1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • berlin
    ajjaj

kösz
  • Attila889
    őő elméletileg ha újrateszed a game-t akokr úgy sikerülni fog..persze a mentést azt hagyd meg..v.agy csinálj biztonsági másolatot róla.Mert az Opcióban nemtudod előhozni azt a kis fület.... :)
  • Attila889
    hülye kérdésre hülye választ tudok mondani: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!
  • berlin
    folyt.:

mert úgy állítottam be az indítást, hogy egyből fusson a játék.
    szóval nincs indításkor felugró ablak, advanced-fül stb.

Köszi!
  • berlin
    ok, újabb driver kellett csak köszi!

MÁS:

Hogyan tudok SETUP-pal indítani? (Módosítanék az árnyékoláson.)
  • Kenworth
    A Haulin modjai jó a Long Haul-hoz?

• Attila889
    én sajna ebben nemtudok segíteni.....videókártya frissités megvolt?Directix 9c van fent a gépeden?
  • Attila889
    sofőröket a hoteleknél találsz...de nem mindig találkozol velük
    Bemész egy céghez és ott van egy nyíl arra menj rá majd enter és választhatsz a szállitmányok közül.Mindeggyik cégnél más-más cuccokat lehet szállitani
  • gabika110
    sziasztok.kéne egy kis segitség!
    vettem egy uj kamiont de sofőrt hol tudok hozzá venni_?
    hogyan tudok cégeghez leszerződni?
    aki tud segitsen,köszönöm
  • berlin
    Sziasztok!

(Külön üdv a régi fanoknak!)

Telepítettem a játékot, (exe felülírás, minden...) de indításkor nem látom "futni" a programot.
    Hallom a főmenű zenéjét, a windows feladtakezelő is mutatja, hogy fut az alkalmazás, de én csak az asztalt látom. (Kurzor eltűnik ilyenkor.)

Mi lehet a hiba?

Aki tud, segítsen!
    Köszönöm!

Üdv-Bea
  • Attila889
    de most az American Long Haul nem szaggat...mármint nekem :)
  • gumikacsa
    na ugye hogy ugye... nálam akkor szaggatott, mikor mindent maxra húztam, a videókari beállításaiban is... Akkor is csak amikor nagyobb várrosban nagy forgalomban tükröt kapcsoltam.
  • Attila889
    hát még egy 512-es Ram kéne neki...amúgy mondtad hogy néha szaggat....nekem még azt se csinálja...legfeljebb akkor ha újj kamionokat teszek bele alias Haulin(poligon szám miatt lehet nem?)
  • gumikacsa
    én sem azt mondtam, hogy szaggat, sőt, ez a rész egész jó. De az ő konfigurációja bőven kevés neki
  • Attila889
    érdekes...nekem ez szaggatás nélkül ment 1280X1024-ben :S
  • gumikacsa
    Mondom, elfelejtheted, mert az ajánlott konfigon is szaggat minimum beállításokkal. még az enyémet is megakasztja néha, persze full beállításokon. (Athlon64 DualCore 3800+, 2giga ram, Gf 8500 GT)
  • fules111
    Mert?? nincs egy erős gépem de 2.1 es proci 512 ram ati radeon 9600 as vidikártya ez megfelel a legminimumabb elvárásnak... nem ?
  • gumikacsa
    A rendszerkövetelményeket elfelejtheted.
  • chrysler300c
    MÁR MEGJELENT!!!! OLVASD EL A FAQ-T!!!
  • N o N a m e
    Hali, mikor jelenik meg a játék? Már nagyon várom!
    www.americanlonghaul.com e-mail cimen vannak képek is! Nézzétek meg mert nagyon jók!

[]
  • fules111
    hello mindenki lehet hogy már irtátok egyszer e jo lenne ha most is leirnátok!
    Az lenne a kérdésem hogy a rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem és mégis szaggat ez a szar most töltöttem le a vidi kártyámhoz a legujabb frissítést mi lehet a baj ??? előre is köszi
  • Titan
    Köszönöm, sikerűlt megoldani egy driver frissítéssel! Most egyenlőre a beállításokkal szenvedek, mert nem nagyon akar egyenletesen kanyarodni, minek eredménye, hogy olyan a nyomvonalam, mint az ökörhugyozás.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nálam is működik (Logitech Formula Force Vibration)
  • gumikacsa
    logitech g25.
  • Titan
    Milyen tipusú? Nekem Logitech formula force gp-vel nem csinál semmit..:( Driver vagy egyébb beállítás? Maga a játék látja, de nem reagál rá semmit!
  • gumikacsa
    Nálam működik.
  • Titan
    Skacok!

Sikerűlt már valakinek kormánnyal és pedállal játszania? Mert nekem a Logitech-el nem csinál semmit..:( Vagy van valami trükk?
  • rics88
    Jaj bocs kedves schwarz de van aki nem olvassa mind a három fórumot és gondoltam érdekli, ugyis olyan laposak a fórumok gondoltam feldobom őket egy kicsit. Sztem még mindig jobb mint amikor az ETS fórumon 2-3 oldalra visszamenőleg ez van: Mikor Jelenik meg?Honnan lehet letölteni?
  • csibike
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÖZRE MŰKÖDÉST
  • Schwarz
    Légyszíves az összes létező topikban megkérdezni.
  • Magnumrolcsi
    :))
  • gumikacsa
    Szerinted? (balfelső sarok)
  • rics88
    18 Wheel Of Steel:Антология (2007)

EZ MI LEHET???
  • Szabi84
    daemon tools
  • p910211
    Letőltöttem és nem tom megnyitni semmivel
  • Attila889
    DOWLOAND THIS TORRENT!
  • p910211
    Szevasztok
    Rámegyek arra az oldalra ahol le lehet tölteni az egész játékot.De ott pontosan melyik letöltésre menjek ,mer 2 is van
  • Attila889
    olvass vissza és találsz pár kamiont.Egyébként durván 2-3 oldalt kell csak visszanézned...addig amíg nagy képeket nem találsz :)
  • Kenworth
    Ehhez a játékhoz nincs letölthető kiegészítő? Vagy működik a Haulin' dolgaival?

• csibike
    PM ment