3885
-
#1082 Helo! 1.01-es patch van a játékon, hamachit meg az 1.0.1.5-öst rakd fel.
Srácok én nem akarok beleszólni, de itt a többség a játék miatt van és nem azért, hogy a vistáról meg egymás lefaszlámázásáról olvasson. Ne adjunk már rá okot, hogy más fórumokon fikázzák az sg-t.
Peace. -
#1081 Halli, akkor (tudom ezt könnyű mondani) de ha nem jön össze (amit kétlek, mert a játékmentések nem függenek az oprendszertől!) akkor visszarakod max az XP-t és vissza a sávékat.
Én ezt tudom tanácsolni.
De gondolom Vista nem a játék miatt kell nem?
Csak azért mert nincs különbség DX10-ben.......sőt az első részhez képest is csak az élsimítás terén van eltérés, de ezt hagyjuk... -
#1080 ja ez egyértelmű. csak parázok hogy kidob valami szaros hibával, mer akkor lecummantom magam :] -
#1079 Szerintem tudod, bár ahhoz ki kell kopizni a csekkpointokat. -
#1078 héheló.
egy olyan kvescsön, hogy felrántom holnap a vistát, és az xp alatt mentett csekpointomtól tudom é vajon folytatni a cuccost? sztem tudom de azért rákérdezek hátha :D nem akarnám újrakezdeni. -
#1077 "Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal."
Kb 30%-al lassabb. -
#1076 "radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"
Ennek kurvára sok köze van a videókrátyához, DirectX-et fel kell telepíteni ami a lemezen van, vagy frissíteni. De ha nincs, akkor beírni google-ba azt az átkozott fájlt és 10 mp alatt meglehet találni, letölteni, és bemásolni a játékba.
Másik, a videókártya driverében lehet állítani dolgokat, ha állítgatod észrevehetsz teljesítmény változást játékokban. Nem feltételenül a kártya a rossz, mert nem tudod rendesen beállítani a dolgokat.
Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal.
Nagyjából azonos teljesítményű kártyáknál, az Ati-n futnak jobban az u3 engines játékok. Más nem. -
#1075 Ennyi. Fejezzük be. -
Paranoia #1074 hi
szeretném ki probálni hamachin keresztül a játékot.
Új peccs van fent nektek? -
#1073 A 2 között van különbség de én annyit mondtam hogy ne faszozzá ha hozzámszólsz, azt nem mondtam, hogy milyen értelemnóben....csak azt hogy sehogy.
Nem szeretem ezt a személyeskedést.
Ha nem tetszik, akkor azt normálissan is lehet közölni.
Ennyi. -
#1072 Nem faszosztalak.
Nem azt írtam, hogy miért kezded újra a vitát te fasz, hanem azt, hogy mi a faszért kezded újra. A kettő között elég nagy különbség van. Tanulj meg szöveget értelmezni. -
#1071 "NINCS a dvd-n eredeti exe"
Rajta van okostojás. System mappában keresd. -
#1070 Először is ne faszozzá....
Másodszor meg az első. -
#1069 10-15%?! uristen!!!! ez ez hallatlan!
Ám holnap hamachin co-op? -
#1068 "érdekes, hogy a hd2900-as kártyán kb 2 percenként fagy a gow (eredeti), a srác már beleőszült hogy a 90ezer forintos kártyáját dobhatja a kukába
és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak ő ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"
Erre azt tudom mondani, hogy lámák vagytok. Vedd már észre, hogy hülyeséget beszélsz. Itt a topicban is mindenki írta, hogy az UT3 motor ATI-n gyorsabb. -
bgabor #1067 "radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót"
Ugye most viccelsz? Pont ilyen kártyám van, és a "bűvészkedés" kimerült az installálásban és a crackelésben. Azóta röccenésmentesen fut, full grafikán, grafikai bugok, fagyások nélkül.
Akkor most melyikünk is szajkózza más véleményét utánajárás nélkül?
"szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tőle"
Szerintem 20 éves kor fölött ez a tényező nemigazán játszik. Akkor fogok váltani Vistára, ha ésszerű indok lesz rá. Nem merés kérdése a dolog, hanem alapos megfontolásé. -
#1066 NINCS a dvd-n eredeti exe (az enyémen legalábbis)
nem tudsz olvasni?
nem hülyeségből írtam
érdekes, hogy a hd2900-as kártyán kb 2 percenként fagy a gow (eredeti), a srác már beleőszült hogy a 90ezer forintos kártyáját dobhatja a kukába
és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak ő ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bűvészkednoi kellett vele egy csomót
"Minden játék hibátlanul megy Ati-n is csak esetleg kicsivel lassabban"
akkor most miről beszélünk? az nem baj? ugyanannyiba kerül a két kártya (2-3 e ft eltérés)
bgabor:
honnan veszed hogy a vista szar?
ugyan próbáltad már vagy csak a gamestaron vagy egyéb tuti helyen olvastad a többi kiskorutól hogy szar?
elárulom hogy én egy éve azt használom, és nem cserélném vissza xp-re
persze a partvonalról könnyebb bekiabálni hogy hülye bíró...
a tököm televan az olyanokkal akik mások véleményét szajkózzák anélkül hogy utánajárnának mi az igazság
szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tőle
-
levi1989 #1065 jó megtaláltam a faq-ba:D -
#1064 Hoppá de hülye vagyok, kivettem a banner alól. Miért nem szólt senki? :S -
levi1989 #1063 hamachin van a szerverhez jelszó? -
bgabor #1062 Egyetlen okot mondjál, amiért érdemes Vistára váltania egy gamernek.
