1116
-
berlin #756 ajjaj
kösz -
#755 őő elméletileg ha újrateszed a game-t akokr úgy sikerülni fog..persze a mentést azt hagyd meg..v.agy csinálj biztonsági másolatot róla.Mert az Opcióban nemtudod előhozni azt a kis fület.... :) -
#754 hülye kérdésre hülye választ tudok mondani: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!! -
berlin #753 folyt.:
mert úgy állítottam be az indítást, hogy egyből fusson a játék.
szóval nincs indításkor felugró ablak, advanced-fül stb.
Köszi! -
berlin #752 ok, újabb driver kellett csak köszi!
MÁS:
Hogyan tudok SETUP-pal indítani? (Módosítanék az árnyékoláson.) -
Kenworth #751 A Haulin modjai jó a Long Haul-hoz?
-
#750 én sajna ebben nemtudok segíteni.....videókártya frissités megvolt?Directix 9c van fent a gépeden? -
#749 sofőröket a hoteleknél találsz...de nem mindig találkozol velük
Bemész egy céghez és ott van egy nyíl arra menj rá majd enter és választhatsz a szállitmányok közül.Mindeggyik cégnél más-más cuccokat lehet szállitani -
gabika110 #748 sziasztok.kéne egy kis segitség!
vettem egy uj kamiont de sofőrt hol tudok hozzá venni_?
hogyan tudok cégeghez leszerződni?
aki tud segitsen,köszönöm
-
berlin #747 Sziasztok!
(Külön üdv a régi fanoknak!)
Telepítettem a játékot, (exe felülírás, minden...) de indításkor nem látom "futni" a programot.
Hallom a főmenű zenéjét, a windows feladtakezelő is mutatja, hogy fut az alkalmazás, de én csak az asztalt látom. (Kurzor eltűnik ilyenkor.)
Mi lehet a hiba?
Aki tud, segítsen!
Köszönöm!
Üdv-Bea -
#746 de most az American Long Haul nem szaggat...mármint nekem :) -
#745 na ugye hogy ugye... nálam akkor szaggatott, mikor mindent maxra húztam, a videókari beállításaiban is... Akkor is csak amikor nagyobb várrosban nagy forgalomban tükröt kapcsoltam. -
#744 hát még egy 512-es Ram kéne neki...amúgy mondtad hogy néha szaggat....nekem még azt se csinálja...legfeljebb akkor ha újj kamionokat teszek bele alias Haulin(poligon szám miatt lehet nem?) -
#743 én sem azt mondtam, hogy szaggat, sőt, ez a rész egész jó. De az ő konfigurációja bőven kevés neki -
#742 érdekes...nekem ez szaggatás nélkül ment 1280X1024-ben :S -
#741 Mondom, elfelejtheted, mert az ajánlott konfigon is szaggat minimum beállításokkal. még az enyémet is megakasztja néha, persze full beállításokon. (Athlon64 DualCore 3800+, 2giga ram, Gf 8500 GT) -
fules111 #740 Mert?? nincs egy erős gépem de 2.1 es proci 512 ram ati radeon 9600 as vidikártya ez megfelel a legminimumabb elvárásnak... nem ? -
#739 A rendszerkövetelményeket elfelejtheted. -
#738 MÁR MEGJELENT!!!! OLVASD EL A FAQ-T!!! -
#737 Hali, mikor jelenik meg a játék? Már nagyon várom!
www.americanlonghaul.com e-mail cimen vannak képek is! Nézzétek meg mert nagyon jók!
[] -
fules111 #736 hello mindenki lehet hogy már irtátok egyszer e jo lenne ha most is leirnátok!
Az lenne a kérdésem hogy a rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem és mégis szaggat ez a szar most töltöttem le a vidi kártyámhoz a legujabb frissítést mi lehet a baj ??? előre is köszi -
#735 Köszönöm, sikerűlt megoldani egy driver frissítéssel! Most egyenlőre a beállításokkal szenvedek, mert nem nagyon akar egyenletesen kanyarodni, minek eredménye, hogy olyan a nyomvonalam, mint az ökörhugyozás.. :) -
#734 Nálam is működik (Logitech Formula Force Vibration) -
#733 logitech g25. -
#732 Milyen tipusú? Nekem Logitech formula force gp-vel nem csinál semmit..:( Driver vagy egyébb beállítás? Maga a játék látja, de nem reagál rá semmit! -
#731 Nálam működik. -
#730 Skacok!
Sikerűlt már valakinek kormánnyal és pedállal játszania? Mert nekem a Logitech-el nem csinál semmit..:( Vagy van valami trükk? -
rics88 #729 Jaj bocs kedves schwarz de van aki nem olvassa mind a három fórumot és gondoltam érdekli, ugyis olyan laposak a fórumok gondoltam feldobom őket egy kicsit. Sztem még mindig jobb mint amikor az ETS fórumon 2-3 oldalra visszamenőleg ez van: Mikor Jelenik meg?Honnan lehet letölteni? -
#728 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÖZRE MŰKÖDÉST -
#727 Légyszíves az összes létező topikban megkérdezni. -
#726 :)) -
#725 Szerinted? (balfelső sarok) -
rics88 #724 18 Wheel Of Steel:Антология (2007)
EZ MI LEHET??? -
#723 daemon tools -
p910211 #722 Letőltöttem és nem tom megnyitni semmivel -
#721 DOWLOAND THIS TORRENT! -
p910211 #720 Szevasztok
Rámegyek arra az oldalra ahol le lehet tölteni az egész játékot.De ott pontosan melyik letöltésre menjek ,mer 2 is van -
#719 olvass vissza és találsz pár kamiont.Egyébként durván 2-3 oldalt kell csak visszanézned...addig amíg nagy képeket nem találsz :) -
Kenworth #718 Ehhez a játékhoz nincs letölthető kiegészítő? Vagy működik a Haulin' dolgaival?
-
#717 PM ment