Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán ha nem segít game reinstall
de ha lehet ne a rendszer újrarakásával kezdd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Neten lehet nem nagyon fogsz találkozni ezzel a móddal, mert nagyon fontos itt az összjáték, csak úgy jó a játékmód. Mikrofon használata nagy elõny, legalábbis annak aki a leader leginkább.
Multiplayer Versus játékmódokhoz itt találsz leírást: RSV2 oldal by Csanjedi
Hamachihoz pedig itt: Magyar Hamachi Oldal FAQ
Remélem innen a bannerbõl töltötted le a Hamachit, és nem frissítetted :-)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
én meg ott segytek ahol tudok, nincs egy szuperszónikus netem, de hát próba szerencse. an jó éjt, már késúõ van:D
Live long and prosper.
Szerintem ez nem korral jár. Én szerettem mindig egy kicsit komolyabban venni az ilyen játékot. Játékban már lehet lazábbnak lenni, viszont a játék nem igazán jön össze rendesen, ha nem vesszük komolyan :)
GRAW 2-ben még komolyabban szeretném, és tudom hogy sokaknak nem fognak tetszeni ezek a szabályok. De inkább legyünk csak 8-an vagy 10-en majd, de legyen mindenkinek mikrofonja is és tudjunk kommunikálni egymásnak. Mert különben ugyan az lesz mint neten, hogy valaki belép, 1 szót nem is ír csak megy amerre úgy gondolja, hogy jó!
Sajnos, én ilyen vagyok :-) Sok játékban próbáltam már multit szervezni (Quake Wars, Fuel of War, Call of Duty 4 - szintén hamachin, Battlefield, stb.), de igazából csak a GRAW 2-nél és itt sikerült. Nyilván ez nem rajtam múlott fõleg, ha te és Csavez nem vagytok, akkor sztem nem jött volna össze :) De szerintem így kell, így volt jó.
Live long and prosper.
Bár tudom, hogy a Hamachinak pont az lenne az elõnye, hogy nem lépnek be idegenek. De mivel kevesen vagyunk mostanában, én felõlem jöhetnének (de csak azok akik értenek angolul vmennyire, és hajlandóak együtt mûködni... ^^)
Live long and prosper.
elnézést, de elfelejtettem hamachin kilépni a kldföldi szobából és ezért bebe nézett egy külföldi, de sztem jol játsozttak, nem zavartak senkit.
Live long and prosper.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Live long and prosper.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Live long and prosper.

Live long and prosper.
Live long and prosper.
Kérem kapcsolja ki!
Live long and prosper.
Itt tárolja a játék a mentéseket.
Már mint Windows XP-n.
Én viszont ma este nem leszek nagy valószínûséggel, banketten leszek.