Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm. Az internet tele van meglepetésekkel.
Ma találkoztam egy zseniálisan jó kennel. Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy kicsit fejlõdni/kikapni. GramasCS.
Íme a példa hogy jól lehet játszani spammerekodás nélkül is. ^^

Jelölj be Live-on. Az épp elég. Ugyanaz a név mint itt. 😄
Gyûjts és gyûjts, mert ez még változni fog. Jön a kieg. + még jönni fog egy. -_- Mindig van egy harmadik. -_-
Álltalában a képességek is megváltoznak, a karik új képességeket tanulnak/elveszítenek pár régit, megváltozik a kód, a prioritás, sebzés, hatótáv.
+ jönnek az új karik.
Mindig ezt csinálják.

Én meg szívesen adnék😛 Ha lesz beírom, ígérem. (Ha szeretnéd privibe is elküldöm). Elõször még kontrollert is kell vennem, úgyhogy ki kéne szorítanom 5500 FT-t h. játszhassak. Nem tudom mikor lesz meg, de mindenképpen megveszem...valamikor.

Blankával könnyû játszani. Egyik legerõsebb kari, Tesóm is azzal játszik.
Ezért én nem😛

Egyenlõre most Dhalsimmal, Guileval és Vegával tanulok meg játszani, offline. Aztán amelyik jobban megy online, az marad.
Brundle1 szerintem elírtad a live-os neved. Legalábbis nékem azt írja, hogy ilyen felhasználó nem létezik.
SewerRat Tõled meg szívesen vennék egy live nevet. ^^

Ne gép ellen játsz hanem emberek ellen,a gép még hardesten is iszonyat könnyû.(kivéve sethet) Talán a hard challengek nyújtanak némi kihívást,amíg bele nem jössz.
Én blankával nagyon könnyen verek szinte minden Vegát,viszont a boxer,és guile nem megy könnyen.
AZ jó. Bár mondjuk nem hiszem, hogy Kane meg Líccsel játszanék neten.

Most Vegával gyakorlok. Mediumon mindenkit elverek. Zangieff ellen nem megy állt elsõre😛

Szerintem nem olyan béna karakter mint leírták... messzire elér a keze és lába. Gyors. És nagyon érdekes vele a játék szerintem.
grebber
Van aki 1 kóddal 7 liveos game-et nyomat szal ki kell próbálni.Én kedden kapom kézhez FUC-et és Residentezek majd vele remélem!

Next PC upgrade: 2022

Guilenak kb csak sonic boomja van...ezzel operál. Nem túl változatos. Dhalsimmal sé Vegával trükközni kell úgy láttam. Fõleg VEgával. Vele mi van? Azt olvastam angol honlapon, hogy gyorsan hal és kicsiket sebez...sztem ne m sebez annyira kicsit, de hát noh😛
Guile azért jó ,mert a lövésével eléggé lehet szivatni,mert tud kurva gyorsat és lassút is lõni,lõsz egy lassút és letámadod,nem adsz neki helyet..
Dhalsim szerintem nehéz vele megtanulni,de ha sikerül akkor nagyon nehéz elverni.
Aham, köszi. Akkor marad kikapcsolva😛 ARcade Stickel játszunk😊

Most ekresek magamnak karaktert.
SZóba jöhetnek:
Guile
Dhalsim
Vega
Melyik a leg játszhatóbb? Guile azért nem jön be, mert kevés kombója van. Dhalsim lomha, de jó. Vega meg gyors és jókat sebez...csak gyorsan hal😊

Elvileg csak 1-gyel játszhatsz,legalábbis nekem mással nem mûködik a live,kér product keyt.
A turbó gomb: beállíthatod bármelyik gombra hogy milyen gyorslegyen.Mintha a billen gyorsan nyomkodnál egy gombot.A turbó ezt helyettesíti,magyarul amire beállítod,azt elég megnyomnod és nyomva tartanod,akkor azt éred el vele mintha gyorsan nyomkodnád.Ez sok karakternél nagyon megkönnyíti a játékot.Mert billen hiába nyomkodod olyan gyorsan ahogy tudod (kényelmetlen is), vmikor mégsem adja be a mozulatot olyan gyorsan,mintha ráállítasz egy turbót.Remélem így érthetõ.
NAgyon szépen köszi a választ. Már amúgy is szemeztem a Kanevel😊 És akkor ezek szerint ha egy kódom van akkor az jó az összes játékra? Vagy csak egyel játszhatok/kód?

Brundlel: A turbó gomb az mire való?

Más:
Majd játszik velem (és tesómmal) valaki online? Olyan játékost szeretnénk, aki nem spammel és nincsen programozható gombja. Mi sem használunk. Szenvedés és régi játékterem feeling for ever😊
Maxtreme
ha jól tévedek az is használható online is. Csak be kell vele jelentkezni. Kérni is fogja rögtön az aktuális game key-ét

grebber
Tehát akkor létre kell hozni egy új profilt az offlineos nem jó?

Maxtreme
home/singup

grebber
És a játékon belül hogyan hozom elõ hogy online profilom legyen??
Mert nem igen látok ilyen opciot a liveon belül játékon belül?

Maxtreme
mert gondolom offline profillal nyomod! 😊

grebber
Elvileg van mert elég sok gameben van live és ugye benne vagyok!
De mikor kéri mire kell menni mert akkor kérné minden warez game is nem vagy ezt hogy full nem értem?

Maxtreme
Ahogy elindítod a játékot (amennyiben van beregelt accod) kérni fogja a live a serialt. Ekkor beírod neki, és csõ 😊

grebber
Lehet atomhülye kérdés lesz,de mivel nem volt még eredeti live-os game-em így nem tudhatom!

Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb )
Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen!

Hali! Lassan G2-A ban leszek,aki szeretne gyakorolni velem,vagy csak úgy,nyugodtan felvehet: SteppledHoss
Amúgy egy hete vettem egy ilyen SF4 es fightpadot.Általában Blankával játszom és ott kurva jól jön a gombokra programozható turbó funkció az rázásnál.(amit mindenki imád 😛) Elég csak megnyomni a gombot és ráz is,billen meg nyomkodni kellett mint állat és úgy is kicsit késõbb adta be,ami sokszor már túl késõ volt.
A dpadja..hát,vmikor még az elõre ugrást is elrontom,vmikor csak felugrik,de pár nap gyakorlás után már egyre jobbnak tûnik.Billen az ultrát simán bevittem,itt nehezebb,de már megyeget.
grebber

tototto
a lényeg hogy a multija legyen liveos, itt egy link, amelyiknél a livenál pipa van azokból válasz, a kane and lynch az jo pl

Módosítás:
Ennyi léért inkább ez:
http://cdgalaxis.hu/PC/15720/kane-and-lynch-dead-men.html
Bármilyen Games for Windows játékot megveszek játszhatok a neten SF4 el, jól értem?

http://cdgalaxis.hu/PC/15714/empire-earth-3.html
Ez elég olcsó ehhez😛 Van olcsóbb?
The Protector
Home gomb a játékban és create offline profil.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Slig
Nem találtam se a faqban, se sehol... de hogy kell menteni live profil nélkül? Mert kiírja nekem mindig, hogy nem fogja elmenteni, ha nem jelentkezek be vele... és sajnos nem hazudik, tényleg nem menti el...

スラッグ

Magh
Igen harmadik, direkt megnéztem pedig, erre csak beírtam a kettest...
Meglett közben a megoldás, nem a guggolásból kell bevinni, hanem a cLP frame alatt beadni a komplett DP+supert.

Asszem ez a harmadik trial és nem vágom, hogy pontosan mi a gond. Nagyon könnyen elõjövõ combo, fõleg fal mellett. A beugrás után vajkönnyen kijön a két guggolós ütés, utána pedig rácancelelhetsz bármilyen shoryukent, már ha falnál állsz. Nem fal mellett low shoryuken és low shoryureppa kell és utána az ultra.
Magh
Bill.-en hogyan lehet megoldani az olyan kombókat mint pl. Ken Hard Trial 2? Mert a cLK cLP után nem fogadja el a f+P folytatást ahogy tenné azt csak cLP vagy cLK után. Arra jutottam, hogy cLK után pillanatra megszakítom a guggolást, így néha sikerül önmagában, de így nem lehet megbízhatóan elõhozni a komplett kombót.

sith7
Flatout Ultimate Carnage is jó ... <#eplus2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

The Protector
Jah.Hát van ilyenXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stevenson1988
én is nagyon jól tudom, hogy az jó vétel, csak a kölkök ugyanezen okból kifosztották ilyen téren a cdgalaxis-t 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

The Protector
tudom.ezt írtam csak máshogy fogalmaztam.tisztában vagyok vele.
De ha vki trükközni akar azzal h egy kóddal több eredeti gameja legyen akkor a legjobban a the clubbal jár mert az a legolcsóbb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stevenson1988
szerintem csak nem tudod, hogy van külön games for windows, és games for windows live, ezért is írtam, hogy ahol van pipa azt kell nézni, mert a többi csak sima games for windows (azaz a multija nem live-os)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

The Protector
Nem az a lényeg hogy a games for windows live égisze alatt jön ki a játék,hanem az h games for windows live-os a multija.Az a lényeg.Sok játék van ami GFWL-es a borítója de a multija meg nem.

stevenson1988
nézz szét a cdgalaxis.hu-n, házhozszállítás van
egy Kane and Lynch pl 1800Ft
sajnos nem minden játék borítójára van rávésve, hogy live, de itt egy lista mely játékok azok:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_for_Windows_titles
amelyek live-osak, azoknál pipa van

AHam és netröl lehet venni LIVES játékot vagy csak boltban lehet venni ? 😊
stevenson1988
LIVE != Steam

werkfilm
semmi köze a steamhez.

Okés köszi. És ha egy steamos játékot probálok meg ?
Kizsde
ott a pont 😊

Games For Windows Live ID: Rashool

stevenson1988
azért az se mindegy, hogy milyen Live játékot, mert pl a Crysis Wars boritóján ott van hogy Live, de a cd kulcsa más hosszúságú mint a többi Live-os játéknak

Kizsde
Hello ujpgabi!

Ingyér sehogyse.

A legesélyesebb, ha veszel egy játékot, ami támogatja a Games For Windows Live-ot.

Games For Windows Live ID: Rashool

norbi2fraktal
áááááááá ilyen nincs XDXDXD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
new fight pad

Helló! nekem lenne egy olyan kérdésem hogy honnan lehetne szerezni id kódot elõre is köszönöm [email protected]
Ilyenkor jön az örök kérdés, hogy hozott joyal lehet e tolni. Bár én már csak az arcade hangulat miatt is mennék.
Amikor több tucat ember szurkol mögötted az a legjobb. Ráadásul ha te vagy aki szurkolsz, az sem rosz. Az pedig már csak hab a tortán, hogy más játékokat is kipróbálhatsz. <#vigyor>

Jól hangzik, de én csak stickel tudok játszani, ha bill nem lehet 😄