18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Valaki próbálta kormánnyal játszani? Problémám az, hogy folyamatosan nyomja a gázt. Találkoztatok ezzel? köszi
Attila889
jó kérdés...de warez verzióra nem megy fel...

Charly
Sziasztok csak egy kérdés a patch mit javít?

Attila889
van....alul a keresõbe írd be

mazsola89
Sziasztok! valaki tudna mondani egy olyan dryvert nvidia-hoz amivel megy a játék mert most össze van omolva a kép:D

Japep
És azt honnan tudom meg, hogy mikor fárad el? Lehet elõre tudni?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ezeket megoldottam... :D

#809 ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ja, és ehhez nincs magyarosítás? :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!

Most szereztem be, és az lenne a kérdésem, hogy nektek is csak akkor van hangja a kamionnak, ha belülrõl/felülrõl nézitek? Mert pl hátulról nézve nincs csak az indexnek...ez zavaró...

Ja, és pihenni csak pihenõhelyeken lehet? Nem lehet pl leállni az út szélén? (Ha igen, mit kell csinálni, hogy pihenjen?)

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok. A LONG HAUL-nal kapcsolatban azt kérdezném, hogy 256mb ram van leirva a readme-jeban megy az 1gbrammal is?????? Meg a játék szépen betöltõdik, és amikor elindulna, lent a csiknál csak félig tölti be, utána leáll, és kilép. mi a hiba?

Csá!

inter94
bocs nemtudtam:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Attila889
jujj de okos vagy...aztaaaaa...már vagy 2 hónapja fent van pár oldalon XD

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Total Commanderben nyisd meg a játék mappáját. Ott van egy base.scs nevû fájl. Kettõt kattints rá. Def mappa, camera mappa, units mappa. Ott válaszd ki a négy alap(agressor, peterbilt, freight, keenworth) belsõ kameranézet közül azt amelyiket akarod módosítani. Kattints rá egyszer, majd nyomd meg az F4-et. A fájlban lesz egy olyan sor, hogy "mouse_left_limit: X". Itt az X értéket módosítsad. Az új érték legyen 120 környékén.
A tó elméletileg Albuquerque-ban található. Gyakorlatilag a várostól nyugatra, a pálya mellett. Van egy lehajtó nem messze a várostól, ami sehova nem visz csak egy cég telephelye van. Ez egy bánya. Ennek aéján van a "járható bányató"

kalee
Hol található ez a tó vagy micsoda és hogy jutottál be oda :-) ??!!
Ja és még valami:hogy tudtad annyira hátrafordítani a kamerát a belsõ nézetnél hogy látszik a hálófülke??

Márpedig vizen kamion is tud járni!

Nem ís Volvo ez, bocs, hogy elírtam délután.
Freightliner Columbia 600 Le-s motorral.
Van ennél nagyobb is? Melyik az?

Bocsánat, ezt nem tudtam

ronso
Igy igaz ,pontosan be kell tolatni a dupla pottal is...<#vigyor2>

Sakkoo.......Baszkiiii

Pontosítsunk! Könnyû fokozatban semelyikkel sem kell pontosan beállni, de normál fokozatban már igen!
Ha póttal szállítasz, akkor csak azttud szállítani az embered, amit a pótod tud. Külön kiválasztani nem lehet.

Nem tudom, de próbáltam, hogy meghatározzam, hogy mit szállítson, amikor adtam hozzá pótot, de nem tudtam választani árút. Csak céget tudok választani, amelyikkel szerzõdtetni akarom a sofõrt.

Úgy látam én is, hogy a dupla pótos hozza a nagy pénzt, én is csak azt viszek, csak a tojáson kívül nem igazán találtam még hasonló jól fizetõ cuccot. A tojás meg már kezd uncsi lenni. Jó, egyszer vittem teherautót, most meg épp duplapótos zöldséget szállítok. Majd este teszek fel képeket is.

A hosszú út meg nagyon hosszú. Most rövideket csinálok, hogy minél hamarabb teljesítsek 3 fuvart, hogy minél több sofõrhöz juthassak.

Ezt a dupla pótos dolgot, hogy nem kell betolatni, ezt nem tudtam, ezt jó, hogy mondod. Én mindíg betolattam, ami tényleg nem egy egyszerû dolog, de azért harmadszorra, negyedszerre mindíg megvan. Most majd kipróbálom én is ezt az "elég csak az utolsó tengelyt rátenni a karikára" módszert.

És a dílertõl is oda szállíttatom ahova akarom, persze ha van több garázsom??

