Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
. : Z E L L E R : .
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Egyébként kisokka a nevem Tunngle-on és a játékban is egyaránt.
Jövök majd 😊
Pedig a Tunngle is létezik mostmár egy jóideje 😄 Ma már nem, de felõlem holnap este szintén 9 fele játszhatunk.
Csak mondjuk ismeretlenekkel nem olyan jó játszani, mindenki megy minden irányba 😊
De te hova tûntél vagy csak én nem láttam a szervered? :-)
Mind1 talám másik alkalommal.
a szerver nyitott és valami shaky... a szerver neve.
kezdeteknek ennyi😊
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Most találjátok ki?! <#idiota>#idiota>
Sehonnan nem szedek egy vegas2-t a hétvégén!
Nekem is jó a vasárnap este 9.
ma este esetleg aki ráér majd dobhatunk egy próbát hogy mindenkinek menjen a csatlakozás esetleg addig mindenki tudja korrigálni a fellépõ hibáját.
9 után úgyis játszani fogok én legalábbis😊
Ennél ratyibb nettel is simán tudtak hostolni, így majd megpróbálom, amit mondtál 😊
Nekem jó a vasárnap este, bár nemrég néztem tunggle-t és valami nem volt jó vele, reméljük addig rendben lesz 😊
bármikor bennevagyok a gaméba, természetessen bárkivel bármilyen módban😊
de hamár vannak itt többen is akkor már többjátékos módban is játszahunk ha összebeszélünk többeknek megfelelõ idõpontot.
és valaki megcsinálja a szervert hozzá😊
sajnos ahhoz nem annyira értek meg a netem is csiga, de haveromé már király nálunk is õ csinálja mert 25/10Mbites utp lan-os netje van.
Emlékeim szerint nem volt sok gondunk a szerver készítéssel meg csatlakozással hamachin sem, vagy legalábbis megoldottam mindent.
Utóbbi idõben viszont többször is kértek tõlem hamachival segítséget, és sajnos nem mindig találtam megoldást a problémákra. És már nem is nagyon keresem, mert Tunngle -vel úgy tûnik még kevesebb gond van. (az is igaz, hogy azt meg nem ismerem annyira, és ha probléma van, még annyira se tudok segíteni, mint hamachinál, pláne mivel nem is játszok mostanában).
1-2 terrorist hunt-ra én is szívesen beszállnék, ha nem online játszanátok, most kedvet kaptam hozzá. :-D
megnézem 576ba lehet e kapni...
gyere jáccani! mi a haverommaml megvettük, és nyomatjuk folyamat szinte minden második este vagy amikor van idõnk.
ha megvagy szólsz, és összekapcsolódunk.
ha itt jelzed az is jó, ha privibe azis yó!
köszi balumann megprobálkozunk vele!
Ha van kedved én is megveszem a játékot és végigjátszhatjuk ketten! Online coopban.
elakadtunk a játékban és kellene egy kis segítség!
tudja valaki, hopgy Story/Online módban az extraction map nál mit kell csinálni? egy lépcsõházból az ajtótol indulunk fel a tetõre, ott kiszedünk mindenkit, a fejünk felett van egy helikopter, és ennyi. sehol egy ajtó vagy kötél vagy mászás semmi... van egy helikopter leszálló is meg üres szobák, klímák, elektromos központok vagy mik, megy valami tarfó meg kapcsolótábla a leszállópálya elött, vezetékek meg ilyenek, de nem történik semmi! mindent végigpróbáltunk, de semmi.
tudja valaki a megoldást?
hamachi hálózati azonosítót és jelszót tud valaki rsv2höz?
Én hozzám a GRAW1-2 áll közelebb, mert abban végig megfontoltan, lassan, taktikusan kell haladni, végig irányítva a társakat (coop-ban meg összejátszva), ha kimész alapos körülnézés nélkül bárhol gyakran egyenlõ az azonnali halállal és lehet újrakezdeni az egész missziót. Nagyon sokan utálják egyrészt az idegesítõ nehézsége miatt, másrészt sajnos bugos is rendesen, én coopban 2x is végigjátszottam, és majdnem egy egész nyarat végig multiztam vele hamachin. Sajnos túlságosan kiismerhetõek a pályák és nincs elég lehetõség multiban is.
Ez (RSV2) ezzel szemben egy többnyire beltéri, pergõs akciójáték, állandó checkpointokkal, egy gombos fedezékbe bújás és mindig van hova el lehet bújni, single-ben/coopban nem igazán igényel taktikázást - legalábbis a GRAW -hoz képest, persze a fedezékrendszer meg (nehezebb fokozaton) gyors halál miatt nem lehet ésszel itt sem elõre rohanni.
Köszi
melyik a jobb, illetve mik jelentek meg ebben a mûfajban az utóbbi idõben ?
tudnál kérlek segíteni?
köszi
Rainbow Six: Vegas 2
1. Egyeztessétek a játék verzióját (ajánlott felrakni a legújabb, 1.03 -as patchet).
Ha nem szeretnétek betenni az eredeti lemezét a játéknak és cracket használtok, le kell szednetek a megfelelõ verzió törését!
Ellenõrizzétek, hogy a játékban is a megfelelõ verziót írja-e!
2. Az "Unicode-ot nem használó programok nyelve"-t angol (egyesült államokbeli) -re ( Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> Speciális ). Elõfordulhat, hogy be kell tenni a Windows lemezét, de többnyire megkérdezi, hogy a meglévõ fájlokból vagy CD-rõl telepítse-e (olvassuk el figyelmesen a kérdést!). Ezután a számítógép újraindítása szükséges.
Elõre is köszönöm
De nem baj , majd eladom valakinek 😄