Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
http://www.youtube.com/watch?v=X5uSU57djDM
a csalodások elkerülése bvégett érdemes minidg az adott játékhoz tartozo forumot elolvasni, ugyanis az egy dolog hogy itt is beszélünk grawrol, de ez csak egy dolog. a játékkal kapcsolatos dolgok az iottani forumot illetik, ez itt full-scale vegas forum.
Live long and prosper.
Csak pár szó:Elméletileg mi jövünk hárman SpZ klánból Graw2.-t játszani.
Frontlines.-t mi is nagyon vártuk,gondoltuk lesz valami jó kis game ami felkavarja egy kicsit az unalmas napokat ,de valami iszonyat milyen sz@r lett a játék.2 napot vagy még annyit se volt a gépemen.
Lassan ez a topic már multis/hamachis/fps gamekról szól nem kéne másik ? :)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
Jó játék az tényleg, nekem is tetszett. De nincs elég ember oda, nem jönnek! Igen bõven kifejtettem a véleményemet azokról akikkel próbáltam játszani, mikor megjelent a játék. Nem jöttek ventrire, páran egy szót nem írtak egyszer sem csak mentek ész nélkül, aztán átmentek mert én jármûveket is beraktam a játékba (csak úgy átment hosztolni valaki).
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gratula! Én is! Tíz éve...
Amúgy a társak csak az elején nagyon bénák, nem is nagyon jönnek utánnad, csak ha parancsolod. Aztán a vége fele már teljesen jó, nélkülük nem nagyon tudtam volna teljesíteni. Szóval szerintem csak idõ és megszokás kérdése.
Jó napo volt ez eddig. Egy szintlépés és két kitüntetés. A legújabb az összes TH teljesítése a realistic szinten.
graw2 link ide minek? ott a topic tessék felrakni favba:)
vegasban is sztem elég gázos a csapattársak ai-je, de azért elmegy. grawban meg sztem nem tul jo. de hát a multi a lényeg itten:)
Live long and prosper.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
:D
Mindenki Graw2-zik?
Kihal a hamachi!!!
amugy vagy mod-al lehet megcsinálni vagy pedig beraksz egy zombit a webcam elé (ha nincs kéznél zombi akor elég róla egy kép is :P)
Hát ide azért nem szeretnék graw2 linket berakni. tegyétek be kedvencek közé a graw2-es oldalt ;)
GRAW2-ben tudod mit csinálnak a csapattársak? Odaküldöm õket valahova, taktikai térképen még ki is jelölöm, hogy melyik irányt figyeljék, és mikor odaérnek megfordulnak, és tökéletesen a másik irányba néznek. Vagy ott állnak hárman egy sikátorban, lövik õket folyamatosan, és csak ordibálnak, hogy tûz alatt vannak, de egy sem lõ vissza. Pedig nem Recon módban voltak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem