1116
-
#876 3-4 fuvar után bemész egy hotelbe (H) és akkor ott lesz 1 sofőr.
Ha csak rövid utakat vállalsz, akkor 1-2 csillagosak fognak várni rád, ha hosszúakat, akkor 4-5 csillagosak. -
gabeszcsavo #875 valaki nmegtudná mondani hogy a Long Haulba hogy lehet embereket felvenni mert én nem birok rájönni vagy meég nincs elég lóvém valaki segitsen please!!! -
#874 köszi -
bajusza #873 igen, ez. -
#872 A 18 Wheels of Steel-nek ez a legújabb része? -
light01 #871 Helló!
Én most találtam rá a játékra.Nekem tetszik.
De lenne pár kérdésem:
1.a kamionokat akármilyen színárnyalatra át lhet festeni,de a pótkocsikat miért nem?Van esetleg erre valamilyen mód?
2.arra a kamionra miért nem lehet megállapodást kötni,mit én vezetek?
3.a F.A.Q.-ban lévő két link közül az elsőn találtam pár kiegészítőt(kamion,pótkocsik).Letöltöm,kicsomagolom,berakom a mod mappámba,de semmi nem történik.Nem találom a játékban sem a kamionokat,sem a pótkocsikat.Miért?
-
#870 tuningolni kell és menni fog 120-al...egyébként meg ha elfogy akkor 112-es számot hívod és félig kapsz benzint! -
#869 Mér 40km/h enged menni, mért nem a maximumig 120-ig? Akkor mért írja ki a kilóméteróránál hogy 20 40 60 80 100 110 és 120 miközben csak 20 40 enged menni? És ha benzin elfogy és nincs a közelbe benzinkút akkor mit csinálsz? -
fefegames #868 Sziasztok!
Én 2 hete nyomom a Steel Haulint és American Long Hault is. Látszólag probléma mentesen futnak a játékok a vezetéssel nincs is gond, de a gazdasági része annyira primitív, mintha valami limitált lehetőségű, butított verzió lenne. Nincsennek konkurens cégek, nincs kivel versenyezni a fuvaroké, nincsenek határidők, nincs kimutatás a cég vagyonáról, semmi. Probléma mentesen csinálom az üveget – üvegé fuvarokat 50 ezreké, míg ugyan ezen a távon 1-2 ezres tarifák a jellemzők. Már dolgozik 3 sofőröm is, de sehol semmi probléma, kihívás, csak dőlnek a százezrek amiken egyre több kamiont vehetek, de minek???? Nem akarom elhinni. Hogy a játék x-edik részében ennyire primitív a gazdasági rész. Vagy ez a játék, tényleg CSAK a furikázásról szól? Használ valaki eredeti példányt, vannak tapasztalatok?
-
#867 Köszi! :D -
#866 te mindig a minőségre mennél fogadjunk.....asszed a gagyidasz többet tud miközben nem XD
Egyébként meg amelyik növeli a kamion teljesítményét!Mit nem lehet ilyeneken érteni? :) -
#865 FAQ barátom....de kivan rakva egy jó nagy betüvel...hogy mielött kérdeznél olvasd el! -
nono 26 #864 Van kiegészitő a játékhoz?Ha van akkor honnan lehet letölteni? -
#863 Hello!
Mi a legjobb kamion, motor, váltó kombináció??? Mindenből a legdrágább és kész??? -
nono 26 #862 jó estét!!!
Hogy lehet megállapodni céggel? -
#861 Hali!
Én úgy vettem észre hogy 3 - 4 teljesített fuvar után jelennek meg új sofőrök a hotelekben!!
Én is találkoztam már ilyen problémával!!A megoldás:
Nem szabad hogy a sofőrt hamarabb felvedd mint ahogy meglenne a neki szánt kamion!!Tehát előbb vegyél neki egy verdát és csak utána alkalmazd a sofőrt!!!Nekem legalábbis így rendesen működött!! -
#860 Valószínűleg a leszállított fuvarok száma szerint jövögetnek a sofőrök. Lehet, hogy a 3 után egy kicsit többet kell szállítani, hogy újat találj. -
#859 Senkinek nem volt hasonló gondja ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195577180&no=856]#856[/URL]) ???
Vagy akkor valami tipp sofőrök megtalálására?
Már így is mindig hosszabb utakon megyek, hogy minél több hotelt érintsek... :S
:D -
#858 Haulinban sem voltak :) -
#857 Nem. oké, úgy akartam hogy hirtelen megállni. Játék közbe megnyomom a 0-át és beirom "edit" akkor milyen hosszan, hány km-rt tudok szerkeszteni? És ha jól látom ebben nincs az utcán mászkáló emberek. -
#856 Már meguntam, hogy nem találok sofőröket (eddig csak 3-at), pedig minden hotelbe benézek - ezért csalni akartam.
Átírom mind a 2 dolgot, konzolba beírom a kódot (cheat driver), utána "N" és ha rákattintok a 'Sofőrök' menüpontra lefagy... :S
Nem lehet semmit tenni ez ellen? -
#855 Hogy érted, hogy gyorsabb játékmenet? 500-al akarsz menni? Ez nem NFS. -
#854 Oksika. És van olyan patch vagy mod valahol hogy gyorsabb játék menet? Vagy nincs -
#853 Vírust nemhiszem, legfeljebb a trymedia nyomait találja meg, azzal meg nem kell foglalkozni. -
#852 sajnos letöltöttem és a virusirtó talált virust mind a 2 alkalmazásban.
-
#851 A korábbi játékoktól eltérően a kereskedelmiként reklámozott Cife féle verzióra semmi nem megy fel. Ellenben a demo verziót ezzel okosítva már igen.
A demot a települése után NE indítsátok el. Hanem menjen rá egyből a fenti javítás. Így nem épül be a winfosba a sz*ros trymedia. -
#850 ha megveszed a gammát a galaxisneten és behozzák neked külföldről? :D
Azon nem menne a patch? XD
Hát az milyen?A aulinnál is egy ideig ez votl a gond...aztán jött az 1.06-os patch ami már tudott alkalmazkodni a warez verziókhoz :S -
Solt #849 Hmmm... egyébként elképesztő, hogy mennyivel több játék jelenik ott meg.... :( -
#848 Ezt nem ajánlanám, mert ez ugyanaz, mintha a demo verziót aktiválnád. A peccsek ezen sem fognak működni. -
#847 Na, én ott vettem. -
#846 csak a feltört demo-t lehet onnan :) -
#845 GALAXISNET -
#844 eredetit, nemhinnem -
#843 Vagy a torrentről is lelehet tölteni az eredetit -
Solt #842 Ja tényleg, aki esetleg jár a sógoréknál, ott 20euro a Media Markt-ban... -
#841 Szia Gumikacsa!
Hol lehet megvásárolni? A demó verzió után ha kilépek a játékból, akkor bejön egy ablak "BUY NOW! " Ez csak USÁBAN lehet, hol lehet máshol? -
Solt #840 Van valakinek 8800GT-je? Egyszerűen képtelen vagyok rábírni a programot, hogy használja az élsimítást! (Más program esetében simán megy) -
#839 Már felvettem egy sofőrt, aki már szállít is nekem...
Csak 1 sofőröm lehet, vagy lehet több is? Mert nincs egy darab sem a hotelekben...már voltam vagy 4-5-ben.
Előre is kössz! -
#838 Már párszor volt róla szó, hogy a peccsek nem működnek a feltört demoval, csak a cd-s verzióval. Meg kell venni, nem is kell érte messzire menni, és nem is drága. -
#837 Első kérdésedet meg is válaszoltad: "Azt irja ki hogy az original cd-vel fellehet telepíteni"! A piros x-t szerintem nem lehet feloldani!