3885
  • DarkSector
    Nem azért.
    Csak 1950PRO-val nem lehet max-ra tenni a játékot.
  • Bence94
    ott az aláírásomban x1950 pro.nem mindig van ez a bug de előfordul és mint mondtam a patch nem tudom hogy javította-e. menüben ott mindig jó.
  • DarkSector
    Te bocs milyen VGA-d van?
  • DarkSector
    Valszeg nálad lehet csak ilyen, mert nálam másképpen néz ki a RBSV2-es faszi.
  • Bence94
    ezek a képeket régebben linkeltem most így nem tudom az 1.1-es patch javította-e ezeket nem néztem.

itt egy az elsőböl
  • DarkSector
    Ezekszerint nem ugyanazzal játszunk.
    Nálam semmi probléma nincs se a karakterekkel, sem a fegyókkal.
    Belinkelnél képeket bizonyítéknak?
  • Bence94
    mármint a fegyvere a társnak.
  • Bence94
    hát azért a karakterek messze nem olyan szépek mint az első részben.nem csak a karakterek rondábbak hanem a játék nagy része + grafikai bugok pl.haver fogja a fegyvert és a textúra mosottas vagy mintha rosszat töltene be a játék.
  • gettobuxa
    fél évente ki lehetne adni egy ilyen játékot, ha az előzőhöz képest ennyi újítás(?) van benne... nekem amúgy tetszik, végigjátszottam az összes részt
  • DarkSector
    Háát szerintem messze nincs olyan...egyedül a karakterek faxák azt röviden ennyi a játék jó oldala.
    ...mást nem tudnék róla mondani, mint jó tulajdonság.....

UT3-MOHA-Bioshock-Gears of War-Frontline-Tourning point....csak hogy néhányat említsek.
    Lazán odavágnak mindentéren...Pályák kidolgozottsága, multi (már amelyikben lehet)....stb.

Én személyszerint jobb pályákat vártam.
    Vagy csak az első szekció ilyen siralmas?
  • broman191
    Na jó ne számítsunk nagy változtatásokra, de van olyan szép/gyors mint a konkurens UE3-as játékok...
  • DarkSector
    Ha-ha-ha....vicces.
  • Skyline
    csak nem ebben a játékban:)
  • broman191
    7
  • broman191
    Az Unreal engine-ből szerintem kihozták amit ki lehet...
  • theodor
    De van csak nem simán m4 a neve! Hanem sztem H&K.
  • Code92
    hány act ból áll a game?
  • KlinikaHUN
    azt gondolom,ha egy játéknak nincs összhangban a grafikai megvalósítása a hardwer igényével,értsd fordítottan arányos akkor kénytelen vagyok a gyenge ill. elkapkodott programozásra gondolni...
  • KlinikaHUN
    köszi a tanácsot,de hidd el ezt mind folyamatosan megcsinálom az xp-mel,nem hanyagolom el.rfennvan az új catalyst is ,valami mégse ok.
  • KlinikaHUN
    a crack-nek a hardwerhez semmi köze,viszont a szoftverhez igen.csak abból indulok ki,hogy a Bioshocknál az első crack-el is folyton kilépett,kijött egy újabb és láss csodát minden okés lett ..
  • broman191
    Atyám azok a ruhaszínek:D A srác tuti valami hippi arc lehet :D
  • SubZero911
    Már semmit, meguntam várni...
  • serkov
    Köszi a pontos leírást! :-)) Sikerült is! Csak a lövöldözésre koncentrálta, s nem értettem mit mond a luvnya! .-))Ha valakinek van még ezzel gondja, :
    http://www.youtube.com/watch?v=rF_Q36A9vM8
  • broman191
    Az jó rész volt, főleg azért mert elsőre 3. fokon toltam^^ Nincs benne sok trükk...vigyél egy light machine gun-t azzal szedd meg, amikor jön a füledre hogy erősítést kért, akkor egy kis ideig nem lő, aztán adja a rakétaáldást. Fedezék ugye csak a kőkiszögellések. Ahogy leestél csak "L" alakban mozoghatsz. Ajánlom hogy ahogy esel rögtön be a 2. kő (szélesebb mint az első) mögé és ratatata a helire. Amikor fedezékből kitüzelsz akkor próbálj meg kis sorozatokat adni és legközelebb a kő másik oldaláról kihajolni mint azelőtt. Így viszonylag gyorsan megvan. Ha kilövi a rakétákat akkor gyorsan sprint a másik kőrészhez a sarkon túl(a helikopterhez viszonyítva jobbra). Ha odaértél el megy a heli, és újra szemből soroz. Lőjj ki egy-két feléd tartó terrort most már (eddig nem volt érdemes rájuk koncentrálni), de tartsd tüz alatt a helit is. Ha televágtad megint rendesen akkor újra kapsz rakétákat. Most már az egyetlen fedezéked a legutolsó kő marad (legjobbra), oda futás. Innentől meg már meglesz. Sok sikert!:)
  • serkov
    ööhm! Pardon! Szóval a helikopter.... Lövöm, mint állat, aztán küld egy bombát azt annyi, ha fedezékben vagyok, ha nem...
  • BEAST #1177
    ugyvanugyvan

