha beállítjuk az options-ben a gombkiosztásnál az egyiket controllerre a másikat arcade stickre, akkor sem engedi, h kilépjünk a menübõl, csak ha bezárjuk valamelyiket.

<#confused>
Üdv mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék tõletek a játékot már többször feltelepíttetem, még több fajta Iso-bol is de a végeredmény mindég ugyan az. A játékon belül ha rányomok a start-ra akkor minden megáll és nem történik semmi. Nem tudna valaki segíteni mert nem tudom miért nem megy a játék. A választ elõre is köszönöm.
enlightened
Csáó, Live ID-m: Sugata Sanshiro. Már többször írtam a fórumon, hogy szívesen játszom bárkivel. Elég sok ideje tolom már nem vok annyira rossz.

Kizsde
Hali ryzlapwnz!

Valahol olvastam, hogy a billentyûzetet mindig az 1-es kontrollernek kell beállítani, mert egyébkén nem fog mûködni a versus. Nem biztos, hogy ez a probléma, de egy próbát megér.

Üdv.

Games For Windows Live ID: Rashool

PogEe
Köszi sikerült megcsinálni ne haragudjatok a hülye kérdésért!!!😊

PogEe
Sziasztok, egy kérdésem lenne... Mi lehet az oka hogy nekem nincs a c meghajton semmilyen Capcom mappa amibe elviekben a mentések lennének és ezért nem is ment a játék. Segitségeteket elõre is köszönöm...

Sziasztok!

Az a problémánk, hogy nem tudunk versusban játszani valamiért...

Nem lép be a player 2 akármit nyomunk a joyon.

Nem tudja vki, h ez mitõl lehet v mit kéne csinálni?
Kizsde
Szerintem dobjuk be a közösbe a Games for Windows Live gamertag-eket és keressük egymást a játékon belül.

Kizsde
Sziasztok!

Én is épp magyar játékosokat keresek akik tolják Live-on. Bár én nem vagyok nagymester a játékban, de szívesen játszanék honfitársak ellen 😊 Vagy akár lehetne kisebb klánt is csinálni (már ha nincs eleve).

Live ID-m: Rashool

Üdv.

enlightened
Protector akkor Magyarországon nem lehet kapni sf4 hez gamepadot?

andrew1988
én is játszok még liveon...

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

The Protector
Jah-és az ultrája az összes Ultrát leveri.Jó El fuerte.Meg a random múvjai.
Próbáltam vele is meg cammy vel is.Jók õk is.DE Fei Long az örök.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

enlightened
Kicsit pang a fórum. Már csak én meg protector játszunk live-on? Ne már srácok! Nem olyan rossz ez a játék most például el fuertevel verek mindenkit, mondjuk vele észnél kell lenni, de van egy csomó rejtett trükkje és falról is sokféleképpen le tud jönni levegõben ugró embert is kétféleképp leszed onnan és az ultraja is jól sebez, mindenkinek ajánlani tudom aki az irtó gyors játékmenetet szereti.

enlightened
Én komolyan tolom a gamet! Már mióta kijött folyamatosan tolom, de most már G2-ben egyre jobban érzem hogy nem bírok egy championshipet végigvinni gamepad nélkül gyorsabbnak kell lennem! Légyszi írd le Magyarországon hol lehet kapni?

The Protector
Pedig le lehet!!
Bár én sem tudom elképzelni.Sokszor mikor ilyen ultragyors kombókat rámvágnak.Ütés,hadoken,shoryuken vagy vmi ennélis hosszabb meg szoktam kérdezni h bill vgy gameoad.És ilyen kombós arcok mind gamepadot írnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én nem tudom elképzelni, hogy egy gamepaddal, hogyan lehetne gyorsabban és pontosabban leütni az irányokat mint billentyûzettel.
The Protector
Hát....mindját próbálok keresni neked e addig leírom h csak ehez való padot akkor vegyél ha nagyon komolyan gondolod a játékot vagy sok pénzed van és nem jelent akadályt az h ez a pad csak ehez a játékhoz jó.

enlightened
Valaki légyszi segítsen. Magyarországon hol lehet beszerezni olyan gamepadot amivel a profik játszanak?

Bartn73
Valaki a Costume DLC-t mán belinkelte ide még az elejénn énis igy töltöttem le egy 187 megás csomag volt De azcsak 1 szinbe volt elérhetõ mármint a +ruhák kelett hozzá egy másik progi is SF4 Costume toggler ez (legalábbis én igy használom és igy a +ruhák minden színbe elérhetõek)

RETROB0Y
A Costume DLC nekem is kellene de sajan sehol se találom

norbi2fraktal
hát lehet ,de én mint nagy ware-os nem láttam sehol

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Nem ere gondoltam hanem hivatalos skin csomagra, biztos valahol fen van az is.
Elõrhetõ pc-n is pl. itt:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Street_Fighter_IV_Nude_mod
andrew1988
csak te látod

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

ha más skineket használok, vagy csinálok akkor azokat felötölti és más is látja az online játék közben, vagy csak az én gépemen lesz látható?
norbi2fraktal
elérhetõ pc-n de nem ingyééé

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fõleg Sacura ás Chun LI ruhája kellene, vagy az csak konzolon érhetõ el?
Ott csak új színeket kapok...
De más ruhákat nem. Vagy minden karakterrel kikel vinni mindet?

norbi2fraktal
#2087 pl az elsõ dolog/baj az hogy nem csak LP-al kell, hanem ott a LK is tehát Light Pounch+Light Kick a második dobásnál vissza felé....Sonic Boom== tartds hátra engedd ki majd gyorsan elõre ütés--ez a charges attacknál mind így van...

#2088---Challange mode...Time Attack+Survival itt kapod a ruhákat..

Sziasztok!!
Hogy lehet unlockolni más ruhákat? Vagy lehet egyáltalán?
Melyik szekciót kel teljesíteni?
Köszi elõre is.
Slig
Na sikerült futtatható sebességre bírni. Minden low csak a háttér nem, mert különben feketeség lenne... Egy a gáz, hogy a kombókat nem adja be, trainingben sem. Kontrollerrel se, billzettel se. Pl a dobás elvileg úgy lenne, ha közel vagyok az ellenfélhez, akkor < - + LP ; nos ez nem megy... meg a többi se, pl guile-al nem tudok sonic boomot... Mi lehet a hiba?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Sziasztok!Egy meccs után hogy lehet elmenteni replaybe,nem lattam ra semmi opciot?
norbi2fraktal
igen ez az alap dobás, elõre felé tartva kell csinálni,és a hásik hátra felé...

RETROB0Y
legyél közel az ellenhez és akkor egy fajta dobást fog csinálni a karid

Kongy
Hello

Meg tudtnátok mondani, hogy mit kell csinálni a challengeben amikorv ezt írja : (near opponent <- L puch kick

Namost egyenként tom mik ezek, de hogy pontosan mit is kellene csinálni? Vmilyen dobás? mert minden karinál itt vok elakadva. pls help!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RETROB0Y
folyamatban a banner berakás

The Protector
Jah.DE lehetne jobbis,de befogom a pofám mert én még ilyet sem tudok.
Ken jól néz ki rajta de ryu mint egy fogyatékos.

norbi2fraktal
sztem ken & ryu-s legyen

RETROB0Y
Nah melyik legyn a banner??

Ott vannak a képek

válasszatok

Amiga
Tehát buffereli a kiadott parancsokat? Mert nekem ez az ütés / hadoken kombó még 500-ból egyszer sem jött össze, sem billentyûzetrõl, sem a dual actionnal...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Magh
Még annyit, hogy ne szívj, mint én, és egybõl bindold be külön gombra a dobást és különösen a focust, különben nem fog mûködni egy focus/dash canceles kombó sem. A tripla P/K-et nem muszáj minden karakternnél külön bindolni.

Magh
Be kell bufferelni szinte a teljes kombinációt, aztán, mikor vége (vagy amikor cancelezni akarod), lenyomod az utolsó gombot. MP+Hadokennél nyomsz egy MP-ot, az animáció alatt le+elõre, az elõrét nyomva tartod, aztán a megfelelõ pillanatban újra MP (vagy bármilyen P). Sok esetben meg lehet (kell) elõzni bizonyos leütéseket. Pl Sakura következõ kombója cHP + Shouken, itt elõre + le, gyorsan elnyomod az ütést, elõre (nyomva tartod) HP, és megcsinálja. Ki kell tapasztalni a sorrendet, hogy mikor mit kell nyomva tartani, és mely animációs fázis alatt mennyi parancsot kell beadni, ha pár jól megy, a többit könnyû kitalálni.

Azota 2x sikerült az 500 probálkozásbol, de azota se.
Gyorsan kell leütni?
Ugy ütöm le, hogy szinte teljesen egyszerre rácsapok a billentyüzetre, de azért a billentyük sorrendje még megvan... és igy se.
"ha gyors vagy és jókór idõzitsz akkor csináld úgy hogy közepes ütés és LE+ELÕRE, csak ennyi, nem kell még egy ütés"

Ezt vki elmagyarázhatná nekem!
A hadokennek egy ütéssel van vége, mi az, hogy ha gyors vagy, nem kekell ütés? Nem értem.
Próbáltam ütés nélkül de nem mûködik, és nem is lenne logikus.
RETROB0Y
Sry

utolsó 2 kép itt van

RETROB0Y

Vagy ez

http://kephost.com/images/856_street_fighter_4_main.jpg

Vagy

http://kephost.com/images/169_StreetfighterIV_banner.jpg

Melyik legyen?