18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egyébként nem is értem, hogy egyesek miért fektetnek ennyi energiát és idõt ebbe a játékba. (Mármint globálisan a 18 WoS-be ) Gondolok itt a modellezõkre, pályakészítõkre, stb. Nagyon látványosak az FH-s Volvók és a Scaniák, de 1-2 fuvar után már azzal is unalmas lesz a játék. 😞 Vagy ti nem unjátok? Hosszú perceken/órákon át megyünk a leállósávban az autópályán (hamar unalmassá válik), majd beérünk a városba és letesszük az árut (kis izgalom kerül a játékba), majd rögtön fel is vesszük az új pótot és megyünk újból ki a városból (ami mellesleg elég uncsi és élettelen - csak a jelzõlámpák és az a néhány kocsi visz egy kis életet belé, ahol pl. a jobbra kanyarodó kocsik bevágnak elénk a belsõ sávból, stb..), majd ismét autópályán leállósávban, ahol néha idióta sofõrök hirtelen sávot váltanak/megállnak. És ez így megy örökkön örökké..
hát a haulin se valami sok mega.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

elekati
akkor miért ilyen kevés mega?😊
jo amugy?

SitatiS
Nem..Ez egy külön álló gama 😊

Let the good times roll.

elekati
csõ.Ez egy kiegészitõ:18 Wheels of Steel American Long Haul-???

Ha vkit érdekel egy fekete pólós napszemüveges söfõr keresse az oldalamon www.alhskins.mlap.hu

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

+nescafé skin

Készítettem egy tesco tojás skint ha vkit érdekel www.alhskins.mlap.hu

jah jóvan 😄 én nem tudtam hogy amit alapból kapok azt is lehet tuningolni. de ha már itt tartunk hol lehet tuningolni? 😄

Attila889
oksa,beleírjuk...jó hogy már az egész játékmenetet beleírjuk XD
Mit kell csinálni,mit hogyan kell...melyik gomb micsoda,stb... XD
Bár mondjuk nem lenne hülyeség 😊

Requiem88
na ezt pl beleírhatnátok a faq-ba, nem õ lesz az utolsó aki megkérdezi...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Attila889
de sok az analfabéta.Azért csináltunk FAQ-t....Meg a Haulin meg a PTTM óta sok változás nem történt a 18 Wosokba.Szal majdnem ugyanazok vannak benne.Azért vettünk át jópár kérdést 😊

Attila889
megnyomod az N betüt és ott van alul hogy Advenced Time!Katt rá és ot elhúzod a csíkot 24 órára majd ott van alatta egy ingyó bingyó és arra katt és már is kész.Vagy pedig Hotelekben alszol de azért fizetned kell

Attila889
pfff....tuningold öcsémés mész vele 120-at.....hidd már el!Alapból meg 80-at megy ki.Mivel nekem lejtõn lefele megy 100-at alapból!De ne törödj vele 😊

Attila889
olvass vissza!

Attila889
nem teljesen.Mindeggyik ugyanazt tudja...csak az eggyik mondjuk hosszabb,a másik meg rövidebb kamion.Meg a belsõ terek különböznek.

sziasztok oan kérdésem van hogy hogytudok a játékban aludni
nem lehet mindegyikkel 120-at csak ki van rá írva mert amit alapból kaptam kamion azzal még 60-al se tudok menni max lejtõn lefelé 😄.

N o N a m e
Azt ne tõlünk kérdezd..
Charly
Sziasztok érdeklõdni szeretnék merre vannak a cirkuszos pótok egy kamiont látam 3 póttal keresem de nem találom köcce a segitséget

Nem akarok senkit sürgetni, de kamionok mikor lesznek?<#lookaround>
Requiem88
de gondolom a gyorsulásukban van különbség...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Boconadi
Minek csináltatok még FAQ-t, teljesen értelmetlen volt... Amit észrevettem, hogy olvasgattátok elõttee a pttm és a haulin faq-ját, ugyanis hasonló kaliberû kérdések vannak benne.

