Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként így az elején tartva, 1. rész nekem jobban tetszett.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha ezt úgy 2001 környékén mondod, akkor még elnézem, de 2008ban legalább egy EAX 3.0 minimum követelmény...
Hangok télleg nem jók benne. Én most nyomom elõször, az elsõ résszel nem játszottam. Nekem még szokatlan az irányítás, elsõre nagyob ben tetszik a játék, késõbb lehet megszereztném, csak az a baj h ugyanezt mondtam az AC-re is, és azóta el sem indítottam.
Viszont jó dolog ez az arc integrálás, kár hogy abszolút nem hasonlít rám, úgy nézek ki mint egy kommandós kutya<#vigyor3>#vigyor3>
Elég brutál részhez értem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kicsit utánnaolvastál volna , akkor tudnád , hogy nemcsak a PC s verzsönbe vannak ilyen gondok...<#rolleyes>#rolleyes>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Én egyedül a hangokkal nem vagyok megelégedve. Mintha teljesen eltûnt volna a térhatás. Az még rendben is lenne, hogy nincs 5.1 csak sztereo. De akárhogy forgolódok mikor beszélt a legelején az a parancsnok, elõlrõl jött. De ugyan ez vonatkozik mindenre amikor az emberek csinálnak valamit, szembõl jön a hang mikor mellettem cserél tárat. A távolságot sem lehet már érezni, 10 méterre vok az ajtóktól és úgy hallottam, mintha itt lennének elõttem 1 méterre.
De ugyanakkor a tér érzet megvan, nem mono a játék. De elõzõ részben nagyon ütõs volt az is. 😞
majd keresgélek még.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De nem teljesen ugyanolyanok pl, a refinery az nappali és vannak plusz ajtók- szobák is; a villára meg rá se ismerek elsõre.
Jó jó de annyira nagy szám, a RavenShield még mindig jobb😊
Micsoda faszság, hogy nem lehet kihajolni.
Simán megy AGP s kártyával.
buzi ubi..
végülis cak jó lett.
de hihetetlen, hogy a mai világban ilyen gondok vannak néha, patchben remélem orvosolják azért.
tobiasnak meg köszönet a tippért, ami végülis bevált.
bertino ha segít vmit: 169.35 van fenn és hibátlan..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
azért ez borzalom így 😄
de legalább normálisan fut.
de csalódás, mert elsõ részt nagyon szerettem.
Because fuck you. That\'s why.
I want to be a mighty pirate ever!
Bocs...Túl új..😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi.
Azóta nem tudom mennyit változott a helyzet.
http://index.hu/tech/hardver/vcsm061128/
Az lenne a kérdésem, hogy mûxik-e tökéletesen a game, mert nekem is 9600GT-m van? A 174.74 driver van rajta.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

"so i decided to leave it loading for the first level. it took 10minutes until it finally decided to respond...WOW maybe its a bad crack? but it runs so...Rainyday, i dont think it actually "crasshed" its probably just taking its sweet ass time to process. i meet the recommended requirements. so be patient and wait..."
Az a lényege , hogy amikor kiírja (vagy nemtudom mire gondol a first level alatt) , akkor hagyd állni kb 10 percig és jólesz!
"mivel azt azokat az adatokat , amit használ a vga azt az AGP gyorsabban tudja vinni , függetlenül attól , hogy fele olyan gyors alapból!"
he?? ennek semmi értelme 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
AGP ügyhöz: Ha olyan rossz vagy nem jobb a PCI-E, minek veszõdtek volna a kifejlesztésével?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert még nem jött le az Assassins Creed és X1600osom van AGPs és ha nem mûködik szétverek valamit!