Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ritkán, de játszom stickel.. a használt karakterekhez nemnagyon kellenek a félkörös meg körös kombók, ezért igazából billentyûzettel ugyanúgy megy 😄
DarkSl4yer
Szerintem ö sem gondolta komolyan az egészet,meg amúgy is kevesen lennénk...
Egyébként tolja valaki stick-el?
Sziasztok,
A bajnoksagbol lessz valami, vagy sztornoztatok a dolgot?????????
Jo lenne mar elindulna a dolog<#vigyor3>
ID:enemygyilkos

DarkSl4yer
Azért nem lenne az olyan nagyon rossz..
Amugy az ultrájához nagyon jól kell idõziteni különben 1 kalap sz*rt nem ér.
Sagat meg így is túl erõs lett,sok hp + nagy damage...
Na ezért rühellem, 3 nagyrugás oszt oda is lett a fél életem...
Meg Live-on 1-két emberke iszonyat undoritó stílusban játszik vele...
Na az lenne ilyesztõ ha akumanak nagyobb lenne a hp-ja. XD

van amikor énis Akuma-t játszom 😊
DarkSl4yer
Nekem az örök kedvenc az Akuma marad kár, h elb*szták...
Ö a 2. legjobban sebzödö kari Seth után.
Rajta kivül Ryu-t és Fei Long-ot csipázom a legjobban.
The Protector
Jó választás.
Nekem,Fei LOng,El Fuerte,Ken,
De majdnem minddel jól tudok játszani.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cammy / el fuerte
DarkSl4yer
Na faja akkor majd rádírok ha fent leszel.
Amúgy neked ki a favorit karid?
Remélem nem Blanka/Sagat mert azt ki nem állhatom...
igen az én vagyok 😄
DarkSl4yer
Hajajj ugy a lejobb tolni ha már az emberben vagy egy-két löket... 😄
BlueTorch 1x tolhatnánk pár meccset ugyis felvagy véve nekem Liveon.
Legalábbis gondolom h te vagy a neved alapján...
ID-m:The DarkSl4yer
hát részegen én is olyan kombókat adok, hogy húú 😄
Vannak olyan mozdulatok amik nincsenek benne a combo listában.Van valahol egy bõvített lista?
Tutira nem lehet megunni.Ma jönnek a haverok és egy kis ivászat mellet nyomunk egymás elleni bunyókat.Atom jó,fõleg mikor már kezd hatni a pia 😊)))
Kizsde
Szerintem se. Nekem is vannak idõszakaim, amikor érzem, hogy nincs meg a ritmus meg csak felidegesítem magam, de hálistennek annyira változatos, hogy mindig van kedvem visszamenni...különösen úgy, hogy ezen kívül PC-re nem jött ki egy épkézláb bunyós évek óta (nem számítva az ilyen Japán verziójú Guilty Gear-t meg egyebeket)

Games For Windows Live ID: Rashool

The Protector
nem lehet.bár vannnak szakaszok mikor egy kis ideig nem játszik vele az ember de megunni sztem nem lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hát úgylátszik : D
Kizsde
Meg lehet unni? 😊

Lehet már õ is megunta a SF4-et 😄
Ejnye mue, de eltûntél. 😄

The Protector
jó lenne

nos, lesz valami a bajnokságból?
Király megvan Gouken is.Köszi szépen!
Oké,megpróbálom.már csak Gouken és Seth hiányzik.
The Protector

Gouken
Elõször oldd fel a már említett 7 karaktert és vidd végig az Arcade módot Akuma-val. Majd egy tetszõleges karakterrel tegyél eleget a következõknek:
1 körös meccsek esetén legyen 1 Perfect kör, 3 Super/Ultra Combo Finish, 5 First Attack, vagy több
3 körös meccsek esetén legyen 2 Perfect kör, 5 Super/Ultra Combo Finish, 10 First Attack, vagy több
5 körös meccsek esetén legyen 3 Perfect kör, 7 Super/Ultra Combo Finish, 15 First Attack, vagy több
7 körös meccsek esetén legyen 4 Perfect kör, 9 Super/Ultra Combo Finish, 20 First Attack, vagy több
Illetve nem használhatsz Continue-t. Amennyiben megvered Seth-et és eleget teszel a kitételeknek, akkor Seth után jön egy bónusz pálya ahol Gouken ellen kell megküzdened. Gyõzelem esetén elérhetõvé fog válni számodra.

