Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az a problema h
"ethernet cabe not connected"
erre nem tudja vki a megoldást? :S

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

NeBby
Nah , toltuk most egy kicsit, hát bakker a pályák nagyon frankók ! Olyan fasza filingle van párnak , amilyet még sose láttam!
És az egész multi nagyon királyságos!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Ja én nem WASD-vel nyomom, ezért át szoktam állítani. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
Pedig ugyan gy kell mindent mint az elõzõ részben. Az R betüt kell tartani, és utána egér balra húzás.

Balumann
Sztem ez felesleges.

Shep
Az elsõ részben, volt olyan lehetõség, hogy fel le lehetett pakolgatni a hangtompítót, na az itt már nincs, vagy ha van akkor melyik gombbal lehet elõcsalni, a lézercélzót szintén nem tudom használni, pedig az elsõ részben az is mûködött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eisenhower
remélem ez segít a hamachi-soknak most találtam nem tudom mi de biztos jó:

katt

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

trogerzsiger
A co-opot probáltátok?

Balumann
Assault and Defend -ben (vagy Attack and defend?) a bombát kell valahova eljuttatni. A Team leadder-ben meg van a csapatban egy leader, és azt kell védeni, ha jól értettem amíg él addig ki tudnak teremni a csapattársak.

Többit még én se tudom.

Fenrir
Hsz-edbõl látszik mennyire értelmes vagy...

Sajnos nekem csak egy Abit AB9 Pro-ra futotta bár nem most vettem, de még mindig 30k Ft körül van újonnan :\

Igazad van, f@szláma vagyok <#worship>

A halál csupán a kezdet...

karaj hamachin ez a game csak nemértem még annyira mit is kell csinálni...
Nézd, nekem offie pc, ennél jobbal dolgozom a munkahelyemen. Ilyen gépem lenne itton, nem akarnék játszani, az biztos. De ha neked jó, akkor mirõl beszélünk.

Ridley
hat nekem vhogy a regi hamachival sem megy....vista alol is kene müködnie?

AmdPower

Pff... kár, nekem 1.0.2.5-ös van.
trogerzsiger
Én megyek majd szívesen!

NeBby
Nah 1. game megvolt , gyretek sokan!! <#vigyor>
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2

1.0.1.5 ös vagy régebbi hamachival megy CSAK!

Vá, ez nagyon frankó game! <#eljen> Az elsõ résszel nem játszottam, akkor még gyenge gépem volt hozzá... De ez a 2. rész, a mostani gépen is akad egy picit 😛 Tulajdonképpen akkor akad kb 2 percig, amikor még elõször belépek egy bizonyos helyiségbe. (pl vmilyen szobába) Utána minden okés 😄
crazyclone
Elég nagy faszláma lehetsz vagy csak nincs pénz egy normális alaplapra szvsz !

crazyclone
Szerintem bármeik tuipusu windows oprendszeren megy nyugodtan lehet proobálkozni !!
Nekem vistán megy !!

dante3
Mindenképpen kell angol xp?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

NeBby
Hamachiból 1.0.1.5 vagy annál régebbi kell , hogy tudj csatizni!

Vistara mukodik ez a csel?<#nemtudom>

megyek!

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

NeBby

Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2

NeBby
Mûködik! Ezer köszi!

NeBby
Ehez kell egy angol nyelvel megáldott XP cd is <#vigyor3>
(még szerencse hogy van 😊 )

tobias88
köszi, ezt kipróbálom
Fenrir
A harmadik részben talán majd sikerül nekik mindkét játékrészre figyelniük egyszerre 😊

NeBby
Multiban van a sok újítás... nézz vidiket! (sztem nagyon ütõs a multija)
Mondja is pár vidiben , hogy az 1 ben nem figyeltek a multira , itt meg fõleg arra koncentráltak!

Szóval LAN kábel problémára a megoldás:
Vezérlõpult -> Területi beállítások -> Speciális :
Angol (United States)

Vagy angol XP-nél:
Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced :
English (United States)

Ez nem vicc, ez tényleg megoldja a " ethernet cable unplugged " gondot!
Fenrir
576.hu pl...

overlocker
Hol lehet mgvenni?? érdemes? Sztem nem sok ujitás van az 1 hez képest

dragon11
LOL, 1 hét múlva lehet megrendelni galaxisnet-tõl..

Btw, a multi része milyen tipusú lesz?A Respawn idõ mennyi lesz?Milyen matchek?Érdemes-e megvenni?😄

xridergabo
hali! Valaki megtudná nekem mondani hogy mit kell csinálni azon a részen ahol egy helikopter lõ rám megállás nélkül?

Bence94
balumann én benne lennék multiban de inkább a vegas-szal játszanék mivel nem sokat tudtam multizni vele.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

NeBby
Hol vetted meg ? <#vigyor>

NeBby
Nézdmeg kérlek , hogy itt milyen a háttér...
(azért olyan , hogy egybeolvadjon az egész bannerhely :] )

Bence94
nekem az a kék háttér nem tetszik egyébként jó.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

a multiplayer megy tört játékkal?

megvettem a játékot, csak kíváncsiságból kérdem <#idiota>

NeBby
Annak a kilógó kéznek az ujjai az eredeti képen is olyanok , nem én vagyok a béna <#vigyor>

NeBby
Egy ilyen sikerült hirtelen:

Balumann
Nekem most integrált (Realtek HD) hangkártyám van, és eddig semmi problémám nincs és nem is volt vele.

Balumann
Szerintem felesleges. Lesz egy FAQ amibe bennelesznek az ilyen kérdésekre a válaszol.
Én viszont szeretnék Hamachis csapatot összeszedni itt is. Függetlenül attól, hogy kinek eredeti, kinek warez. Ha megtudnám venni eredetiben, akkor is a Hamachis csapat mellett lennék. Így azokkal tudunk játszani akikkel szeretnénk. Össze kellene szedni egy 10-14 fõs csapatot és vmilyen idõközönként játszani (minden kör elején megfelelõen elosztva, Ventrilo vagy Teamspeak mellett).

Sajnos Fuel of Wars-nál nem sikerült, pedig GRAW 2-nél korábban nagyon jól bevált, sokat játszottunk és többnyire nagyon jó menetek voltak.

Meg ráadásul ott is próbáltam mint házigazda szervezni csapatot, de sok makacs ember volt, beraktam jármûveket erre átmentek másik szerverre... válaszolni sem voltak hajlandóak játék közben sem... Meg ott nagyon soká kaptam meg a házigazda jogot is, már azért is adtam fel.

Egyelõre mondjuk meg kellene oldani ezt a kapcsolódási problémát, mert így h szinte senkinek sem mûködik nem nagyon fogunk játszani.

Lehet h szándékos hibás verziót kaptunk tényleg. Mind1, addig próbálkozzunk megoldani, de ha megjelnet akkor majd kiderül, vagy majd jön patch ha az eredeti is így bugos.

Sziasztok!

Nem tudjátok miért indítja újra a gépet? Videókaresz 7900GT PCI-e és drivert is cseréltem.
Hmmm?
Én sem szeretem,évekig sb live 5.1-el mosolyogtam és szartam a 7.1-es és egyéb nyalánkságot ígérõ alaplapi szarokra...Aztán eljött az sb live ideje ,újgép,stb...Alaplapi hang...Az emlékeim: Állandó hardveres gyorsítással baszakodás,recsegõ el el menõ hangok,de ami a legnagyobb kedvencem volt: a tiberium sun nem volt hajlandó elindulni amíg le nem tiltottam az alaplapihangot..Na ez tett be nekem és mentem hangkarit venni...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fenrir
Az utolsó 2 oldalnyi hozzászólást végigolvasa nem hinném...

Fenrir
Én alapból nem használok soha alaplapi hangkártyát (a régiek pár hónap használat után elkezdtek rendre recsegni), új alaplap beüzemelésekor elsõ dolgom a biosban a letiltása, sok gondtól és kellemetlenségtõl kímélt már meg.

20 k-s hangkártya a tököm ,8 pénz körül lehet kapni sb xfi hangkártyát azzal semmi gond,ne a készítõt ócsároljuk már ha az alaplapi szar nemremekel könyörgöm...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

sziasztok <#integet2>

úgy olvastam csak 15-én jelenik meg a játék... ez a reloaded müxik faszán, vagy olyan mint a assassin's c? valaki vitte már végig?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Fenrir
Valakivel te engem keversz mert rohadtúl nem támogatom a warezt. A minõséget eddig is és ezután is meg fogom venni. Ha már egy csapat akár évekig dolgozik egy játékon (ami nekem tetszik) akkor az a minimum, hogy ennyivel honoráljam a munkásságukat.

Jah és nem a warez miatt vagyok itt sem, csak informálódom egyelõre. Gondolom te leszel olyan jó és megveszed a legelsõ boltban, ugye? Vagy nem?