3885
-
#1202 Nem azért.
Csak 1950PRO-val nem lehet max-ra tenni a játékot. -
#1201 ott az aláírásomban x1950 pro.nem mindig van ez a bug de előfordul és mint mondtam a patch nem tudom hogy javította-e. menüben ott mindig jó. -
#1200 Te bocs milyen VGA-d van? -
#1199 Valszeg nálad lehet csak ilyen, mert nálam másképpen néz ki a RBSV2-es faszi.
-
#1198 ezek a képeket régebben linkeltem most így nem tudom az 1.1-es patch javította-e ezeket nem néztem.
itt egy az elsőböl
-
#1197 Ezekszerint nem ugyanazzal játszunk.
Nálam semmi probléma nincs se a karakterekkel, sem a fegyókkal.
Belinkelnél képeket bizonyítéknak? -
#1196 mármint a fegyvere a társnak. -
#1195 hát azért a karakterek messze nem olyan szépek mint az első részben.nem csak a karakterek rondábbak hanem a játék nagy része + grafikai bugok pl.haver fogja a fegyvert és a textúra mosottas vagy mintha rosszat töltene be a játék. -
gettobuxa #1194 fél évente ki lehetne adni egy ilyen játékot, ha az előzőhöz képest ennyi újítás(?) van benne... nekem amúgy tetszik, végigjátszottam az összes részt -
#1193 Háát szerintem messze nincs olyan...egyedül a karakterek faxák azt röviden ennyi a játék jó oldala.
...mást nem tudnék róla mondani, mint jó tulajdonság.....
UT3-MOHA-Bioshock-Gears of War-Frontline-Tourning point....csak hogy néhányat említsek.
Lazán odavágnak mindentéren...Pályák kidolgozottsága, multi (már amelyikben lehet)....stb.
Én személyszerint jobb pályákat vártam.
Vagy csak az első szekció ilyen siralmas? -
#1192 Na jó ne számítsunk nagy változtatásokra, de van olyan szép/gyors mint a konkurens UE3-as játékok... -
#1191 Ha-ha-ha....vicces. -
Skyline #1190 csak nem ebben a játékban:) -
#1189 7 -
#1188 Az Unreal engine-ből szerintem kihozták amit ki lehet... -
theodor #1187 De van csak nem simán m4 a neve! Hanem sztem H&K. -
Code92 #1186 hány act ból áll a game? -
#1185 azt gondolom,ha egy játéknak nincs összhangban a grafikai megvalósítása a hardwer igényével,értsd fordítottan arányos akkor kénytelen vagyok a gyenge ill. elkapkodott programozásra gondolni... -
#1184 köszi a tanácsot,de hidd el ezt mind folyamatosan megcsinálom az xp-mel,nem hanyagolom el.rfennvan az új catalyst is ,valami mégse ok. -
#1183 a crack-nek a hardwerhez semmi köze,viszont a szoftverhez igen.csak abból indulok ki,hogy a Bioshocknál az első crack-el is folyton kilépett,kijött egy újabb és láss csodát minden okés lett .. -
#1182 Atyám azok a ruhaszínek:D A srác tuti valami hippi arc lehet :D -
#1181 Már semmit, meguntam várni... -
#1180 Köszi a pontos leírást! :-)) Sikerült is! Csak a lövöldözésre koncentrálta, s nem értettem mit mond a luvnya! .-))Ha valakinek van még ezzel gondja, :
http://www.youtube.com/watch?v=rF_Q36A9vM8
-
#1179 Az jó rész volt, főleg azért mert elsőre 3. fokon toltam^^ Nincs benne sok trükk...vigyél egy light machine gun-t azzal szedd meg, amikor jön a füledre hogy erősítést kért, akkor egy kis ideig nem lő, aztán adja a rakétaáldást. Fedezék ugye csak a kőkiszögellések. Ahogy leestél csak "L" alakban mozoghatsz. Ajánlom hogy ahogy esel rögtön be a 2. kő (szélesebb mint az első) mögé és ratatata a helire. Amikor fedezékből kitüzelsz akkor próbálj meg kis sorozatokat adni és legközelebb a kő másik oldaláról kihajolni mint azelőtt. Így viszonylag gyorsan megvan. Ha kilövi a rakétákat akkor gyorsan sprint a másik kőrészhez a sarkon túl(a helikopterhez viszonyítva jobbra). Ha odaértél el megy a heli, és újra szemből soroz. Lőjj ki egy-két feléd tartó terrort most már (eddig nem volt érdemes rájuk koncentrálni), de tartsd tüz alatt a helit is. Ha televágtad megint rendesen akkor újra kapsz rakétákat. Most már az egyetlen fedezéked a legutolsó kő marad (legjobbra), oda futás. Innentől meg már meglesz. Sok sikert!:) -
#1178 ööhm! Pardon! Szóval a helikopter.... Lövöm, mint állat, aztán küld egy bombát azt annyi, ha fedezékben vagyok, ha nem... -
#1177 ugyvanugyvan
Mar picit unalmas hogy a pc verpistik nagyresze rogton optimalizalatlan meg bugos jatekot kiallt amikor valami nem ugy jon ossze neki ahogy tervezi, pedig a hibak nagy reszeert maga a felhasznalo okolhato. -
#1176 OFF
A crack-el semmi gond. Ha hardver szinten minden oké, akkor egyszerűen rakd rendbe a windows-od. Spy/adware pucolás, registry takarítás (WinASO Registry Optimizer-t ajánlom), felesleges, nem használt programok eltávolítása, valamilyen uninstaller programmal (pl: Your Uninstaller 2008), rendszermeghajtón 3-4GB szabad helyet biztosítani, esetleg egy éjszakai defragmentálás. Ezek csodákat tudnak művelni.
