18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
Az miért lehet, hogy ha bármilyen küldetést betöltök akkor betölt a feléig azonnal, utána pedig 1 percig semmi, a gép sem dolgozik, majd kb. 1 perc után gyorsan befejezi a töltést?
Másoknak akiknek ugyanez megvan azonnal betölt bármilyen küldetést.
A gépemmel tuti nincs baj. Maxon fut minden akadás nélkül.
Még azt is kérdezném, hogy melyik rakományért lehet a legtöbbet kapni, esetleg ez le van e írva valahova?
Köszi!
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Nem tudom beállitani a kormányomra, ugy hogy megfelelõen mûködjön. Ha pecit is tekerem el a kormányt akkor is teljessen kikormányozza!
Miért?
Van patch erre a problémára, vagy másra?
Hivatás az Életért!
Nem nagyon vágom, hogy kell a saját kamionomat lecserélni... Tudna valaki segíteni? Ha veszek egy kamiont akkor az csak a cégbe kerül de nem tudom a sajátomat lecserélni... :S
kösz
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
mert úgy állítottam be az indítást, hogy egybõl fusson a játék.
szóval nincs indításkor felugró ablak, advanced-fül stb.
Köszi!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
MÁS:
Hogyan tudok SETUP-pal indítani? (Módosítanék az árnyékoláson.)
Bemész egy céghez és ott van egy nyíl arra menj rá majd enter és választhatsz a szállitmányok közül.Mindeggyik cégnél más-más cuccokat lehet szállitani
vettem egy uj kamiont de sofõrt hol tudok hozzá venni_?
hogyan tudok cégeghez leszerzõdni?
aki tud segitsen,köszönöm
(Külön üdv a régi fanoknak!)
Telepítettem a játékot, (exe felülírás, minden...) de indításkor nem látom "futni" a programot.
Hallom a fõmenû zenéjét, a windows feladtakezelõ is mutatja, hogy fut az alkalmazás, de én csak az asztalt látom. (Kurzor eltûnik ilyenkor.)
Mi lehet a hiba?
Aki tud, segítsen!
Köszönöm!
Üdv-Bea
Renault magnum http://kamionszim.hu
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
www.americanlonghaul.com e-mail cimen vannak képek is! Nézzétek meg mert nagyon jók!
[<#vigyor1>#vigyor1>]
Az lenne a kérdésem hogy a rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem és mégis szaggat ez a szar most töltöttem le a vidi kártyámhoz a legujabb frissítést mi lehet a baj ??? elõre is köszi
Sikerûlt már valakinek kormánnyal és pedállal játszania? Mert nekem a Logitech-el nem csinál semmit..:( Vagy van valami trükk?
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu
EZ MI LEHET???
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Rámegyek arra az oldalra ahol le lehet tölteni az egész játékot.De ott pontosan melyik letöltésre menjek ,mer 2 is van