Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Tudod te mit jelent optimalizálni egy játékot?
Játszhatóvá tenni rengetegféle konfigon.
Ahhoz nem kell tudomány, hogy egy 88 gt dualfaszom akármivel, jól fusson.

Egy lövéstõl simán hasalnak az ellenfelek, nem tudom honnan szedted ezt a háromtáras mesét, de azért azon kívül hogy ostoba, elég aranyos.

Kérésnek megfelelõen rámutattam, hogy mitõl is szar a gépe.

Mit nem õ kezdett? Beokádta a baromságát, ami full megalapozatlan, lévén egyszerüen nincs hardvere ahhoz, hogy érdemben megítélhesse egy mai játék valós szinvonalát és élvezeti faktorát. Ha ilyet tesz, akkor simán vállalja, hogy kiröhögik szegényt.

DummyBoy
Demindehogydeméééér????

Nem létezik, hogy 3-ik évezred, meg mittomén milyen fejlett számtech, meg ûberkommandósjátékok, és nem tudnak utánnanézni, hogyan lehet az acog-ot ráheggeszteni egy AK-ra (Arról nem is beszélve, hogy akkor mlért nem raktak már rá egy normális optikát?)

Ez kicsit a krájszisz életérzésre hasonlít ... én vagyok a gigakommandós, úberruhában, majdhogynem istenként ... de 20-30 méterrõl kb 3 tárnyi bogyó kell hogy agyonlõjek valakit ...

Hjajajj ... félve állok neki ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bakvarnyu
el vagy tévedve , nem õ kezdte az egészet <#vigyor5>

Szarul optimalizált? Minden maxon, 8x-os élsimítással 55 framem átlagban megvan, de volt itt már 100 felett is nem egyszer. Tényleg deszar.... 😄

Taán vess egy pillantást az aláírására: C2D E4300|2G Ram|X1650XT|

Enyhén szólva szánalom ezt a office pc-t játékra fogni, de mindegy.

bakvarnyu
mutass már rá hol írta, hogy ócska a konfigja?
A Cod4 -hez képest tényleg kifejezetten szarul optimalizált.
Mint az utóbbi 2 év összes ubi játéka.

Köszönjük, megalapozott, jól kifejtett, intelligens vélemény.

A hangokkal nekem sincs semmibajom lehet alaplapra integrált vezérlõkkel van a gond,én SB Xfi extreme audio-val nyomom...Alaplapra integrált szarokat el kell felejteni csak a gond van velük és a minõségük is hagy bõven kívánnivalót,egy ideig énis elvoltam vele szépnek is tünt aztán volt game ami nemindult vele (CnCtibwars),volt amibe a hang akadt..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zinaj
sztem szar game::S:S:😞

i7 azt szevasztok :P

Námigondoltam volnah az unreal tudja az AA-t. GRAT!!4
Haláli, ahogy ötfilléres irodai konfiggal rendelkezõk opróbálnak labdába rúgni játékmegítélés alapján. Ahelyett, hogy rájönnének: Nme a graf szar, nem a frame kevés, hanem a gépük egy rakat kacat. Már várom, mikor toppan be ide valaki egy GF3-as rommal szent meggyõzõdéssel hírdetni, hogy szar a játék, mert neki nem fut.

Gyerekek! Akinek csóringer gépe va, az minek prbálkozik? Mariózzon, vagy flash játékozzzon, de szálljon már magába, és ne itt fröcskölje e a habot a szájáról.

Szar géped van=Nem játszol. Véleményed meg nem számít.

Jó ez... Ami kifejezetten tetszik, h átlehet lõni a tárgyakat. Ez nagyon kellett bele.
ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

NeBby
Mintha régebben írtva volna vki , hogy nincs silencer és nem teszik föl a csapattársak annak ,vagy aki most kezdi annak mondom , hogy az R t kell hosszan nyomni <#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Semmi baj a hangokkal , megnéztem , és onnan jönnek a hangok , ahol mászkálnak! (Snake cam ba a legegyszerûbb megnézni)

bertino
szerintem az is könnyen meglehet, hogy nem végleges kiadás.
bár menüben 1.0.xxx a verziószám, a hangok se tökéletesek, a grafon sok javulást ugysem fgunk tapasztalni, valljuk be viszont: ez csak egy port.
nekem speciel az elsõ jobban bejött, de ezzel is eljátszogatok 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kellemesen csalódtam a játékba teccik nagyon jó grafika optimizálás jobb mint az egynél annak ellenére hogy szebb grafika van na meg jobb kezelõ felület

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Riddick21
Persze, és ha meguntad, el is lehet adni, mint eredetit! <#banplz>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Törttel lehet multizni neten?

