Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem drogoztál elõtte?

Hy!Valami nem stimmel!Másnak is van/vannak grafikai hibáik?Van úgy,hogy nem látom a palikat,lépcsõt,villognak a tárgyak.......hihetetlen!Más játéknál jó minden!!!!!
ezek szerint cseszhetem a geforce7300-ammal,ugye?

NeBby
Ebben amúgy igazad van , sõt én még olyat is hallottam , hogy AGP gyorsabb is vga hoz , mivel azt azokat az adatokat , amit használ a vga azt az AGP gyorsabban tudja vinni , függetlenül attól , hogy fele olyan gyors alapból!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

HeadHunter86
Van élsimítás. 8 beállítással 😛

Nekem amúgy egy AGP-s, 512 mb-os HD2600Pro-m van... Na mindegy, remélem azért menni fog rendesen a Vegas 2. Crysis-al sem volt igazán gondom. Most legutóbb az Assassin's Creed fogott ki rajtam, de nagyon... csak az is inkább a sz*r egymagos procim miatt.
Törölt felhasználó
Nekem sp1 nincs, ez lenne a baj?
A menû bejön, de a amikor tölti a játékot akkor kilép.
DarkSector
Webkam hiba:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wander01
hatalmas baromságot mondott 😊) egy 7600gt feletti kari pedig a kraftot a 8x-os agp-n már igencsak nehezen préseli át 😊 az ilyen régi lapokba tehetõ procikrol meg ne is beszéljünk 😊

#317-ben annak a csávonak valami kõkeményen szutyok hibrid asrock lapja lehet hogy LGA775-ös E6600 mellé agp-s 7600-ot tettt 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Pedig teljesítményben nem igazán...
davidka003
"Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól"

Ez nem szakember. Teljesen különböznek egymástól.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

BEAST
acog :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

davidka003
Vista 32bit SP1-et használok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csináljak faq-t?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Egy számtech bolt fõnöke...
Na, ha már AGP-nél tartunk, itt egy jó hír AGP-s kártya tulajdonosoknak (nekem is), akik még nem próbálták a gamet!

"Can it work with AGP cards?

Hell Yeah,
Works fine on my 7800GS,
Running at 1024x768, no AA, medium shadows, Rest high.

Setup :
E6600
2 GB DDR²
7800GS AGP
XP

AGP still doing its thing "

Nforce-on írta egy srác... Úgyhogy jól megy agp-s kártyával. Magyarán az a gépigény, amit kiadtak, nem volt éppen reális...
Kíváncsi lennék arra a "szakemberre" <#nyes>

Because fuck you. That\'s why.

Én azt hallottam, hogy ez kemény 0,2% plusz gyorsaság, de mindegy... Nem 2x olyan gyors, ez halálbiztos. Amúgy meg eddig minden más játéknak ugyanúgy elég volt az AGP-s kártya is. "Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól." - ezt is szakembertõl hallottam, nem én találtam ki.
NeBby
Semmiben , csak más a port és 2× annyi az adatátviteli sebesség <#wink> AGP=8× PCI-E=16×

DummyBoy
AzmiazazAK-n????

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bocs, de ez hülyeség... Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól. Csak más a port. Ettõl semmiképpen sem lehet lassabb a játék. Ha nem támogatja az AGP-s kártyákat, akkor sztem nem indulna el a játék, mert nem ismeri fel a kártyát.
jaja :S:S:S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

ultimate 32 bit en sp1 megy

ibrik
Hát ha idéznéd pontosan azt az üzenetet, akkor okosabbak is lehetnénk...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

DarkSector
Mikor webkameráról akarok FACE-t csinálni, mindig kidob egy MESSAGE-t...
Mi lehet a gond???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
nálatok is a kábelt keresi ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Törölt felhasználó
Vista alatt próbálta már valaki?
Nekem nem indul 😞
DarkSector
De miet?

Viktor9202
Nem ujdonság 😊 Már más jétkokban is láttam ilyet😉

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Probálta már vki hamachival coop-ba tolni? mert szeretnénk haverral, de vhogy nem akarja :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

#10-12 O.o
Nem rossz a terrorist hunt sztem de úgy jönnek mint a zombik... A semmibõl hirtelen elõbukkan 15 terro oszt csak osztogassad a a parancsot ha tudod miközben 20an szednek. Lone wolf ot meg játszik a halál... 1ébként kb. 10-10 map van.
DarkSector
Gondolom te már próbáltad...
Mert nálam nem ez a helyzet.

davidka003
Vista tökéletes játékhoz. Semmivel nem lassabb, mint XP-n egy mostani középkategóriás géppel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Helló! Aki már esetleg játszik vele, el tudná mondani értelmesen, hány skirmish (terrorist hunt) pálya van benne, és kb. milyenek? Gondolok itt az ígeretekre, hogy Raven Shield újragondolások is lesznek a gammában! Kössz elõre is!

Because fuck you. That\'s why.

sztem ennek kellett volna anno 1. rész ként megjelenni. A2. rész meg hozná az extrákat nempedig a a javításokat mint ez...
DarkSector
Háát biztos hogy gyorsabb nem lesz, és különbséget sem fogsz látni.
Manapság egyértelmûen XP ha játékokról van szó.

DarkSector
MIVVVVVAAAAAAAAAAA???

wander01
amikor installáltad a windózt és particionáltad a vinyodat 130gb meg maradékra vagy többre, a maradékon (d,e,f akármelyik) a particiot magát nem hoztad létre. windozcd betesz, bebootol, és mielött telepitést inditanál, a c melett a maradékon is hozz létre particiot. utána windozbol már látod és onnan tudod formázni hogy használni is tudd.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy mennyivel lassabb a játék vistán??Mert ha lassabb akkor inkább teszek fel xp-t

NeBby
Ez nagyon durva! Láttátok, hogy mikor csinálod a karid webcammal meg tudja csinálni a saját fejedet? <#vigyor>

teddymac
Hi másnak is azt irja ki hogy a hálozati kábel nincs bedugva lan játék esetén?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Néhány szektor meghibásodik oszt ennyi.

bertino
igen és ebben az esetben nyilván több, mint a fele köddé válik...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Háát kb ennyi a jó benne, amit elmondtál....

DarkSector
Van olyan is, hogy elveszik bizonyos rész a winyóból.

Evin
Vagy a vinyón van a jumperekkel lekorlátozva a mérete, vagy BIOs frissítés kell, mert akkor az alaplapod nem támogatja az ekkor méretet.
Vagy átvágtak a boltban.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Bence94
de jó nektek ti itt játszotok én meg a gépemmel szarakodok mert vettem egy 500-as vinyót és szarik felismerni csak 130 gb-ot lát ilyenkor mi van?

ON:a képeket nézve a célkeresztet elég trehányul csinálták meg szar konzolos. elsõ részben jobb volt.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Qrva jó lett ez a rész! Nemcsak, hogy van benne Ani Alaiasing és méghozzá 8x-os ( ami nélkü xart sem ér ) és érthetõvé, kezelhetõvé tették. Ja a gépigénye. Az meg sokkal jobb lett nálam legalábbis faxán megy olyan közép és magas között (4XAA,shadow medium,Motion blur medium)
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!