3885
  • Csanjedi
    versus
  • Balumann
    Rendben, én fennt is vagyok! Ez tényleg jó, kicsit lehetne nagyobb albakba de jó :D
    Akkor gyülekező ott!
  • Csanjedi
    prisonmannak köszi egy ujabb talán már vgleges és szép chat került fel a chat részlegvbbe, lehet igénybevenni:)
  • Balumann
    Én jövök, de sztem csak 9-kor.
  • PrisonMan
    Lehetne ma 8-tól? EB előtt szívesen játszanék egyett, így a tanulás után
  • Csanjedi
    nagy a csend folks. ma lesz meccs? én már fényesitem a revolverem.
  • Phoenix007
    Nekem ezt az 1.02-es patch után kezdte el csinálni, előtte nem volt ilyen. Azóta csak multizok, ott nem okoz problémát :)
  • Balumann
    Az End war-os videót láttam, érdekesnek tűnik. Tényleg elkerülte itt a figyelmemet, nem tudtam hogy ebbe is van. :-)

Nekem a ma nem nagyon ment a game, nem is nagyon tetszett. Nagyon sokszor én haltam meg, mikor én lőttem előbb és fejre is ráadásul... jó lenne ha ezt kijavítnák, hogy valamikor 1 tárat bele kell ereszteni a másikba. De pisztojjal meg a másik háztetőről le lehet szedni a másikat.
    Nah mind1. Lehet az is közrejátszott, hogy én most nem nagyon tudtam koncentrálni annyira (izgulok a holnap miatt :-S).
    Azért voltak jó pillanatok, amikor a bombát hatástalanítottam, 0,75 mp és robbant volna.
  • Lantee
    Mar kikapcsoltam a hangfelismerest (amugy sincsen mikrofonom), akkor egy darabig jo volt, de aztan ismet elkezdte. Mondjuk vegig lehet igy is tolni a jatekot, de kicsit frusztralo.
  • Csanjedi
    van, irtam korábban, csak biztos elkerülte a figyelmedet, és videot is linkeltem hozzá. kettöt is. :) nem tul jol müködö funkcio, ezért nem ajánlom. de van ilyen. erre fog épülni az ubisoft következő jáűtéka az ENDWAr vagy mi a cime, Imitől tudtam meg, és video is van rola. ugyhogy le vagy maradva:D jo volt amai gém. kicsit feljebb löttem magam a pisztollyal, remélem nemsokára meglesz a medál érte. aztán már csak snipéerrel kell homoritanom, de az nem lesz könnyü.
  • Balumann
    Van ilyen, hogy voice recognition? :|
  • Balumann
    Nálam ez egyetlen 1x fordult elő, mikor beakartam menni egy kicsit terrorist huntozni, egymás után így magától kiadta a parancsokat és nem tudtam semmit csinálni ellene. Mindig ezt csinálja? Mert nekem miután újra indítottam a játékot, eltűnt ez a hiba.
  • Csanjedi
    setupban kapcsold ki a voice recognitiont, ha esetleg ON-ban van most. az lehet a hiba, hogy a ültéri zajokat utasításként értelmezi.
  • Lantee
    Hali,

Olvasgattam, rakerestem, de nem talatam semmi infot rola, ugyhogy megkerdezem. Az a bajom, hogy a parancskiadas nagyon csunyan akad. Kiadok egy parancsot, de az emberem mintha "felulbiralna" es folyamatosan adja ki az ujabb es ujabb, teljesen ellentetes parancsokat.
    Mintha valami bug lenne. Van, hogy allok egy helyben, es kuldenem a csapatot egy ajtohoz. Megnyomom a SPACE-t (behatolasra keszulj), allok tovabbmajd hirtelen a karakterem elkezd parancsokat osztogatni ossze-vissza (HOLD, STAY PUT, ON ME, DOUBLE TIME)....pfff...eleg idegesito.

Elore is koszi a helpet!
  • Balumann
    Indítottam szervert (versus)! Gyertek!
  • Balumann
    9-kor game
  • Csanjedi
    jo szokásukhoz shiven sztem ma is mint mindenkor 9kor kezdünk.
  • trogerzsiger
    ja legyen.
  • Phoenix007
    Hali! Hamachira felmentem, látok ott pár embert, de meccset nem találok. Lesz ma valami?
  • Csanjedi
    th
  • Csanjedi
    Ma már tudok jönni, és remélem többen leszünk, mint 5:)

sztem ki lehetne írni nagyobb meccseket, és esetleg programot felvázolni, hogy aznap este mi várható, hogy ezzel lehetne egy-egy napra több embert toborozni, hogy akinek esetleg az számit, hogy fel tudjon készlni, vagy hogy nem mindig ér rá, talán tud időt szakitani egy előre beütemezett meccsre. csak egy ötlet.
  • Balumann
    Ilyenkor nem nagyon szoktunk játszani. Este fele várható szerver, valószínűleg este 9-kor.
  • JaSoN HuNTeR #2503
    valaki jön versusozni?
  • svédcsepp
    jamm

Az antialiasingot átállítottam qualityről performancera és jó lett
  • V43 1105
    Élsimitást állitsd alkalmazásvezéreltre ..
  • svédcsepp
    Oké gorékám.kösz a helpet megyek megsassintom :)
  • DarkSector
    értem THX a választ.
  • Balumann
    Indítottam szervert, gyertek!
  • Balumann
    Oda írtam zárójelbe hogy pontosan mire gondolok :) A videó kártya kezelőjében állítgass. Nem tudom, hogy ott pontosan mit, mert elvileg minden beállításon el kellene induljon azért a játék :) Csakhát hátha valamivel ütközik.
    Nekem a Crysisnál esett szét így a grafika, amikor a catalistban be volt kapcsolva antianalising.
  • svédcsepp
    na ez jó "illetve a videókártya beállításaiban állítsd át a dolgokat".Mégis mire gondolsz pontosan?Amúgy drivert frissíttettem a hiba ugyanúgy megmaradt sajnos...
  • Balumann
    Lesz 9-kor versus.
  • Apostol87
    Lesz ma game vagy szerver, mert ha kell csinálhatok én is?
  • Balumann
    Próbáljátok meg úgy, hogy felrakjátok a ManyCam -ot. Az egy virtuális webkamera program (ami természetesen a webkamot kiválasztva azt továbbítja), hátha azt felismeri a játék. Mert nekem MSN-be sokszor nem ismerte fel pl. hiába választottam ki, ezzel a progival meg mindig működik (csak azt kell kiválasztani forrásnak).
  • nemesadam
    Én tudtam használni, eddig az a csávóm volt viszont egyálltalán nem hasonlított rám szóval szerintem nem sok értelme van.
  • macleody
    Van akinél működik. Nálam pl. nem.
  • DarkSector
    Jah webkamerával lehet már arcot felvinni a karakterre, vagy még mindig hibás ez a project????????
  • PrisonMan
    Feltöltöttem az új karakterképemet. Csanjedi a régit törölnéd? Köszi

5 körül TH lesz ugyanúgy a mobedon.
  • nemesadam
    Dokumentumok My Games Ubisoft R6 Vegas2 (Vista alatt legalábbis tuti de szentem XP alatt is itt talalod)
  • nyulhun
    sziasztok. hova rakja a menteseket a jatek? koszi
  • PrisonMan
    TH a mobedo szobában. Gyertek