3885
  • bgabor
    Jó,jó. Valóban nem kellene kis részleteken lovagolnom.
    Az M468 az M4 továbbfejlesztett,6.8mm-es lőszert tüzelő változata.
    Tehát M4-es valóban nincs a játékban.
    Láthatod hogy nem információk nélkül 'osztok észt', csak egy hülyeségbe kötöttem bele feleslegesen.
  • DarkSector
    Jah pedig GoW-ban panaszkodtak.
  • BEAST #1160
    Akkor nezz utana a dolgoknak mielott eszt osztanal, ma nincs turelmem ilyen hulyesegekhez.
  • bgabor
    M468 maximum. Az meg nem M4-es. Mégcsak nem is ugyanazt a lőszert tüzeli.
  • Paranoia
    eeehh,hát azt pont nem figyeltem,h azis ott van leírva:D

hmmmm sehol nem játszik senki
  • BEAST #1157
    pedig van.
  • NeBby
  • bgabor
    Nincs is m4-es a játékban!
  • broman191
    My documents/My Games/Ubisoft/R6Vegas2 (#1049)

Ha müxik is akkor megdobhatsz vele, mert amiket én szedtem egyik sem volt jó...
  • Paranoia
    your ethernet cabel not connected:S

hamachin próbálkozok.Vagy nincs is szerver?

• tiburon26
    100%OS MENTÉST HOVA MÁSOLJAM?
  • broman191
    Te szerintem nem a Vegas2-t toltad;-)
  • theodor
    azt nem lehet kiválasztani h aimpoint os vagy ne az legyen? mer mindig aimpointos m4et ad de nekem nem oylan kéne.
  • gabo91
    Hát nagy csalódás nekem ez a játék. Igaz nem játszottam az első részével. Grafika nem nagy szám, elmenne mondjuk 2005-2006-os játéknak de nem egy 2008-asnak. Viszont a vacak grafikához képest elég szép gépigénye van. Társak max arra jók, hogy ne félj a sötétben... :)
    igaz cod-ban nem lehet nekeik dirigálni, de legalább mennek aktivizálják magukat fedezéket keresnek stb. Itt sokszor leszarják az utasításokat.
    A mentés egy fos, talán pálya elején meg végén ment...
  • theodor
    wááá de karaj beadta az m4et me ga deagle t yeaaaa
  • Balumann
    Nincs ütközés premium és basic között (sem az előfizetett, sem a 30 napos trial verzióval). Ott valami más hiba volt, ha nem működött (sajnos amióta az 1.0.2.0 verzió kijött azóta egyre több probléma)
  • Bucser
    Ezt hallottad valahol vagy bizonyítékod is van? Ugyanis IMO nettó hülyeség.

Ugyanis az 1 hónapos premium alatt míg a többiek basicet használtak ismerősi körben soha ilyen jellegű probléma nem akadt.
  • theodor
    automatikus update...
  • Paranoia
    hja azt mondták.

csak nekem nem sikerül meg peccselni:8

vki tudna linkelni egy normális 1.1es pecs lelöhejet,mert én nem találtam:s vagy amit találtam meg nem angol vagy mi:S
  • broman191
    Sok embernél futott valamivel jobban annak ellenére hogy szebb is egy pöttyett :)
  • azamat
    ha a vegas 1 normálisan futott a 3ghz-es , 7300 gt 128mb-os, 1 gb ramos gépemen, akkor esélyes hogy ez is ugyanúgy vagy még jobban fusson?
  • Rage47
    1.01 patchel jáccotok?
  • DarkSector
    Háát jah én most az alapesetet vettem, ha a géphez más egyébb kütyü is van rákapcsolva az + akadály lehet.
  • macleody
    Vagy router.
  • DarkSector
    Ha az illető rád csatizott már, és te nem tudsz visszafelé, akkor tutkóra nem a játékkal van a hiba, hanem Hamachi vagy tűzfal.
  • DarkSector
    Pedig ez van.
    Valszeg mindenki kitalálta, hogy az előfizetés miatt.
  • Balumann
    Hamachi 1.0.1.5 verzió van fennt, nod32 tűzfal ki van lőve (ha van)?
  • wander01
    srác ugy lépett ki hogy csinál szervert, mert nekem mennem kell, és most is valahol tuti fut szerver. vannak elegen hamachi-n, mégsem látom. és patchelt verziom van
  • davidka003
    Olvass már vissza. Nem kell hülyíteni szegény gyereket.
    Nem fog menni neki. Kár letölteni/megvenni.
  • Bucser
    Nem kéne hogy basic és pro ütközzön egymással. (eléggé nagy baromság lenne)
  • DarkSector
    Mert nem csináltak szervert, vagy újjabb verzióhoz akartál csatizni.
    Meg Basic vs Pro is ütközik egymással!
  • Bucser
    hamachi mellett semmit. a hamachi kliens megoldja elvileg a csatlakozást. Esetleg a tűzfaladon kell átengedni a hamachit. nekem pl DMZ szarul működött és soha nem akarta azt amit én akartam.
  • Balumann
    Valószínűleg azért, mert nem csinált senki se előtted szervert, és azért csatlakoztak is hozzád.
  • Balumann
    De hiába tenné fel, nem indul el shadermodel 3 -at nem támogató videókártyákon.
  • wander01
    fura. hamachin tudtak hozzám csatlakozni de én egy darab játékot nem látok...
  • ptomesz
    Nekem egy 2600+-os Semoron-om van, ami ugye 1833Mhz en fut az XP szerint és egy NVIDIA 7600GS-el játszhatóan fut 1Giga memórián 1024*768-as felbontáson.

Fel kell tenni és kipróbálni, 800*600-on eldöcög, úgy hogy még talán élvezhető is.
  • DarkSector
    Jah valószínűnek tartottam, mert kék nyíl mellett nem tudtunk kapcsolódni.
    Valszeg ping problém.
  • NeBby
    Kék lefele nyíl = rossz kapcsolat
    Sárga pötty asszem majdnem ugyanaz
  • DarkSector
    Akkó jól tudtam
    És kék nyilat nemtuod?
  • Balumann
    csillag ha premium kliens valaki (mind1 h 30nap trial vagy tényleg előfizetett), zöld pötty ha sima.