3885
  • Balumann
    De PrisonMan mostanában értette hogy lesz TH. Este 9-től Versus :)
  • teddymac
    Ok ,este játszunk :)
  • Balumann
    De az a baj, hogy akkor is jászotok másokkal gondolom, meg waroztuk is időnként. Én régi osztálytársam és 2 haverjával játszottam CoD 4-et többször is (TS-el), ők hívtak többször is klánba. Dehát hiába jófejek, állandóan beszólogattak ők is mindenkinek + szitkozódás (ők is 18 felettiek). Én is szoktam ideges lenni játékokba (GRAW 2 -ben is sokszor ideges lettem, abba vannak nagyon idegesítő dolgok... :D), de ahogy egyesek csinálják.
    Annál jobb nincs, mikor felmegyek gyakorolni, agyon lőnek, egyszer lelövök valakit és akkor azt mondják, hogy WH-zok, mert túl gyorsan lelőttem... -.- Inkább kerülöm az ilyen közösségeket ^^
  • porkiy
    ment
  • teddymac
    A klánunkban társaságot szeretem és szinte mindenki 18+ :)
  • teddymac
    Aha
    kösz
    pm ben megadod az adatokat ?
  • porkiy
    Én is így vagyok vele, kb 2 hete no CoD 4, hanem vegas...
  • teddymac
    :) nagyon sok hülye van ezt nem tagadom,de szeretem a játékot
  • Balumann
    :-) Akárcsak én, szinte minden FPS játékkal játszottam multiban :D Bár a CoD 4 lenne az utolsó ahol klánba lépnék... jó játék, de az a sok idióta kocka aki ott játszik... elmegy az életkedvem is tőlük, amilyen stílusba megtudnak szólalni. Marad gyakorló játék ^^ (bár már kb. 1 hónapja nem játszottam)
  • porkiy
    Teddy nekem van egy teamspeak szobám, senki sem szokott benne lenni, valami slytomi, utána nézzek?
  • teddymac
    Nem tudd valaki jó Team speak servert ?
  • teddymac
    Nem mi cod4 klán vagyunk ,de 2-en a klánból mindenevők vagyunk ,birjuk a lövöldözös játékokat , :)
  • Csanjedi
    teddy vegast klánban nyomjátok?
  • teddymac
    kösz CSANJ...
  • Csanjedi
    jelszót biztonsági meg szobaméreti megfontolásbol nem szoktunk kiirni forumba.
  • Csanjedi
    kérdezd privátban a prisont.
  • teddymac
    pass ? :)
  • Csanjedi
    http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu02
  • teddymac
    ?
  • PrisonMan
    TH lesz az rsv2-mobedon
  • teddymac
    Ma este megprobalunk menni (tegnap elaludtam )
  • Csanjedi
    JAJA, remek gém volt, igazán sajnálom, hogy ritkán vagyunk 5-6nál többen, pedig ott kezdődnek az izgalmak, ha már megvan 7-8 ember.

Én is raktam fel pár képet a gyüjtménybe, remélem mostmár sürübben tudok érdekesebb képeket csinálni. Fraps minden este készen áll:)
  • Balumann
    Nah, jó volt a mai game, de kár hogy megint csak egy kis ideig voltunk 6-an, utána csak 5-en, aztán végül 4-en játszottunk sokáig... Furcsa, hogy nem tudunk legalább 8-an össze jönni egy esténként.

Egy mai kép (tom hogy nálam nem a legszebben néz ki a játék)
  • Csanjedi
    versus van gyertek.
  • Balumann
    Próbálj másik videókártya drivert, illetve a videókártya beállításaiban állítsd át a dolgokat (nem a játékban, hanem Ati esetén Catalystban, Nvidia esetén meg fogalmam sincs hogy hívják).
  • trogerzsiger
    Most nincs szeró nem?
  • Balumann
    Negyed 10 fele leszek, még tanulnom kell egy kicsit!
  • Csanjedi
    és igen, megvan. :)
  • svédcsepp
    Darabjaira hullik a graf.
    Valaki tud erre megoldást?(patch után is ilyen marad)

• PrisonMan
    TH van az rsv2-mobedo szobában. AKi ráér jöjjön
  • Sam87
    Hello!
    Mi lehet a probléma akkor, ha az 1.0.1.5 -ös hamachin eddig probléma nélköl játszottam a haverommal, de ma már he megcsinálja a szervert nem tudok hozzá csatlakozni!!! Ez miértvan? Pedig már 1 hónapja így játszunk!
  • Csanjedi
    vmihiba volt a feltöltésben, de már kjavitottam, lehet screenshotokat is felrakni.
  • Csanjedi
    hát egy screenshotot csináltam a képek nél megtaláljátok
  • Csanjedi
    versus van
  • Csanjedi
    na ha ma lesz meccs, akor itt vagyok, készen.
  • Csanjedi
    a chat bedöglött, mindig ki be lépeget, nem használható, sajnos nem tudom miért állt elő a helyzet. igyekszem megoldást találni, addigis kérlek hasznlja mindenki a forumot, tx.
  • Csanjedi
    igaz, ki is javitom, majd a másikat léci töröljétek
    link a port forward segitséghez: PORT forwad help ubisoft
  • trogerzsiger
    de nagy link :D
  • Csanjedi
    csináltam még egy filmet, ami inkéább azt mutatja be, hogy nem tul használhato a dolog:D
    Voice command film3
  • Csanjedi
    multiban nem tudsz magaddal vinni THban embereket. singleben tudsz, és öket lehet ide oda parancsolni, de elég gyenge a reakciojuk:D