3885
-
#1002 pl:
"hello! Haveromnál feltelepítettük a játékot, de indítás után már a karakterválasztásnál villogot a háttér. Elindítottuk magát a Storyt, de teljesen játszhatatlan volt: semmit nem lehetett látni, előtér teljesen fehér volt, a háttér ugyanúgy villogot. (valami áremszedőt, vagy ilyesmit láttunk) Mi lehet a probléma? A probléma teljesen minimumon, és teljesen maxon is ugyanúgy ott volt.
Lehet, hogy telepítsi probléma volt? Jó lenne, ha nálam már normálisan futna el "
"gecc nekem 8800GT legujabb WHQL-es driverével villognak a textúrák összevissza és tök fehér az egész :D" -
#1001 Háát az jogos, hogy egy cseppet bezavar a driveres élsimítás, de az nem a videókártyák baja. -
#1000 Ha nem hisztek nekem olvassatok vissza. -
#999 sztem is :) ilyen kártyákkal rendelkező gépeken játszunk (8800gtx, 8800gtx-oc, 8800gt-sli, 7950gtx, 8600GT-M, X1950Pro) és sehol nem láttam fehér képernyőt. viszont hangbug van és nem birom megunni laptopon :PP
szerk: és mindehol használva van AA -
#998 Írja még be 15 ember ugyanezt. Ha nem vetted volna észre már megbeszéltük a dolgot. Csomóan írták, hogy Nvidián fehér képernyőt kaptak. De kikell kapcsolni a driverben az AA-t és jó lesz. -
#997 Hülyeség. -
#996 C -
Bandreas #995 hy all! hogy kell fejjel lefele fordulni a kötélen? (pc) -
bgabor #994 Ez annyira amerikai. -
#993 Ez nem igaz!:) láss csodát : 7300 GT
eddig semmi probléma nem lépett fel, és már az utolsó, 4. főküldetésnél járok -
#992 Nem valószínű h van ilyenre lehetőség. Nyilván nem úgy csinálták meg, hogy csak 1-2 dolog átírásával több XP-t lehessen kapni, kiszúrás lenne multiban másokkal szemben.
(az lenne a legjobb ha nem is lenne benne ilyen fejlődés) -
#991 Hello.
Nem lehet vhogy megbuherálni, hogy több xp-t adjon a játék? Mer idegesít már engemet a tengernyi xpgyűjtés...
Ha igen, melyik fájlt kell átírnom? -
theodor #990 bár én még ma is csodának tartom h tettek bele AAt -
theodor #989 jaja, sokan aztsetudják h mi az... de bugnak mondják:S -
#988 Ez van a PS3 és Xbox CE verzióhoz, PC-st nem találtam, de gondolom ugyanez jár hozzá:
Rainbow Six: Vegas 2 Limited Edition
* Includes Collectible Poker Chip Key Chain
* Limited Edition Bonus Disk
* Exclusive Strategy Video: With insider tips and secrets from the developers, pro gamers, and Frag Dolls you won't get anywhere else.
* Pro Gamer Interview: Get an exclusive look at the life of a pro gamer with MLG player FinestX.
* MLG Pro Circuit '07 Season Highlights: Watch the pros take on the most heated matches of '07.
* Tom Clancy's EndWar(TM) Sneak Peek: Join the Frag Dolls for a hands-on look at the latest thrilling game in the Tom Clancy arsenal. -
#987 ÉLSIMÍTÁST KIKAPCSOLNI A KÁRTYA DRIVERÉBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#986 Azért fehér mert ki kéne kapcsolni a VGA-driverében az élsimítást...ne felejtsük el hogy ez egy unreal 3-as játék, és ezek nem szeretik ha erőlteted az élsimítást! (bár elég szar a grafikája, dehát a konzolokra van már minden kitalálva, és a PC-sek levannak szarva!) -
#985 pff, szinte senki sincs itt (Hamachin)...
