Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Eddig érdekes módon szerintem nagyon korrekt volt a upc, mindig gyorsított, mikor extreme lett a neve akkor is gyorsította a korábbi csomagokat.
Most viszont ez tényleg nagyon kiszúrás, hogy az új elõfizetõknek olcsóbb, és most valaki a 20Mbitesért fizet annyit mint mi a 10esért. Nekünk is upc-s a tv is, és igen régi elõfizetõk vagyunk... (2003 karácsonya óta ha jól emlékszem...).
De az a vicces, hogy csak goldra válthattunk, de új szerzõdést írtunk alá, amit kiküldtek h 8 napon belül küldjk vissza. Na most 1 hónapig volt, megjött a számla mintha aláírtuk volna, de még nem küldte vissza anyukám 😄
Na most elértük, hogy válthatunk silverre, ugye most a goldra akkor büntetésképpen bekéne fizetnünk az 1 hónapi kedvezményt meg a lefele váltási díjat (mind2 ilyen 2-3 ezer ft között van), de mivel nem volt aláírva a szerzõdés (nem lett visszaküldve) ezért csak egyiket kell. A goldost most befizetjük, de csak silver van már, úgyhogy az le is jön a köv számlán, így csak párszáz Ft-ot kell ráfizetnünk a váltásért <#taps>

De én eddig tényleg megvoltam elégedve a UPC-vel, árban is viszonylag korrekt volt, megbízható, stb. Bár már idén a torrent korlátozásával (szerencsére a torrent letöltõk okosabbak) már érezhetõ volt, hogy egyre rosszabb lesz.
Ha lett volna lehetõségünk Digi-re (sajnos a lakók nemtom hány %-nak kellett volna igényelni, de mindenki hûségnyilatkozatos a upc-vel...), akkor arra váltottunk volna.

macleody
Értem, nálunk a tv is upc-s ezért mi 7600-ot fizetünk. Elég az a 256 is szerintem a szerverhez.

Az az undorító, hogy a régi elõfizetõket lesz...ják, az újakat meg csalogatják mindenféle akciós csomagokkal. 4 évig adsl-ünk volt, 12400 Ft-ot fizettünk havonta.
Csanjedi
az összes szlgltató ott szemétkedik ahol tud, a csomagok szinte minden hónapban változnak, és persze a hûség csak a vevõ részérõl áll, a szolgáltató baromira nem mutatja ki a hûségét meg ilyeneket a felhasználó felé. ugyanez van a mobilpiacon. de ebbe nem érdeme belebenni.

Live long and prosper.

Balumann
Hát, egyrészt telefonra nincs kedvezmény az új csomagok óta, másik meg h nem számítunk új elõfizetõnek és így nem 7***Ft hanem 9ezer vmennyi. Telefonnal együtt elértünk egy összeget ami egy kicsit sok lett, úgyhogy 1-el vissza váltotutnk.
Mondjuk én eleve erre szerettem volna váltani, mert extreme 10/1 -es volt és drágább is, 11ezer körülit fizettünk, csak hát erre a silverre meg nem lehetett (mert közben hûségnyilatkozat volt az extremere, amire ráadásul 1 hónappal ezelõtt kötöttük meg, nem szóltak volna h nemsokára új csomagok lesznek.. -.-)
Volt még valami azthiszem, de a pénzügyeket anyum intézi, úgyhogy nem tom.

macleody
És mi az a 2-3 dolog? Mert nekem is 20/3-as netem van most.
Csanjedi
nem gond, 2mb 256kbt jelent fel, ami nme rossz még így sem, söt.
nem voltunk skoan, de tartalmas volt most is a meccs. persze azért a 14 fõset sosem felejtem el. mindig jo lenne legaláb fél orára enyi ember.

Live long and prosper.

Balumann
Sry hogy tegnap nem voltam, de nem volt internetem tegnap. És rossz hírem is van, csak 10/2 Mbit-es netem lett (túl drága volt a gold, nem vettünk figyelembe 2-3 dolgot ^^). Remélem azért még ez is elég lesz a szerver készítéshez. 😊

Prince23
Na hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
basszák meg
az alkotok a helijüket. Ekkora szánalmas végkifejletet nem láttam csak a sci-fi akció játékba. Far Cryba, Crysisba és Lost Planetbe ILLÕ leszámolás van a végén. Ez nagy túlzás, szétcseszték az eddig szuperül haladó sp részét ezzel anagyon hülyeséggel! Így el cseszni egy kommandós sorozatot?!😞😞😞😞 Vegas elsõ részét csak dícsérni tudom a kezdésétõl a befejezéséig.
De amúgy mi a titka a helis résznek, már lmg-vel megyek ellene meg ilyenek, de oldalba nem tudok menni, mert úgy is leszed, amikor a kilövõ rakétája ellen menekülnék más pozicióba... nem megy... gondolom to be continued ez a rész is, h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
basszák meg
. Hát bakker ez qrvára infantilis a R6 alkotóitól meg úgy magában az összes Rainbow Six-re visszagondolván!
A R6RS-tõl az egész sorozat meg van ezidáig. ennél még a lockdown is jobb végkifejlettel rendelkezik...

Hostoltam Versust.
Csanjedi
sztem ma ne leader legyen, hostage, vagy bomb, vagy tdm
mert a leader már szinte mindig az van. és nem kéne megunni, sztem is mnagyon jo játékmod, de már mindig csak az van, és azért van még mód amiböl lehet válogatni. hajrá:I)

Live long and prosper.

Nathan66
próbáljuk már majd úgy "szelektálni" az emeberek, hogy mind a két csapatban legyen már majd legalább 2 mikrofonos(ha leadereset játszunk). köszi.

ZoltanZen
Sziasztok!
Régebben jöttem versus-al játszani veletek, de most mi a hamachi server neve? Mert szívesen jönnék megint.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

A noob-ok támogatója az MSX.

Csanjedi
mi lesz ma a pálya? versus?

Live long and prosper.

Valószinû a hálózati beállitásoknál lesz a gond!
Néz körül ott!
Prince23
Én feltettem a hamachit, ezt a 1015 verziót, de semmi, csak offlineban vok, hiába nyomtam az onlinte... valami felhasználónévvel van a gond, pedig ott van az is.

PrisonMan
Semmirekello: Ez most hogy jön ide? <#ijedt><#vigyor> Van Myvip topik itt a fórumban, ott fognak küldeni.

Elindítottunk egy Hamachi szobát kizárólag Terrorist Hunt-ra és Story-módra. Itt inkább napközben játszunk (4-en vagyunk eddig), estére versus természetesen az eredeti szobában. <#vigyor0> Ha beszeretne valaki lépni, küldjön nekem egy privát üzenetet, és küldöm a szoba nevét és jelszavát.
Balu, kiteszed majd az info részhez?

Semmirekello
HI

Ez nem ide tartozik de fontos lenne.

Kéne nekem egy myvip meghívó a [email protected] címre.

Thx elõre is.

2-en lehet tolni a coop-ot és ott van a két társ is mellettetek, így van értelme a "space" parancsnak, tehát a serverkészítõ tudja irányítani a két "bot"-ot.
Sajna nekem otthon nincs netem, ezért csak LAN-ba (nem hamachi) toljuk ketten...
De van egy pár ember itt (pl.: Balumann, Csanjedi), tõlük kérdezd meg, õk szoktak szervezni match-eket!

BattleTag: zydar#2910

teddymac
2 játékos játszik coopban

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Prince23
Szívesen Coopoznék story módba veletek... mi a teendõ?
a coopot mennyien vihetik? 2 v 3 személy egyszerre?
és a space parancsnak van e értelme a coopban?

Háhá!
Én ott sosem voltam egyedül, mert coop-ba nyomjuk mindig! Így egyáltalán nem nehéz, de egyedül az lenne valóban...

BattleTag: zydar#2910

Ugye még véletlenül sem akarsz crackelt exe-re patchet telepíteni?