De ti tudjátok, grat az illetõnek!
Attila889
majd betesszük!

Attila889
tök mind1 mert mindeggyikkel csak 120-at tudsz menni 😊

Attila889
jópár textura módosult azért a Haulin óta.....erõsebbek lettek a kamion texturái is....lehet ezért nem kompatiblis...bár lehet hülyeséget mondok 😄

Kedves F.A.Q. szerkesztõk a "Vannak már a játékhoz kiegészítõk?" kérdéshez kérem az oldalam URL-jét linkeljétek be.Nagyon köszönöm www.alhskins.mlap.hu

egy újabb skinnel bõvült az oldalam használjátok egészséggel

a kamion típusa nem igazán számít inkább a motor és a váltó típusa...de következtethetsz az árbol is

Melyik a legerõsebb/leggyorsabb kamion a játékban? Peterbilt 387 fullosan?
már nem kell segítség

Schwarz
Itt jelezze már az aki nem kapott aktiválós mailt a felhasználói nevének és mailcímének megadásával.

valamiért nem minden címre megy ki automatikusan a mail.

Mi az a windows?

Schwarz
szoktad olvasni a fórumot?
azért köszi

Mi az a windows?

Segítséget szeretnék kérni:csináltam skint de ha a mod mappába teszem nem mûködik csak ha a játék base.scs mappájába ez nekem nem gond de ha feltöltöm a sineket mások nem tudják berakni hogy lehetne a mod mappába rakni????segítsetek lécci sürgõõs

De egyébként nem értem a készítõket. Szinte teljesen ugyanazt a motort használják, apró kis módosításokat csinálnak és kiadják új játéknak és nem kompatibilisek egymással kiegészítõk terén. Ez sztem nagyon nagy hiba. Remélem könnyen meg tudják oldani majd a modellkészítõk, hogy a Long Haul-hoz is jók legyenek az új kamionok.
bocsi a helyesírási hibákért

Schwarz tudom hogy utálsz de azt irtad hogy ha vmi hibát észreveszünk a magyarításban írjuk le: néhány kamion neve nem stimmel (ui.xxx), a mexikói városok nevei is ilyenek (ui.xxx) amikor a sofõr elalszik a fakateség közepén ez van:ui.doozing vagy ilyesmi a többi stimmel és ráérsz a javítással

Attila889
nem jó az oldalad....nem kapunk mailt.....mi lehet a baj?Pedig beregelünk.

Attila889
azt én se.... :S

Attila889
nem...mert prism3d exe hibát ír ki....
De ha visszaolvasnál azt is megtalálnád hogy beírták hogy betették a Haulinos kamionokat és kilép a játékból!!

ronso
köszi..megvan,regeltem az oldalon csak nem kapok vissza emilt..

Sakkoo.......Baszkiiii

nem mûkodnek ha használsz egy ilyet a játék prism 3d hibával kilép

A Long Haul-hoz nem mûködnek az elõzõ 18 WoS játékokra fejlesztett kamionok?
Kész az oldal egyenlõre csak 1 saját skin van fenn remélem sokan meglátogatjátok www.alhskins.mlap.hu (bocs nem enged linket beszúrni az sg)

Attila889
nem baj....jó néven vesszük ha valaki készít kiegészitéseket a game-hez 😊

Attila889
#497 hsz 😊

Készítettem egy agip gázolaj skint most töltöm fel www.alhskins.mlap.hu oldalra kb 1 óra mulva már megnézhetitek és tölthetitek remélem teccik habár még igen kezdõ...

visszaolvastam 1 oldalt de nem találom...bocs a lámulásért de biztos én vok balfasz

Attila889
Boldog új évet mindenkinek és baleset mentes kamionozást 2008-ra 😉

Schwarz
oké, köszi!

Mi az a windows?