Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-super-street/56948
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-super-street/57019
És mégegy:
http://xbox360.ign.com/articles/103/1030280p1.html
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha rámegyek a controller settings-re, akkor kifagy a launcher? Eddig Win7 alatt tökéletesen mûködött, de most Vista alatt nem akar. Mind a kettõ x64-es volt :S
ACER Aspire 5738ZG
Ja trialban csak 5 lvl van 😊
Games For Windows Live ID: Rashool
Amúgy köszi😊
amugy miért fogok meglepõdni?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Amúgy az mért van, hogy trialban elfogadja a super combókat, de az ultrákat legtöbbször supernek érzékeli, pedig nyomom a 3 ütést/rúgást
amugy nekem is csak bill-em van és azon nyomom, de a normal-ban nem volt semmi nehéz feladat, de hard-ban nem megy mind ((nagy Street-es vok amugy😊)
LIVE-keyem hamarosan lessz,és jöhet az online mérközés
fasza fasza, kiderült hogy Super Street Fighter IV lessz 2010-ben új karakterekkel, kombókka, megerõsített online játékmóddal, PS3/X360 van csak a listán, tehát kb 3-5 hónap? mire lessz konzolra, aztán még pár hónap mire pc-re kidobják😞😞
forrás
Basszus úgy örültem hegy csomó ideig strke-ban 20szor nyertem és jött egy cviper aki 2x vert perfectre.Kb így éreztem magam

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Normal lvl 3-4nél már meghalok mert billentyûzetem van és így gondolom még nehezebb....
Esetleg van hozzá valami slow motion mod vagy bármi, amivel meg tudnám csinálni a trialokat?😄
http://streetfighterblog.blogspot.com/2009/09/logo-of-super-street-fighter-iv-and.html
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Küldtem nektek híreket.
És még egy képet arról, hogy kik azok a karik akik biztos benne lesznek majd a játékban.

Kellemetlen. Ilyenkor is kiállok bárkivel de ha folyamatosan csalódok akkor megyek inkább pihenn. 😄 Fõként mert rengeteg battle pointot veszítettem ennek hála.
Viszont, még mindig tartom az igéretemet. Ha bárki akar jönni, hogy játszhasson egy keveset, Honda, Cammy, Akuma, Guile, Fuerte, Balrog, Sakura, Zangief, Ryu, esetleg Dan ellen. Akkor az csak szóljon.
És akkor már gyakorolni sem fogok tudni, mert a kontroller is az övé, csak kölcsön kértem míg nincs itthon. Hajh...
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
Brundle1 felvennél engem te? Nekem azt írja ki, hogy nem talál téged a rendszer.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy jó Blanka player, rengeteg mind gamet tud tolni, hogy változatosan tartsa a játékot. + kellõ mix-upal bír, hogy ne nagyon lehessen ellene védekezni.
Múltkor találkoztam vagy 2 Dhalsimmel,és alig tudtam megütni õket,olyan faszán nyomták velük,pedig már van pár meccs mögöttem. 😊
Nem mondtam, hogy könnyû vele játszani. Azt mondtam ,hogy erõs nagyon😊
Ja és néztem karaktre rankingsot(csak érdekességképp,mert nem kell olyan komolyan venni úgysem) ,ott sagat toronymagasan vezet,utána ryu,majd zangrief,a blanka vhol csak a közepén van.
Nekem az a tapasztalatom,hogy mindegyik karival lehet jól játszani és nyerni,csak ki kell használni az elõnyeit.Mindenki menjen azzal ami tetszik neki,és ha kezdatben ki is kap majd belejön és nyerni fog.
Amúgy én nem hiszem ,hogy Vegával lehetetlen volna jól játszani... max nehéz és ritka, de hiszem, hogy lehet😛
Asszem kicsit gyúrom Dhalsimot is...csak borzasztóan kevés comboja van neki is.