3885
  • Dante73
    KMPlayerre gondoltam, bocsi, ott a pont...
  • Evin
    A K-lite is kódekcsomag! :)

Szerintem érthető, ha vkinek nem megy ugyanazon a kártyán a gém. Más driver, alaplap, foglalat stb. Meg Xp-re régebb óta fejlesztenek drivert, mint vistára.
    Jobban kedeveli az UE3 az NV-t? Hát azt nem hiszem. Inkább csak az Nvidia előbb belerakja az új fejlesztéseket a kártyáiba, így a régebbi kártyáikon is mennek az új játékok.
  • davidka003
    "Rá kellene jönni, hogy kodekpakkokat felpakolni TILOS a gépre!"

Nekem K-lite mega codec pack van fönn és semmilyen játékkal nem volt még gond. Többnyelvű filmekhez pedig BS Playert és VLC Playert használok.
  • davidka003
    "A hiba nyilván a Vistaban van, köztudott hogy ócskák a driverek hozzá, sőt maga az egész oprendszer hihetetlenül ócska. Ezért van az, hogy csak a -k használnak vistat, a többiek XP-n gamelnek."

Te faszláma mikor használtál Vistát? Már 1 éve megjelent és azóta már mindenhez van driver. Nekem is Vistám van már 1 éve és minden játék tökéletes. A sebességgel sincs gond.
  • Bence94
    balu most nem lenne kedved multizni? xtreme néven vagyok hamachin
  • Balumann
    6 óra körül próbáljatok meg minél többen itt lenni!
  • Dante73
    Melyik játéknál van? Mégis bezavar...
    Egy dolgot tudok. Kezdő koromban raktam pakkokat, mindig volt valami gond. Most nem rakok, sosincs gond...
  • Ari18
  • Balumann
    ennek a játéknak sztem semmi köze a kodekekhez
  • Dante73
    Folytatnám;
    Akik pont annyira értenek hozzá, mint Te...
    A hülyeség meg körbejár....
    Nekem is Vistám van, Augusztus óta használom, és eddigsemmi galibát nem okozott. Sőt...
  • Dante73
    AHA!
    Minden rossz. A Vista, a driverek, a videókártyák, az U3 motor, csak a játék nem? Vicces.
    Valószinű egyébként, hogy kodekek zavarnak be, azért olyan a kép, amilyen. Rá kellene jönni, hogy kodekpakkokat felpakolni TILOS a gépre! Feltesz az ember egy VLC-t, egy K-Lite-ot, mellé egy Real alternativ MPClassic-ot, és minden videó lejátszható, kodekek nélkül. És a játékokkal sincs gond, márha böcsülettel lettek megírva...
  • Barnus
    Te meg köztudottan kb 10 éves lehetsz ezzel a stilussal lol:)
    Nekem spec Vistám van, 64bites, mindkét gépen. Egyikben pont ati x1950pro van, másikban Nvidia 8800ultra, és mindkettővel tökéletesen megy. Ne beszélj baromságokat olyanról, amiről fogalmad sincs. Képzelem, hogy hány óra vista felhasználói tapasztalatod van, biztos próbáltad, biztos letesztelted a drivereket és a véleményedet a tapasztalatodra alapozod, nem pedig holmi forumokon olvasott okoskodásokat adsz tovább, lol.
  • bgabor
    Ez hülyeség. Én XP-t használok, és tökéletesen működnek az u3 motoros játékok az ATI X1950Pro-m al. Semmi baja az ATI kártyáknak az unreal motorral. A hiba nyilván a Vistaban van, köztudott hogy ócskák a driverek hozzá, sőt maga az egész oprendszer hihetetlenül ócska. Ezért van az, hogy csak a -k használnak vistat, a többiek XP-n gamelnek.
  • davidka003
    Engem is zavar.
  • Prince23
    Engem egyes játékoknál, ahol van motion blur hatás, rohadtul tud idegesíteni... "Titeket" nem? Meg sztem, fraps zabáló is ez hülyeség... nem tudom minek ide motion blur.
  • rvn
    Hali! Hogy elhet teljesen kikapcsolni az árnyékokat?
  • Balumann
    Ha sokkal jobb (fejledtebb) kártyát veszel Nvidiaból akkor persze, hogy jbb a játék. Gyanítom nem a legújabb ati kártyát cserélted nvidiara. Egyébként tesztek alapján, meg tapasztalat alapján úgy tűnik, Ati jobb u3 játékokra, meg még 1-2 játéknál. Csak annál jobb az nvidia ahol direkt úgy csinálják meg -.-
  • macleody
    Sikerült már valakinek megcsinálni ezt a face mapping izét? Vagy ez csak konzolon működik?
  • davidka003
    "nem tudna vki egy eredeti vegas2 exe-t feldobni valahova? az én játékomban nincs. és addig nem tudok peccselni "

Van a játék DVD-jén.

"ez egy uengine3 játék, ami köztudottan jobban szereti az nvidiát mint az atit"

Ne állíts hülyeséget, mert hülyének néznek. Az összes UT3-as játék jobban megy Ati-n. Nvidia az más motorú játékokban jobb.

