18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
ha kb 10 hozzászólást visszaolvasnál, meg is találnád <#lama>

Mi az a windows?

Én a Zabart's Food-os dupla vontatós fuvarokat vállalom el, azok ha san fransisco-ból viszed NY-ba 130-at is fizet. Ráadásul a duplapótos fuvarral beállni se nehéz Zabartsnál, mert van rengeteg hely szórakozni, bár elõtte ments egyet azért. 😄 Nézz be minden hotelbe is, és ha van sofõr vedd fel azonnal, mind1 milyen. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Ha csinálok sint azt hova másljam be?köszi a segítséget

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

ronso
SZiasztok..kollégák hol van ez a magyarositás? keresem de én nem találom...köszönettel<#falbav>

Sakkoo.......Baszkiiii

Ja megvan a konzol, megtaláltam a config.cfg-ben.
És csak és kizárólag a Haulin-os cheatek mûködnek semmi más?
Na megint vannak kérdéseim.
Hogyan lehet zsírosabb üzleteket kötni? Mert általában ugyanannak a cégnek fuvarozok, a Dig Witches vagy mi, mert õ elég jól fizet. De meg szoktam nézni a többi cég ajánlatait is, viszont azok siralmasak. Egyáltalán a szemét szállításnak mi értelme van?? 1-2.000 dollárokat ad egy országot átívelõ fuvarért.
Na mind1, a lényeg, hogy ez így elég unalmas, hogy mindig ugyanúgy úthengert szállítok 60-70.000$-ért. Nincs vmi presztízs vagy vmi hosszútávú szerzõdés, hogy ennél sokkal többet adjanak, sokkal jobb fuvarokat tudjak megkaparintani?
Meg az is elég idegesítõ, hogy olyan ritka a hotelekben egy sofõr, mint a fehér holló. Így ha akarnék sem tudok újabb sofõröket felvenni.
Ja, és a konzolt hogy lehet behozni? Mert a "0" gombra semmi sem történik.
N o N a m e
A mexikói városnevek nem helyesek a magyaritásban, ui_xxx a városok neve, meg az új kamionok neve sem tökéletes 😊 Amúgy nagyon jó lett, a haulin magyaritást nem próbáltam, de ez nagyon tetszik, fõleg a 18 Keréken az Élet játékból vett hangok 😊 Köszi még 1x!
ez a magyarosítás nagyon király lett. big thx érte.
de hogyha van egy sofõrõm meg egy kamionom hogy tudom rábírni a sofõrt hogy vezesse a kamiont?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

N o N a m e
Boldog új évet neked is és köszi!
szevasztok.
BÚÉK mindenkinek 😄.
amúgy a magyarítást csak úgy lehet letölteni ha regisztrálok?

Schwarz nagyon kösz a magyarítást most fogom kipróbálni...remélem ugyanolyan jól sikerült mint a hauliné kösz még 1x

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

Schwarz
Az a szöveg nem baj, viszont nem az asztalon kirakott új ikonnal indítottad a játékot, azért nem váltott magyarra. A "18 WoS ALH - magyar" címû ikonra kattints!

Mi az a windows?

nekem nem jó a magyarítás ezt írja a menüben alul: the game contains unathorized modifications. No support is available for modified game. In case of problems or crashes try to remove your mod packs. A teljes játék van fent. Már ha a CIFE-s változat a teljes játék amit megadtatok. Segítsetek! köszi
Carlos
Amennyiben nem veszel pótot valakinek, akkor azt cipel amit éppen akar. Én nem javaslom, mert igy lehet ráállitani az ebereket a zsirosabb feladatokra. Nekem plö 3 emberem is kamionokat szállit. Kis távolság, nagy zs.

Þór vígi þessi rúnar

ronso
BUÉK uraim mindenkinek..jó fuvarozást kollégák..<#worship>

Sakkoo.......Baszkiiii

Schwarz
Saját magaddal miért akarsz szerzõdést kötni? Amilyen pótot veszel az emberednek olyan típusú árut szállít. Ha megkötötted vele a szerzõdést azonnal munkához lát, ez miért baj?
A garázsban tárolhatod az épp nem használt kamionodat, pótkocsidat, illetve oda kapod a frissen vásároltat.
A körözöttségi szint folyamatosan csökken, ha szabályosan vezetsz.

Mi az a windows?

BÚÉK!

És az évet rögtön egy-két kérdéssel kezdem. Elõször is, mikor felveszek egy sofõr, veszek neki kamiont meg trailert és szerzõdést kötök vele (mi miért nem tudunk magunknak szerzõdést kötni?), akkor nincs semmi beleszólásom utána a dolgokba? Tehát õ vállalja el mindig magának a melót? Mert én alig, hogy megkötöttem a szerzõdést már ment is szállítani magától. A manage drivers/truck/contractsnál semmi értelmeset nem tudok állítani.
És a garázsok mikortól kellenek? Minek azok?

És a rendõri körözöttségi szintre van vmi trükk, hogy lejjebb menjen? Vagy csak a várakozás segít?
Köszi mindenki nevében (más úgyse fogja megköszönni, ahogy eddig se).
BÚÉK! 😊

Schwarz
gumikacsa
legalábbis a cheat money mûködik..

Renault magnum http://kamionszim.hu

poopa
Igen?

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

A készítõjének értelmi színvonalát szerintem nem minõsíti, tekintve, hogy egy nagyon enyhe diszlexia is okozhat ilyet (személyes tapasztalatom van). A weblapot viszont igen.

Carlos
BUÉK mindenkinek!

