Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és már mehet is a móka,50-60 embert minimum találsz,ez bõven elég a kétfõs kampányhoz vagy a négyfõs Coop Terrorista vadászathoz.
Vannak hozzá extra pályák nem valami sok talán megfelel egy kisebb DLC-nek.
Tunngle
RAINBOW SIX VEGAS 2 MAPPACK
If you give a little love you can get a little love of your own
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
(és csak 1 server volt elérhetõ versusba, pedig elvileg 70-en voltak a szobába)
Azt nem tudja valaki h hamachin mért nem látjuk egymást haverommal?
(tûzfal levan lõve, egyezik a verziószám, az a hamachi van mint ami az faq-ba is megvan említve)
Elõre is kösz.
[/url][/img]
Régi szépidõkben,így játszhattam volna!😄
így azért komolyabb.
RSV2 jó kis árkád kikapcsolódás, tûzharcszimulációnak azért elég érdekes nevezni, hardcore módban multiban (amit a többiek sajna mindig elleneztek) számomra élvezhetõbb (kevesbb élet illetve nem látni ki fedezékbõl, mert közel viszi a kamerát). De ettõl függetlenül elég irreális helyzetek vannak általában.
Persze nem szidom, mert kategóriában belül tényleg jó, és élvezetes is a játék. Hibái mindkettõnek vannak rendesen. Most elsõsorban csak azért írtam le, mert ezzel a csúcs kommandós játékkal, ezzel az aránnyal nem értek egyet 😄
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Az a problémám, hogy az egyik pályában a játék nem akarja betölteni az épületet. Fel van telepítve minden patch.(win7)
Ha valaki tudja mi a probléma, legyen szíves írjon.
Elõre is köszönöm!
El is fogyott!
Ha vannak kérdéseid nézz rá Csanjedi honlapjára is, az a legtartalmasabb magyar RSV2 oldal <#vigyor0>#vigyor0>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyébként újra is indítottam a gépet, és az sem oldotta meg. Kérte a lemezt továbbra is, pedig benne volt.
Mondjuk én így telepítettem fel:
1. teljes gamma
2. patchek
lehet ha nem petcseltem volna fel kapásból, lehet elindult volna. meg s enéztem h gyárival megy e. csak 1.03-mal :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg van a vegas 2. de a feltelepítés után kéri a lemezt, fel van patchelve meg minden. Win 7 alatt fut(na). ha futna. mit tegyek?
elõre is kösz
De rég voltam itt..
Van két felesleges onlin key-em!!!
Valaki game?
Lenne egy kis problémánk.
Ha már volt elnézést.
Van rá olyan mod a Vegas 2 játékhoz amivel a Terrorist hunt coop résznél 4 játékos helyet 5 vagy 8 játékos legyen?
Mi a barátainkkal találtunk egy lehetõséget, de sajna nem mûködik.
Ha valaki rá jönne, hogy hogyan kell használni le írná nekem.
A program neve: TeknoR6Vegas2
Itt van az oldal is: Teknogods
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Újratöltés gombját nyomva tartod és ott lesz a hangtompítóval együtt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egy fura kérdés
Hogyan lehet bekapcsolni a lézeres célkövetõt?
Segítségetek elõre is köszi
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vista/win7 -hez, tûzfal/router beállítások, RSV2
Ezek után mennie kell, mi rengeteget játszottunk, versusban, coopban is - általában minden probléma nélkül, amikor be volt állítva.