Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vorpal
Nem lenne warez nem lennél te sem itt - eszetlen hozzászólások ezek.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

BEAST
enis igy vagyok vele, szerintem meg fogom venni... bar minden haverom akivel eltervetuk hogy coopban vegigjatszuk kitalalta hogy mekkora szar lett a masodik resz, de attol meg elfer a polcomon az eredeti :p

Teny hogy mar reg nincs meg az utobbi r6 reszekben a jo oreg rogue spear hangulat meg "komolysag" ... de ettol fuggetlenul tetszik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zeus89
valaki segitene fontoss lenne !!! #577

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

NeBby
Amúgy sztem ebbe a részbe inkább az onlinera koncentráltak , néztem vidiket és elég ütõs...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Fenrir
Nekem mindegy, de amit kijön hivatalosan is a játék kéne egy külön warez topik szerintem. Én pl tuti megveszem a játékot és nem szeretnék majd 5 oldalt lapozni akármi miatt mert a hozzászólások 80%-a a warez verzió miatt lesz. Unalmasak a "hogyan kell neten játszani?", "miért nem indul el?" meg a hasonló kérdések.

Aki neten akar játszani az vegye meg, ez a játék sem lesz drága.

A halál csupán a kezdet...

zeus89
lehet neten nyomulni a játékkal Coop módba? és ha lehet hogyan?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Balumann
Úgy akartam írni, hogy ha beleegyeztek.

Balumann
Én szivesen lennék egyébként a topik házigazdája, ha gondoljátok. Én úgyis sûrûn nézem a forumot.

NeBby
Minnyár elkezdem <#wink>

mama2
Csak evvel az a baj, hogy nem veszik meg. Mert kijön, akkor mindenki aztmondja:Ez a végleges, ilyen lesz a bolti is. Letöltik, kipróbálják, bugos, hang nuku, szaggat, stb. akkor aztmondják:Megakartam venni, de ha ilyen a bolti verzió(mivel az internetre kikerült az a teljes, bolti verzió ugye), akkor azért se veszem meg, mert ilyen szar. Szóval evvel, semmivel nem lesz jobb a fejlesztõknek, mert, a bugost tették fel a netre, amire mindenki azt mondja ez a teljes, ilyen a bolti verzió. Szóval ha ezt a készítõk tették fel a netre akkor, nem lesz nekik evvel jobb...sõt!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tommyg
valami jófajta banner is készülhetne 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bence94
helo na sikerült megoldanom a problémát.faq-nak a tárhelyet már lefoglaltam majd valamikor elkészítem csak még egy pár tucat progit fel kell tennem 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommyg
de ettõl úgyse fogják kevesebben letölteni<#confused>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

sz4bolcs
Szerintem mostanában a gyártók direkt szivárogtatják ki a játékok félkész bugos verzióit, mert ugyan élvezhetetlen, de reklámhúzásnak nagyon jó.

"majd letöltöm kész verziót; majd megveszem a boltban"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nekemaz az üvegtörés nemtetszik ne nagyon nem. Olyan lehetetlen. Amúgy faxa a game az AI is jó de lehetne azért kicsit jobb is...
tommyg
<#lookaround>

Fenrir
Ki sincs még adva hivatalosan, nem zavar? Ez valami kiszivárgott verzió lehet.

A halál csupán a kezdet...

srácok van egy bug ami idáig egyszer idegelt fel, amikor beromboltunk az ablakon akkor utána az üvegtörés hangja folyamatosan lejátszodott és felbaszta az agyam irgalmatlanull...😄 amugy nekem jobban tetszik mint az elsö, egész jo csak most inkább assassinkodok

Törölt felhasználó
Köszi!
ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SP történet módban 7 felvonás van.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Törölt felhasználó
Hány Act van a játékban?
bertino
és integrált hangkártyával rendelkezõ lapok egy részével is jó a hang.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

davidka003
5k-s kártyával is jó a hang.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mama2
Na ez nekem is megvolt az Assassin's Creednél(azóta már letöröltem a fenébe). Ha ez is ilyen akkor nem tudom mit mondok😛. Pedig az Ubi jó játékokat szokott kiadni(SC,akkor a régi Rainbow Six játékok, Far Cry, és még sorolhatnám), de az ideiek azok valamiért nagyon nem jók(de lehet hogy a warez miatt.)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NeBby
Az eaxos csak a térhatásokon segít <#rolleyes>

guruzone
Elegem van ebbõl az ubisoftos szemétgyárból. Elõször az Assassins Creed, most a Vegas 2. Már elõre elment a kedvem a FarCry 2-tõl. Hogy miért?

Loading, loading, loading, tetõtér, szép téli táj, lépéseim hangja sehol, lemegyek lépcspn, no hang, bemgyek az ajtón, mindenkinek mozog a szája csak én nem hallok semmit. No ,akkor legyen elõször az EAX driver cseréje, amit itt javasolt valaki. Változás nuku.

Akkor marad a DxDiga/Hang, Hardveres gyorsítás visszavétele.. Így jó.

Áruljátok el, hogy lehet így valamit kiadni? Vagy hogy lehet így feltörni játékot? Nem értem.

Ja és elhiszem hogy a 20ezer fortinos SB hangkártyákkal jó a hang.

bertino
nem akarok beszólni, de ez nem chat... probálj meg 5 percenként beírni egy postot, de inkább 10 percenként és ne egy percen belül 5x

köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az elsö rész szebb volt!
a vérnél kockás a kép biztos lesz javitás hozzá!
kryst
Hát nem tudom, de mintha az elõzõrésznek szebb lett volna a grafikája. Ennek szemmel láthatóan homályosak a textúrák. Vagy legalábbis annak tûnik. Lehet ezen még valahol állítani?

NeBby
Sztem ez télleg vmi beta , ennyire szar nemlehet , hogy pislog a hulla <#vigyor>
Ez , majd nézzétek meg ha itt tartotok:

srácok mi lehet a baj ha semmi se jön fel ? csak kék csikook meg ienek eddig ment rendesen pls help!+++

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

hi ! hogy lehet még egy profilet csinálni a játékban ???<#nemtudom>

köszike!
irtam neked a privit!
elöre köszike!
Kandurex
sry..z., még csak a románítás van kész, de holnapra feltoljuk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ibrik
<#wow3><#csodalk>

mikor lehet letölteni a magyarositást meg az a kérdés kell valamilyen kcd kulcs? elöre köszike!
NeBby
Nemártott volna átállítani a képarányt <#vigyor>

ibrik
Úgy mondanám, hogy valakinél jól mûködik, másnál meg nem.
Hogy miért? Passz...

Számomra az a lényeg, hogy nem az én hibám.
Akkor tesztelem tovább a fordításomat, javítom a hibáimat.

Ja...
Az azért kicsit túlzás, hogy 4-5 mondat van benne és azért nem érdemes magyarítani...

jaja de a játék inditásnál kért cd kulcsot? köszike!
DarkSector
Nagyon bénának és idegesítõnek találom. fõleg, hogy irtó gyorsan kell reagálni ha észreveszel valakit.<#sir>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah tudom, csak azért mondtam, hogy ez hülyeség hogy nincs különbség, csak annyi hogy a képernyõn nem nagyon jön át.
Íme 1680x1050-ben:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a játék elinditáshoz kell valami cd kulcs? elöre köszike!
WTF?! Nem mozog az egérrel a karakterem! 😮 Menüben mûködik a kurzor, de a játékban nemtok vele körbenézni a karival... lol már.
NeBby
De van benne...

DarkSector
Jah akkor valszeg ebben sincs élsimítás.
Amúgy valóban nem sok különbség van.

Balumann
Amikor a LOGIN -ra kattintok, akkor a CD kulcsot kéri, nem kerestem még CD kulcsot, annál tovább nem jutnák.
KÉP 1 (loginre katt utáni töltés), töltés után, CD kulcs

Versus esetén rámegyek a LAN-ra és utána Host vagy Join kép, ez pedig a LAN szerver keresõ: kép

Senkinek sem jönnek be ezek? :S Pedig nem állítottam ezen semmit még.

Semmi különbséget nem látok az elsõ és második rész grafikája közt, egyébként kiadták már ezt, vagy mikor fogják.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

akkor holnap reggel jön a magyarositás?