Szal van feladatod.Nem elég megverni hanem a követelményeknek is eleget kell tenni.
Mellesleg ha vmit nem tudsz aott a FAQ a banner aljn és ott minden kérdésedre megkapod a választ.
Ha nem akkor írd ide és segítünk.

Már csak egy kérdésem lenne.Megverem Goukent és nem adja meg a karakterek közé.Miért?
Köszi,sikerült ezer hála!Le sem fekszem amíg nincs meg minden karakter 😊.Felraktam az új ruhákat is nagyon királyak!
The Protector
Ha létrehozol egy online vagy ofline profilt csak akkor maradnak meg a mentéseid.
Online profilhoz eredeti cd kulcs kell.

És akkor megmaradnak a mentések.Mert azelõtt sem csináltam magamnak ilyen profilt és nem volt semmi gond.Nem tudom mi lehet?
The Protector
Létrehoztál magadnak games for windows live profilt?
Mikor elindítod a gamet a HOME billentyût nyomd le és ott tudsz létrehozni.

Sziasztok!Van egy problémám a játékkal.Újra kellett telepítenem a gépet és a Street 4 is.De most,hogy újra elkzdtem megszerezni az embereket egyszerûen nem menti el.Ha kilépek a játékból és újra visszalépek megint kezdhetem elõröl.Nem hoz létre mentési maooát sem.Mi lehet a baj,mert elõtte tök jól ment?
The Protector
Hy.Ha indulna a nagy meccsezés akkor akit velem azaz:ConstantinHUN-nal összesorsolnak az privibe írjon nekem.Az a nagy harci helyzet h Péntek 15órûától vasárnap 17 ig tudnék meccset bonyolítani mert koleszos vagyok.

Még itt is meg lehetne próbálni: PC Dome

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

Esetleg még itt.

Itt még nem próbáltam meghírdetni.

8 ember. Kezdésnek elég. Aztán ha beindul a cumó bizonyosan jönnek még.

valahol el kell kezdeni, eleinte nekem is nehezen ment, de ha kialakul a stílusod és megtalálod a megfelõ karaktert, akkor majd alázol 😄
Kipróbáltam neten, látványosan aláztak be. Egymás után. Még gyakorolni kell😛
Igazad lehet 😄
Én is jelentkeznék! Bár már 2 hete nem tudtam játszani, és eddig sem voltam valalmi nagy player. 😄
GfWL: Kisah1me

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

illetve 7, vagy nem tudom 😄
Nem csak ezzel van a gond. Sokan nem mernek versenyezni. Csak tudnám miért? 😄

Szerintem több helyen kellene reklámozni, mert elég kihalt ez a fórum, és nem hiszem hogy csak 6 ember tolja Mo-n 😊
Kizsde
nemtom, akárhogy számolom nekem ez 7 <#wow1> Mondjuk sokat nem változtat a tényen, hogy még mindig kevés 😊

nos figyelem folyamatosan a fórumot, de az eddigi 6 fõ még bõven elég kárász.
Kicsit nagyobb érdeklõdésre számítottam, de lehet hogy csak a marketingem nem elég hatékony, és több csatornán kellene hirdetni a dolgot. Na majd meglátjuk, egyelõre még bízok. 😊
MokiSenpai még jelentkezik. A fent említett néven.

Erdekel!!!
ID:enemygyilkos

nem kell eredeti, a gow kódoddal eredeti a sf4 is😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hi lenne 1 kérdésem engem is érdekelne a bajnokság de ehez eredeti játék kell mert nekem nem eredeti van de van GfW kódóm (Gears of War-bol) azzal is össze jöhet a dolog vagy eredeti kell hogy legyen a game??