Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És eléggé jól is sebeznek.
THX
Nem is gondoltam, hogy ez ilyenn egyszerû....
Biztos ki vannak ballanszolva a fegyók:
Kicsi gyenge fegyó - jól látsz
Nagy durva fegyók - félig látsz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A halál csupán a kezdet...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az öszes emberttszétlõvõm bene <#miaz>#miaz><#violent>#violent><#felkialtas>#felkialtas>.
Legjob, gépel nagy mónitorral<#duma>#duma>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nekem az 1. rész tökéletesen ment 1024x768ban minden HIGHon , árnyékkal , mosódással.
Ez, a 2. rész meg 800x600ban minden low , árnyék ki , blur ki és úgy szaggat ahogyan a Crysis se...
Ezen a gépen toltam:
P4 3,4 GHZ
4 GB Ram
ATI X1950Pro 512 GDDR3
I want to be a mighty pirate ever!
Ja és az árnyékok nagyon jók, egyik ellnfelet úgy vettem észre, a tetõn volt és az árnyéka mozgott a földön, nem volt nehéz kiszúrni!<#buck>#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Minimum Configuration :
CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading or AMD Athlon 3000
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 128 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)
Recommended & Preferred Configuration:
CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 2048MB
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 256 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

De személyszerint király gémnek tartom.
Háát ezzel azé agyonlehet vágni 1 játékot.
Úgyhogy már most elõre -1 pont az UBI-nak ha igaz.

Ez a hihetetlen, hogy megjelent végre VALAMI!
Ebben az évben csak az ASSASSIN CREED volt egyedül a nagy címek közül....
Se DMC4...se Turok ...Se semmi.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Jelszó: rsv2
Gyûljünk , holnap ki kéne próbálni , hogy megy e !<#wink>#wink>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mostmár ncore torrenten is fenntvan. Miért csak 4,8 giga a játék egyébként?