18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Változás van.....ahoz is visszakéne olvasnod legalább a legvége felé mert ott vannak leírva ezek a dolgok!
Vagy van egyáltalán változás?
Vannak ehhez is letölthetõ kiegészitések, ha igen, akkor hol?
Mi az a windows?
Sakkoo.......Baszkiiii
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Köszike!
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu
Nekem egy olyna kérdésem lenne, hogy az elõzõ verzióhoz képes lett valami javítás benne? Vagy csak valamit épp javítottak rajta és kapot egy új 18 Wheels of Steel nevet.
Csak azért kérdezem, mert sehol nem találok kis leírást, hogy mit javítottak ki a játék készítõi.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ja igen és az elõzõ problémám akkor az végül is nevezhetõ "általánosnak"!!!??Mert most mûködik a gáme de sajna engem annyira utál a prism3d hogy az elõzõ részekbõl egy sem akart rendesen menni de tényleg EGY sem :-) !!!Most viszont ez megy és nem akarom beleélni magam hogy jó egy hét után meg meghülyül!!!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Egy Iveco Stralis-ért cserébe megmondom :-) !!De most komolyan!Én csináltam tudom hogy nem tökéletes meg a pót is amcsi de nekem tetszik!Ne haragudjatok hogy eddig nem osztottam meg veletek de még nem sikerült felvennem a kapcsolatot a MAN készítõivel hogy engedélyt kérjek a módosítások közzétételére!Amint sikerül és valaki kéri szívesen megosztom veletek!A pótok festését oda tudom adni ha kell :-) !Ja és tényleg valahogyan nem lehetne a haulinból átalakítani egy Stralist mert arra nagyon fáj a fogam!
Dreaming:Alapból ha több járgányod van akkor az éppen aktuálison KÍVÜL a többi a céged telephelyén van a garázsban!Na most vagy akkor cserélsz ha épp a telephely felé jársz vagy az N betû megnyomásával elõugró ablak bal alsó sarkában a Transport Vehicle feliratra kattintva elszállíttatod a verdát egy tetszõleges másik város parkolójába(nyilván ami a legközelebb van hozzád)!!Ott már csak a parkoló bejáratában forgó ikonra állsz majd enter és change truck!!
Hali
ha van több kamionom hogy tudok kamiont váltani? hogy másikba üljek át?
Viszont hogy mi értelme ennek a résznek azt nem tudom, mert semmi plussz nincs benne ami megtolná a játékélményt, helyette van egy rakás bug.
pl:
1, nem létezõ piros lámpán átmész, ami mondjuk alattad van mert felüljárón mész
2, egy helyen asszem Army companynál akartam fuvart vállalni, elvállaltam aztán felrepült az égbe a szállítmány és rommá tört, probáltam többször is de mindig ez történt
3, amikor meg hitelt vettem fel, vettem belõle egy használt erõs kamcsit, a régit meg nem tudtam eladni mert utána mindig kidobott windowsba, na itt töröltem a gamét. A Haulinhez legalább van patch, akkor inkább azzal játszom. 😄
Csak ciki,hogy a Crysis jobban fut a gépemen mint ez a gagyi grafikájú valami.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A fõoldalról elérhetõ egy fórumtopik, ahol lehet jelezni, ha nem ment ki a mail.
Mi az a windows?
Renault magnum http://kamionszim.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ebben egyébként van valami... az Arma is egy optimizálatlan játék... az elképzelésük mindig jó, de a megvalósítás... a sörük tényleg jobb! 😄
www.smart-bus.hu
Elomondom én,hogy mijabaj...a csehek inkább csináljanak sört,ne játékot<#buck>#buck>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
www.smart-bus.hu
Ez a játék is minden gépen akad?
Nekem a Convoy óta mindengyik akadozik,ennyire nemhiszem,hogy gyenge lenne a gépem.
http//www.kamionfan.atw.hu
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu