Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ID: Syliander
Dwnfall @ Bs-eu
ConstantinHUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egyébként meg jó ötletnek tartom.
GFWL ID: Rashool
Games For Windows Live ID: Rashool
Arra gondoltam, hogy csinálnék egy MAGYAR ONLINE SF4 BAJNOKSÁGot.
A terv a következõ lenne.
Aki részt akar venni, jelentkezik a Games for Windows azonosítójával. Sorsolással kiválasztanánk, hogy ki kivel játszik elsõ körben, és menne bajnokság rendszerben.
Egy kör lejátszására rendelkezésre állna mondjuk egy nap, ezalatt kellene a feleknek megoldani, hogy felvegyék egymással a kapcsolatot Games for Windowsban és lejátsszák a meccset.
Mivel replayt nem lehet menteni, ezért a nyertesnek és a vesztesnek IS screenshotot kell küldenie a meccs végérõl. Ha megegyezik mindkettõ, akkor érvényesnek tekintjük a meccset, és megállapítjuk a nyertest.
Ha van érdeklõdés, akkor kidolgozom a részleteket, összedobok egy weblapot és szervezek vmi nyereményt is.
Ha lenne min 20 fõ, akkor már megérné, de nyilván annál érdekesebb lenne, minél több a jelentkezõ.
Ugyhogy akit érdekel, az írjon ide a fórumba, aztán meglátjuk.
A mentés megoldódott, érintkezési hibás volt a kábel, amely a meghajtót kötötte az alaplapba, és így néha eltûnt a dokumentum mappa, úgy ahogy van...
A tûzfal meg lett oldva, mindent kienged, míg játszunk ,aztán vissza normál módba.
Köszi a segítséget, és bocs a sok zargatásért... majd felveszem azokat, akik megadták nevüket.
(nagyon kezdõ vagyok)
Köszi!
ID-m: Wratek
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
A mentések azért tûnnek el, mert nem csináltál offline GfWL accountot. Vagy mert többet csináltál, és mindíg másikkal lépsz be. Vagy mert nincs is mentésed. Csak akkor ment, ha teljesítesz valamit. Pl. ha Action módban még nem ölted meg Seth-et, akkor legközelebb az adott karival elölrõl kell majd kezdened. Csak Seth után van mentés. Ugyanez igaz az összes feladatra.
Szóval csak annyi a teendõd, hogy létrehozol GfWL-en egy online profilt, és beírod a Gears of War serialját, és már mehetsz is ütni.
Tehát nem a neten ment? Akkor hova lettek a mentések? És azóta megitn csinált egy új save datát... miért tûnnek el a mentéseim maguktól?
Másik: nem tudtunk csatlakozni netre, de amint kikapcsoltuk a tûzfalat ment, holott eddig nem volt baja. Sygatet használunk. A játék ki van engedve.
(Ez a két problematika egyébként tesómnál van, akinek teljesen eredeti játéka van.)
Viszont volna még egy kérdésem....hogy örülhettek😛
Egyik ismerõsöm megvásárolta a Gears of Warst...magán személytõl. Nem ment neki, mivel állítólag internet kell az elindításához (neki nincs), így ide adta.
Na most ez a játék is GAmes for Winfosos. Honnan tudom, hogy a hozzá kapott kód (amit neadjisten én a SF4-hez használnék) nem-e használt? Ki írja?
Ajánlom figyelmetekbe Dwnfall korábban beszúrt linkjét a2354 hozzászólásban.
Amúgy meg minden csak gyakorlás kérdése.
Dwnfall @ Bs-eu
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Legerõsebb kari van? Talán csak legerõsebb játékos😊
Ezért csinálni kellett egy save game izét, és így újabb mentések vannak. HA egyszer csak online leszek melyik mentés él majd? Ami a gépen van, vagy ami a neten? Esetleg feltölti?
Probléma ettõl függetlenül még van: Beállítani a 2. player controllerét nem lehet, csak az alap beállítással lehet játszani, ami elég logikátlan, rossz.
Menüben beállítom mindkét player controllert, kilépek és szar. Visszamegyek és az elsõ controller úgy van, ahogy beállítottam, a második viszont kikapcsolta... és nem hajlandó elmenteni.
Megoldás? Eredetivel és másolt játékkal sem megy.
VAn két ugyanolyan controllerünk ,de az istennek nem akar beálíltódni, hogy tudjunk játszani egy gépen. Megoldás?
Sehogy sem sikerül beállítani a 2. kontrollernél a start gombot. A legelején a controller settings nem ismeri fel a 2. padot, a tréningben, meg ha beállítom törli, amint kiléptem a memnübõl.
Ugyanolyan tipusú és márkájó arcade stickünk van.
Pár napja megvan már a játék, próbálkoztam eddig. Tegnap sikerült vennem egy FightPad-et. Sokkal jobb a gombok elrendezése, kényelmes a fogása, és a D-pad is jobban kezelhetõ, pontosabb, mint a Box joy. A Turbo gomb is jól jön néha.
Egylõre elég béna vagyok. Eddig Bison-nal nyomultam, azzal sikerült már 5 gyõzelmet összeszednem, amit tegnam több tucat vereséggel sikerült lenulláznom, mivel kipróbáltam Rofus-t.
Egyrészrõl, ha valaki szerene majd (majd ha megtanultam) játszani, vegyen fel nyugodtan, vagy csak ha gyakorolni akkar, akkor is, LIVE acc: b4bylon. Csak annyi, hogy dobjon egy üzit, hogy SF4, hogy tudjam, honnan jött.
Viszont lenne kérdésem is:
Mit jelent a "dash", "timing of dash", meg ezek? Nem igazából értem, és a
Trial részeknél ennél rendszerint elakadok
Bison-nál is elakadtam a Trialban. Az egyik kombó az lenne, hogy guggolva ütés után közvetlenül <-(tart)-> <- ->+HK. Ezt nem tudom olyan gyorsan megcsinálni, hogy még kombónak vegye. Van valakinek erre valami tippje.
Az utolsó pároldalt olvasgattam a topic-ban, és már abból is sokat tanultam, köszönöm.
Player VS. Player-t úgy játszhatsz, ha mondjuk egy billentyûzet meg egy kontroller is csatlakoztatva van a géphez.
Online játékkal kapcsolatban meg ajánlom figyelmedbe a #2346 hozzászólást meg az arra jött válaszokat.
Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal PC-n. Nagyon bejön, de abban nem tud valaki segíteni nekem hogy online vagy player vs player módban hogy kell játszani? Ha csak az acarde-okat csinálom akkor hamar megunom 😞
Online sem tudok játszani mert kódot kér azt meg nem tudom...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.ustream.tv/channel/seasonsbeatings4
Saturday
• Street Fighter IV - 11 a.m.
• Super Smash Bros. Brawl - Noon
• Guilty Gear: Accent Core - Noon
• BlazBlue - 3 p.m.
• Marvel vs. Capcom 2 – 3 p.m.
• Street Fighter II: HD Remix - 7:30 p.m.
• MAIN EVENT – Daigo Umehara vs. Justin Wong, Street Fighter IV - 9 p.m.
Sunday
• Finals Top 8 HD Remix, BlazBlue, Street Fighter 4
Ez ottani idõ szerint van.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Videó
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy találkoztam életem elsõ cheaterével... öröm volt😊
Azdefos😄
És x360 controller az tényleg jófajta?
Vagy valami mást ajánlotok pcre?
Ja és ütésem nemigen ment be, csak azért nem vert perfectre mert a kivédett ütés is fogyaszt.
Ja és a legszebb, hogy mindig a randommal választott karaktert, ami azt jelenti, hogy mindenkivel iszonyatosan tudott játszani...
Anno vettem 8ezer ftért és megérte az árát.ez már vagy 5éve volt.ÉS tökéletes állapotban van.

ez nem lehet annyira rossz