Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekel és riasztom a GS fórumozókat 😄
ID: Syliander

Érdekelne 😊 ID: BlueTorch91
ID : Dwnfallosz

Dwnfall @ Bs-eu

The Protector
Engem nagyon is érdekelne.
ConstantinHUN

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kizsde
Engem érdekelne, csak a közeljövõben eléggé rendszeretelenül és ritkán leszek gépközelben, ha igen, akkor is ilyen 22-23 óra körül vagyok fent.

Egyébként meg jó ötletnek tartom.

GFWL ID: Rashool

Games For Windows Live ID: Rashool

Minden kedves SF4 rajongó!

Arra gondoltam, hogy csinálnék egy MAGYAR ONLINE SF4 BAJNOKSÁGot.
A terv a következõ lenne.
Aki részt akar venni, jelentkezik a Games for Windows azonosítójával. Sorsolással kiválasztanánk, hogy ki kivel játszik elsõ körben, és menne bajnokság rendszerben.
Egy kör lejátszására rendelkezésre állna mondjuk egy nap, ezalatt kellene a feleknek megoldani, hogy felvegyék egymással a kapcsolatot Games for Windowsban és lejátsszák a meccset.
Mivel replayt nem lehet menteni, ezért a nyertesnek és a vesztesnek IS screenshotot kell küldenie a meccs végérõl. Ha megegyezik mindkettõ, akkor érvényesnek tekintjük a meccset, és megállapítjuk a nyertest.

Ha van érdeklõdés, akkor kidolgozom a részleteket, összedobok egy weblapot és szervezek vmi nyereményt is.
Ha lenne min 20 fõ, akkor már megérné, de nyilván annál érdekesebb lenne, minél több a jelentkezõ.
Ugyhogy akit érdekel, az írjon ide a fórumba, aztán meglátjuk.
Igen, de a haver piacon vette a játékot, tehát lehet, hogy eleve rosszat vett. Újratelepítettem az SF4et a gears of wars kódjával + regiztem angolra, és már megy az online funkció, szóval valszeg jó😊

A mentés megoldódott, érintkezési hibás volt a kábel, amely a meghajtót kötötte az alaplapba, és így néha eltûnt a dokumentum mappa, úgy ahogy van...

A tûzfal meg lett oldva, mindent kienged, míg játszunk ,aztán vissza normál módba.

Köszi a segítséget, és bocs a sok zargatásért... majd felveszem azokat, akik megadták nevüket.
(nagyon kezdõ vagyok)

Köszi!
ID-m: Wratek
*Arcade módban. 😊

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

A mentések a dokumentumok mappában található Capcom mappában vannak.
A mentések azért tûnnek el, mert nem csináltál offline GfWL accountot. Vagy mert többet csináltál, és mindíg másikkal lépsz be. Vagy mert nincs is mentésed. Csak akkor ment, ha teljesítesz valamit. Pl. ha Action módban még nem ölted meg Seth-et, akkor legközelebb az adott karival elölrõl kell majd kezdened. Csak Seth után van mentés. Ugyanez igaz az összes feladatra.

A Gears of War Live-os, szóval jó SF4-hez. Ha nincs neki netje, akkor nincs még használva a kód, mert ahoz net kell, hogy beregisztrálja GfWL-en.
Szóval csak annyi a teendõd, hogy létrehozol GfWL-en egy online profilt, és beírod a Gears of War serialját, és már mehetsz is ütni.

NAh és újabb:

Tehát nem a neten ment? Akkor hova lettek a mentések? És azóta megitn csinált egy új save datát... miért tûnnek el a mentéseim maguktól?

Másik: nem tudtunk csatlakozni netre, de amint kikapcsoltuk a tûzfalat ment, holott eddig nem volt baja. Sygatet használunk. A játék ki van engedve.
(Ez a két problematika egyébként tesómnál van, akinek teljesen eredeti játéka van.)
Hát lehetséges. Nekem ugyan játszhatatlan volt, de az is lehet, hogy én vagyok a béna.

Viszont volna még egy kérdésem....hogy örülhettek😛

Egyik ismerõsöm megvásárolta a Gears of Warst...magán személytõl. Nem ment neki, mivel állítólag internet kell az elindításához (neki nincs), így ide adta.
Na most ez a játék is GAmes for Winfosos. Honnan tudom, hogy a hozzá kapott kód (amit neadjisten én a SF4-hez használnék) nem-e használt? Ki írja?
Kizsde
Hát én ezzel azért vitatkoznék....tény, hogy bizonyos mozdulatokat kötülményesebb bevinni, mint mondjuk kontrollerrel, ugyanakkor vannak olyan dolgok amik nevetségesen egyszerûbben elõhozhatók mint ha valamilyen stick-kel vagy paddel próbálkoznál.

