1116
-
#836 Miért nem jó a patch v1.1? Torrentrol töltöttem le anno. Azt irja ki hogy az original cd-vel fellehet telepíteni, nincs cd-m, KINEK VAN MEG?
a másik hogy mondjuk ha bekanyarodok egy utcába akkor nem lehet , mert piros x-eket mutat. azt az utat hogy lehet feloldani? -
#835 de látod senki se akar semmit se :( -
#834 Konvertálhatnának ebbe is európai kamionokat, pótokat.
(attól függetlenül, hogy lesz Euro Truck Simulator) -
#833 Én sem easy-n tolom, elhiheted, de ha kicsit odafigyelek, nem basz meg a rendőr. A sebességkorlátokat nem szoktam betartani, de azért még nem basztak meg egyszer sem... -
Daza500 #832 Aztán meg a sok késés miatt csak az ár negyedrészét viszed haza, én nem easy-n tolom.
A PTTM-féle rendőr AI 1000x jobb. Ott sose kapcsoltam ki. -
#831 szerintem csak te voltál béna...ezt most nem sértésnek szántam de engem sose baszott meg semmiért...egyszerüen csak ismerni kell az amcsi kreszt :) -
Daza500 #830 A köcsög rendőrt már le is tiltottam, mert MINDENÉRT megbaszott ! -
Daza500 #829 Részlet ajánlott rendszerigényből:
* Processzor: 2.4 GHz Pentium 4 vagy AMD
* RAM: 512 MB
* Videokártya: 128 MB DDR ATI vagy GeForce -
#828 köszönöm. még csak azt szeretném megkérdezni, hogy 2Ghz alatt lassabban megy a játék? Nekem 1536MB RAM van, és 400Mhz, ez a teljesítmény kevés a játék gyorsaságához?
-
#827 én nem is tom miről van szó XD
Nah jó tom akkor inkább maradjak csöndben :S -
#826 köszi az infót...akkor egy másik játékkal kevertem :D -
Daza500 #825 Csak 3790 :) -
Daza500 #824 Ez elég friss -
Daza500 #823 Na legalább 1 valaki ért a hardverhez itten... -
#822 És nincs valahova feltöltve frissebb videó? -
#821 Hát én nem tudom, ti hogy olvassátok a fórumot, de szó nincs abban a hszben memóriáról a VRAMon kívül. 2GHz az órafreki talán, nem? -
#820 biztos úgy érti hogy 1-1 GB Ram :) -
#819 2 gigás?? Valaki mutatna egy friss videót rolla? mert néztem én videókat, csak ott se hirtelen áll meg, valahogy ezt nem hiszem el. Szerintem nincs is 2 gigás mb ram. nálam másfél van a gépembe, -
#818 de a galaxisnet-en meg kivan írva rendesen hogy 5990 Ft...ha jól emlékszem :) -
Daza500 #817 Most fejeztem be a PTTM-et, és ráportoltam magam erre.
Nekem 2 gigás Intel processzorral meg 256-os v.kártyával nem szaggat.
Tulajdonképpen olyan ez az egész, mintha a Haulin "küldetéslemeze" lenne.
#814:
SCS Software honlapján le van írva.
Amúgy a játékot Steam-en keresztül is meg lehet venni.
Bár igaz, 20$-ba kerül. -
dachi #816 Hi! Valaki próbálta kormánnyal játszani? Problémám az, hogy folyamatosan nyomja a gázt. Találkoztatok ezzel? köszi -
#815 jó kérdés...de warez verzióra nem megy fel... -
#814 Sziasztok csak egy kérdés a patch mit javít? -
#813 van....alul a keresőbe írd be -
#812 Sziasztok! valaki tudna mondani egy olyan dryvert nvidia-hoz amivel megy a játék mert most össze van omolva a kép:D -
#811 És azt honnan tudom meg, hogy mikor fárad el? Lehet előre tudni? -
#810 Ezeket megoldottam... :D
#809 ??? -
#809 Ja, és ehhez nincs magyarosítás? :D -
#808 Hello!
Most szereztem be, és az lenne a kérdésem, hogy nektek is csak akkor van hangja a kamionnak, ha belülről/felülről nézitek? Mert pl hátulról nézve nincs csak az indexnek...ez zavaró...
Ja, és pihenni csak pihenőhelyeken lehet? Nem lehet pl leállni az út szélén? (Ha igen, mit kell csinálni, hogy pihenjen?)
Előre is kössz! -
kukorica #807 Sziasztok. A LONG HAUL-nal kapcsolatban azt kérdezném, hogy 256mb ram van leirva a readme-jeban megy az 1gbrammal is?????? Meg a játék szépen betöltődik, és amikor elindulna, lent a csiknál csak félig tölti be, utána leáll, és kilép. mi a hiba? -
#806 bocs nemtudtam:D -
#805 jujj de okos vagy...aztaaaaa...már vagy 2 hónapja fent van pár oldalon XD -
#804 Longhaul Patch -
BigBlackDog #803 Total Commanderben nyisd meg a játék mappáját. Ott van egy base.scs nevű fájl. Kettőt kattints rá. Def mappa, camera mappa, units mappa. Ott válaszd ki a négy alap(agressor, peterbilt, freight, keenworth) belső kameranézet közül azt amelyiket akarod módosítani. Kattints rá egyszer, majd nyomd meg az F4-et. A fájlban lesz egy olyan sor, hogy "mouse_left_limit: X". Itt az X értéket módosítsad. Az új érték legyen 120 környékén.
A tó elméletileg Albuquerque-ban található. Gyakorlatilag a várostól nyugatra, a pálya mellett. Van egy lehajtó nem messze a várostól, ami sehova nem visz csak egy cég telephelye van. Ez egy bánya. Ennek aéján van a "járható bányató"
-
#802 Hol található ez a tó vagy micsoda és hogy jutottál be oda :-) ??!!
Ja és még valami:hogy tudtad annyira hátrafordítani a kamerát a belső nézetnél hogy látszik a hálófülke?? -
BigBlackDog #801 -
BigBlackDog #800 Márpedig vizen kamion is tud járni!
-
billyjack #799 Nem ís Volvo ez, bocs, hogy elírtam délután.
Freightliner Columbia 600 Le-s motorral.
Van ennél nagyobb is? Melyik az? -
billyjack #798
-
billyjack #797