Valamit, amit az XP nem tud, vagy olyat amiben a Vista jobb az XP-nél, és játékkal kapcsolatos.
Veletek ellentétben, puszta sznobizmusból nem fogok új windowsra váltani. -
#1061 Tovább vittük a játékot COOP-ban.
Egyre inkább csak azt tudom mondani, hogy ilyen rossz hangokat játékban én nem is tudom, hogy hallottam-e már valaha.
Fülhallgatóval játszottam, valami fantasztikusan rossz. Egyszerűen nem tudom, hogy lehet ilyen rosszul megcsinálni. Volt egy hely, ahol rádióból szólt a zene. Elfordultam egy kicsit, már csak a jobb oldalon szólt teljesen. Előre mentem, az üvöltő zene így hirtelen megszünt, kb. 3 hangerő különbség volt. Ha az ellenség ordibál egyszerűen azt nem tudom, hogy ittvan-e előttem 1 cm-re vagy 3 szobával arrébb.
Valami eszméletlenül rosszak.
Ezek hallgatták egyáltalán, hogy milyenek a hangok? Multiban korábban állandóan beragadó hangok (mintha a patch orvosolta volna, ezért írtam h korábban).
Ebben a játékban ezt kurták el, nem kicsit. Éngem iszonyatosan zavar legalábbis. A riasztó is, mintha a kommandós fülében szólna. Sem távolság, és néha irány sem.
Sry h már megint erről írok egyébként, de engem nagyon zavar :-( -
#1060 Azért, mert aki nem premiumos hamachival van, az nem tud belépni akkor ha 15-nél többen vannak benn. Úgyhogy időnként szükséges helyet csinálnom. Aki offline és nem tudom h feljön-e játszani azt kirakom. Ha jössz játszani akkor lépj be újra!
Nem csak téged kickeltelek, ma 27-en voltak a szobában ha jól emlékszem mikor hazajöttem ^^
Lépjetek be amikor játszani szeretnétek.
A legegyszerűbb az lenne, ha mindenki kilépne a szobából is amikor nem játszik. -
#1059 Kickeltetek a hamachi serverröl? Ha igen, minek? -
zozox333 #1058 Köszi! Megnézem! -
#1057 Mi a faszért kezded újra a vitát? Ha nem vetted volna észre már be lett fejezve és megértettem, hogy Nvidián miért szar. -
#1056 Hagyjad nem érti.
Na elmondom azok Nvidia VGA-khoz készül forceware driverek!!!!!!!!!!!!
Ha gyári drivert raksz akkor is ez van.... -
#1055 Na így se megy... Így jártam a FFOW-nál is.... Leszanálom ezt a NOD32-t. -
#1054 Köszönöm a seggítséget...prób... -
#1053 Az új fajta tűzfalas NOD32 -vel nem lehet Hamachival játszani, ki kell lőni benne a tűzfalat (advanced setup -> setup -> firewall -> és ott az egyik kék link a tűzfal kikapcsolása (valami szűrés, nem tudom így fejből). Nekem mostmár a tűzfal mentés NOD32 v3 van fenn.
Ja és mindig visszakapcsol a tűzfala ha újra elindítod a gépet/profilet... -
#1052 kthx -
Barnus #1051 Srácok valaki game?
Inditok szervert ha gondoljátok. Barnus néven vagyok Hamachin. NE barnus1-re üzenjetek, az a munkahelyi gépem, véletlenül online hagytam rajta hamachi-t:)
2MBit uploadom van(chello) szerintm egy 6-8 embert el kell birnia simán, ugyhogy akár mehet vs is, nem muszáj coop.
Sajnos vmiért hamachin a chatet nem tudom használni csak embereknek whispert küldeni, ha simán megnyitom a chat window-t akkor nem tudok beleirni:( -
Barnus #1050 én nod32-t használok. joinolni még nem joinoltam máshoz, de láttam terrorist huntból kettőt is.
Hozzám pedig belépni tudtak. -
Barnus #1049 My documents/My Games/Ubisoft/R6Vegas2
-
#1048 Valaki meg tudná mondani hogy a game hol tárolja a játékos profilt? Én nem találtam sem a dokban sem a játék mappáján belül. Töltöttem egy 100%-os mentést azért kellene. :) -
#1047 Van valaki, aki Nod32 alatt használ Hamachit és látja a HOST-ot ? -
#1046 Nah egész jót játszottunk most (Versusban). Ma még kicsit később jövök, remélem fogunk tudni még játszani! -
#1045 Hali Barnus, én voltam bent nálad storyban ramboroby néven. Köszi a game-t :D -
#1044 Keress rá youtube-on. Ott van egy videó róla. -
zozox333 #1043 Hogy a retekbe lehet kicsinálni azt a qrva helit a végén?
Másfél rakaszt belenyomok a rotor feletti gömbbbe, füstöl, szikrázik, a heli átmegy a másik oldalra és ugyanúgy folytatja tovább!
Na meg a földön is támadnak!
Ennyi idő alatt a fél játékot lenyomtam!
Légyszi valaki egy tuti tippel segítsen!
Köszi!