Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah végülis a pisztolyok faxák.
És eléggé jól is sebeznek.
THX
Nem is gondoltam, hogy ez ilyenn egyszerû....

Biztos ki vannak ballanszolva a fegyók:
Kicsi gyenge fegyó - jól látsz
Nagy durva fegyók - félig látsz

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Riddick21
persze, játszd végig gránáttal

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

DarkSector
meg tudná mondani, hogy mit lehetne tenni az ellen, hogy ne takarják ki a fél képernyõt a fegyók???????<#sir>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
1-et értek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Fenrir
Ha csinálna valaki ebbõl is egy off/warez témát akkor talán a nagy része átmenne oda.

A halál csupán a kezdet...

Riddick21
sg szint

bertino
sztem bummheccsátot neki <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na ennek se adjatok fegyvert, mert az erõszakos játéktól majd öldökölni kezd. <#hehe>

Fenrir
Bár a helyesírás menne neked ilyen jól...

macskássy
hi,. Nekem a ,legszeben legyórsaban , megz <#duhos2><#gun>
az öszes emberttszétlõvõm bene <#miaz><#violent><#felkialtas>.
Legjob, gépel nagy mónitorral<#duma>

Na itt üthet ki az AGP. Bár lehet hogy nem olyan kártyád van csak a p4-esbõl gondolom (ha egymagos). Azt olvastam vhol hogy ez csak az ATI-kat érinti (remélem mert nekem Geforce-om van).

Riddick21
Baromság. Televan a net olyan véleményekkel, miszerint a 2. rész gépigénye alacsonyabb, mint az elsõé. Még eddig mindenkinél legalább úgy, vagy jobban ment, mint az elõzõ rész, a hiba a Te gépedben van.

a gépigény radikálisan NÕTT! majdhogynem a 3szorosa lett az elõzõnek...

Nekem az 1. rész tökéletesen ment 1024x768ban minden HIGHon , árnyékkal , mosódással.

Ez, a 2. rész meg 800x600ban minden low , árnyék ki , blur ki és úgy szaggat ahogyan a Crysis se...

Ezen a gépen toltam:
P4 3,4 GHZ
4 GB Ram
ATI X1950Pro 512 GDDR3

sparrow35
Hali! Elõzõ részhez viszonyítva milyen a gépigénye? Valaki aki ugyanazzal a géppel játssza mint az egyet mondjon valamiféle tapasztalatot.

I want to be a mighty pirate ever!

bõven csinos és hangulatos a játék..hangok,zenék jók...karakternél mintha webkamerás fotót is lehetne alkalmazni...?😊
grebber
GRaf nem tetszik szebbet vártam de a game attól még jó lehet!

Next PC upgrade: 2022

dante3
Itt már szintet léptem, lvl1-es akármi lettem!
Ja és az árnyékok nagyon jók, egyik ellnfelet úgy vettem észre, a tetõn volt és az árnyéka mozgott a földön, nem volt nehéz kiszúrni!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

de sztem a call of dutyinál egy univerzumal arréb van.(nem akarok ezen vitázni csak egy megjegyzés)
az zsear!!! csakmer az 1. rész elég döcögve ment.
dante3
Simán!

Minimum Configuration :
CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading or AMD Athlon 3000
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 128 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

Recommended & Preferred Configuration:
CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 2048MB
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 256 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

szerintetek egy 8600 ason h futna? core2 amd 4000+os proc 2 gigabácsi rammal?
dante3
A hangok nagyon jól el vannak találva, és elég realisztikus is, ahogy az elsõ részben meszoktuk! Vigyázni kell, mennyit szaladgálunk!<#hehe>

Csak az a fárnya AA ami teszi kicsit nálam lentebb a gamet a listán. Sajnos az unreal engine nemképes az AA ra...
Jók lesz ez! (már nekem is csordogál...) 😄 Az 1. rész nekem nem tetszett annyira sok volt a csicsás effekt... Rem ebben jobb lesz. Na meg az a célkereszt elég híg. Rem. lehet változtatni majd!
dante3
1024x768 minden maxon:

DarkSector
Itt most a többi játékhoz viszonyítottam, és nem a majd megjelenõkhoz.
De személyszerint király gémnek tartom.

DarkSector
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy van e olyan fûrészfogas, mint az elsõ rész?
Háát ezzel azé agyonlehet vágni 1 játékot.
Úgyhogy már most elõre -1 pont az UBI-nak ha igaz.

dante3
Nyugi, ez csak ahogy alpból a game beállította magát!

grebber
Élsímitás nuku 😞

Balumann
Huh ahogy elnézem ez viszont nagyon jó lett. Nekem az Assassin's Creed is nagyon tetszik 😊

dante3
Nagyon jó a game! Pár kép tõlem:

HeadHunter86
És az assassins creed se lett olyan fenomenálisan jó.

DarkSector
Háát EZ AZ!
Ez a hihetetlen, hogy megjelent végre VALAMI!
Ebben az évben csak az ASSASSIN CREED volt egyedül a nagy címek közül....

Se DMC4...se Turok ...Se semmi.

wander01
na megjöttem ide is 😄 csorog lassan ugyhogy banzaiiii

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeBby
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Jelszó: rsv2

Gyûljünk , holnap ki kéne próbálni , hogy megy e !<#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grebber
Else hiszem végre megjelent valami game!

Elindul eddig semmi baja!!

Fenrir
Ugyanmár, rettentõen türelmes tudok lenni ha muszáj. 7 napon kb már nem múlik semmi sem.

bertino
én is röhögnék rajtad ennyi erõvel, ha mégis az lenne 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NeBby
Reménykedjünk , hogy nem! De ha mégis , akkoris pár nap és kinnvan... Addig meg demó <#vigyor3>

Balumann
Jah jó h mondod, én meg már 10-jére nézem meg kb. h mûködik-e, nem vettem észre h lezárták.

Balumann
Hát ez elég valósnak tûnik! De lehet h ez is valami szándékos korai hibás verzió lesz, és kilép az egyik pályánál majd, mint az Assassin's Creed-nél volt. 😄

NeBby
Ezért imádom , mikor mindig letiltják a torrent hsz eket , hogy még véletlen se tudják leírni a feltöltõk , hogy müxik e <#vigyor>

Fenrir
Azért röhögnék ha mégsem az lenne, esett már meg ilyen a történelemben 😊

Balumann
És jön is sebesen, félek h csak pénteken fogom tudni kipróbálni 😞

NeBby
Ha bejövõs énis megveszem az tuti!

NeBby
Eddig az volt a baj , hogy túl nagy egy game , most meg az , hogy túl kicsi <#nevetes1>

Fenrir
2 perce néztem az isohuntot és semmilyen pc-s verzió nem volt fent. Amúgy meg nekem tökmindegy, ez a játék megér nekem 8000 Ft-ot, mostmár csak minden az 576-on múlik.

Balumann
Nah mostmár tényleg fenntvan nforce-n is... Ezek szerint tényeg MEGJELENT (PC-re is)!
Mostmár ncore torrenten is fenntvan. Miért csak 4,8 giga a játék egyébként?

NeBby
Legnagyobb torrentoldalakon fennvan , azírják valós!