Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis on .. tegnap játszogattam még egy picit ... semmit sem állítottam el, terrorist hunt, elsõ pálya, minden alap ... AI és a scriptek ... nemkicsit voltam ideg a teleportálós terroristáktól ... viszont amikor jobboldalt a 10-ik terrorpista akart lejönni a kötélen, aminek az aljánál ott álltunk 3-an ... mindegyikért kaptam 3 xp-t, mert leszedtem a kötélrõl ...
Hurrá ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Rainbow Six Vegas 2\Binaries be másoljátok be EZT és jó lesz a hang!
Még 1 kép:

Amúgy THX a képet.
Itt valahogy jobban fest.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt én még mindig ki vagyok akadva, hogy ezek a baszottnagy fegyóktól alig látok!!!
Ráadásul átraktam 1680x1050-be és 1024x768-hoz képest semmi különbséget nem láttam..
Ez 2008-ban már gázos!
Nálam is ez van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az a gáz, hogy a nyelvi fájlban pont ennél a résznél nincs semmilyen hiba. Ottvan, hogy minek kellene megjelennie - látszólag nincs semmilyen elgépelés, belebarmolás, stb..., de mégis hibásan jelenik meg.
Biztos valahol a scriptekben van elszúrva valami...
Valami megoldása kell lennie ennek, mert nekem mûködik. Nemsokára visszajövök és akkor körülnézek én is.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Elso inditas utan egybol udvozolt mint veteran katona, gondolom megtalalta az elozo resz menteset, kaptam is cserebe sok xp-t.
Grafika kicsit valtozott pozitiv iranyba, foleg a karakterek, de amit az elso resz sotet palyai illetve a vegas fenyei elrejtettek, az elso ket palyan nem sikerult. Iszonyatosan el van nagyolva a palyanak nagyon sok resze, akarcsak az elozonel. De itt nappali fenynel mar-mar gaz, ha eppen kitekinget az ember arra, amerre nem szerettek volna a palya szerkesztok. Egy filmben megneztem amugy Vegas felulrol tenyleg igen csufan fest az eletben is, szoval ezert az egyert, nem a jatekot kell hibaztatni 😊 Nalam is sokat gyorsult a sebessege az elozo reszhez kepest. Az AI tenyleg tele van hibaval, de mondjon valaki egy jatekot amiben jobban, elvezetesebben reagal a dolgokra, en nem tudnek. Neha tenyleg meg tud lepni.
Ez az xp mizeria nagy hulyeseg mint altalaban minden ilyen jatekban itt se kell sokat varni tole, ha jol emlekszem 20 szint van pl marksman-nel, de mar az elso palya utan valahol a 7-nel jartam...
Lehet, hogy lesznek meg nagy meglepik, de inkabb mondanam ra, hogy egy kiegeszito lemez, mint sem egy izig verig uj resz. Az elozot is szerettem, ezt is fogom majd coopban.
Ja mondjuk sniper puskanal eleg idegesito a celkereszt azzal a bazi nagy piros + jellel a kozepen. Az se artana ha picit mozogna a keze, mert igy vegigrohan az ember egy darab puskaval a palyan realisticon, ha eleg sokat rifle onlyzott COD-ban 😊
szerintem
Most vagy egy lehetséges hibát fedeztem fel az egyik eredeti nyelvi fájlban, vagy valami más történt.
A kérdésem a következõ: Ha a fõmenüben a "LOGIN"-ra kattintotok, akkor a következõ ablakban megjelenik rendesen az angol felirat vagy nálatok is ez van, mint nálam:
Eleve nem értem, egy fps-t hogy lehet kiadni konzolra? (tudom, létezik egér+bill arra is, de 1 nagyon drága, 2 az átlagfelhasználónak nincsen) Kipróbáltam öcsém X360-án a Bioshock-ot... Valami borzalom volt számomra!
Nagyon sajnálatos, hogy a játékipar kezd a magyar kereskedelmi tévék szintjére sülyedni; Sokan nézik, de egy értelmes dolog nincsen benne. MInden a végletekig le van egyszerüsítve, hogy a brazil szappanoperákon nevelkedett generációnak nemhogy az agyát, de lassan a szemét se kelljen használnia... Méghogy heccsát... pfff...
http://www.freetvmaci.info/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
rage47: jaja, sajnálatosan konzolszintre butulnak még az olyan régi nagy nevek is mint mafia a 2. résszel.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w