3885
  • Balumann
    Ezek a képek miért néznek ki ilyen rondán? Játékban azért valahogy sokkal szebb :/
  • Balumann
    Nah, mai Versusban csak TDM volt, 5-en voltunk szinte végig sajna. Utána Terrorist hunt 4-en, ebből néhány kép:

• Balumann
    1 ember online... lehet ma nem lesz game? ^^
  • Balumann
    Én viszont mégis leszek, úgyhogy 9-kor kezdés (ha leszünk megfelelő mennyiségben).
    Ha esetleg jön olyan aki még nem játszott, legyen szives olvassa el az RSV2 oldalon a multiplayer részt.

TL-be fontos tisztában lenni például azzal, hogy a TL-t védelmezni kell, de ha a leader öl meg valakit az NEM tud újraéledni, hiába él még az ellenséges leader. Jól meg kell gondolni, hogy mikor van értelme akcióba lépni, és hol vannak azok a helyek, ahol kinézéskor szinte biztos halál, főleg ha az ellenséges leader tájékoztatta társait a tartózkodási helyről!
  • Csanjedi
    este nem biztos hogy leszek, nem tudom.
  • Csanjedi
    biztam abban hogy vkinek hasznos az info:) egyébként nem sok idő, máskor is csináltam már ilyent.

kerestem neten mapokról vmi infot, de nem sok mindent találtam. ha vkinek van infoja, az ne tartsa magában.
  • nemesadam
    Hú de sok szabad időd van :D
  • macleody
    Te megszállott
  • Csanjedi
    Csináltam egy röpke hangelemzést, amiböl kiderült, hogy a raging bull kb egy tizedmásodperccel gyorsabban lő, mint a desert eagle.

Íme az eredmény:

Hangminta
  • Csanjedi
    jaja, nehéz taktikázni, néha jo ha az ember fedezékbe vonul, néha meg az a alegjobb ha rohan. én mostanában többet rohanok, de ez csak egy teszt, aztán lehet hogy időven visszatérek a régi tecnikához. nem tudom.
    meg pizokul ismerni kell a pályát hogy tudja az ember hol érdemes menni, hol jöhet az ellen, mikor ér oda, honna látni rá a ládára, stb. ez mind összejátszik, ha vki ismeri, akor előnye van. de ez sem minden, a jo csapatjáték elengedheteten, ehhez meg kell voice, ami nekem spec nem müködik rendesen, de azért igyekszem beszélni. persze ha nem olyan ember a leader akinek van mikrofonja akor megint ugrik a dolog. nehéz. elismerem
  • nemesadam
    Ja ez a team leader elég komoly taktikát kíván meg kéne még pár ember egyik haveromnak oda is adtam ma már nem ért ide de talán holnap ő is tud jönni.
  • Balumann
    Bele fogtok jönni, csak fontos hogy együtt legyetek a többi csapattaggal. Én is azt láttam nálatok, hogy előre jöttetek, Csanjedi meg próbált hátulről leszedni minket. Például mikor az erkélyről leszedtelek benneteket, egymás után. A játékban a fedezék ilyen szempontból lassú. Hogyha az ellenfél tudja hogy ott fogtok kinézni (team leaderek látják is egymást!), akkor nem érdemes fedezékből kinézve sem próbálkozni, mert általában előbb leszednek mint hogy lőni tudnátok. De ezt is nyilván meg kell tapasztalni, CoD 4-ben ez teljesen másképp van (több hely, gyorsabb a kifutás, stb.). Nem mondom, néha szerencse is van, hogy a fegyver szórása miatt csak a hasat meg vállat találja el az ellenség (amin páncél van) és ilyenkor van elég idő kilőni, de KEVÉS az esély nagyon.
    Ilyenkor kell taktikázni, valakinek figyelmet elterelni másik irányból, vagy 1 kirohan, másik kinéz, vagy megkerülni, stb..
  • Balumann
    Jah a mai nem volt olyan jó mint szokott. Jó lenne egyszer 4 vs 4 -ben is összejönni.
    A Team Leaderbe szükséges egy kis játékbeli tapasztalat, de az sem árt ha mindenki ismeri a játék szabályokat is eleve :) De kell egy kis idő az biztos :)

