1116
-
#1036 minek a függvénye, hogy mikor, hol találok új sofőrt? -
#1035 viszolvastam kb 10 percel az üzi után:)
üdv -
#1034 szasztok én azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet leszedni a játékot????
-
#1033 A TEENDÖ AZ HOGY VISSZA OLVASOL AUGUSZTUS 24-IG -
#1032 Sziasztok Truckerek!
Szeretném, hogy az összes kamcsinak az eredeti neve legyen, mi a teendő?
üdv! -
#1031 ijennel -
#1030 Sziasztok!
Milyen programmal szoktatok skinezni?
-
#1029 úristen :D
Sztem lese tesztelték mielött kiadták :D
Látszik hogy made in Chinai :) -
#1028 játszhatatlan 1 probát se ér meg -
#1027 és itt jönnek a gépek
-
#1026 ez a leszállo pálya
-
#1025 keresk valami jot is -
#1024 rengeteg textura hibája van a mapnak
-
#1023 az a fehérség se ho
-
#1022 de mehetünk nyugottan tovább
-
#1021 jöjjenek a negativumok
-
#1020 meglessz fönök
-
#1019 útközbeniről mutass képeket please :P -
#1018 nini 1 kinai mapp
-
#1017 ide nézzetek -
#1016 FAQ? -
BeN556 #1015 CSÁ :D nem tud valaki 1 olyan oldalt ahonnan kamionokat,pótkocsikat lehet letölteni?:D -
MTZ 50 #1014 Valaki tudna dobni egy olan linket, ami nem torrent oldalról van. én csak demokat találtam. :( -
#1013 de....játsz az ETS-el -
g3rszpi #1012 nem tudtok hozza meg vmi kiegeszitoket (kamionokat)? -
Daza500 #1011 Jaja, működnek. -
#1010 szivesen ha erre gondoltál -
Daza500 #1009 Oh, kösz ! -
#1008 igy meg az igazi kamion képeket berakni -
#1007 igy lehet átirni a kamion nevét -
Daza500 #1006 Tudna segíteni valaki ? A kamionok nevét hogy lehet ebben átírni ? -
VJP #1005 Üdv. Az lenne a problémám, hogy van felesleges kamionom, van sofőröm, de nem tudom se a sofőrt a kamionhoz adni, se a sofőrnek munkát adni! Már átnéztem mindenhol, de sehol sem találom, hogy lehet!
Segítsetek! Lehet hülye vok, de én nem találtam sehol! -
konrad91 #1004 giö hélktmdeq
-
#1003 Kézifék ember!!!!!nyugi! ha ennyire okosvagy b...g akkor csináljál kinai nyelvűt! ha nem érted a magyart gyagyás!
De falra tudok mászni az ilyen emberektől! -
#1002 hallod nyugi ember.A fórum nem oltogatásról szól.Örüljél hogy valaki elkészitette a magyarositást mert szerintem te még ennyire sem vagy képes.És ha nem vennéd észre Schwarz mindent megtett érte nem úgy mint te,mert neked csak a szád bír járni -
Csaba42 #1001 Úgyhogy ne okoskodj itt nekem, mert 1) nem te szenvedtél, hogy működésre bírd a magyarítást, 2) semmit nem módosítottam rajta. De ha te ettől szívrohamot kapsz, akkor menj, nézd a brazil szappanoperáidat, és csinálok magamnak egy saját magyarítást. A papírzsepit ne hagyd otthon! -
Csaba42 #1000 Én sem bánnám, ha nem éreznéd azt, hogy te vagy a világ mindenttudója. Mit "terjesztettem" (szerintem nézd meg egy értelmező kéziszótárban, mit jelent ez a szó, mert ahogy elnézem, halvány lila gőzöd sincs róla), amit nem kellett volna? Én tehetek róla, hogy valami hiba miatt nem működött a dolog?! Az meg az én dolgom, úgy gondolom, hogyan telepítem a magyarítást a játékomra, nem szartam össze a munkád, nem turkáltam bele. Szerencsétlen idióta. Ha ennyire "érzékeny" vagy (de szerintem csak simán hülye), akkor inkább ne csinálj semmit. -
#999 Nem bánnám, ha nem barmolnád össze a munkámat, és nem terjesztenél hülyeségeket... -
#998 Már 100 éve készvan, htx -
Csaba42 #997 Aham, a jobb alsó sarkot nem fürkésztem. Igen, és még nincs eredetiben. De ha legalább 1 hónapig fogom nyomni, akkor már megéri megvenni (3k + pk körül van az ára), mert el tud szórkaoztatni!