3885
-
#2565 na jo csináljion vki más, nekem nem megy. -
#2564 jelszó? -
#2563 inditok TH-t. a jelszó TH01 -
#2562 jaja, van vmi megoldás, régebben irták, de a portok meg kapcsolatok manipulálása, és az meg ugye nem tul ajánlatos, mert aztán bizonyos dolgok nem fognak menni. sajna. természetesen mindig akadnak szerencsés emberek, akiknek megy ott is ahol másnak nem:D:D -
#2561 de tuti nyomtam én pistán. -
#2560 hát furcsa. elvileg vsitán nem müködik, iletve van vmi megoldás, de az sem tuti. XP-n meg alapbol kell mennie, hacsak a tüzfal nem kavar be. ha bekavar, akor ki kell kapcsolni. router nem lehet baj. a játék által hazsnált portokat a forumban eg korábbi hozzászolásnál megtalálod. remélem sikerül megoldani. -
#2559 Pontosan.
-
#2558 ugy érted vkmelyikötök hostol, és a másik nem látja? -
#2557 Tudna segiteni valaki hogy miért nem lehet hamachin látni a server gépet.Felraktuk a régebbi fennt linkelt hamachit.A progiba meg is találja egymást a 2 gép, de a játékba nem.A többi játék egyböl érzékeli a LAN jelenlétét csak itt nem muxik.Mindegyik ugyan az a verzió van fenn 1.02-es patchel. -
#2556 Én csak este 9 körül jövök játszani. -
#2555 én megyek. -
#2554 6kor TH, Jarai módra:) -
#2553 Oks. -
#2552 borisszal mentünk 1 on 1-t, jo volt, igaz még amatőr, de bele fog jönni. hajrá:)
sok tanácsot találsz a forumon és a honlapon is. érdemes végignyálazni. és a mozgás elengedhetetlen, aki lusta futni, az sürün fog halni. -
#2551 olvass lejjebb. -
#2550 Az összes hamachi szoba törölve lett, az elsőt újra létre hoztam (ugyanis a voice chat csak azok között működik akik egy szobába vannak sajnos).
Nekem 10/2 Mbites netem van, elégnek kellene lennie 16 főre.
Az első szobában is mindig csinálok helyet, leht game előtt újra létrehozom a szobát. Mert nem mindenki ér rá minden este, és akkor azok legyenek fennt akik jönnek azon estén játszani. -
#2549 Ő a 16 játékoshoz nem kell bika net a hostnak?:D Meg mért lettem kivégva a hamachi szobából? -
#2548 Jaaaa... lazák vagyunk mint a pamut, úgy kihalunk mint a mammut -
#2547 Lehet jobb lenne, ha mindig törölném és újra létrehoznám a hamachi szobát, game előtt? -
#2546 Úgyhogy akit kiraktam most azt nem rossz szándékból tettem, csak hogy legyen hely :-) -
#2545 18-an vagyunk a Hamachi szobában. És az a rossz, hogy mindenki játszott szinte. Érdekes módon aki többet játszott eddig az kb. 14 személy. Sajnos most sokat törölnöm kell, hogy aki ma este szeretne játszani az beférjen. Ha szeretnétek jönni este és nem fértek be, akkor az info szobából el tudtok érni, és majd akkor is csinálok helyet. Játékban meg max 16-an lehet lenni, úgyhogy hely az mindig lesz annak aki szeretne jönni. -
#2544 ajaj a trikós kölünítmény:D jok lettek a képek. vki rámm akar hajazni lotyoo:D -
#2543 Na havernak is megvan a gépe amin már megy a Vaegas. Terrorist hunt-ban szoktuk nyomni négyen. Lehet majd becsatlakozunk hozzátok
Tegnapi képek. -
#2542 mi romliott el? -
#2541 szerintem aki tud jöni, az sosem bánta meg eddig, emrt nagyon jo meccsek szoktak lenni. ha megvan a létszám, akor remek a gém, ha nincs meg vagy esetleg páratlanul vagyunk, akor is kárpotola társaság. mindeféleképen jo a mikrofon, és mivel már megoldttuk a szobaproblémát, igy az alapbeállitás is megy, és remek szorakozás, na jo ne irok töbet, gyertek és gyözödjetek meg rola magatok:D -
porkiy #2540 Én tegnap megcsináltam a hamachit, de játszani csak jövő7en tudok majd menni....:-(
Egy kis off:
Eladó:
GEARS OF WAR pc dvd, EPIC kiadás, magyar felirattal, bontatlan, 3500
F.E.A.R Gold Edition dupla pc dvd, Sierra kiadás, magyar felirattal, bontatlan, 2500
[email protected]
Sry, On.