Most épp egy Volvóval húzom, ami 600 Le-s. Ez felkúszott 100 MPh-es tempóra is sík terepen. Amúgy meg 85 MPh-es tempomattal küldöm neki váltogatva hol le, hol fel, de tartja szépen.
Dupla póttal nem kell betolatni!!!!!<#wow1><#wow1>
Az a lényeg, hogy a szerelvény utolsó tengelye legyen bent a mozgó kör alakú jelzésben. Így oldalról be húzni a dupla pótot a kijelölt helyre

1. Ha teszel pótot a szerzõdéshez, akkor azzal korlátozhatod, hogy mit szállíthat az a szerelvény. Ezzel pl megakadályozod, hogy mondjuk zöldséget vigyen a több pénzt fizetõ tojás helyett.
2. A garázsokban díjmentesen tárolhatod a kamionjaidat. Pl ha veszel egy új jármûvet, azt abba garázsodba szállítatthatod, amelyikbe tetszik. Ellenkezõ esetben csak a parkolókat használhatod, de az fizetõs.
3. Én most épp a dealertõl veszek használtat, mert azt javítva még mindig olcsóban jövök ki, mint ha újat vennék.
4. Változó. Most pl mindegyik vontatót ki akarom próbálni.
5. Messzire törékenyt, dupla póttal. Csak azzal a célnál tolatni nagyon nehéz.
Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem, amikrõl nem igazán olvastam egyik 18WOS topicban sem, ám mégis érdekelne engem, mert nem értem.
1, Ugye egyértelmû, hogy a céges szerzõdéseknél a sofõr nem alkalmazható kamion nélkül, és a kamion sem megy sofõr nélkül. Eddig ok. De a pótkocsi mihez kell? Ha kiveszem a megállapodásból, akkor úgyanúgy szállítanak a kamionnal a sofõrök.

2, Ott van az a sok eladó garázs. Azokat miért kell megvenni, mi szükség van rá? A megvett kamiont át lehet szállítani parkolóba is.

Ezen kívül érdekelne, hogy Ti honnan veszitek a kamionokat? Dílertõl (használtat) vagy a kereskedõtõl (újat)?
Milyen gépekkel szállítotok, milyen összeállítással játszotok? (kamion, motor, váltó, fék, gumi)
Tudtok valami tuti jó helyet, hogy honnan hova, mit érdemes vinni? Valami okosság?

Válaszokat, ötleteket, véleményeket, megosztásokat elõre is köszönök.
Srácok! Ne menjetek El Paso felé nyugatra, mert ott van egy elég drága bug. 26 rongyomra került egy olyan ellenõrzõpont, ami nem is létezik. :(
Pedig AVI-m is van :((((
Mint írtam a modelleket nem én csináltam. (tehát a TV és a gps nem az én mûvem:D) Egyébként a hálós fülkét le tudod tölteni a http://www.3dartpol.da.ru/ oldalról, a cascadi kamionnal. Nekem egyébként tetszenek a belsõk, habár lehet hogy csak azért, mert én csináltam:D.

Doog
Az a GPS, meg a TV a hálófülkében elmegy... <#eljen>

...::::::...

Attila889
csúnya :D

http://www.bigblackdog.extra.hu/longhaulcab%20(7).jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Rosszul linkeltem be, itt van még1szer

Van néhány átalakított kamionbelsõm. Semelyikben sem csináltam én a modelleket, csak a színezést, meg a textúrákat. Mi a véleményetek?

hungaro
nem nagyon van hozzá sajnos!

Hivatás az Életért!

Szép Jónapot kívánok mindenkinek

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet pótokat tölteni long haulhoz?

Ezek szerint még senkinek nincs alkalmazottja :(
Doog
Ebben már lehet menteni útközben...
A convoy meg tényleg rosszul sikerült.

DARYL
Szerettem anno az elsõ két részt. Aztán nagyot csalódtam a Convoyban...nem lehetett menteni útközben, agyrém igy kiadni egy játékot.
Most ráuszitom a MOMO-ra ezt a drágaságot, hátha visszajönnek a régi emlékek.<#vigyor2>

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

hungaro
végülis igazad van..(hova jut ez a világ<#wow3>)<#vigyor5>

Hivatás az Életért!

Attila889
hát erre nemtudtam mit írni... :D
Kicsit levan maradva a gyerek meg más topikban is írogatja a hülyeségeit :S

hungaro
lolxD

Hivatás az Életért!

Attila889
jujj de okos vagy XD
Honnan jöttél rá?Ismered az internet explorer böngészõt?De okos vagy :D
Akokr ha valami 18-as karikásat látsz akkor gyorsan zárd be mert nem neked való XD

Doog
Már tudjuk. -.-
És ha visszaolvasnál te is tudnád.
Nézd meg !!!!!

Fodorgyurma
ja csak tudjátok e már van egy man f2000 a játékhoz

Hali!

Már a Haulin'-be is észrevettem, hogy hiába van 20-30 sofõröm, az úton soha nem találkozom velük. Pedig mekkora fíling mikor összefutsz szembe a saját vállalatod sofõrjével.
Ez így van itt is? (Még nem tartok ott, hogy sofõröm legyen)