Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Ventrillo az egy program a mikrofon meg nem

Prince23
Ebben új vok, szal kérdeznék tõled vmit.
Mi a különbség a Ventrillo és a mikrofon között?😄

Balumann
Hát hétvégén nagyon sokan vagyunk, úgyhogy szeretném ha csak olyanok jönnének akik mikrofont is használnak. De most nyilván aki sokat játszik és ilyen oka van azt nem fogjuk kitiltani.
Csak hát team leaderben nem jó ha a team leadernek nincs mikrofonja.

Inkább játszunk majd 6-an meg 8-an akikkel lehet kommunikálni mint 16-an ahol 4-en beszélnek, 3-an meg Ventrilon mert nem hajlandóak a játék voicechatét használni.

Ma 8 körül indítok dedicated szervert TDM módban, én meg vszínû 9 fele csatlakozok (szerintem addig filmet nézek), és akkor váltunk TL vagy AD módra.
Ha valaki fenntlesz korábban és tudja kezelni a szervert akkor megadom a jelszót (avagy webkeyt 😄).

Csanjedi
hát a voice chat ajánlott, mert nélküle nagon nehéz taktikázni, de nem hinném hogy olyan szigoru lenneit az élet, hogy ez vmi féle bannal járna😊 föleg mert te már sokat játszottál, jol játszol meg minden, szal sztem ez inkáb olyan melegen ajánljuk dolog.

Live long and prosper.

Voice chat engedélyezve van. Mikrofon van, de a baba miatt nem igazán fogom használni ezután sem. Amennyiben ez kizáró ok, akkor sajnálom és köszönöm az eddigieket...

\"Hogymi?!\"

Balumann
A történet nem fejezõdött be ott. Nyilván lesz 3. rész.

Prince23
Igen, ezt én is felfedeztem, fõleg a júl 2 meg 3 napon... mindkettõ részben ez van... de akkor minek írták ki az 1. részben, h folytatása következik?! költõi kérdés)

Balumann
A történetet én se nagyon értettem, de ha jól tom idõben párhuzamos az elsõ résszel, vagy vmi ilyesmi 😄

Prince23
Nem tudom mi kötõdik az elsõ részhez.... tegnap kiakaszottam az elsõ részt, ami a nevadai gátnál ért véget, na mindegy... ez nem folytatás sztem. Eddig semmi sem kötõdik az elsõhöz. És nem is folytatódott, hanem egy prologussal kezdõdik a 2. rész...
itt írjátok, h a vége helikopteres izibizé...pfff ekkora szr befejezést... én is el tudom képzelni a végét... leszedjük a helit, és kiírják TO BE Continued LOL nagy ügy, jön a 3. rész, ami csak a shader model 6-os tudású kártyával fog majd elindulni... xd

Semmirekello
xD mekkora LOL xD a végét elképzelem 😄

SgtChris
Vazz, akkor asszem én itt be is fejeztem a gamet...a végét elképzelem.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Csanjedi
gyertek TMD most! 😄

Live long and prosper.

Balumann
Sztem felesleges végigjátszás, mikor géppityuzik fedezékbe kell maradni, rakétakor elmenni másik fedezékbe, közbe az ellenséges embereket lõni. Nem szivesen lövöm le a poént, de sztem nincs sok értelme ezért keresni végigjátszást, az a legvége.

SgtChris
Valami végigjátszást lehet találni??? Most ott vagyok, hogy a teniszpályánál eszetlenkedik egy szép nagy helikopter, és mindannyiszor fasírtá darál a rakétáival.... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Csanjedi
ok. 9kor rdy

Live long and prosper.

Balumann
ááá 9-kor lesz az Eurovisio elõdöntõ 😞

Balumann
Hát most 9-kor aki ittvan, game.
Hétvégén majd próbáljunk kicsit korábban, mondjuk 8-kor kezdeni, és már csak az jöhessen aki használ mikrofont!