Csináltam helyet az 1-esben. 2-es szoba tényleg felesleges. Főleg így, hogy mindenki belép aki az 1-esbe is, nem csak a szerver készítők. 2-es szobát inkább törlöm. -
Puhos #984 Nekem egy MSI N9600GT-m van, a játékot most játszom másodszorra, de egyetlen egy helyen sem volt "fehér" a kép. -
#983 Azt félig viccnek szántam, de az tény, hogy legalább már 10 ember írta, hogy Nvidiája van és ilyen szar fehér a kép. -
Puhos #982 Már bocsi de mi az, hogy "nem szereti az Nvidiát". Ez nem szeretet kérdése, ilyen nincs, én is Nvidias kártyával játszok, de nekem nincs semmi ilyen gondom. -
#981 Én egy buggal sem találkoztam. -
csgj #980 Vá, megőrülök ettől a rohadt riasztótól!! Mielőtt meghalok, még nincs riasztó, utána betölti a checkpoint-ot, és elkezd csörögni a rohadt idegesítő riasztó!! De nem lehet sehol sem kikapcsolni!!! (Volt egy feladat, amikor ki kellett kapcsolni, de az mindegy, mert utána betöltéseknél megint nekikezd...) Már fáj tőle a fülem... :P Gondolom ez csak egy a szokásos hangbugok közül. De ez a patch után is megmaradt, ahogy az emberek néha felbukkanó "robothangja" is... Azért Ubisoft nagyon "ügyes" volt. Azért van a gameben egy tucatnyi bug. Persze, persze, ezen kívül nagyon jó játék, de a bug is számít vmit. -
#979 A játék érdekes módon nem szereti az Nvidiát. :) -
#978 Hi
Nálam mért van ilyen gány képe a játéknak? -
#977 Hello.
Nem lehet vhogy megbuherálni, hogy több xp-t adjon a játék? MEr idegesít már engemet a tengernyi xpgyűjtés...
Ha igen, melyik fájlt kell átírnom? -
Rainbow15 #976 Mégsem tudok csinálni. -
Rainbow15 #975 Ma 6 órakor lesz szerver. -
#974 Majd egymás hátát fedezitek - olyan jó lesz - majd oda is simultok.DDD -
ZÓÓÓcsi #973 Ahh, kezdek megnyugodni..., majd kipróbálom én is, de csak a hétvégén tudom. Amúgy a másik gépben 7800GS AGP van. -
ptomesz #972 az AGP-s téma sz'tem baromság. nekem egy egyszerű 7600GS-em van AGP-s és tök jól megy vele -
Barnus #971 jónak tünik az időpont, akkor 8 körül megyek hamachira Barnus néven. sg1, sg2-n is fentleszek. Minek van amugy kettő? egy nem szokott elég lenni vagy mi?:) -
Barnus #970 CE változat, hm? fincsi. Miben több, mint a sima? mit adnak hozzá? A héten már valsz nem, de jövő héten sztem én is megveszem + egy haver is, aztán egyeztethetünk és mehet a 3 fős magyar squad:)
-
#969 Én ma sokáig leszek suliban (megyek vissza), úgyhogy én ilyen 7, fél 8 körül fogok csak játszani ha itt lesztek. -
#968 Holnap hozza a DHL a CE változatot. -
Barnus #967 Előzőekkel minddel játszottam multiban és a valódi team vs team multi sokáig élvezetes volt. Csak sajnos magyarok nem nagyon vesznek eredeti game-t, igy ha nincs egyszerü tömeges törtszerveres megoldás, akkor a játék multija itthon bukta:( Ez van. Na majd lövök külföldieket akkor :D Azért Hamachi-t felinstalláltam, kipróbálom vele. -
#966 Én attól tartok, hogy ez nem egy hosszú életű játék, főleg nem multiban. Mi most Hamachin elszórakozunk (jobb lenne egy 10-12 fős csapatot létrehozni Hamachin, akikkel szervezettebben, csapat játék kialakítása mellett játszanánk). De így sem fog sokáig kitartani a játék, kicsit kevés a pálya is, meg nincs olyan sok taktikai lehetőség sem. coop csak 2-en játszható, azt is csak 1, max 2x érdemes végig vinni, terrorist hunt is viszonylag hamar megunható, de egy ideig jó szórakozás.
Érdemes várni amíg kiadnak pár patchet, és csak utána megvenni aki tervezi. -
#965 Elindul. -
Barnus #964 Sziasztok. Tervezi közületek valaki, hogy eredetiben megveszi és nyomja multiban? Lesz vmi magyar közösség? Esetleg magyar server?:)
Régi Rainbow Six-es arcok közül valaki jön majd esetleg?
-
bgabor #963 Sekni se fogja a bugot a gyenge hangkártyára, csak a Skyline nevű láthatóan hozzánemértő hozzászóló, aki nem érti a problémát.
A lényeg, hogy az integrált hangkártyákkal tökéletesen működik a mai játékok 99%-a, sőt, az integrált hangkártya bőven kielégíti az átlagos gamer igényeit. A drága videokártyák a Skylinehoz hasonló ostoba szoboknak meg a zeneszerzéssel foglalkozó vájtfülűeknek valók.
Emellett bebizonyosodott, hogy a hangbug nemcsakhogy létezik, de még csak nem is kizárólag integrált hangkártyáknál lép fel.
Szóval hangbug igenis van, és itt lenne az ideje, hogy orvosolják.