-
#2539 Szerettem volna tegnap este játszani,de bedöglött a hang.Talán majd ma lesz időm megcsinálni,fura mert eddig nem volt vele gond. -
#2538 uj menüt nyitottm videok néven. egyelőre 3 van fent, a két voice amit már ismertek, meg ma csináltunk 3an egy kis TH izelitöt, nézzétek és élvezzétek:)
ha van saját akor szivesen felrakom. -
#2537 csibnáltam pár screenhotot, megnézhetitek a Képek résznél. -
#2536 hozzáadtam a szervereknél hogy a punkbustert kapcsolják be. -
#2535 a feltételeket mind a forumon mind a honlapon megtalálod, ha figylmesen ovasol. :) sok sikert a csatlakozáshoz.
ma egy nagyon jo játéknak lehettünk részvevői, meg merem kockáztatni, hogy indulásunk ota ez volt az egyik legjobb. sokan voltunk, és mindneki nagyon jol játszott. köszönöm, és remélem még sok ilyen remek meccs lesz. a chat fejlődik, de remélem mindenki el tudta érni. ha kérdésetek van, csak üzenjetek. -
#2534 Hello! Láttam írtál hamachin is. Hamachin nem látsz szervereket, csak más embereket a virtuális hálózaton belül (network, vagy szoba). Szervert a játékban kell megkeresned (versus -> LAN). Minden le van írva egyébként az RSV2 oldalon.
Játék verziója 1.02 kell legyen, és mikrofon erősen ajánlott. -
#2533 szevasztok
Szeretnék csatlakozni egy kis multihoz,már ha van hová.
Mi kell amúgy ehhez?Orig játékon meg hamachin kivűl?:D -
#2532 9-kor CHAT-en gyülekező! -
#2531 a Szerver részlegnél megtaláljátok a Passport fájlt. Sok sikert. -
#2530 egy fontos dolog, a Hamachinak bejelentkezett állapotban kell lennie. -
#2529 Tehát akkor ez volt a probléma. Akkor sajnos meg kell szüntetnünk a több szobás módszert. Töröltem a szobákat, az 1-es szobát újra létre hoztam.
Az info szoba megmarad, a Hamachi szoba elérhetőségei
network name: rainbowsixvegas2hu-network1
pass: 1212
Létre lehet hozni hamachi passport fájlt, amivel 1 kattintásra belép a hamachi a networkba. Hozzatok létre egy szöveges dokumentumot, ez a 3 sor legyen benne:
Type: command/join
Name: rainbowsixvegas2hu-network1
Pass: 1212
Mentsétek el, és a kiterjesztését írjátok át .hamachi -ra (total commanderben egyszerű, windowsban ki kell venni az "ismert fájltipusok kiterjesztésének elrelytését" (mappa beállításai, nézet).
-
#2528 lehet ugy is hogy kérje a passwordot. -
#2527 Kis lépés az embernek, de nagy lépés nekünk.
Imivel megtaláltuk annak az okát, hogy egyes emberek miért nem hallják egymást Voice chaten. Azok az emberek akik egy szobában vannak, hallják egymást, akik külön szobában vannak, nem. Mivel a szerverkészítő minden szobában bentvan, így ő hall mindent. Akik joinolnak, akár a játékban látják egymást, nem hallják. A példában lerajzolt képen ábrázoltam a problémát. A zöld vonalak azt jelzik, hogy hallják egymást, a piros, hogy nem.
-
#2526 Hát, mai game az valami katasztrófa volt. Eddig is volt már olyan ami nem volt jó, de most egyesek negatív hozzáállása a dolgokhoz teljesen elrontotta a játékot.
A voice chat -et meg be kell állítani rendesen (sound volume le - mondjuk 2-esre, music volume 0 -ra, voice volume maxra, multiplayer optionsba érzékenységet 8-9 -esre, hangerőt a mikrofon alapvető érzékenysége szerint, windowsban a mikrofon hangerőt maxra (ha kell mikrofon boost ON), és a felvételi hangerő beállításánál mikrofon kell legyen bepipálva, nem a sztereo keverő (különben a gépben történő hangokat küldi "felvételre", ebben az esetben meg másoknak). Utóbbit lehet, hogy hangkártya programjában kell beállítani.
Megfelelő beállítás mellett tökéletes a játékban lévő voice chat, nálam még a TS-nél is jobb. Ventrinél mondjuk nem, de célnak tökéletesen megfelelő. A beszéd indikátor meg kicsit késik, akkor kapcsol be mikor visszajelzést kap a szervertől valószínűleg.
Remélem mostmár senkinek nem lesz gondja ezzel, és tudunk normálisan játszani. Aki meg azt akarja bebizonyítani, hogy szar a játék, az ne jöjjön játszani. A legszarabb játékkal is lehet jót játszani, ha a játék lényegét nézzük. És a legjobb játékról is be lehet bizonyítani, hogy szar. Sok hiba van a játékba, szörnyű hangok, és időnként bele lövök fél tárat az ellenségbe, aztán lő 1-et rám és én halok meg.
De a játék ettől függetlenül jó, mert a módok taktikát igényelnek. Jó lenne, ha nem páratlanul lennénk szinte mindig, és jönnének többen (4 szoba teli van, mégis mindig csak 5-en, 7-en vagyunk :(
Bár mondjuk most egy ideig párosan voltunk, csakhát... na mind1.