Holnap este valószínűleg én nem leszek, bár még lehetséges.
  • teddymac
    mint irtam cod4 klán vagyunk belekostoltunk ebbe is ,de majd meg 1-2x jövünk aztán ha nagyon nem megy akkor....
  • Csanjedi
    jok voltatok teddy, sajnálom amit mondtam. lényeg hogy ajáték sajátos stilust igényel. ezt meg kell tanulni, másképp minden sarokban meghal az ember.
  • teddymac
    Hmm....
  • Csanjedi
    ok, de kértem hogy ne legyenek bene ékezetek. minegy, köszi, megvan. jo kis stalker ruha.
  • Csanjedi
    általánosan jellemzö, hogy senki nem olvas el semmit. sem tippeket, de még a szabályokat sem. a mai játék szar volt, elnézést a szavakért. de majd mindneki idővle megtanulja a szabályokat. remélem.
    joéjt.
  • teddymac
    Köszi a gamet
  • porkiy
    Küldtem karakterképet...
  • Balumann
    Szervert indítottam. Jah... remélem jönnek.
  • nemesadam
    Nem vagyunk túl sokan.
  • teddymac
    ok
  • Csanjedi
    10 perc
  • teddymac
    mennénk játszani :)
    mikor lesz server ?
  • Balumann
    Vegas 2 szobák nem változnak, maximum bővülhetnek (legalábbis a jelenlegi állás szerint). Te bennevagy a network 4-ben, a szerver készítők mind a 4-ben bennevannak.
    GRAW 2-t majd inkább annak a topikjában beszéljük meg, de azt most egy kis ideig tegyük félre, majd 16-a után :-)
  • Csanjedi
    balumann a felelős koordinátor, priviben:)
  • teddymac
    majd kérek szoba nev +pass.-t
  • teddymac
    graw 2 szebb ,megkeresem es majd felteszem :)
  • Csanjedi
    egy ronda reklámos chatet raktam fel most ideiglenesen, amig nem találok jobbat, bár ha ez kibirja akor marad.
  • Csanjedi
    nekem v2böl a nagyobb terek hiányoznak, szeretem a katonás játékokat, pl flashpoint, ahol hatalmas terület van, és ott nem semmi talpon maradni, ugyanakkor meg szabad kezet kapsz, hogy hogy oldod meg a feladatodat. ehhez hasonlit az americas army is, csak ott meg van adva, hogy mi a feladat, és eléggé lekorlátozott a pálya is. battlefield is teszett, bár ott egy idő után elvész az ember, mert a zászlok percröl percre változnak.

ha vegas kicsit nagyobb tereket ölelne fel, sztem félelmetes lenne, lévén nagyonn aprolékos taktika kellene hiszen van fedezék, gps, meg egyéb sok minden amit tudunk már, és ezt kicsit nagyobb térben alkalmazni egészen más játéksitlust követelne.
  • Balumann
    Én singleben most játszom a GRAW 1-et, nekem tetszik az is :) De multiban azért teljesen más a 2 is, mint singleben. A 2. rész kicsit pergősebb singleben is, ehhez az 1-hez tényleg nagyobb türelem kell... Megyek 3 utcát s akkor 1 ember meg lelő jobbról a háztetőről... hát jóvan :D
  • Csanjedi
    hát már annyit beszéltek rola megnézem ezt a graw2t. eggyel játszottam, az anyira nem kötött le, remélem ez jobb.
  • Balumann
    még GRAW 2-höz annyit, hogy ahhoz tényleg sok idő kell, ezért kellene nyáron játszani. Annak a topiknak is én vagyok a házigazdája egyébként :-)
  • Balumann
    Nyáron GRAW 2-ztem sokat, szintén Hamachin (másokkal), és szeretném ha most nyáron is összegyűlne egy csapat rá, mert az tényleg nagyon jó. Volt hogy 12-en voltunk (bár abba is 6-8 volt sajnos az átlag), Ventrilo -val játszottunk (játékba elosztás szerint ventrilon is 2 csapatra), és hát szóval isteni jó :) Olyan is volt, hogy 6-kor elkezdtük és fél 12-kor hagytuk abba! :)
    Aki ismeri a játékot (hamár csak a singlet), az tudhatja hogy ott mennyire kell taktikázni, mennyire megfontoltan kell menni. Főleg annál a módnál, mikor területet kell védeni!
  • Csanjedi
    igyekszem este, ha minden jol megy. jelenleg a budhizmusrol olvasok szar angol cikkeket. remélem fogok másokat is hallani, mert már minden létezö portot forwardoltam:S ha vki tud erre vmi megoldást irjon priviben. tx.

itt tuti jo a társaság, már akiket én itt hangrol ismerek:) akik szitkozodtak, mert voltak olyanok is, hál istennek elmentek, és dmeznek, ez nem az a játék ahol ezt üzik az emberek. sztem itt feltétel hogy kicsit nyugis legyen vki, meg kicsit gógyis, msáképp hamar ibolya lesz.
  • teddymac
    GRAW2 szoktatok játszani?
  • Balumann
    mi szinte mindig dumálunk, de sajnos mindig vannak 1-2-an akik nem :(
  • teddymac
    Felőlem csak legyen duma is :)
  • Balumann
    És a játékban lévő mikrofont kell használni (remélem a TS-t máshoz kérdezted :) ). Más nem megengedett.