Þór vígi þessi rúnar

valaki vegyen már fel MSN-re aki tudja hogy kell kamiont csinálni és mondja el mi kell hozzzá. Én szivesen csinálnék. GTA Vice Cityhez már csináltam kocsikat. köszi MSN: [email protected]
Doog
Zmodeler kell hozzá.

...::::::...

Magnumrolcsi
Azt még nem találtam meg. Lehet, hogy a régebbi zmodeler-t kell aktiválni, utánna meg frissíteni. <#nemtudom>

elmondaná valaki, hogy kell kamiont csinálni meg mi kell hozzá? gondolom nagyon nehéz, de én megpróbálnám<#hawaii>
gumikacsa
kösz, közben magtaláltam, de nem tudom aktiválni. Nem találom, hova kell a kódot írni. Ahova az eddigieket kellett, ott most nincs semmi...

Magnumrolcsi
Itt van. 😊

gumikacsa
Ezt is kösz, bár most meg az a gond, hogy a 2.0.9-et levették az oldalról, és csaka 2.1.0 van fent, amihez ezek a kódok nem jók. Viszont így nincs meg a 2.0.9.

gumikacsa
ez olyan "bármit beírsz kiírja rá ugyanezt a listát" oldal. Azért kösz a szándék a fontos.

Amúgy a játékban melyik a legjobb alvós kamion? Újat szeretnék venni a legjobb motorral meg váltóval meg minden, én a Kinetic 2T2-t néztem ki, de lehet nem az a legjobb. 😊 Elõre is köszi a választ. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Attila889
azt látod én nem néztem 😄 😄
Sorry :S

Doog
Én simán leparkolok a dupla póttal eleinte még nekem sem ment de sokszor próbálkozol és sikerülni fog csak gyakorolj.

ocskoszilard: Köszönöm a válaszod! Akkor most már a dupla pótkocsis fuvarok tabuk lesznek. 😉 De azért ez egy elég idegesítõ húzás volt a készítõktõl, hogy az ilyen fuvaroknál is tolatva kell leadni a pótot. Pedig azért nem kis élmény a játékban dupla pótot húzni, kár érte. 😞
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Doog
Persze ez fizetõs. <#ravasz1>

hungaro
Próbáld meg ezt: Serial: PIFAR-CGLBH-DD8V6-CN9M0 OR TR68R-CGLBH-DD8V6-CN9M0

Hivatás az Életért!

Attila889
a crackje megfelelõ lenne? 😄
De nemtom hogy mennyire jó ez a link de hátha: Zmodeller cuccok letöltése(crack,full)

Attila889
amúgy visszatérve a FAQ-ban lévõ demo-s crackre...nem is tettük bele a cracket szóval nem igazán fogja õket érdekelni ez a dolog...mivel a full-t szedik le onnan.Bár vannak a világon elég sok hülyék 😄
Velem az élen mi?😛 XD

gumikacsa
hát, én tennék bele dolgokat, de nem tudok serialt a zmod 2.0.9-hez. Ebbe meg csak azzal lehet dolgokat pakolni.

Attila889
jó oksa....elnézést.Már dolgozunk rajta!

Schwarz
Bakker, még a hozzászólás szövegét sem tudod értelmezni.

A 3. pontban két kérdés van ugye, ott a másodikról beszélek, nem a 2. pontban levõ kérdésrõl.

Mi az a windows?

Attila889
mér most a 2.kérdésre mit írjak????Írjam ott le hogy hol letölthetõ,meg stb...stb....?

hungaro
#469:nem én írtam az egésszet hanem Attila889,én csak szerkesztõ vagyok!! #470:3.kérdés válasz Attila889 ötlete volt hogy oda kerûljön!Téma lezárva,ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor le veszem a nevedet!

Holnap teljessen és véglegessen javítva lesz az összes helyesírási hiba!

Hivatás az Életért!

Schwarz
"3.Érdemes letölteni a teljes verziót?Jó a grafika,jó az irányitás?
Ha nem akarod elöbb letölteni a teljes verziót itt a 60 másodperces demo linkje:ITT
A demo mérete ~108MB
"

A második kérdésre egy deka válasz nincs, másrészt mi az összefüggés a kettõ között?

Ha továbbra is így marad, légyszíves a nevemet levenni az oldalról.

FAQ témát lezártam.

Mi az a windows?

Schwarz
Elég szomorú, hogy így gondolod. Ha olvasok egy weblapot és tele van helyesírási hibával zárom befele kapásból. A helyesírás alapvetõen minõsíti a weblap készítõjének értelmi képességeit, és így az egész weblap színvonalát.

Mi az a windows?

Nemtom h felmerült-e már, El Paso-nál amikor megyek be az autópályán akkor mindíg ugyanazon a ponton maxra ugrik a körözöttségi szint mert szerinte áthaladtam a piroson miközben a közelben nincs lámpa.
Csak azokat a duplapótos fuvarokat érdemes elvállalni, mint pl a tojás (törik, tehát többet fizet) és csak a Zabarts foodokhoz, mert ott van elég hely manõverezni a kamionnal, h rendesen be tudj tolatni vele. A többi helyen képtelenség szerintem is.

én is egy olyat kaptam elsõnek hogy 2 pótos volt de addig tolattam meg csináltam amíg le nem bírtam rakni. de nem muszály szabályosan lerakni mert nekem kb keresztbe volt azon ahol le lehet tenni.
amúgy találkozott már valaki ilyen õrült kamionosokkal? 😄 nemtom hogy csinálta a gép de mikor mentem méretni a kamion súlyát egyszercsak bevágott elém egy kamion a szállítmánya meg majdnem felborult 😄.