"de erről most nem akarok vitázni, atin nagyon sok ue3-as játék alig akar elindulni (ezért is cseréltem le az ati kártyámat nvidiára többek között)"

Erről meg csak annyit, hogy vagy vagy, vagy kamuzol.
    Tiszta hülyeség amit állítasz. Ha nem akar elindulni akkor lehet crack hiba is. Minden játék hibátlanul megy Ati-n is csak esetleg kicsivel lassabban.
  • davidka003
    A Battlestar galactica sorozatban is a női felettesnek "yes, sir!"-t mondtak. Szerintem akkor így kell mondani.
  • dante3
    Driver, vagy codec gond lesz ott! Póbáld frissebre cserélni őket!
  • KicsiPI
    Szevasztok, segítsetek kérlek! Nálam faszán fut minden, egy gáz van hogy egyes épületek meg fák meg asztalok kékek, illetve sárgák...ez mitől van? már a létező összes beállítás módot kipróbáltam, semmit sem változott.idegesít:D

válaszotokat előre is köszi
  • dante3
    Sztem ezeknél a grafikai bugoknál, a codecet kellene kicserélni, csak egy javaslat!
  • koschwarz
    nem-nem, ha nő a felettes, akkor: "yes, madame!"

• PhantomAss
    hali
    nem tudna vki egy eredeti vegas2 exe-t feldobni valahova? az én játékomban nincs. és addig nem tudok peccselni
    az nvidia témához szólva:
    ez egy uengine3 játék, ami köztudottan jobban szereti az nvidiát mint az atit
    de erről most nem akarok vitázni, atin nagyon sok ue3-as játék alig akar elindulni (ezért is cseréltem le az ati kártyámat nvidiára többek között)
    nekem 8800gt-m van, max grafikán, max élsimítással egyaltálán nincsenek grafikai bugok, sőt a szar alaplapi hangkártyámmal sincsen hangprobléma
    egyszerűen rendben tartom a gépet, és nem pakolok fek kodekeket meg mindenféle szart amiről nem tudom hogy mire jó
    (vistát használok)
  • ptomesz
    szerintem ez a katonai etikett követeli meg hogy a hölgy feljebb valónak is igy tisztelegnek, válaszolnak
    elég sok filmet láttam már ahol katonai szervezetek voltak a téma és ott nő volt a feljebb való és szintén "yes sir" - volt a válasz bármely parancsra vagy kérdésre

amugy én is a nőt inditottam, és mikor elbujik egy doboz mögé és onnan lövöldözök ki, mikor állásból vissza bujik néha mintha nem nagyon akarna visszatalálni a feje a helyére (szal tekeredik még vagy 180 fokot) kis bug de jot röhögtem rajta
  • koschwarz
    bakker, gondoltam életemben először női karakterrel indítok egy játékban (egész kellemes hangja van a csajnak egyébként), erre a társak úgy válaszolnak, hogy "yes, sir!". nem tudom mibe került volna, ha ezt a pár ilyen választ felveszik úgy is, hogy "yes, ma'am!"
  • Doc Hooliday
    lehet hogy tudni kéne programozni rendesen???...hát lehet
  • Solid Snake
    Köszönjük
  • macleody
    Face mapping.
  • macleody
    LOL videó.
  • raven505
    Aropó, mit tudtok arról hogy saját képedet is bele lehet tenni?
  • raven505
    A patch-et felrakni nem igazán érdemes, mivel tegnap előtt unokatesóval nyomúltunk HAMACHIval T.hunt-on. A játék bizonyos időkőzönkét megfagyott. Ez piskosul bosszantó volt, mivel én voltam a Server, meg így nem mentette az XP-t
  • ibrik
    Extraként frissítettem a Rainbow Six: Vegas (az első rész) magyarítását is az 1.06 verzióhoz.
    Az oldalamon ezt is megtaláljátok: http://ibrik.atw.hu
  • Balumann
    -.-
    De nem a videókártya miatt van. Hanem a driver miatt. Nem az nvidia-kat nem szereti a játék, hanem a driver úgy van megcsinálva, hogy megpróbálja a beállításokat ráerőszakolni a játékra, mégha a játék nem is tud normálisan futni vele.
  • davidka003
    "Ezért nincs Atinál iylen probléma."

Ez mondom én is. Nem érted?
  • Balumann
    Értsd már meg, hogy nem a videókártya miatt van, hanem driver beállítás miatt. Nvidianal nem szereti ha be van kapcsolva a driverben az AA, Atinál meg hiába kapcsolom be, az ilyen játékoknál nem működik eleve (mintha be se lenne kapcsolva). Ezért nincs Atinál iylen probléma.
  • davidka003
    "Ebből is látszik, hogy itt semmi köze az NVidia-hoz."

Érdekes módon Ati-n nincs ilyen hiba.
  • DarkSector
    Ebből is látszik, hogy itt semmi köze az NVidia-hoz.
    Csupán config beállítás kérdése, nálam pl 16xQ-nál pl csakis ingame a játékban van ilyenkor 1-2 kis tárgy, ami feketén villog, mintha bug lenne.

Valszeg ez is azé van, mert játékon bellül az élsimítás valami más technológiát alkalmaz, aminek más megnevezése is van.
    Asszem 1-8-ig lehet állítani az erőssebb VGA-kon.
    Gyengébbeknél asszem csak 3-ig.

Viszont a drivernél meg 16xQ a legnagyobb... és nálam ide állítva jelentkeznek azok a fekete villogások.
  • wander01
    lehet eltaláltuk a drivereket :)