Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ethernet cabe not connected"
erre nem tudja vki a megoldást? :S
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
És az egész multi nagyon királyságos!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Többit még én se tudom.
Sajnos nekem csak egy Abit AB9 Pro-ra futotta bár nem most vettem, de még mindig 30k Ft körül van újonnan :\
Igazad van, f@szláma vagyok <#worship>#worship>
A halál csupán a kezdet...
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2
1.0.1.5 ös vagy régebbi hamachival megy CSAK!
Nekem vistán megy !!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2
(még szerencse hogy van 😊 )
Mondja is pár vidiben , hogy az 1 ben nem figyeltek a multira , itt meg fõleg arra koncentráltak!
Vezérlõpult -> Területi beállítások -> Speciális :
Angol (United States)
Vagy angol XP-nél:
Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced :
English (United States)
Ez nem vicc, ez tényleg megoldja a " ethernet cable unplugged " gondot!
Btw, a multi része milyen tipusú lesz?A Respawn idõ mennyi lesz?Milyen matchek?Érdemes-e megvenni?😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(azért olyan , hogy egybeolvadjon az egész bannerhely :] )
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
megvettem a játékot, csak kíváncsiságból kérdem <#idiota>#idiota>

Én viszont szeretnék Hamachis csapatot összeszedni itt is. Függetlenül attól, hogy kinek eredeti, kinek warez. Ha megtudnám venni eredetiben, akkor is a Hamachis csapat mellett lennék. Így azokkal tudunk játszani akikkel szeretnénk. Össze kellene szedni egy 10-14 fõs csapatot és vmilyen idõközönként játszani (minden kör elején megfelelõen elosztva, Ventrilo vagy Teamspeak mellett).
Sajnos Fuel of Wars-nál nem sikerült, pedig GRAW 2-nél korábban nagyon jól bevált, sokat játszottunk és többnyire nagyon jó menetek voltak.
Meg ráadásul ott is próbáltam mint házigazda szervezni csapatot, de sok makacs ember volt, beraktam jármûveket erre átmentek másik szerverre... válaszolni sem voltak hajlandóak játék közben sem... Meg ott nagyon soká kaptam meg a házigazda jogot is, már azért is adtam fel.
Egyelõre mondjuk meg kellene oldani ezt a kapcsolódási problémát, mert így h szinte senkinek sem mûködik nem nagyon fogunk játszani.
Lehet h szándékos hibás verziót kaptunk tényleg. Mind1, addig próbálkozzunk megoldani, de ha megjelnet akkor majd kiderül, vagy majd jön patch ha az eredeti is így bugos.
Nem tudjátok miért indítja újra a gépet? Videókaresz 7900GT PCI-e és drivert is cseréltem.
Hmmm?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
úgy olvastam csak 15-én jelenik meg a játék... ez a reloaded müxik faszán, vagy olyan mint a assassin's c? valaki vitte már végig?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Jah és nem a warez miatt vagyok itt sem, csak informálódom egyelõre. Gondolom te leszel olyan jó és megveszed a legelsõ boltban, ugye? Vagy nem?