3885
-
De PrisonMan mostanában értette hogy lesz TH. Este 9-től Versus :) -
Ok ,este játszunk :) -
De az a baj, hogy akkor is jászotok másokkal gondolom, meg waroztuk is időnként. Én régi osztálytársam és 2 haverjával játszottam CoD 4-et többször is (TS-el), ők hívtak többször is klánba. Dehát hiába jófejek, állandóan beszólogattak ők is mindenkinek + szitkozódás (ők is 18 felettiek). Én is szoktam ideges lenni játékokba (GRAW 2 -ben is sokszor ideges lettem, abba vannak nagyon idegesítő dolgok... :D), de ahogy egyesek csinálják.
Annál jobb nincs, mikor felmegyek gyakorolni, agyon lőnek, egyszer lelövök valakit és akkor azt mondják, hogy WH-zok, mert túl gyorsan lelőttem... -.- Inkább kerülöm az ilyen közösségeket ^^ -
porkiy #2442 ment
-
A klánunkban társaságot szeretem és szinte mindenki 18+ :) -
Aha
kösz
pm ben megadod az adatokat ? -
porkiy #2439 Én is így vagyok vele, kb 2 hete no CoD 4, hanem vegas... -
:) nagyon sok hülye van ezt nem tagadom,de szeretem a játékot -
:-) Akárcsak én, szinte minden FPS játékkal játszottam multiban :D Bár a CoD 4 lenne az utolsó ahol klánba lépnék... jó játék, de az a sok idióta kocka aki ott játszik... elmegy az életkedvem is tőlük, amilyen stílusba megtudnak szólalni. Marad gyakorló játék ^^ (bár már kb. 1 hónapja nem játszottam) -
porkiy #2436 Teddy nekem van egy teamspeak szobám, senki sem szokott benne lenni, valami slytomi, utána nézzek? -
Nem tudd valaki jó Team speak servert ? -
Nem mi cod4 klán vagyunk ,de 2-en a klánból mindenevők vagyunk ,birjuk a lövöldözös játékokat , :)
-
teddy vegast klánban nyomjátok? -
kösz CSANJ... -
jelszót biztonsági meg szobaméreti megfontolásbol nem szoktunk kiirni forumba. -
kérdezd privátban a prisont. -
pass ? :)
-
http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu02 -
?
-
TH lesz az rsv2-mobedon -
Ma este megprobalunk menni (tegnap elaludtam ) -
JAJA, remek gém volt, igazán sajnálom, hogy ritkán vagyunk 5-6nál többen, pedig ott kezdődnek az izgalmak, ha már megvan 7-8 ember.
Én is raktam fel pár képet a gyüjtménybe, remélem mostmár sürübben tudok érdekesebb képeket csinálni. Fraps minden este készen áll:) -
Nah, jó volt a mai game, de kár hogy megint csak egy kis ideig voltunk 6-an, utána csak 5-en, aztán végül 4-en játszottunk sokáig... Furcsa, hogy nem tudunk legalább 8-an össze jönni egy esténként.
Egy mai kép (tom hogy nálam nem a legszebben néz ki a játék)
-
versus van gyertek. -
Próbálj másik videókártya drivert, illetve a videókártya beállításaiban állítsd át a dolgokat (nem a játékban, hanem Ati esetén Catalystban, Nvidia esetén meg fogalmam sincs hogy hívják). -
Most nincs szeró nem? -
Negyed 10 fele leszek, még tanulnom kell egy kicsit! -
és igen, megvan. :) -
Darabjaira hullik a graf.
Valaki tud erre megoldást?(patch után is ilyen marad)
-
TH van az rsv2-mobedo szobában. AKi ráér jöjjön -
Sam87 #2415 Hello!
Mi lehet a probléma akkor, ha az 1.0.1.5 -ös hamachin eddig probléma nélköl játszottam a haverommal, de ma már he megcsinálja a szervert nem tudok hozzá csatlakozni!!! Ez miértvan? Pedig már 1 hónapja így játszunk! -
vmihiba volt a feltöltésben, de már kjavitottam, lehet screenshotokat is felrakni. -
hát egy screenshotot csináltam a képek nél megtaláljátok -
versus van
-
na ha ma lesz meccs, akor itt vagyok, készen. -
a chat bedöglött, mindig ki be lépeget, nem használható, sajnos nem tudom miért állt elő a helyzet. igyekszem megoldást találni, addigis kérlek hasznlja mindenki a forumot, tx. -
igaz, ki is javitom, majd a másikat léci töröljétek
link a port forward segitséghez: PORT forwad help ubisoft -
de nagy link :D -
csináltam még egy filmet, ami inkéább azt mutatja be, hogy nem tul használhato a dolog:D
Voice command film3 -
multiban nem tudsz magaddal vinni THban embereket. singleben tudsz, és öket lehet ide oda parancsolni, de elég gyenge a reakciojuk:D