Mar picit unalmas hogy a pc verpistik nagyresze rogton optimalizalatlan meg bugos jatekot kiallt amikor valami nem ugy jon ossze neki ahogy tervezi, pedig a hibak nagy reszeert maga a felhasznalo okolhato.
  • MerlinW
    OFF

A crack-el semmi gond. Ha hardver szinten minden oké, akkor egyszerűen rakd rendbe a windows-od. Spy/adware pucolás, registry takarítás (WinASO Registry Optimizer-t ajánlom), felesleges, nem használt programok eltávolítása, valamilyen uninstaller programmal (pl: Your Uninstaller 2008), rendszermeghajtón 3-4GB szabad helyet biztosítani, esetleg egy éjszakai defragmentálás. Ezek csodákat tudnak művelni.

Én az XP-met 3 éve telepítettem és igen sokat dolgozom (néha játszom) vele. Kis karbantartás kell a PC-nek is. Hardver védelemnek a legjobb módja meg az, ha havonta egyszer sűrített levegővel (nem, nem porszívóval:)) kifújkálod a ház belsejét, ventilátorokat. Ez is plusz éveket adhat a gépnek. Nem forr fel a nyári hőségben, nem pusztul el a portól.

ON
  • serkov
    Hali! Van az a rész ahol van egy helikopter, mikor leesek az erkélyről, azzal mit kell csinálni, mert mindig pusztulok! :-)) Köszi a választ!
  • DarkSector
    Hová és mit?
  • DarkSector
    Krack-nek miköze a hardware-ekhez?
  • Prince23
    C gomb
  • SubZero911
    Senki nem jön jáccani? Ketten kiszorítottak....
  • KlinikaHUN
    400W-os FSP táp van benn,pl. a Bioshock maxon futott a konfiggal a Cod4-ről nem is beszélve.
  • Rainbow15
    nem lehet, hogy gyenge a tápod?
  • KlinikaHUN
    üdv
    melyik gombal lehet fejjel lefelé fordúlni a kötélen lógva? vagy ebből már kihagyták? (az elsőben volt)
    nem tudom miért van,de néha 5 ,néha meg 15 percenként újraindúl játék közben a gépem (marhára idegesítő) a crack lehet vacak vagy mi a baj vele?
    (1.01 patch fennvan,a gép X2 5200+,x1950pro vga,4gb ram, már visszavettem 1024-be, minden low-ba) már hova vegyem le 800x600-ba vagy mi a fene? ilyen optimalizálatlan játékot rég láttam,az első rész nyomába se ér...
  • V43 1105
    Sziasztok srácok!

Kérdés:P

Hogy müködik, a Coop mod, interneten? Milyen fegyverek vannak a játékban? Hogy megy a karaktergenerálás? Köszi a válaszokat !
  • DarkSector
    Nembaj én meg próbálok játszani ezzel a rakás szarral, de ezek a kurva fegyverek akorák bazzeg hogy semmit nem látok azt ráadásul sokkal hamarabb meg lehet halni, mint egy átlagos játékban.
    Ez kurvajó...már pattanásig feszülnek az idegeim, mikor előveszi azokat a hányás gépfegyvereket. Bazzeg komolyan mondom igy elcseszni ezt a játékot!!!!!!!!!!

Ha tud valaki olyan beállítást, vagy módot, amivel fellül lehet írni a fegyverek helyzetét és méreteit, az mindenképpen írjon privátot!!!!!!!!!!!!

Ezé boltba a tököm adna 10e-t.
    Ez azé van mert szarnak a fejünkre a fejlesztők...gondolom.
  • Atomjoe
    Igy se lett jobb :( .
    Mikor többen lövöldöznek + robbanás, igencsak 5-15 fps em van.
  • DarkSector
    Tegyél mindent alkalmazásvezéreltre a driverben, mert llehet hogy rá van kapcsolva valami.
  • Atomjoe
    Hi

7600 Gt-s VGA-m van (PCI-E), nekem nagyon kevés fps-m van.
    mindem minimumon van illetve amit lehetett azt kikapcsoltam.
    Van vkinek tapasztalata a 7600 Gt-s kártyával kapcsolatban?