Ajánlom figyelmetekbe Dwnfall korábban beszúrt linkjét a2354 hozzászólásban.

Amúgy meg minden csak gyakorlás kérdése.

http://www.eventhubs.com/guides/2008/oct/17/street-fighter-4-tiers-character-rankings/

Dwnfall @ Bs-eu

stevenson1988
a játékállást nem tárolja a neten, csak a gyûjtött G pontokat stb.-t, de azt nem, hogy teszem azt kiunlockoltál mindenkit, meg hasonlók, szal ha újrarakod a gépet és nem csinálsz backupot a mentésekrõl akkor kezdheted elõrõl, csak annyi, hogy a G pontok (achi-k) megmaradnak

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Billentyûzet szerintem elég gáz. Szinte lehetetlen azzal játszani az én tapasztalatom szerint, természetesen tévedhetek.

Legerõsebb kari van? Talán csak legerõsebb játékos😊
most szereztem meg a játékot, lenne pár kérdésem: nagy hátrányban vagyok ha billentyûzettel nyomom? és meik emberrel éri meg tanulgatni ? szóvl meik úgymond a legerõsebb? köszi elõre is 😊
Most nekem megy.

Újabb problem: Eredeti játékkal nem tudtunk csatlakozni a livera máma. Miért? Server down volt?

Ezért csinálni kellett egy save game izét, és így újabb mentések vannak. HA egyszer csak online leszek melyik mentés él majd? Ami a gépen van, vagy ami a neten? Esetleg feltölti?
Valahogy sikerült! Nem tudom, hogy, de valahogy sok görcsölés után elkezdte érzékelni a dolgokat.
Probléma ettõl függetlenül még van: Beállítani a 2. player controllerét nem lehet, csak az alap beállítással lehet játszani, ami elég logikátlan, rossz.
Menüben beállítom mindkét player controllert, kilépek és szar. Visszamegyek és az elsõ controller úgy van, ahogy beállítottam, a második viszont kikapcsolta... és nem hajlandó elmenteni.

Megoldás? Eredetivel és másolt játékkal sem megy.
Szaisztok!

VAn két ugyanolyan controllerünk ,de az istennek nem akar beálíltódni, hogy tudjunk játszani egy gépen. Megoldás?

Sehogy sem sikerül beállítani a 2. kontrollernél a start gombot. A legelején a controller settings nem ismeri fel a 2. padot, a tréningben, meg ha beállítom törli, amint kiléptem a memnübõl.

Ugyanolyan tipusú és márkájó arcade stickünk van.
jer1cho
Köszönöm szépen, ez hasznos infó.

A Dasht úgy tudod megcsinálni,hogy gyorsan egymás után tolsz két elõrét, vagy hátrát.

jer1cho
Sziasztok!

Pár napja megvan már a játék, próbálkoztam eddig. Tegnap sikerült vennem egy FightPad-et. Sokkal jobb a gombok elrendezése, kényelmes a fogása, és a D-pad is jobban kezelhetõ, pontosabb, mint a Box joy. A Turbo gomb is jól jön néha.

Egylõre elég béna vagyok. Eddig Bison-nal nyomultam, azzal sikerült már 5 gyõzelmet összeszednem, amit tegnam több tucat vereséggel sikerült lenulláznom, mivel kipróbáltam Rofus-t.

Egyrészrõl, ha valaki szerene majd (majd ha megtanultam) játszani, vegyen fel nyugodtan, vagy csak ha gyakorolni akkar, akkor is, LIVE acc: b4bylon. Csak annyi, hogy dobjon egy üzit, hogy SF4, hogy tudjam, honnan jött.

Viszont lenne kérdésem is:

Mit jelent a "dash", "timing of dash", meg ezek? Nem igazából értem, és a
Trial részeknél ennél rendszerint elakadok

Bison-nál is elakadtam a Trialban. Az egyik kombó az lenne, hogy guggolva ütés után közvetlenül <-(tart)-> <- ->+HK. Ezt nem tudom olyan gyorsan megcsinálni, hogy még kombónak vegye. Van valakinek erre valami tippje.

Az utolsó pároldalt olvasgattam a topic-ban, és már abból is sokat tanultam, köszönöm.

Kizsde
Hali!

Player VS. Player-t úgy játszhatsz, ha mondjuk egy billentyûzet meg egy kontroller is csatlakoztatva van a géphez.

Online játékkal kapcsolatban meg ajánlom figyelmedbe a #2346 hozzászólást meg az arra jött válaszokat.

