3885
  • macleody
    Helo! 1.01-es patch van a játékon, hamachit meg az 1.0.1.5-öst rakd fel.

Srácok én nem akarok beleszólni, de itt a többség a játék miatt van és nem azért, hogy a vistáról meg egymás lefaszlámázásáról olvasson. Ne adjunk már rá okot, hogy más fórumokon fikázzák az sg-t.

Peace.
  • DarkSector
    Halli, akkor (tudom ezt könnyű mondani) de ha nem jön össze (amit kétlek, mert a játékmentések nem függenek az oprendszertől!) akkor visszarakod max az XP-t és vissza a sávékat.
    Én ezt tudom tanácsolni.
    De gondolom Vista nem a játék miatt kell nem?
    Csak azért mert nincs különbség DX10-ben.......sőt az első részhez képest is csak az élsimítás terén van eltérés, de ezt hagyjuk...
  • monzta
    ja ez egyértelmű. csak parázok hogy kidob valami szaros hibával, mer akkor lecummantom magam :]
  • DarkSector
    Szerintem tudod, bár ahhoz ki kell kopizni a csekkpointokat.
  • monzta
    héheló.
    egy olyan kvescsön, hogy felrántom holnap a vistát, és az xp alatt mentett csekpointomtól tudom é vajon folytatni a cuccost? sztem tudom de azért rákérdezek hátha :D nem akarnám újrakezdeni.
  • davidka003
    "Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal."

Kb 30%-al lassabb.
  • Balumann
    "radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"
    Ennek kurvára sok köze van a videókrátyához, DirectX-et fel kell telepíteni ami a lemezen van, vagy frissíteni. De ha nincs, akkor beírni google-ba azt az átkozott fájlt és 10 mp alatt meglehet találni, letölteni, és bemásolni a játékba.

Másik, a videókártya driverében lehet állítani dolgokat, ha állítgatod észrevehetsz teljesítmény változást játékokban. Nem feltételenül a kártya a rossz, mert nem tudod rendesen beállítani a dolgokat.
    Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal.

Nagyjából azonos teljesítményű kártyáknál, az Ati-n futnak jobban az u3 engines játékok. Más nem.
  • davidka003
    Ennyi. Fejezzük be.
  • Paranoia
    hi
    szeretném ki probálni hamachin keresztül a játékot.
    Új peccs van fent nektek?
  • DarkSector
    A 2 között van különbség de én annyit mondtam hogy ne faszozzá ha hozzámszólsz, azt nem mondtam, hogy milyen értelemnóben....csak azt hogy sehogy.
    Nem szeretem ezt a személyeskedést.
    Ha nem tetszik, akkor azt normálissan is lehet közölni.
    Ennyi.
  • davidka003
    Nem faszosztalak.
    Nem azt írtam, hogy miért kezded újra a vitát te fasz, hanem azt, hogy mi a faszért kezded újra. A kettő között elég nagy különbség van. Tanulj meg szöveget értelmezni.
  • davidka003
    "NINCS a dvd-n eredeti exe"

Rajta van okostojás. System mappában keresd.
  • DarkSector
    Először is ne faszozzá....
    Másodszor meg az első.
  • trogerzsiger
    10-15%?! uristen!!!! ez ez hallatlan!
    Ám holnap hamachin co-op?
  • davidka003
    "érdekes, hogy a hd2900-as kártyán kb 2 percenként fagy a gow (eredeti), a srác már beleőszült hogy a 90ezer forintos kártyáját dobhatja a kukába
    és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
    radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak ő ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
    radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"

Erre azt tudom mondani, hogy lámák vagytok. Vedd már észre, hogy hülyeséget beszélsz. Itt a topicban is mindenki írta, hogy az UT3 motor ATI-n gyorsabb.
  • bgabor
    "radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"

Ugye most viccelsz? Pont ilyen kártyám van, és a "bűvészkedés" kimerült az installálásban és a crackelésben. Azóta röccenésmentesen fut, full grafikán, grafikai bugok, fagyások nélkül.

Akkor most melyikünk is szajkózza más véleményét utánajárás nélkül?

"szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tőle"
    Szerintem 20 éves kor fölött ez a tényező nemigazán játszik. Akkor fogok váltani Vistára, ha ésszerű indok lesz rá. Nem merés kérdése a dolog, hanem alapos megfontolásé.
  • PhantomAss
    NINCS a dvd-n eredeti exe (az enyémen legalábbis)
    nem tudsz olvasni?
    nem hülyeségből írtam
    érdekes, hogy a hd2900-as kártyán kb 2 percenként fagy a gow (eredeti), a srác már beleőszült hogy a 90ezer forintos kártyáját dobhatja a kukába
    és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
    radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak ő ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
    radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót
    "Minden játék hibátlanul megy Ati-n is csak esetleg kicsivel lassabban"
    akkor most miről beszélünk? az nem baj? ugyanannyiba kerül a két kártya (2-3 e ft eltérés)
    bgabor:
    honnan veszed hogy a vista szar?
    ugyan próbáltad már vagy csak a gamestaron vagy egyéb tuti helyen olvastad a többi kiskorutól hogy szar?
    elárulom hogy én egy éve azt használom, és nem cserélném vissza xp-re
    persze a partvonalról könnyebb bekiabálni hogy hülye bíró...
    a tököm televan az olyanokkal akik mások véleményét szajkózzák anélkül hogy utánajárnának mi az igazság
    szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tőle
  • levi1989
    jó megtaláltam a faq-ba:D
  • Balumann
    Hoppá de hülye vagyok, kivettem a banner alól. Miért nem szólt senki? :S
  • levi1989
    hamachin van a szerverhez jelszó?
  • bgabor
    Egyetlen okot mondjál, amiért érdemes Vistára váltania egy gamernek.
    Valamit, amit az XP nem tud, vagy olyat amiben a Vista jobb az XP-nél, és játékkal kapcsolatos.

