18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, emlékszem. A hibás bejelentkezéses listát kipucoltam megint. Akkor kértem PM-ben az IP címed, amit nem küldtél, anélkül a tiltólistát hiába lesem, vannak ott páran.
Szóval kéne az IP-d.
Szóval kéne az IP-d.
Mi az a windows?
S O S<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
" Úgy tûnik ki van tiltva az ip-d. Így jár az aki reg nélkül próbálkozik bejelentkezgetni." Reg... vagyok (viszkasz) .
Kipucoltam a hibás bejelentkezéses listát, ha még mindíg fehér a lap, akkor tiltólistán van az ip-d valamiért, valszeg valaki errõl egyszer rosszalkodott, most meg te kaptad "
idézetek voltak
Kipucoltam a hibás bejelentkezéses listát, ha még mindíg fehér a lap, akkor tiltólistán van az ip-d valamiért, valszeg valaki errõl egyszer rosszalkodott, most meg te kaptad "
idézetek voltak
Emlékszel rá biztos,hogy írtam már az alábbi hsz.#677, #679, ( #684 a te válaszod de nem tudom történt-e valami azóta) "#685"-be.
Nem tudok belépni a Sulyok old... oldalra.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Nem tudok belépni a Sulyok old... oldalra.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Szevasztok.Még mindig nem tudok felmenni a sulyok... oldalra mert valahol valami bibi van.Nem tudna valaki segíteni:honnan tudnám leszedni ennek a játéknak a magyarosítását?Nagyon régóta szeretném már.Elõre is köszönöm .<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
De am' tetszik a játék 😄 Jobb mint a Haulin. Ugyan az de jobb xd
Én olyan hibát találtam, hogy nem engedett be a kútra. Megvolt az út, meg a kút minden, de az úton mintha falnak mennék. Nekem is CiFe verzió van. Várom hozzá a javítást.
az F.A.Q.-t inkább mozilla firefoxal nyissátok meg,mert internet explorerrel nem jó!dolgozok a hibán!akinek nincs meg az meg nyitja a F.A.Q.-t is onnan le lehet tölteni!
Megértéseteket köszönöm!
hungaro
Megértéseteket köszönöm!
hungaro
Hivatás az Életért!
Sajna nem sok idõm van játszani a játékkal. Mihelyt hazaérek bedõlök az ágyba... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Nem gyakran írnak ide úgy látom.<#szomoru1>#szomoru1>
nálam se, nekem is a CiFe verzió van fenn.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A francba tényleg nem megy rá! Pedig azt mondták nekem a letölthetõk közül ez a legjobb verzió!:SS
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tegyél ki egy tányér pörköltet háttérnek.
Magyarítás nemtudom hogy van e azt hiszem schwarz haulin magyarítása megy ebben a játékban is de nem vagyok benne biztos.
Magyarítás nemtudom hogy van e azt hiszem schwarz haulin magyarítása megy ebben a játékban is de nem vagyok benne biztos.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hali!
Nekem tetszik a játék mind a többi a kmionos is<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Van-e hozzá már magyarositás??????????
Nekem tetszik a játék mind a többi a kmionos is<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Van-e hozzá már magyarositás??????????
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Hoppá...
Fixáltak pár bugot, amit én (is) reportoltam!
Kééész...
Nem is gondoltam volna...<#worship>#worship>
Fixáltak pár bugot, amit én (is) reportoltam!
Kééész...
Nem is gondoltam volna...<#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar
http://americanlonghaul.scssoft.com/patch_1_01_BETA.zip
-RETAIL VERSION ONLY - will not work with online demo version -mielõtt még azt találnátok írni, hogy mûködika demóval is...
-IMPORTANT: Please note that this is a beta patch, not an official release. It's only intended for testing purposes, and we provide no guarantee whatsoever. The patch has been through only limited internal testing so far and while it was developed with all rigorous standards in place, it was not yet approved for general use. We are only providing it here for preview as a courtesy to our games most devoted fans.
-USE AT YOUR OWN RISK!
1.00 to 1.01 Patch Changelog:
fixed: background map alignment to road system
fixed: wrong evaluation of ignoring of custom check / scales in some cases
fixed: gas station load/save exploit
fixed: typo (0-4 instead of 10-4)
fixed: crash when empty long load trailer is taken from garage/parking
fixed: wrong road numbers between Monterrey and San Antonio
fixed: missing no weather area in Chicago
fixed: wrong tunnel light transition in Chicago
fixed: wrong position of gas station activation point near Monterrey
fixed: invisible wall on highway 15 between Guaymas and Los Angeles
-RETAIL VERSION ONLY - will not work with online demo version -mielõtt még azt találnátok írni, hogy mûködika demóval is...
-IMPORTANT: Please note that this is a beta patch, not an official release. It's only intended for testing purposes, and we provide no guarantee whatsoever. The patch has been through only limited internal testing so far and while it was developed with all rigorous standards in place, it was not yet approved for general use. We are only providing it here for preview as a courtesy to our games most devoted fans.
-USE AT YOUR OWN RISK!
1.00 to 1.01 Patch Changelog:
fixed: background map alignment to road system
fixed: wrong evaluation of ignoring of custom check / scales in some cases
fixed: gas station load/save exploit
fixed: typo (0-4 instead of 10-4)
fixed: crash when empty long load trailer is taken from garage/parking
fixed: wrong road numbers between Monterrey and San Antonio
fixed: missing no weather area in Chicago
fixed: wrong tunnel light transition in Chicago
fixed: wrong position of gas station activation point near Monterrey
fixed: invisible wall on highway 15 between Guaymas and Los Angeles
Renault magnum http://kamionszim.hu
Sziasztok!
Az csak nekem volt új, hogyan lehet teljesen szabad "repülõ kamera" módot kihozni a játékból? :-) Nagyon klassz!
Az csak nekem volt új, hogyan lehet teljesen szabad "repülõ kamera" módot kihozni a játékból? :-) Nagyon klassz!
át kell konvertálno .ogg kiterjesztésre.
és bekell másolni a dokumentumok->18 WoS American Long Haul->music ide
a zenét és megy
és bekell másolni a dokumentumok->18 WoS American Long Haul->music ide
a zenét és megy
Hi!
Hogy lehet saját zenéket a rádióba használni?
Elöre is thx
Hogy lehet saját zenéket a rádióba használni?
Elöre is thx
Sziasztok. Van egy kérédsem: megyek egy exkavátort kell elvinnem A-ból B-be, semmi gond, megy minden. Majd egyszer csak megállít a rendõr, hogy elmulasztottam egy kötelezõ ellenõrzõ pontot. De a térképen sehol sem találtam ellenõrzõ pontot.
Tud valaki segíten, mi lehet a baj?
Köszi!
Tud valaki segíten, mi lehet a baj?
Köszi!
kisfiam...leírtam pár hsz-el ezelött hogy hol találod.....talán használd a szemedet és OLVASS!!!!!!!!
Kipucoltam a hibás bejelentkezéses listát, ha még mindíg fehér a lap, akkor tiltólistán van az ip-d valamiért, valszeg valaki errõl egyszer rosszalkodott, most meg te kaptad. Küldd el pm-ben a címedet és kiveszem, vagy kérj újat (modem reboot pl.).
A letöltéshez meg célszerû letöltésvezérlõt használni, de ez mninden weblapra igaz, ha megszakad tudja folytatni.
A letöltéshez meg célszerû letöltésvezérlõt használni, de ez mninden weblapra igaz, ha megszakad tudja folytatni.
Mi az a windows?
amugy mi a különség a haulin meg e közt?
Zenét, h leeht betenni? :S
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Tök jó ujjratettem a wint feltettem mindent és a long haul csak 16 fps-el megy..szaggat mint állat......játszhatatlan és eddig tök jó volt 60-70 fps....ugyanaz a vga driver és minden..ötlet ?<#csodalk>#csodalk>
Sakkoo.......Baszkiiii
Reg... vagyok (viszkasz) .Voltam már az oldalon (be jelentkezve) el kezdtem a le tõltést ami 1mb-nál meg állt.De a kérdésem még mindig ugyan az. Mit tudok tenni annak érdekében,hogy mûködjön a dolog?Nagyon szeretném ,esetleg egy újabb reg...,vagy valami beállítás a gépemen?<#wave>#wave>
Úgytûnik ki van tiltva az ip-d. Így jár az aki reg nélkül próbálkozik bejelentkezgetni.
Mi az a windows?
Halihó.Nagy gondom van,le szeretném tõlteni ennek a játéknak a magyarítását de az oldalt valamiért nem tudom meg nyitni.(Már regisztráltam is rá)Ez a dolog úgy kezdõdött,hogy valami kis ablak szerû fel bukkant a képernyõ jobb alsó sarkában és én rá kattintottam (rutinból)az x-re és valószínû,hogy azóta nem tudom meg nyitni az oldalt.Egy fehér üres oldal jelenik meg csak és az aljára az van oda írva "Kész" . Kérlek benneteket ha tudtok segítsetek.Elõre is köszönöm,szép napot. csibike<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
De milyen lassan jön.. Sztem soká' fog megjelenni. 😞 Alig van info a hivatalos oldalon róla. 😞
:-) Akár hiszitek akár nem én kb óránként nézegetem a fórumot hátha van újabb kamion de sajna semmi!! :-)
ha arra vagy kivnácsi hogy mi változott a játékban akkor ezt a hsz-t nézd meg: #63 és a #73 kb ennyit tok ajánlani.
Ha meg a modokra vagy kiváncsi kezd el lapozgatni az oldalakat vissza fele....
Ha meg a modokra vagy kiváncsi kezd el lapozgatni az oldalakat vissza fele....
kb honnan kezdjem a visszanézést?