Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy példa
Ha beállítjuk az options-ben a gombkiosztásnál az egyiket controllerre a másikat arcade stickre, akkor sem engedi, h kilépjünk a menübõl, csak ha bezárjuk valamelyiket.
<#confused>#confused>
Egy kis segítséget kérnék tõletek a játékot már többször feltelepíttetem, még több fajta Iso-bol is de a végeredmény mindég ugyan az. A játékon belül ha rányomok a start-ra akkor minden megáll és nem történik semmi. Nem tudna valaki segíteni mert nem tudom miért nem megy a játék. A választ elõre is köszönöm.
Valahol olvastam, hogy a billentyûzetet mindig az 1-es kontrollernek kell beállítani, mert egyébkén nem fog mûködni a versus. Nem biztos, hogy ez a probléma, de egy próbát megér.
Üdv.
Games For Windows Live ID: Rashool
Az a problémánk, hogy nem tudunk versusban játszani valamiért...
Nem lép be a player 2 akármit nyomunk a joyon.
Nem tudja vki, h ez mitõl lehet v mit kéne csinálni?
Én is épp magyar játékosokat keresek akik tolják Live-on. Bár én nem vagyok nagymester a játékban, de szívesen játszanék honfitársak ellen 😊 Vagy akár lehetne kisebb klánt is csinálni (már ha nincs eleve).
Live ID-m: Rashool
Üdv.
Próbáltam vele is meg cammy vel is.Jók õk is.DE Fei Long az örök.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bár én sem tudom elképzelni.Sokszor mikor ilyen ultragyors kombókat rámvágnak.Ütés,hadoken,shoryuken vagy vmi ennélis hosszabb meg szoktam kérdezni h bill vgy gameoad.És ilyen kombós arcok mind gamepadot írnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
De más ruhákat nem. Vagy minden karakterrel kikel vinni mindet?
#2088---Challange mode...Time Attack+Survival itt kapod a ruhákat..
Hogy lehet unlockolni más ruhákat? Vagy lehet egyáltalán?
Melyik szekciót kel teljesíteni?
Köszi elõre is.
スラッグ
Meg tudtnátok mondani, hogy mit kell csinálni a challengeben amikorv ezt írja : (near opponent <- L puch kick
Namost egyenként tom mik ezek, de hogy pontosan mit is kellene csinálni? Vmilyen dobás? mert minden karinál itt vok elakadva. pls help!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ken jól néz ki rajta de ryu mint egy fogyatékos.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gyorsan kell leütni?
Ugy ütöm le, hogy szinte teljesen egyszerre rácsapok a billentyüzetre, de azért a billentyük sorrendje még megvan... és igy se.
Ezt vki elmagyarázhatná nekem!
A hadokennek egy ütéssel van vége, mi az, hogy ha gyors vagy, nem kekell ütés? Nem értem.
Próbáltam ütés nélkül de nem mûködik, és nem is lenne logikus.