Sziasztok!
Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal PC-n. Nagyon bejön, de abban nem tud valaki segíteni nekem hogy online vagy player vs player módban hogy kell játszani? Ha csak az acarde-okat csinálom akkor hamar megunom 😞
Online sem tudok játszani mert kódot kér azt meg nem tudom...
értem! Köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kizsde
Hát attól, hogy magadnál mennyivel több/kevesebb ponttal rendelkezõt versz meg. Pl. ha egy 2000 pontos megver egy 200 pontosat akkor kb. 10 pont lesz a nyeremény. Ha a 200 pontos veri meg a 2000-est, akkor kb. 200-250 pont lesz a nyeremény.

Ranked-nál mitõl függ, hogy ki mennyi pontot kap?

Köszi, így tényleg sokkal könnyebb 😊

Seasons Beatings IV Élõben Streamen:
http://www.ustream.tv/channel/seasonsbeatings4

Saturday
• Street Fighter IV - 11 a.m.
• Super Smash Bros. Brawl - Noon
• Guilty Gear: Accent Core - Noon
• BlazBlue - 3 p.m.
• Marvel vs. Capcom 2 – 3 p.m.
• Street Fighter II: HD Remix - 7:30 p.m.
• MAIN EVENT – Daigo Umehara vs. Justin Wong, Street Fighter IV - 9 p.m.

Sunday
• Finals Top 8 HD Remix, BlazBlue, Street Fighter 4

Ez ottani idõ szerint van.
norbi2fraktal
jah és még annyi hogy ha hardban mész Challange Trial-ban akkor ott is szerepel ez

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
nah igen, ezt gyorsan kell benyomni,mégpedig.pl: Ryu-nál, felütés,és gyorsan rá kell nyomni a EX attackot,és ha szeretnét folytatni a combót akkor ex után 2xelõre,és üsd vágd, remélem össze jön:-)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

van amiket meg lehet szakítani... ha jól tudom még itt a faqban olvastam errõl

The Protector
Ebben a videóban 2:perc 22nél van.De c viper végig nyomatja azt h nekiállja a földhöz ütés kombóját de nem fejezi be.
Videó

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fasza ma úgy látom akuma nap van...

norbi2fraktal
nem teljesen értem mire gondolsz:-( szívesen segítenék

The Protector
Lenne egy kérdésem.Hogyan lehet abbahagyatni a fogást a karakterrel.Tegyük azt h egy shoryukennek nem repelük fel az ellenféllel hanem a földön maradok.rengetegen csinálják de én nem tudom h kell.VKI?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

norbi2fraktal
nah gamepad helyet egy Kane & Lynch-et rendelek, kell a LIVE nekem, nem kell gamepad, jó ez bill-es is

Hát csak az árból ítélve ez biztos szétmegy 2 nagyobb meccs utánXD

Amúgy találkoztam életem elsõ cheaterével... öröm volt😊

norbi2fraktal
hát õõõ, nekem személy szerint nem jön be a X360 Controller, én inkább a PS formát kedvelem, hát nem is tudom én a Budget kategóriából ezt néztem ki magamnak KLIKK

Oo

Azdefos😄
És x360 controller az tényleg jófajta?
Vagy valami mást ajánlotok pcre?

norbi2fraktal
attól függ... Street Fighter-es Fight pad?? akkor csakis 360Controller, mivel a SF Fight Pad csak ezt a játékot támogassa...

erre valaki?

Ma pár ranked meccset játszottam egy sp***vmi nevü játékos ellen. 3600 BP-je volt, miután megvert engem (1600 körül mozgok), kapott +1 (!) BP-t.
Ja és ütésem nemigen ment be, csak azért nem vert perfectre mert a kivédett ütés is fogyaszt.
Ja és a legszebb, hogy mindig a randommal választott karaktert, ami azt jelenti, hogy mindenkivel iszonyatosan tudott játszani...
The Protector
Nekem ilyenem van és tökéletes.Minden játék felismerte eddig.
Anno vettem 8ezer ftért és megérte az árát.ez már vagy 5éve volt.ÉS tökéletes állapotban van.

FaszaXD

norbi2fraktal
igen igen a legfontosabb dolog hogy ps2-es controllerhez legyen köze a hasonlóságnak, mivel annó sokat nyomtam és Street-et csakis olyannal lehet tolni😊
ez nem lehet annyira rossz

The Protector
a lényeg az h analóg legyen rajta és 8pontos gombok legyenek rajta.A mai napig van gamepad ami nem 8 pontos.

Jah azt kifelejtettem, hogy a Dhalsim ellen, második körben, amikor számolt vissza a csávó, leugrott az életem nullára és megölt egy guggolós, nyújtott nagy ütéssel. 98 másodperc volt még a meccsbõl. Szerintetek?