Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah és ma találkoztam egy Dhalsimmal, akinek 10000000 championship pontja volt ELSÕ körben és az élete "varázslatosan" újra töltõdött, ha megütöttem. Trainer? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem XD
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
simán még nem nagyon jön össze.
A z betûs mozdulatot h kell?
Fight padot
Vagy 360 controllert
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De pl asszem wikipedian is fel van vhol sorolva.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
meg kell nézni h melyik az ami live rendszerû.
Dwnfall @ Bs-eu
Billen rohadt egyszerû.Elkezded vadul kapálni a LE és az Elõre nyilat egyszerre meg a hozzárendelt bill-t.100% h összejön.Analógon meg srégen húzd le és jobbra egyszerre.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azt a move-ot hogy lehet a leggyszerûbben megcsinálni, amikor egy Z betû van a piros körben? Pl.:C.Viper Seismic Hammerje is ilyen ha jól emlékszem. Én úgy szoktam, hogy kétszer gyorsan sréhen le. De nem mindíg jön be. Ha a Z-t próbálok leírni az analóg karral, akkor meg sosem sikerül. 😞
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
itt egy kis help , hátha könnyebben fog menni így :>
Dwnfall @ Bs-eu
Minden csak nézőpont kérdése.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
csak arra figyelj, hogy ne sima Games for Windows játékot vegyél, hanem Games for Windows LIVE játékot
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Hétvégén megveszem, elõbb sajnos nincs rá idõm.
Szeretném a tudásom kipróbálni online módban is.
Kane and lynch; The club; Flatout UC... stb😊
Hol tudok ilyent beszerezni és kb mennyiért?
Dwnfall @ Bs-eu
Nekem offlineban crimson viper volt a kedvencem... neten esélyem sincs vele😄
Én ott még nem próbálkoztam, de gondolom megéri 😄
Amúgy aki a könnyû utat választja annak ott van Zangief. A pörgõs ütésével végig lehet tolni simán.
Én Akumával+Goukennel is próbálkoztam, szerintem velük még elég könnyû...a combojuk nagyon erõsek és könnyen kezelhetõ karakterek.
Sikerült megszerezni a TIME TRIAL NORMAL+HARD és a SURVIVAL NORMAL+HARD összes arany medálját 😄
Arra nem jöttem rá, hogy mikor mennyi idõnek kell megmaradnia és ez függ e a menetek számától vagy egyáltalán mitõl függ...
Aki tudja kérem ossza meg velem.
Viszont a SURVIVAL HARD-oknál az a lényeg, hogy 40x gyõzz, utána hagyhatod magad legyõzni akkor is meglesz az arany medál 😄
Azt meg érezni kell hogy meddig kell chargeolni, sok gyakorlás kell hozzá.
ha megynomom az elõrét akkor elõre ha a hátrát hátrál.
Trialba gyakoroltam a kombókat csak ezeknél megakadtam emrt nem tudtam h nyomogassam õket:X
Ha ilyen valamettõl valameddig megy... (pl egy negyed kör) akkor úgy kell nyomogatni, mintha te is leakarnál írni egy negyed kört a nyilakkal
áá értem de addig simán szétvernek nem?
Meg van 1 olyan amit nem értek h pl a ugrástól az elõréig jön 1 nyíl akkor azt hogy kell megcsinálni?
akkor pár mp-ig nyomod a charge-ot (kb 2-3) és utána elõre, majd a többi része a kombónak
Az lenne a kérdésem h a charge vagy mi amit kiír annál mit kell csinálni?
egyszerre nyomni a két nyilat vagy mi?
Szóval köszi de ez így se mûködik:S
Pedig egymagában minden move-ot meg tudok csinálni. De a ezek összefûzése kombókba már nem megy.
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
Blankának vannak jó defenzív fogásai, viszont alapjába véve egy offenzív figura, szóval sose ragadj le vele Paul, mert egyszer zár ki mondjuk egy spammelõ Sagat és akkor nagyon agyalnod kell, hogy mit is csinálj. Ugye a legjobb az, ha tudsz váltani menet közben, legyél kiszámíthatatlan. Ne ragadj le egy mintánál se. Pölö ha én, ha mondjuk elsõ kört egy hop ultrával nyerem, akkor fel tudom használni ezt arra, hogy legközelebb, ha van ultra méterem és elõre hoppolok, akkor az ellenfél magasan fog védeni, erre becsúszok 😄
Amúgy most álltam rá a villámok szórására. Eddig általában légvédelemnek és büntetésnek használtam, de most már az áramos beugró combot is beépítettem a játékomba, mivel rengeteg karaktert képes igen hamar beszédíteni 😄 Akuma pl három villám után már beszédül xD
xMokix én is Blankát erõltetem, és blanka ellen kurva szarul játszom 😛 Ha gondolod vegyél fel friendsbe és gyakorolhatunk ha van kedved!
Nah ma gondoltam egyet és felvittem magam G2-be. Blanka hozott a konyhára ma 8 championship gyõzelmet 😄 35 mecsbõl 30-at megnyertem vele.
Amúgy ma nem találkoztam egy Kennel sem baxxxus. Nem tudom mi van velük X) Viszont helyettük volt egy tonna Sagat és Akuma. Gondolom rájöttek a Kenoobok, hogy Akuma tud dobáááni föntrûû is labdákat, meg arra, hogy Sagat jobban bírja' azütéééseket, ezért átálltak rájuk 😄 Nyomatták a wakeup felütéseket napestig. Nem gyõztem õket büntetni érte bazz xD
Volt egy Akuma bazz, aki leütött a levegõbõl, majd leestem és felálltam majdnem háromnegyed képernyõnyire tõle. Erre elkezd felém sétálni és nem csinált semmit bazz 😄 Sétált sétált... áramoltam a pofájába xD Majd megint... ekkor már sírtam és fogtam, majd átdobtam 😄 Szal ezek mit csinálnak bazz? És mind ott voltak 1400 1900 ponttal. Egy hónap múlva már ezek is G2ben lesznek vazz. Kb addigra vesztenek annyi meccset, hogy felkerüljenek xD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led