3885
-
#1122 Ha online akkor csak zöld pötty van, de zöld csillag is szokott lenni meg kék lefele nyíl. -
#1121 Azt jelenti, hogy ő is éppen online (szürke ha offline).
A portokat te tudod megadni a beállításokban. -
#1120 Asszem zöld csillag, ha előfizettél
a pro hamachira
vagyis korlátlan a hamachid
nekem is kéne a world chat miatt, de sajna havonta fizetni kell. -
#1119 Erre én is kíváncsi vagyok. Kurva router miatt annyit kell vacakolnom. -
#1118 és mit jelent hamachi-n hogy zöld pötty vagy zöld csillag van valaki neve mellett?
ja és nem tudja valaki hogy a routeren milyen portokat kéne engedélyezni a játéknak? -
#1117 t-hunt coop persze -
#1116 Coop? -
#1115 csináltam játékot... látja egyáltalán valaki hamachin? -
#1114 Persze azé mondtam neki, hogy ha megcsonkolt verziót tölt le, akkor azé is imádkozni, kell, hogy a telepítést befejezze a program. -
#1113 hamachi-n valaki?
amugy hamachinál milyen hálozati beállitásokat használtok? Vagy hogy van ez az egész? belépek a hamachi szobába, és annyi? játék indit, host/join játék? router mögött vagyok, és van helyi kapcsolatom, mellette meg a hamachi. meg az internetátjáro még mellette, de gondolom annak mindenképp kell lennie :)
-
#1112 Sehogy, 3000 Mhz -es proci a minimum és shadermodel 3-as kártya (neked csak sm2 -t támogat). -
#1111 1500mhz 768mb ddr ram ati radeon 9600
ezen a gépen kb. milyen jól futna? haverommal tolnám hamacsin:)
(cod4-ben volt 20-60FPS) -
#1110 Jah, csak a hosztolónak menti el. Csak akkor van értelme így, ha végig együtt visszük végig.
Vagy esetleg megpróbálhatom elküldeni a savegamemet.
XP-ket egyébként te is kapsz sztem, és itt csak azok számítanak a fegyverek megnyerése szempontból is, nem az h story-ba hol tartasz. -
Rainbow15 #1109 Tegnap Coop-ban játszottunk, de nekem nem menti el a játék, ameddig eljutottunk, szóval nekem így nincs sok értelme. -
#1108 ilyen (coop és multiplayer videó). Lehet egyedül is story-ban, de nem olyan jó. -
#1107 ez mijen játék?? -
#1106 Nah, mostmár fejezzük abba a vitát a videó kártyákról, meg a warezt is h ki mit szed le. További ilyesmit törlök. -
bgabor #1105 Én is elírtam, 3870-est akartam írni. A 3870 az nvidia új 9X00 szériájával van azonos generációban. -
bgabor #1104 Közben rájöttem, és átjavítottam.
Így jár az ember ha egyszerre olvasgat több topicot. -
#1103 én nem szedek le semmit
úgy kaptam
3870-est irtam
-
#1102 Ez nem az AC topic. Rosszat linkeltél. -
bgabor #1101 Te figyelj, mi a fenéért nem szedsz le másik release-t?
Például ezt?
Mellesleg a 8800 sorozat egy generációval régebbi, mint a 3970, szóval szintén nem mérvadó az összehasonlítás. -
#1100 Te hiába tapasztaltál akármit. A neten az összes tesztben ut3-ban az Ati gyorsabb. Mindenki ezt mondja, mert ez az igazság. Nvidia másban jó. -
#1099 így van -
#1098 baluman:
köszönöm, ezt akartam
végre valaki felfogta hogy mi a probléma
a kártyákhoz meg annyi, hogy szívesen letesztelem akárkivel a 88gt-t egy 3870 ellenében hogy melyiken mennek jobban az u3-as játékok
de mondom , ne vitatkozzunk, személyes tapasztalat -
bgabor #1097 "Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal."
Naná, mert egy generációval régebbi kártya.
Az ati X1950-est nem a 8800-hoz kell mérni, hanem a 7900-as szériához, mert azzal tartozik egy évjáratba. Persze hogy az újabb nvidia/ati kártyák jobbak nála, ezt hívják fejlődésnek.
-
#1096 Ha mindenki szürke akkor offline, csak nem léptek ki a szobából. -
#1095 Biztos akkor a DVD5-ös verziót szedted.
Azon nincs ilyen. -
#1094 Tegnap meghozta a DHL a játékot, mondanom sem kell, hogy ezzel sem lehet még multizni annak ellenére, hogy eredeti mert mindenféle hibaüzenettel visszadob a csatlakozáskor. A rohadt Frontines: Fuel of War is ilyen volt, a meg a CoD4 is az elején, ez valami új trend, hogy xar a multi és 46 peccs kell, hogy játszhasson vele az ember?
Szánalmas na. -
#1093 miért van az hogy hamachi szobában mindenki szürke? és nem látok semmi játékot sem, pedig vannak bent, és router mögött de dmz-ben van a gép... igy kell? :S -
#1092 Amilyen hülyeségeket írtál a videókártyákkal kapcsolatban, nem csodálkoznék ha ott lenne csak nem találnád
Tessék itt van az eredeti: katt
Bár már sztem egyszerűbb lett volna, ha újra tetted volna a játékot :D
Én szinte mindig lementem az eredeti fájlt (főleg ubisoft játékoknál). De nekem simán felment a patch crackelt exe-re is. -
#1091 Másku rulez-warezt kell leszedni........uppsszz -
#1090 Én mondom..... -
#1089 BAZMEG system mappa sincs MIÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI HOGY SZAR VERZIÓM VAN AMI CSONKOLT ÉS NINCS BENNE AZ A ROHADT EXE?????? -
#1088 Nem fog kidobni :) Nekem másik profil bemásolására max. nem indult el/ kifagyott. Persze megvolt az eredeti biztonsági másolata és azzal tökéletes :] -
#1087 patchelted a játékot? -
CRASH55 #1086 csá mindenkinek
megvettem a rainbow six vegas 2:P
megpróbálok fölenni multyba de mindig azt írja ki hogy: failed internet intalization:S
ez mér van? hogy tudnék neten jáccani??
kösz előre is a segítséget -
#1085 Arra gondoltak, ami az ISO-ban van, mert a képfájlok mindig azt tartalmazzák, mint az eredeti lemezek...kivéve a csonkolt cuccokat.
Vagyis ezt krekkeled. -
#1084 Nyitsd már meg a lemezt és abban a "System" nevezetü mappát (tudod, 2 bal klikk), és OTTVAN, R6Vegas2_Game.exe !
hihetetlen -
#1083 bocs de te autista vagy? mondom hogy nincs rajta eredeti exe