Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszhatóvá tenni rengetegféle konfigon.
Ahhoz nem kell tudomány, hogy egy 88 gt dualfaszom akármivel, jól fusson.
Mit nem õ kezdett? Beokádta a baromságát, ami full megalapozatlan, lévén egyszerüen nincs hardvere ahhoz, hogy érdemben megítélhesse egy mai játék valós szinvonalát és élvezeti faktorát. Ha ilyet tesz, akkor simán vállalja, hogy kiröhögik szegényt.
Nem létezik, hogy 3-ik évezred, meg mittomén milyen fejlett számtech, meg ûberkommandósjátékok, és nem tudnak utánnanézni, hogyan lehet az acog-ot ráheggeszteni egy AK-ra (Arról nem is beszélve, hogy akkor mlért nem raktak már rá egy normális optikát?)
Ez kicsit a krájszisz életérzésre hasonlít ... én vagyok a gigakommandós, úberruhában, majdhogynem istenként ... de 20-30 méterrõl kb 3 tárnyi bogyó kell hogy agyonlõjek valakit ...
Hjajajj ... félve állok neki ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Enyhén szólva szánalom ezt a office pc-t játékra fogni, de mindegy.
A Cod4 -hez képest tényleg kifejezetten szarul optimalizált.
Mint az utóbbi 2 év összes ubi játéka.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyerekek! Akinek csóringer gépe va, az minek prbálkozik? Mariózzon, vagy flash játékozzzon, de szálljon már magába, és ne itt fröcskölje e a habot a szájáról.
Szar géped van=Nem játszol. Véleményed meg nem számít.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Starcraft2 e-mail: [email protected]
bár menüben 1.0.xxx a verziószám, a hangok se tökéletesek, a grafon sok javulást ugysem fgunk tapasztalni, valljuk be viszont: ez csak egy port.
nekem speciel az elsõ jobban bejött, de ezzel is eljátszogatok 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Hangokat tényleg sajnálom h ilyen rosszak. Hát az h nem találod meg az options-t könnyen az sztem csak a te bajod 😄 Tényleg kicsit hülyeség h az extra -kba rakták, de azért megtalálható...
Egyébként ezektõl függetlenül teljesen játszható és élvezhetõ, és még gyenge grafikán is szép. Ha valakinek nem tetszik azt csak sajnálni tudom 😄 (én sem akartam kipróbálni az elsõ részt, mert inkább SWAT hívõ voltam, de aztán rávettem magam, és rá is jöttem h kicsit más stílus😊 )
A halál csupán a kezdet...
persze, kijött egy ilyen játék, ami minden aspektusában egy szarfos, csak azért, mert nem fut a kacat gépeden, persze basztad megvenni is és most olyan ökörségeket fröcsögsz, hogy "kevés az fps".
csak azért, mert apuék bekötötték a netet, még nem kell feltétlenül mindenrõl elmondanod a tyúkszaros véleményedet.
"Szerintem az ubisoft hozta a formáját."
Ha ez így van, örülhetünk. Az egyik legnívósabb kiadó.
Nemvagyok egy nagy rainbow six rajongó, de aki azt mondta hogy a cod4 grafóját lekörözi, azmég nemlátta fullon a cod4-et. Játékélmény pocsék, 1 lövésböl meghal az ember, ha szarrá tunkolod a fejét semmit nemir ki. Fegyverek modellje pocsék, ien ronda ak-t a világ nemadott ki még magából. Szerintem az ubisoft hozta a formáját. Bocsi 20 perc gém után uninstall. Jóét bb
Mindegy, ha olyan fasza lesz, mint az elsõ, akkor leszarom, hogy néz ki.
miért?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Csináljak egy FAQ-t, vagy nem szükséges?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a DOOM 3-ból a BFG-t át lehet vinni a játékba ?
Lehet, hogy láma kérdés...<#idiota>#idiota>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM