3885
-
#1242 Ne túlozzunk. pl ha XP-n 60 FPS akkor Vistán 55. -
#1241 Vista azonos konfigon, kb 5%-al kevesebb FPS-t produkál, mint XP. Tehát gyakorlatilag nincs különbség. (ahogy a driverek javulnak, egyre gyorsabb lessz. Max fél év, és veri XP-t)
Innen egyéni izlés kérdése a dolog. Nekem az van a gépemen, elégedett vagyok vele, és csodálkozom azokon a véleményeken, amik szerint szar. Ugyanis egyetlen észérvet sem halottam még, ami alátámasztaná a dolgot... -
#1240 jah ha mert xp 60-on megy vistan 40-en akkor jóhogy nincs szemmel látható különbség. -
#1239 ja nekem is az van, és faszás(Y) -
#1238 Nekem lassan egy éve vistam van és semmi baja...szal nem tom mibajotok vele!Vegas is tök jól fut!FPS-t nem néztem de meg se röccen! -
#1237 A Vista az egy SZAR -
#1236 Én két hét alatt észrevettem hogy a "sátán müve" -
#1235 ilyen konfiggal ha játszani akarsz mi a geccnek használsz fos vistát, ráadásul pont 64 bitest. mert rámegy a gépre? pfff (nem értik az emberek, hogy ha egyszer szar, nem kell használni, csak mert uj, ez a véleményem a vistárol. fél évig volt vistám. soha többet:) ) -
GiGa master #1234 XD -
#1233 Amiket töltöttem nem voltak jók...itt meg gondolom nem kockulta el magát senki Elit szintig ^^ -
strebacom #1232 GTX-el XP-n elhiszem, de vista 64biten már a külföldi fórumokon olvasottak alapján....ganus pláne 320-as GTS-el??? -
strebacom #1231 És mennyi FPS-el megy igy?? -
#1230 én is ugyanilyen beállitásokkal játszom, megy faszán. néha kicsit mintha fakó lenne de sztem a monitorom öregszik... -
GiGa master #1229 Valaki plz adjon egy 100%savegamet..plz
-
#1228 Vazz nekem is szín ilyen, csak anaconda armor van, meg urban camo :D -
Gyureszka #1227 valaki egy coop-ot? akinek mikrofona is van? :D -
#1226 Azt kihagytam, hogy STORY COOP módban 2 fővel
-
#1225 Gyerekek! Mi a lóhere van ezzel a HOST-al, állandóan kifagy és csak COOP módban fut???? -
#1224 Van magyarosítás hozzá:
#1217 -
#1223 Jah ez még kicsi nézd meg a távosakat. -
#1222 Jah. -
Gyureszka #1221 megvan :S -
Gyureszka #1220 ha join coop-ra mek és ott a lan-ra és közben fennvok hamachin azt írja h az ethernet kábel nincs bedugva :S mitegyek? :D -
Gyureszka #1219 valaki plz help me ;) -
GiGa master #1218 Sziasztok Elúszott a mentésem valaki tudna nekem adni egy 100%Mentést?Előre is köszi!! -
strebacom #1217 Magyarosítás!!! -
Gyureszka #1216 srácok multiban co-op van? tehát küldetést csinálunk csatatokban vagy dara van? :) 2 csatattal..stb? -
#1215 A fegyótényleg érdekesen nagy....
-
#1214 Neked hogy magyar a játék?Am én is így nyomom csaj 1440x900ban. -
strebacom #1213 Ezek kinek a beállításai, ki játszik ilyennel te??? -
#1212 Lenne egy problémám, hogy a Login-nál ezt írja ki Failed to initialize network service valaki nem tudna segíteni mi a gond. -
#1211 Nemtuom, mert a pirosodó képernyőtől nem láttam, hogy mit lövök. -
#1210 + Még ha minden max-on van akkor is eltérés lehet 2 katagóriájú VGA-között.
Sőt egy kategóriában ATI és NVIDIA között is. Bár nem ekkora.
-
#1209 Szerintem az zavaró ha valakit fejbe lősz 5 méterről és visszalő -
#1208 Azé fikázom mert ratyik a benga fegyók egy ilyen nehézségű játéknál.
És szarok szabályossan a helyszínek.
Ennyi.
Az első rész nem volt szebb, viszont akkor az még jó volt. Meg port volt. -
#1207 Kipróbáltam!jee
Megfogott!Jobban mint az 1. rész!Grafika sztem zsíír szép!Nem tom mit kell fikázni!Nemsokat toltam de alig tudtam kilépni belőle úgy hozzáragadtam -
#1206 itt egy kép a menüről .
-
#1205 Én nem tudom biztosra, de haverom gépén 1650XT nem lehet minden annyira mint nálam a menüben. -
#1204 hogy érted? közben gondolkoztam és lehet hogy csak driver hiba majd megnézem. -
#1203 Igen figyelmetlen voltam...Sorry.