Veletek ellentétben, puszta sznobizmusból nem fogok új windowsra váltani.
  • Balumann
    Tovább vittük a játékot COOP-ban.
    Egyre inkább csak azt tudom mondani, hogy ilyen rossz hangokat játékban én nem is tudom, hogy hallottam-e már valaha.
    Fülhallgatóval játszottam, valami fantasztikusan rossz. Egyszerűen nem tudom, hogy lehet ilyen rosszul megcsinálni. Volt egy hely, ahol rádióból szólt a zene. Elfordultam egy kicsit, már csak a jobb oldalon szólt teljesen. Előre mentem, az üvöltő zene így hirtelen megszünt, kb. 3 hangerő különbség volt. Ha az ellenség ordibál egyszerűen azt nem tudom, hogy ittvan-e előttem 1 cm-re vagy 3 szobával arrébb.
    Valami eszméletlenül rosszak.
    Ezek hallgatták egyáltalán, hogy milyenek a hangok? Multiban korábban állandóan beragadó hangok (mintha a patch orvosolta volna, ezért írtam h korábban).
    Ebben a játékban ezt kurták el, nem kicsit. Éngem iszonyatosan zavar legalábbis. A riasztó is, mintha a kommandós fülében szólna. Sem távolság, és néha irány sem.

Sry h már megint erről írok egyébként, de engem nagyon zavar :-(
  • Balumann
    Azért, mert aki nem premiumos hamachival van, az nem tud belépni akkor ha 15-nél többen vannak benn. Úgyhogy időnként szükséges helyet csinálnom. Aki offline és nem tudom h feljön-e játszani azt kirakom. Ha jössz játszani akkor lépj be újra!
    Nem csak téged kickeltelek, ma 27-en voltak a szobában ha jól emlékszem mikor hazajöttem ^^
    Lépjetek be amikor játszani szeretnétek.

A legegyszerűbb az lenne, ha mindenki kilépne a szobából is amikor nem játszik.
  • Blacksheep333
    Kickeltetek a hamachi serverröl? Ha igen, minek?
  • zozox333
    Köszi! Megnézem!
  • davidka003
    Mi a faszért kezded újra a vitát? Ha nem vetted volna észre már be lett fejezve és megértettem, hogy Nvidián miért szar.
  • DarkSector
    Hagyjad nem érti.

Na elmondom azok Nvidia VGA-khoz készül forceware driverek!!!!!!!!!!!!
    Ha gyári drivert raksz akkor is ez van....
  • SubZero911
    Na így se megy... Így jártam a FFOW-nál is.... Leszanálom ezt a NOD32-t.
  • SubZero911
    Köszönöm a seggítséget...prób...
  • Balumann
    Az új fajta tűzfalas NOD32 -vel nem lehet Hamachival játszani, ki kell lőni benne a tűzfalat (advanced setup -> setup -> firewall -> és ott az egyik kék link a tűzfal kikapcsolása (valami szűrés, nem tudom így fejből). Nekem mostmár a tűzfal mentés NOD32 v3 van fenn.
    Ja és mindig visszakapcsol a tűzfala ha újra elindítod a gépet/profilet...
  • broman191
    kthx
  • Barnus
    Srácok valaki game?
    Inditok szervert ha gondoljátok. Barnus néven vagyok Hamachin. NE barnus1-re üzenjetek, az a munkahelyi gépem, véletlenül online hagytam rajta hamachi-t:)

2MBit uploadom van(chello) szerintm egy 6-8 embert el kell birnia simán, ugyhogy akár mehet vs is, nem muszáj coop.

Sajnos vmiért hamachin a chatet nem tudom használni csak embereknek whispert küldeni, ha simán megnyitom a chat window-t akkor nem tudok beleirni:(
  • Barnus
    én nod32-t használok. joinolni még nem joinoltam máshoz, de láttam terrorist huntból kettőt is.

Hozzám pedig belépni tudtak.
  • Barnus
    My documents/My Games/Ubisoft/R6Vegas2
  • broman191
    Valaki meg tudná mondani hogy a game hol tárolja a játékos profilt? Én nem találtam sem a dokban sem a játék mappáján belül. Töltöttem egy 100%-os mentést azért kellene. :)
  • SubZero911
    Van valaki, aki Nod32 alatt használ Hamachit és látja a HOST-ot ?
  • Balumann
    Nah egész jót játszottunk most (Versusban). Ma még kicsit később jövök, remélem fogunk tudni még játszani!
  • macleody
    Hali Barnus, én voltam bent nálad storyban ramboroby néven. Köszi a game-t :D
  • macleody
    Keress rá youtube-on. Ott van egy videó róla.
  • zozox333
    Hogy a retekbe lehet kicsinálni azt a qrva helit a végén?
    Másfél rakaszt belenyomok a rotor feletti gömbbbe, füstöl, szikrázik, a heli átmegy a másik oldalra és ugyanúgy folytatja tovább!
    Na meg a földön is támadnak!

Ennyi idő alatt a fél játékot lenyomtam!

Légyszi valaki egy tuti tippel segítsen!

Köszi!