Balumann
pff 3-an vagyunk...? :/

Csanjedi
na ma hogy smint leszünk?😊

Live long and prosper.

Csanjedi
an azt fedeztem fel, hogy ha vki csinál dedicated szervert, akor ne a 8080 portot adja meg, hanem vmi olyant, amit nem hazsnál semmi. 1234 vagy 9876 vagy vmi hasonló. és akor ha csatlakozik is az admin, után alttabbal még mindig tudja modositani a pb admin panelen a cuccokat.

Live long and prosper.

Csanjedi
sztem a program kódja vmelyik hardwert nem szereti. de hát errõl a vevö nem tehet.

Live long and prosper.

Csanjedi
a consoleba irhato parancsok akor müködnek, ha az elõtag:
PB_SV_

de hogy mit lehet irdeirni 😄

Live long and prosper.

Prince23
Hát nekem mindig csinálja, de csak ez a rainbow six vegas 1-2... full ugyanott azon helyen csinálja, ezt tizednyi sec-es laggolást. hamár az ubi terméknél vagyunk, a SCDA hibátlanul fut. remélem játékhiba, és nem vga hiba. Bár lehet h valami program akadályozza... sejtésem szerint...2 amd proci driver van fent... lehet h az. de nem tom.

Nathan66
na meg azzal nemlehet valamit csinálni, hogy ha valaki nembírja ki, hogy leírjon egy regényt a chat be azt egyszerûen kickelni? csak mert engem nagyon zavar, hogy állandóan magyaráznak és már annyit, hogy belelóg a képernyõ közepébe....

Nathan66
srácok. sztem ez a teamleader es téma nagyon semmilyen. tiszta csít az egész. ha a leadernek nincs mic. ja akkor mégjobban csít...

Csanjedi
nekem nincs semi akadás. teljesen hibátlanul fut, kb minden századikra bejön vmi laggolás, amit csak ugy tudok kilöni ha a játékot ujrastartolom. de ez elhanyagolhato, és sztem az alttabolás az oka.

Live long and prosper.

Balumann
Dedicated szerver is ugyan úgy megy mint a rendes szerver, ha LAN -ra álíltod akkor nem fog CD kulcsot kérni.
De egyébként minden le van írva, a .bat fájlal kell indítani a szervert és azt meg is lehet nyitni, ott kell az alapbeállításokat átírni (LAN-ra állítani, stb.)
A punkbusteres irányítás ie le van írva, a telepítési fõmappában, R6VegasServerReadme.txt -ben.

Prince23
hi!
nektek nincs megakadás a játékban? kb. 3 percenként 1-szer (kb 0.25 secundum megáll és ugyanott ugyanazon helyen) megakad nekem a játék, és az 1.02 van fennt.
remélem nem vga hiba... de pl a splinter cell 4 akadás nélkül fut, 1.02 patchel...

Csanjedi
info:

..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\R6VegasServerReadme.txt
..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\KellerGame\Config\PC\R6VegasServerConfig.ini
..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\Binaries\R6VegasServerLaunch.bat

Notepaddel lehet öket olvasni.

Live long and prosper.

Csanjedi
hát én a console-be nem tok mit irni, lenyomom az entert, és ki is lép belöle, szal nem látom értelmeét

Live long and prosper.

Csanjedi
van konzol, de majd én is megnézem hogy mit tehetek.

Live long and prosper.

macleody
Ja tényleg, dedicated szervert csak eredeti játékkal lehet csinálni?
macleody
Ezt a dedicated szerver dolgot leírhatnád részletesen mert tegnap próbáltam de nem sikerült összehozni. Meg gondolom másokat is érdekelne.
A játékon belül ha "ö" betût nyomsz lenyílik a konzol.
Balumann
Nah igen. Ez a dedicated szerver úgynéz ki részben bevált, remélem ha többen leszünk akkor is jó lesz a ping.

Aki még nem érti h mi ez annak: deducated szerver indításakor 2 DOS parancssor jelenik meg, nincs grafikus felülete (azért, hogy olyan gépen is lehessen futtatni, amiben nincs jó videókártya, tehát szerver gépben pl.), kb 250 MB-ot foglal memóriából, mert a pályát azért be kell töltenie vmennyire.

Namost a probléma az volt, hogy a játékban nincsen konzol (vagy legalábbis nem tom), és a szervernek sincs olyana ahova parancsokat lehetne beírni. A punkbusteren keresztül van lehetõség módosítani beállításokat, amit olyan módon lehet kezelni mitn a routereket, tehát böngészõbõl lehet elérni, be kell írni a Hamachis ip címet + a pb beállított portját, és ilyen üzenetdoboz szerûségbe kell beírni a parancsokat.

Ha játékban be vagyok lépve saját szerveremre nem tudom elérni, de lehet más el tudná, úgyhogy azt majd meg kell próbálni. Nem nehéz egyébként változtatni a beállításokat.

Ja és a lényeg aki nem értené esetleg, hogy ez így külön fut a gépen a játéktól. Ha csinálok játékban egy szervert és akad a játék, akkor másoknak is késve fogja továbbítani az adatokat (ezért nagyobb lesz a ping, lag van), viszont így dedicatednél akárhogyan fut a játék, az tud rendesen továbbítani, és csak kis memóriát foglal. Meg így lehet a játék is jobban fut nekem, ha nem annak kell továbbítani mindent!

Nah remélem mostmár mindenkinek minden világos!

Jó volt a mai gém, de még mindig sokkal jobb lenne ha mindenki használna mikrofont. Fõleg teamleader módban, a teamleader látja a másik leadert és õt kell eljuttatni a célba, team chattel nem lehet rendesen taktikázni.

Csanjedi
jo volt ma a gém, bár mire idértem már csak 6-7 ember volt fent, igy is nagyon élvezetes volt. Ha Balu kitanulod a szervercsinálás fortáélyait, meg pupi, meg aki még csinál, akor igazán jo lesz.
ma nem készült ujabb képe, de igérem legközeleb lesz😊

Live long and prosper.

Balumann
Csináltam szervert, gyertek!

Balumann
7-en vagyunk online jelenleg online :S Chatre jöjjön aki ittvan!

Balumann
fél óra mulva, 9 körül kezdjünk!

Balumann
Versus valószínû!

Nathan66
sziasztok! este lesz versus vagy t hunt?

trogerzsiger
köszi.

Balumann
Gyere fel majd Hamachi-ra (inkább fél 9 után) és akkor megkeressük mi a prboléma.

trogerzsiger
gondoltam, pedig multkor nyomtuk, aztán ujraraktam a játékot de már nem lát :S

Balumann
Ha nem látsz szervert amikor tudod h van, akkor nem vszínû h mi látni fogjuk a tiedet. Kapcsolatnak oda-vissza meg kell lenni mindig.

trogerzsiger
Mondjuk nemtudom ha nem látom a szerót, akkor ti láthattok-e engem?

Balumann
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :B

Balumann
báá nem sikerül engedélyezni a pb-t, nincs ilyen beállítás :S (nincs ilyen sor, átmásoltam a Vegas 1 serverindító .bat fájlából, de nem jó).

Balumann
Oda küldöd az ajtóhoz õket, utána 3 fajta parancsot tudsz nekik adni (alul megjelenik a 3 jel), és azthiszem X , C , V -vel tudod kiadni azoka (a legbaloldalabbi az X), lehet rosszul írtam és 1 betüvel arrébb 😄

Tuvok
hali
láttam egy videót youtube-on, amiben az AI csapattársak bedobtak egy flash-t a szobába, mielõtt betörtek (flash and clear, vagy ilyesmi)
ezt hogy lehet nekik parancsba adni ?

Balumann
Jah megtaláltam a readme-be az irányítást. Azthittem már végignéztem mielõtt elkezdtem beállítani 😄D