3885
  • DarkSector
    Ha online akkor csak zöld pötty van, de zöld csillag is szokott lenni meg kék lefele nyíl.
  • Balumann
    Azt jelenti, hogy ő is éppen online (szürke ha offline).
    A portokat te tudod megadni a beállításokban.
  • DarkSector
    Asszem zöld csillag, ha előfizettél
    a pro hamachira
    vagyis korlátlan a hamachid
    nekem is kéne a world chat miatt, de sajna havonta fizetni kell.
  • macleody
    Erre én is kíváncsi vagyok. Kurva router miatt annyit kell vacakolnom.
  • wander01
    és mit jelent hamachi-n hogy zöld pötty vagy zöld csillag van valaki neve mellett?

ja és nem tudja valaki hogy a routeren milyen portokat kéne engedélyezni a játéknak?
  • wander01
    t-hunt coop persze
  • DarkSector
    Coop?
  • wander01
    csináltam játékot... látja egyáltalán valaki hamachin?
  • DarkSector
    Persze azé mondtam neki, hogy ha megcsonkolt verziót tölt le, akkor azé is imádkozni, kell, hogy a telepítést befejezze a program.
  • wander01
    hamachi-n valaki?

amugy hamachinál milyen hálozati beállitásokat használtok? Vagy hogy van ez az egész? belépek a hamachi szobába, és annyi? játék indit, host/join játék? router mögött vagyok, és van helyi kapcsolatom, mellette meg a hamachi. meg az internetátjáro még mellette, de gondolom annak mindenképp kell lennie :)
  • Balumann
    Sehogy, 3000 Mhz -es proci a minimum és shadermodel 3-as kártya (neked csak sm2 -t támogat).
  • tigeroo
    1500mhz 768mb ddr ram ati radeon 9600

ezen a gépen kb. milyen jól futna? haverommal tolnám hamacsin:)

(cod4-ben volt 20-60FPS)
  • Balumann
    Jah, csak a hosztolónak menti el. Csak akkor van értelme így, ha végig együtt visszük végig.
    Vagy esetleg megpróbálhatom elküldeni a savegamemet.
    XP-ket egyébként te is kapsz sztem, és itt csak azok számítanak a fegyverek megnyerése szempontból is, nem az h story-ba hol tartasz.
  • Rainbow15
    Tegnap Coop-ban játszottunk, de nekem nem menti el a játék, ameddig eljutottunk, szóval nekem így nincs sok értelme.
  • Balumann
    ilyen (coop és multiplayer videó). Lehet egyedül is story-ban, de nem olyan jó.
  • robi11
    ez mijen játék??
  • Balumann
    Nah, mostmár fejezzük abba a vitát a videó kártyákról, meg a warezt is h ki mit szed le. További ilyesmit törlök.
  • bgabor
    Én is elírtam, 3870-est akartam írni. A 3870 az nvidia új 9X00 szériájával van azonos generációban.
  • bgabor
    Közben rájöttem, és átjavítottam.
    Így jár az ember ha egyszerre olvasgat több topicot.
  • PhantomAss
    én nem szedek le semmit
    úgy kaptam
    3870-est irtam
  • davidka003
    Ez nem az AC topic. Rosszat linkeltél.
  • bgabor
    Te figyelj, mi a fenéért nem szedsz le másik release-t?
    Például ezt?

Mellesleg a 8800 sorozat egy generációval régebbi, mint a 3970, szóval szintén nem mérvadó az összehasonlítás.
  • davidka003
    Te hiába tapasztaltál akármit. A neten az összes tesztben ut3-ban az Ati gyorsabb. Mindenki ezt mondja, mert ez az igazság. Nvidia másban jó.
  • PhantomAss
    így van
  • PhantomAss
    baluman:
    köszönöm, ezt akartam
    végre valaki felfogta hogy mi a probléma
    a kártyákhoz meg annyi, hogy szívesen letesztelem akárkivel a 88gt-t egy 3870 ellenében hogy melyiken mennek jobban az u3-as játékok
    de mondom , ne vitatkozzunk, személyes tapasztalat
  • bgabor
    "Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal."

Naná, mert egy generációval régebbi kártya.
    Az ati X1950-est nem a 8800-hoz kell mérni, hanem a 7900-as szériához, mert azzal tartozik egy évjáratba. Persze hogy az újabb nvidia/ati kártyák jobbak nála, ezt hívják fejlődésnek.
  • macleody
    Ha mindenki szürke akkor offline, csak nem léptek ki a szobából.
  • davidka003
    Biztos akkor a DVD5-ös verziót szedted.
    Azon nincs ilyen.
  • Fenrir
    Tegnap meghozta a DHL a játékot, mondanom sem kell, hogy ezzel sem lehet még multizni annak ellenére, hogy eredeti mert mindenféle hibaüzenettel visszadob a csatlakozáskor. A rohadt Frontines: Fuel of War is ilyen volt, a meg a CoD4 is az elején, ez valami új trend, hogy xar a multi és 46 peccs kell, hogy játszhasson vele az ember?

Szánalmas na.
  • wander01
    miért van az hogy hamachi szobában mindenki szürke? és nem látok semmi játékot sem, pedig vannak bent, és router mögött de dmz-ben van a gép... igy kell? :S
  • Balumann
    Amilyen hülyeségeket írtál a videókártyákkal kapcsolatban, nem csodálkoznék ha ott lenne csak nem találnád
    Tessék itt van az eredeti: katt
    Bár már sztem egyszerűbb lett volna, ha újra tetted volna a játékot :D

Én szinte mindig lementem az eredeti fájlt (főleg ubisoft játékoknál). De nekem simán felment a patch crackelt exe-re is.
  • DarkSector
    Másku rulez-warezt kell leszedni........uppsszz
  • DarkSector
    Én mondom.....
  • PhantomAss
    BAZMEG system mappa sincs MIÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI HOGY SZAR VERZIÓM VAN AMI CSONKOLT ÉS NINCS BENNE AZ A ROHADT EXE??????
  • broman191
    Nem fog kidobni :) Nekem másik profil bemásolására max. nem indult el/ kifagyott. Persze megvolt az eredeti biztonsági másolata és azzal tökéletes :]
  • Balumann
    patchelted a játékot?
  • CRASH55
    csá mindenkinek
    megvettem a rainbow six vegas 2:P
    megpróbálok fölenni multyba de mindig azt írja ki hogy: failed internet intalization:S
    ez mér van? hogy tudnék neten jáccani??
    kösz előre is a segítséget
  • DarkSector
    Arra gondoltak, ami az ISO-ban van, mert a képfájlok mindig azt tartalmazzák, mint az eredeti lemezek...kivéve a csonkolt cuccokat.
    Vagyis ezt krekkeled.
  • Balumann
    Nyitsd már meg a lemezt és abban a "System" nevezetü mappát (tudod, 2 bal klikk), és OTTVAN, R6Vegas2_Game.exe !

hihetetlen
  • PhantomAss
    bocs de te autista vagy? mondom hogy nincs rajta eredeti exe