1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • gumikacsa
    hát éppen nem gyenge, mai állás szerint középkategória alja felé.... (Nem sértés, ez tény, sajna az enyémnek is hasonló paraméterei vannak)
  • Solt
    na szóval! :)) az L = Low, a H = High, vagyis ha rövidet és a hosszút szorzod kettővel, akkor kijön a 8 sebességes váltónál a 16! :)) az, hogy az óra mit mutat egy dolog, ha 6 óránál figyel lefelé, akkor az kb 140km/óra... legalábbis élőben így van!!! :)))))
  • kcst
    Nos, amikor elindulok, megjelenik a Lo, aztán a Hi, utána 1, 1^, 2, 2^... 8 és végül 8^. Egyenes, vízszintes úton tovább gyorsul, nő a fordulatszám és gyorsabban pörög a megtett utat mutató kilométerszámláló, de a sebességmérő kiakad 120-nál... Hát... nem akarom fikázni, mert szeretem a játékot, de azért ez elég gagyi... :-)
  • Solt
    a 8-as előtt váltakozik a H és az L felirat?
  • kcst
    Kösz, de sajna nem jó, a max: "8^" fokozat és 120 km/ó. Pedig a legprofibb kamionom van, utánfutó nélkül.
  • Lajcsi71
    jo nektek.nekem uj dryverrel sem indul.meg a demo sem.segitsetek!
  • Magnumrolcsi
    Beállíthatod manuálisra és akkor felválthatsz 15-18.-ik sebességgi fokozatba.
  • kcst
    Lenne egy kérdésem: Ha 120-ig van beosztva a kilométeróra, és max. 7-ig vált a sebváltó, akkor mire jók a 15-18 sebességes váltók? Vagy azt lehet valahol állítani?
  • Attila889
    IQ betyár...agyad is tele van sok elakadás jelzővel :D
  • kcst
    Sziasztok, én erre a sulyok oldalra nem tudok regisztrálni, mert nem küldi el a megerősítő e-mailt. Anélkül meg nem lehet letölteni a magyarítást. Ez ilyen titkos?
  • Solt
    júúúúj... elírtam! :D 2gb :D

ebben egyébként van valami... az Arma is egy optimizálatlan játék... az elképzelésük mindig jó, de a megvalósítás... a sörük tényleg jobb! :D
  • Laci82
    Wowww ,2 gigahertzes ramjaid vannak?
    Elomondom én,hogy mijabaj...a csehek inkább csináljanak sört,ne játékot
  • Solt
    hááát... ilyen akadás nálam is jelentkezeik, pedig 3mhz-re húzott core 2-m van plusz 2ghz ram! :(( engem is érdekelne, hogy ez miért lehet?
  • N o N a m e
    ennek továbbfejlesztett prism3d motra van, nem hiszem hogy ez fog akadozni :)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ez a játék is minden gépen akad?
    Nekem a Convoy óta mindengyik akadozik,ennyire nemhiszem,hogy gyenge lenne a gépem.
  • Padlogáz
    Engem annak idején a convoy jobban feldobott mint ez!Ez tele van hibával!!Az a plusz hogy ugyanaz min a haulin csak televan hibával.Béta előtti szar verzio!Ez unalamas game
  • N o N a m e
    FAQ kérlekszépenn!
  • shumika
    Sziasztok nem lehet valahonnan a Full verziót letölteni??? Mert a demo lefagyott :( :(
  • rics88
    Nem skinezel de biztos csinálsz vmit...ez olyan mint dupla póttal petolatni először senki se tud de aztán 5ödszörre már igen
  • N o N a m e
    honnan veszed hogy én skinezek?
  • rics88
    jólvan akkor én 1 hete kezdtem skinezni nem lehet mindenki rögtön profi sztem te is amikor elkezdtél vmit nem te voltál benn a legjobb
  • N o N a m e
    én hiszek neked mert ilyen szar skineket nem mindenki tud csinállni
  • rics88
    Jas ét tottizsolt még vmi...Ha megnézed közelebbről az egyik kamion skint akkor ahol a kamion "márkája" lenne ott az van hogy RICS ez is bizonyítja hogy én csináltam.
  • rics88
    kedves tottizsolt ha nem tudod értékelni más munkáját akkor ni is szólj hozzá...eddig mindent én csináltam ha nem én csináltam volna akkor profibbakat tennék fel meg modelleket is de ez mind az enyém...
  • kalee
    Hali!
    Paint-el tükrözd a feliratot!Tehát a dds fájlban legyen fordítva és akkor a játékban rendesen lesz!!
  • TottiZsolt
    Jó kis reklámozása az oldalnak minden hozzászólás után.. okosan csinálja a gyerek, és fogadok a skineket sem ő csinálja...
  • rics88
    Az oldalamon most már kamion skineket is találhattok egyenlőre 2-t.A DHL-es skint nem tudtam megcsinálni mert ha az egyik oldalra irtam vmit a másik oldalon fordított betük voltak...Látogassatok én töltsetek www.alhskins.mlap.hu
  • Attila889
    hát csináld meg....aztán majd adunk véleményt...no meg persze picture is kell hozzá :)
  • Attila889
    átkonvertálást én nemtudom...
    de kamionokat a Zmodeller nevü programmal lehet csinálni.Ez már Gumikacsa oldala innentől kezdve :)
  • kalee
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja milyen progival lehetne átkonvertálni haulinból vagy esetleg pttm-ből kamionokat!?Ja és hogy hogyan? :-) Előre is köszi!!
  • rics88
    Helló! Szeretnék készíteni egy modon amiben lenne dhl cég (lehet hogy az összes) dhl festésű kamionok meg pótok...ha érdekelne vkit megcsinálom...lécci irjatok véleményt.
  • N o N a m e
    próbáld ki és megtudod... -.-
  • Attila889
    nagyobb pálya rész,stb....de olvass vissza és megtod...2-3 oldalt kell csak :)
  • buffon96
    Ez miben különbözik a Haulintól?
  • ronso
    cirkuszos pot :))
  • N o N a m e
    honnan veszed hogy van cirkuszos pót?
  • Charly
    Sziasztok érdeklődni szeretnék merre vannak a cirkuszos pótok 3 pót egymásba kapcsolva nem 2 3-om
  • Dreaming
    igen msot vettem új motort gyorsabb lett kamion,cska lefagyott:-(
  • SitatiS
    gyűjtsé' pézt,aszt tuning:))
    de ez nem F1
  • Dreaming
    feladtam nem tok betolatni:-) nincs valami kód amivel gyorsabban megy kamion? olyan lassú...