Shodan
saját képet be tudok valahogy tenni webkamera nélkül?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Balumann
Cod 4-ben a távoli látkép volt a lenyûgözõ fõképp, ebben a közelebbi dolgok szebbek/részletesebbek (u3 enginnek hála), meg a fényeffektek is talán. Itt nem is kinti háború jelenik meg, inkább benti terepek vannak, és arra tényleg jó így ez a motor. Sztem semmi gond nincs az optimalizálással sem, még jobb is mint az elõzõ rész.

Hangokat tényleg sajnálom h ilyen rosszak. Hát az h nem találod meg az options-t könnyen az sztem csak a te bajod 😄 Tényleg kicsit hülyeség h az extra -kba rakták, de azért megtalálható...

Egyébként ezektõl függetlenül teljesen játszható és élvezhetõ, és még gyenge grafikán is szép. Ha valakinek nem tetszik azt csak sajnálni tudom 😄 (én sem akartam kipróbálni az elsõ részt, mert inkább SWAT hívõ voltam, de aztán rávettem magam, és rá is jöttem h kicsit más stílus😊 )

Prince of Máté
Magyar színvonal... majdnem meghaladja a kutyáét.

Prince of Máté
Miért mit mondott rosszul?
Grafika szar, mégis kevés az fps.
Ezért rögtön fogyatékos gyökér?

Riddick21
nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az, hogy ökörségeket írkál

NeBby
Well I did have Hamachi running + at top of priority list in Advanced Settings at Network Connections or whatever it is in english, dunno if that is what is making it work.

bakvarnyu
most mért baj az nektek hogy nem tetszik neki?

teddymac
mit irnak ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Te tényleg szerencsétlen vagy...

Fenrir
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen a verziószáma ennek a wareznek. Eléri egyáltalán az 1.0-át?

A halál csupán a kezdet...

Riddick21
fogyatékos gyökér...
persze, kijött egy ilyen játék, ami minden aspektusában egy szarfos, csak azért, mert nem fut a kacat gépeden, persze basztad megvenni is és most olyan ökörségeket fröcsögsz, hogy "kevés az fps".
csak azért, mert apuék bekötötték a netet, még nem kell feltétlenül mindenrõl elmondanod a tyúkszaros véleményedet.

"Szerintem az ubisoft hozta a formáját."
Ha ez így van, örülhetünk. Az egyik legnívósabb kiadó.

Nah írok egy kemény kritikát, Aki szereti az ne olvassa el. Szoval, szerintem ez a gém nagyon szar lett. Ezt azért is mondom, mert az optimalizálás pocsék, a grafika szar és kevés az fps. A hangok borzasztóak, a menü is, 2 órát kerestem míg megtaláltam az optionst.
Nemvagyok egy nagy rainbow six rajongó, de aki azt mondta hogy a cod4 grafóját lekörözi, azmég nemlátta fullon a cod4-et. Játékélmény pocsék, 1 lövésböl meghal az ember, ha szarrá tunkolod a fejét semmit nemir ki. Fegyverek modellje pocsék, ien ronda ak-t a világ nemadott ki még magából. Szerintem az ubisoft hozta a formáját. Bocsi 20 perc gém után uninstall. Jóét bb
Prince of Máté
Én majd a nanoruhát fogom a Crysisból 😄

Törölt felhasználó
Act 2 vagy 3-nál van.
5c0rp330n
Jóhogynemmár Q3-ból akarod átvinni a BFG10k-t 😊

NeBby
Dolgozok a LANon , de sajna nemmûködik az amit írnak a neten :[

urbijoe
<#vigyor3>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

tobias88
súlyos hiba: sujos
Riddick21
CoD4-hez sem kell, de az erre köröket ver látványban...
Mindegy, ha olyan fasza lesz, mint az elsõ, akkor leszarom, hogy néz ki.

Prince of Máté
Ja, de ehhez legalább nem kell nagy gép.

urbijoe
nekem mikor elinditanám a single playert akkor 10 percig tölt aztán kilép sujos hibával és a monitoron a szinek kurva rondák lesznek ,csak az urainditás segit
miért?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ubi reklám <#hehe>
Csináljak egy FAQ-t, vagy nem szükséges?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Riddick21
Így néz ki max grafikán? <#wilting>

NeBby
Hehe<#vigyor>

Itt meg tudod nézni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Mr Bishop
Hi !
a DOOM 3-ból a BFG-t át lehet vinni a játékba ?
Lehet, hogy láma kérdés...<#idiota>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Hellósztok! Most szedem a gémet, mindjárt lejön és azt szeretném kérdezni, hogy egy c2d 2,2 2 giga ddr2 és egy 8600gt 512ddr2 fog futni 1024 highon rendesen? a másik az hogyha multizni akarok hamachin menni fog? olvastam hogy problémák vannak, de valaki multizott már vele hamachin? Köszönöm elõre is és Jóét mindenkinek!
teddymac
lehet nincs bent a multis rész ?