Sziasztok !!!
Leszedtem egy magyar honlapról a "RainbowSixVegas2_v1.02_Patch" telepités elött a nyelv választás után kiír egy ilyen hibaüzit :
""Could not retrieve version number! Installation will be aborted!!!!"" Szerintetek ez mi jelent,mert teljesen kivagyok tõle ! 1.01_Patch-nél is ugyanez volt... Légyszi segítsetek. THX

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Lépj be a rsv2-info szobába!Ott kérdezz.
Biztos segitenek összehozni!
Balumann
Jah annál nekem is pont az jutott eszembe, hogy hogy került ide Sam Fisher 😄

Prince23
Sztem megéri kipróbálnod a sp-t, ahogy visszaolvastam kommentedet. De az elsõ rész mérföldkövekkel jobb storyval bír. Én ha multizok akkor cod4. Mert a vega 2-t nem tudom elindítani hamachival...béna vok hozzá😄
Mondjuk itt ebben a részben valamelyik mapon teljesen elragadott a hangulata, amennyi leereszkedés volt kötélen, aztán breachelni, tök kommandós szitu volt, kb a felénél. Majd ahogy egyre lejebb ereszkedtünk a hotelszerûségrõl, egyszer csak oldalt boooom... az jó rész volt.

Most jelenleg elég gázban vok, egyedül kell mennem, majd találkozni a splinter celles sráccal (ha jól gondolom). Pont olyan rész mint mikor a vega 1-ben a legelején egyedül megyünk, csak ebben a részben a végére tették be ezt a magányos farkas szerepet.

Qwerty4
Pontosan úgy, hogy unom.Te is jól tudod mennyire hangulat- sztoriorientált vagyok.Tehát nem feltétlenül a harc az elsõ szempont, mert ha az lenne tényleg a multiznék is
Singlebe se megy el akármi, max nyögve nyelõsen.Volt ilyen, sok. 😞

Qwerty4

gergobaby
Sziasztok ! Az alant látható configgal élvezhetõ lesz a játék? ( 1024x768 medium vagy high jó lenne... ) Ha igen én is meglesem milyen 😊

Toshiba L300-2C5

Balumann
nah a cod 4-nek én se látom értelmét, max ha nagyon unatkozok és gyakorolni szeretnék. Bár hamarabb megy el az élettõl a kedvem mikor ott a chat-et olvasgatom.

Balumann
Pedig ez nagyon jó így, fõleg a Teamleader vagy Conquest módban. Élõ ellenfelek ellen 1 csapattal taktikázgatni, annál jobb dolog nincsen. Nincs az a single ami ezt helyettesíthetné 😊

Snexi
Hogy érted hogy nem látod értelmét?Én a megjelenés óta tolom a cod4-et multiba és nem unom még.

Qwerty4
Nem szeretek multizni, mert nem látom értelmét...
Tehát egyáltalán nem foglalkozom már vagy 1 és fél éve multi gamekkel.
Co-op meg természetesen jöhet.Az más 😊

Qwerty4

Csanjedi
és hogyhogy nem probálod ki a multit.

Live long and prosper.

Qwerty4
Balu, mások véleményébõl is ezt vettem ki.Olvastam azért pár véleményt itt-ott.Ezért se számítok nagy durranásra.

Csanjedi, igazából csak kizárólag single-játékos vagyok.Nem szoktam multizni, tehát itt is ki fog maradni a multi kipróbálása.

Qwerty4

Csanjedi
sztem ha spben nem is, de mmultiban tuti tetszeni fog, akár dmes vagy akár taktikázós.

Live long and prosper.

Balumann
Single-ben biztos h nem fog jobban tetszeni mint az elsõ rész, sõt... 😊

Qwerty4
+ fav topik 😊

Telepedik.Már elõre látom fog irritálni az XP-s rendszer.Meg nem fog annyira bejönni, mint az elsõ rész.

Qwerty4

Csanjedi
TDM szerver kész.

Live long and prosper.

