3885
-
bgabor #1162 Jó,jó. Valóban nem kellene kis részleteken lovagolnom.
Az M468 az M4 továbbfejlesztett,6.8mm-es lőszert tüzelő változata.
Tehát M4-es valóban nincs a játékban.
Láthatod hogy nem információk nélkül 'osztok észt', csak egy hülyeségbe kötöttem bele feleslegesen.
-
#1161 Jah pedig GoW-ban panaszkodtak. -
#1160 Akkor nezz utana a dolgoknak mielott eszt osztanal, ma nincs turelmem ilyen hulyesegekhez. -
bgabor #1159 M468 maximum. Az meg nem M4-es. Mégcsak nem is ugyanazt a lőszert tüzeli. -
Paranoia #1158 eeehh,hát azt pont nem figyeltem,h azis ott van leírva:D
hmmmm sehol nem játszik senki -
#1157 pedig van. -
#1156 -
bgabor #1155 Nincs is m4-es a játékban! -
#1154 My documents/My Games/Ubisoft/R6Vegas2 (#1049)
Ha müxik is akkor megdobhatsz vele, mert amiket én szedtem egyik sem volt jó... -
Paranoia #1153 your ethernet cabel not connected:S
hamachin próbálkozok.Vagy nincs is szerver?
-
#1152 100%OS MENTÉST HOVA MÁSOLJAM?
-
#1151 Te szerintem nem a Vegas2-t toltad;-) -
theodor #1150 azt nem lehet kiválasztani h aimpoint os vagy ne az legyen? mer mindig aimpointos m4et ad de nekem nem oylan kéne. -
#1149 Hát nagy csalódás nekem ez a játék. Igaz nem játszottam az első részével. Grafika nem nagy szám, elmenne mondjuk 2005-2006-os játéknak de nem egy 2008-asnak. Viszont a vacak grafikához képest elég szép gépigénye van. Társak max arra jók, hogy ne félj a sötétben... :)
igaz cod-ban nem lehet nekeik dirigálni, de legalább mennek aktivizálják magukat fedezéket keresnek stb. Itt sokszor leszarják az utasításokat.
A mentés egy fos, talán pálya elején meg végén ment...
-
theodor #1148 wááá de karaj beadta az m4et me ga deagle t yeaaaa -
#1147 Nincs ütközés premium és basic között (sem az előfizetett, sem a 30 napos trial verzióval). Ott valami más hiba volt, ha nem működött (sajnos amióta az 1.0.2.0 verzió kijött azóta egyre több probléma) -
#1146 Ezt hallottad valahol vagy bizonyítékod is van? Ugyanis IMO nettó hülyeség.
Ugyanis az 1 hónapos premium alatt míg a többiek basicet használtak ismerősi körben soha ilyen jellegű probléma nem akadt. -
theodor #1145 automatikus update... -
Paranoia #1144 hja azt mondták.
csak nekem nem sikerül meg peccselni:8
vki tudna linkelni egy normális 1.1es pecs lelöhejet,mert én nem találtam:s vagy amit találtam meg nem angol vagy mi:S -
#1143 Sok embernél futott valamivel jobban annak ellenére hogy szebb is egy pöttyett :) -
azamat #1142 ha a vegas 1 normálisan futott a 3ghz-es , 7300 gt 128mb-os, 1 gb ramos gépemen, akkor esélyes hogy ez is ugyanúgy vagy még jobban fusson? -
#1141 1.01 patchel jáccotok? -
#1140 Háát jah én most az alapesetet vettem, ha a géphez más egyébb kütyü is van rákapcsolva az + akadály lehet. -
#1139 Vagy router. -
#1138 Ha az illető rád csatizott már, és te nem tudsz visszafelé, akkor tutkóra nem a játékkal van a hiba, hanem Hamachi vagy tűzfal. -
#1137 Pedig ez van.
Valszeg mindenki kitalálta, hogy az előfizetés miatt. -
#1136 Hamachi 1.0.1.5 verzió van fennt, nod32 tűzfal ki van lőve (ha van)? -
#1135 srác ugy lépett ki hogy csinál szervert, mert nekem mennem kell, és most is valahol tuti fut szerver. vannak elegen hamachi-n, mégsem látom. és patchelt verziom van -
#1134 Olvass már vissza. Nem kell hülyíteni szegény gyereket.
Nem fog menni neki. Kár letölteni/megvenni. -
#1133 Nem kéne hogy basic és pro ütközzön egymással. (eléggé nagy baromság lenne) -
#1132 Mert nem csináltak szervert, vagy újjabb verzióhoz akartál csatizni.
Meg Basic vs Pro is ütközik egymással! -
#1131 hamachi mellett semmit. a hamachi kliens megoldja elvileg a csatlakozást. Esetleg a tűzfaladon kell átengedni a hamachit. nekem pl DMZ szarul működött és soha nem akarta azt amit én akartam. -
#1130 Valószínűleg azért, mert nem csinált senki se előtted szervert, és azért csatlakoztak is hozzád. -
#1129 De hiába tenné fel, nem indul el shadermodel 3 -at nem támogató videókártyákon. -
#1128 fura. hamachin tudtak hozzám csatlakozni de én egy darab játékot nem látok... -
ptomesz #1127 Nekem egy 2600+-os Semoron-om van, ami ugye 1833Mhz en fut az XP szerint és egy NVIDIA 7600GS-el játszhatóan fut 1Giga memórián 1024*768-as felbontáson.
Fel kell tenni és kipróbálni, 800*600-on eldöcög, úgy hogy még talán élvezhető is. -
#1126 Jah valószínűnek tartottam, mert kék nyíl mellett nem tudtunk kapcsolódni.
Valszeg ping problém. -
#1125 Kék lefele nyíl = rossz kapcsolat
Sárga pötty asszem majdnem ugyanaz -
#1124 Akkó jól tudtam
És kék nyilat nemtuod? -
#1123 csillag ha premium kliens valaki (mind1 h 30nap trial vagy tényleg előfizetett), zöld pötty ha sima.