Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve fordítva. :)
Lehet rosszötlet
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
ui: azt hittem a r6 vegasra mondtad:)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ebben a játékban egyébként szinte teljesen mind1, mert a hangok szörnyen rosszak, nincs se távolságérzet, se normális irányok.
De állítható mikrofonnal az a baj, hogy általában behallatszódnak a kicsit távolabbi hangforrások (pl. 2 ajtó választ el a fürdõszobától, mégis behallatszott a wc lehúzás is abba :P ), fülhallgató nélkül nem nagyon lehet vele játszani :D
Mikrofon használata ott viszont kötelezõ!
enézést hogy it kérdezem me,g de grawhoz milyen patch kell? ami a weblapon megtalálhato azt mind rakjam fel?
Live long and prosper.
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/5d285a015f7b71412dac4e684ab97ca59069c11a.png
:)
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/8c1da42ce65a5c62e85d5a2a8133d3f6fcbe24fd.png
Jó kis game lesz ez csak kell ide is minimum egy 4v4 vagy 5v5 :)
## Move-to orders
1000 Go Go Go
1001 Move There
## Hold orders
2000 Hold
2001 Stop
2002 Wait
## Regroup orders
3000 Regroup
3001 Follow
3002 On my six
## Assault orders
4000 Assault
4001 Weapons free
4002 Fire at will
## Infiltrate
5000 Infiltrate
5001 Hold your fire
5002 Return fire only
## Tagging
6000 Tag
6001 Target
Úgyhogy valószínû az is baj volt, hogy nem háromszor ordibáltam, hogy go go go <#zavart2>#zavart2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
inkabb akadalyoznak mint segitenek :)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ez a voice recognition mûködött valakinél normálisan? :D Én már komolyan sírok rajta, annyira szánalmas. Mindegy hogy állítgatom, soha nem azt csinálják amit parancsolok. Már ordítom hetvenféleképpen, hogy "move out", "go there", de kurvára nem azt csinálják, mikor meg azt mondom hogy na akkor "regroup", akkor elmennek a halál faszára :D
Csak az XBox360-as verzióban, csak XBox kamerával lehet saját arcot rakni a játékba, vagy van valami util, hack, okosság rá?
Köszi elõre is.
sajna most pár napig nem tok jönni, ezért elnézést, iletve hát sajnálom, mert hiányzik a pötrgés meg minden:)
nemsokára felrakom grawot is és oda is irok majd.
jo meneteket, és szép hetet, és ha minden jol megy, szerdán jövök.
bye
Live long and prosper.
(ne haragudjatok, hogy itt reklámozom, csak az itteni jó banda nem lenne rossz, ha oda jönne :D Majd felváltva játszunk, hol ezzel, hol azzal :I )
Holnap nem tudom, hogy itt leszek-e, mivel hétfõn nekem nagyon korán kell mennem, bár szerencsére én csak kedden leszek szóbelin, úgyhogy meglátjuk.
Megpróbálom megkeresni, de nekem sincs meg egyik se jelen pillanatban :D Én nekem a CoD 4-nél kellett elkérnem a pb telepítõt valakitõl, lehet még az is megvan. De elõbb próbáld ki akkor ezt. Nincs a folyamatokban akkor olyan, hogy pnkbstrA.exe?
Vagy érdemes lenne magát a programot letölteni? Ez lenne az? punkbuster
Külön forum részleg van, hogy graw 2 hamachi team :-)
Elõre is köszi
Viszont ma este 9 -kor Versus.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Kiprobáltunk mindent, és nem sikerült!
Szedd le a reloadedest.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Viszont én a 3,5 gigás ripet szedtem le, és az tartalmaz egy original exet is, de azt sem akarja megpatchelni :/
Próbálom felrakni az 1.01-es patchet de a telepítésnél hibaüzenet fogad:
Could not retrieve version number.
Ugyanez van az 1.02-essel is!
-Multiplayer optionsba outgoing voice -t (vagy vmi ilyesmi) engedélyezni kell
-érzékenységet úgy 8-9-esre érdemes állítani
-felvételi hangerõknél mikrofon legyen kiválasztva és max hangerõ