Balumann
Én azt a fajta játékmódot meguntam pár év fps-ezés alatt ^^ Bár ha ahhoz van kedvem akkor néha felmegyek cod4-re, de inkább csak gyakorlás céljából.

Indítok TDM szervert!

Csanjedi
yep

Live long and prosper.

Eredet,nem eredeti 1 Hamachis társaságnál nincs jobb!😄
Biztos sok játék élményt nyújt a külföldi online szerver!
Csanjedi
francia szerveren én is voltam, de rettentõen laggolt, nem birtam lelöni egy embert, semmivel. ugyhogy kilptem.

Live long and prosper.

Semmirekello
Én se használok micro-t bár én inkább egyedül mászkálok nem csapatba,azért mert a társaim csak lebuktatnának😄 Fõleg az olaszok meg franciák😄

Csanjedi
én értem az ellenérveket, meg hogy mi szól mellette is. csak azt szeretném, hogy ne alakuljon ki valamiféle ellentétezés mikesek és nemmikesek között. ez a játék, akármilyen profi szinten is akarja valaki csinéálni, akoriscsak egy játék, szórakozás, ha valaki meg téleg nagyon akar erõsködni, vagy nem tom, semmi bántás, téleg csak nyugodtan mondom, hogy nem szeretem én sem ha vki bénázik, mikor csapatjátékrol van szó, de hát ez csak egy gém, nyomuljunk, lõjünk, és ha van csapat, én akor különösen boldog vagyok. ha nem jön ösze vmikor a csapatszellem, vagy nem alakul ki vmi cooperácio, akor sem szaabd csüggedni.
mindemellett inkáb a mikrofont támogatom. na jó, nem szólok töbet, mostmár ugyis tudjátok az áláspontom.
és mindenkit tiszteletben tartok, akármi is legyen a véleménye. ha azt méltón képviseli.

Live long and prosper.

A mic nagy szerepet tölt be ebben a játékban!
Nem hiszem,hogy nagy befektetés(300ft).
Nekem a kislányom 9 fele fekszik aludni,így én 9-10ig néma vagyok(vagy halk).
Folyamatosan figyelni és tájékoztatni a társaimat,hogy s mint,mi merre hogy(írásban)LEHETETLEN!
Sajnos akinek nincs microfonja,az a csapatot gyengíti.
Szerintem a ventrillo ebben a játégban felesleges.
Balumann
Azért írtam csak mikrofont, mert a játékban van voicechat, csak bele kell beszélni és szinte tökéletesen érteni. Namost voltak olyan okosak 3-an, hogy nem voltak hajlandóak ezt használni, mert õk jobban szeretnek Ventrilon (külön program a mikrofonos csevegésre) beszélgetni, õk azt szokták meg.

Nathan66
viszont befogok fektetni egy mikrofonba én is hétvégén ígérem

Nathan66
hát ez igaz. nekem munka után ahhoz van a legkevesebb kedvem, hogy beszéljek😊 inkább csak egyhelyre koncentráljak és játszak eza lényeg (kis relax nálam ez:} )

Csanjedi
én nem tartom kizártnak, hogy olyanok is játszanak akiknek nincs mikrofonjuk, csak akor muszáj közben chatelni, ami neheziti a feladatot, de azért én nem hiszem hogy ez alapján kéne diszkriminálni bárkit is. nem vagyunk azért annyian, hogy ilyen luxust megengedjünk, hogy csak mikesek. ma már nem nagy cucc beáldozni egy mikre, de nem biztos hogy mindenki anyagi okokbol nem hazsnál. valalhol gyerek van, család, esetleg este már alszanak, ugy vélem, hogy ilyeneket is figyelembe kell venni, mindamellett egyetértek hogy TL-ben nagyon nagy hátrány a mik hiánya. ezért szorgalmazzuk, hogy hazsnáljatok, de azért sztem nem szabad ezt szelekcio alapjának tekinteni. injkáb örüljünk hogy van ilyen funkcio.

Live long and prosper.