Én az XP-met 3 éve telepítettem és igen sokat dolgozom (néha játszom) vele. Kis karbantartás kell a PC-nek is. Hardver védelemnek a legjobb módja meg az, ha havonta egyszer sűrített levegővel (nem, nem porszívóval:)) kifújkálod a ház belsejét, ventilátorokat. Ez is plusz éveket adhat a gépnek. Nem forr fel a nyári hőségben, nem pusztul el a portól.
ON -
#1175 Hali! Van az a rész ahol van egy helikopter, mikor leesek az erkélyről, azzal mit kell csinálni, mert mindig pusztulok! :-)) Köszi a választ! -
#1174 Hová és mit? -
#1173 Krack-nek miköze a hardware-ekhez? -
#1172 C gomb -
#1171 Senki nem jön jáccani? Ketten kiszorítottak.... -
#1170 400W-os FSP táp van benn,pl. a Bioshock maxon futott a konfiggal a Cod4-ről nem is beszélve. -
Rainbow15 #1169 nem lehet, hogy gyenge a tápod? -
#1168 üdv
melyik gombal lehet fejjel lefelé fordúlni a kötélen lógva? vagy ebből már kihagyták? (az elsőben volt)
nem tudom miért van,de néha 5 ,néha meg 15 percenként újraindúl játék közben a gépem (marhára idegesítő) a crack lehet vacak vagy mi a baj vele?
(1.01 patch fennvan,a gép X2 5200+,x1950pro vga,4gb ram, már visszavettem 1024-be, minden low-ba) már hova vegyem le 800x600-ba vagy mi a fene? ilyen optimalizálatlan játékot rég láttam,az első rész nyomába se ér... -
#1167 Sziasztok srácok!
Kérdés:P
Hogy müködik, a Coop mod, interneten? Milyen fegyverek vannak a játékban? Hogy megy a karaktergenerálás? Köszi a válaszokat ! -
#1166 Nembaj én meg próbálok játszani ezzel a rakás szarral, de ezek a kurva fegyverek akorák bazzeg hogy semmit nem látok azt ráadásul sokkal hamarabb meg lehet halni, mint egy átlagos játékban.
Ez kurvajó...már pattanásig feszülnek az idegeim, mikor előveszi azokat a hányás gépfegyvereket. Bazzeg komolyan mondom igy elcseszni ezt a játékot!!!!!!!!!!
Ha tud valaki olyan beállítást, vagy módot, amivel fellül lehet írni a fegyverek helyzetét és méreteit, az mindenképpen írjon privátot!!!!!!!!!!!!
Ezé boltba a tököm adna 10e-t.
Ez azé van mert szarnak a fejünkre a fejlesztők...gondolom. -
Atomjoe #1165 Igy se lett jobb :( .
Mikor többen lövöldöznek + robbanás, igencsak 5-15 fps em van. -
#1164 Tegyél mindent alkalmazásvezéreltre a driverben, mert llehet hogy rá van kapcsolva valami. -
Atomjoe #1163 Hi
7600 Gt-s VGA-m van (PCI-E), nekem nagyon kevés fps-m van.
mindem minimumon van illetve amit lehetett azt kikapcsoltam.
Van vkinek tapasztalata a 7600 Gt-s kártyával kapcsolatban?