1116
-
#676 Jó probálkozás.. -
Emb3rke #674 De milyen lassan jön.. Sztem soká' fog megjelenni. :( Alig van info a hivatalos oldalon róla. :( -
#673 Szerintem sem lesz annyi mint pl. a Haulinhoz vagy a PTTM-hez. -
#672 de járunk...csak no comment a hsz-ekhez XD -
#671 sztem nem elsz...mivel jön az Euro Truck Simulator :) -
#670 :-) Akár hiszitek akár nem én kb óránként nézegetem a fórumot hátha van újabb kamion de sajna semmi!! :-) -
#669 Úgy látszik mindeki tud mindent. :D -
#668 emberek senki nem jár ide?
-
#667 ha arra vagy kivnácsi hogy mi változott a játékban akkor ezt a hsz-t nézd meg: #63 és a #73 kb ennyit tok ajánlani.
Ha meg a modokra vagy kiváncsi kezd el lapozgatni az oldalakat vissza fele.... -
Kenworth #666 kb honnan kezdjem a visszanézést? -
#665 letölthető kiegészitések vannak.OLVASS VISSZA!
Változás van.....ahoz is visszakéne olvasnod legalább a legvége felé mert ott vannak leírva ezek a dolgok! -
Kenworth #664 Én most raktam fel a Long Haul-t és nem igazán látok változást a Haulin-hoz képest! Ha igen, akkor hol, mi?
Vagy van egyáltalán változás?
Vannak ehhez is letölthető kiegészitések, ha igen, akkor hol? -
#663 Na igen. Ott cseszték el, hogy kivették belőle azt a gazdasági részt ami a PTTM-ben volt. Ezt az alvás dolgot egy kicsit jobban is megoldhatták volna. Mondjuk alszik az ember egyszerre 8-10 órát (najó 16-ot ) aztán ha nem álmos ne tudjon aludni. -
#662 sztem úgy kihívás ez a játék ha nem is szerződtetsz le sofőrt... aztán csak aludni kell... joban is megcsinálhatták volna -
#661 egy ideig eltart a szállítás de ezt a notebookban ki is írja. kb. 1-5 nap lehet(persze a játékban) ha gyorsan kell a kamionod, akkor csak notebook-->advanced time -
#660 Hello kollégák..problémám a következö..tolom a játékot van 2 söföröm,fel van fejlesztve a kamionjuk,végre vettem magamnak is az alap kamion helyett egy másikat.Azt irja hogy Montereyben áll a garázsban.odamegyek és üres a garázs,na ilyenkor mi a helyzet ??,nincs átszállitás és ilyesmik alatt -
Neton #659 Mi a játék lényege amúgy? Van 2 sofőröm, azok termelik a dellát, nekem csak az Advance Day-t kell nyomnom, innentől már nem kihívás a játék... Vagy ennyi az egész? :) -
#658 nekem egyszer se dobott ki a prism3d...és valóban jobb a Haulinnál -
#657 még csak most szedtem le ezta részt de szetem jobb a haulinnál..vagyis ugyanaz:D de pl a prism3D nem vág ki 1percenként-.- rem az ETS-t normálisa megcsinálják.. -
#656 nincs benne -
Laceeka213 #655 sziasztok! az lenne a kérdésem hogy gps(navigáció) nincs benne ? mert én úgy emlékszek hogy a régiekben volt. köszi előrei s -
Akos1985 #654 Okés meg lesz... akkor ezt felejtettem el, de nagyon!
Köszike! -
rics88 #653 akos ha beálllítanád az axisokat a controllernél akkor működne -
Akos1985 #652 Ha menne a G25 kormányommal akkor örülnék :P Ez volt az előzővel is a problémám, hogy beállítom a kormányomra a dolgoka és semmi... Namind1 majd kipróbálom... -
#651 próbáld ki és megtudod -
Akos1985 #650 Sziasztok!
Nekem egy olyna kérdésem lenne, hogy az előző verzióhoz képes lett valami javítás benne? Vagy csak valamit épp javítottak rajta és kapot egy új 18 Wheels of Steel nevet.
Csak azért kérdezem, mert sehol nem találok kis leírást, hogy mit javítottak ki a játék készítői.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#649 Nyílván!Sajna!De persze érthető is minek törjék magukat feleslegesen :-) !De nem baj ha egy Stralis lesz nekem az már elég :-) !Köszi az infokat!
Ja igen és az előző problémám akkor az végül is nevezhető "általánosnak"!!!??Mert most működik a gáme de sajna engem annyira utál a prism3d hogy az előző részekből egy sem akart rendesen menni de tényleg EGY sem :-) !!!Most viszont ez megy és nem akarom beleélni magam hogy jó egy hét után meg meghülyül!!! -
#648 Azt írták, nem tesznek bele eus cuccokat, mert nemsoká jön az ETS. Biztos lesz 1-2 ember, aki tesz bele cuccokat, de szerintem nem annyi, mint az előző részekbe -
#647 nincs még Iveco Stralis...most jött ki a játék...ne várj tőle nagyon jó modokat eggyelőre :D -
#646 Sziasztok!
Egy Iveco Stralis-ért cserébe megmondom :-) !!De most komolyan!Én csináltam tudom hogy nem tökéletes meg a pót is amcsi de nekem tetszik!Ne haragudjatok hogy eddig nem osztottam meg veletek de még nem sikerült felvennem a kapcsolatot a MAN készítőivel hogy engedélyt kérjek a módosítások közzétételére!Amint sikerül és valaki kéri szívesen megosztom veletek!A pótok festését oda tudom adni ha kell :-) !Ja és tényleg valahogyan nem lehetne a haulinból átalakítani egy Stralist mert arra nagyon fáj a fogam!
Dreaming:Alapból ha több járgányod van akkor az éppen aktuálison KÍVÜL a többi a céged telephelyén van a garázsban!Na most vagy akkor cserélsz ha épp a telephely felé jársz vagy az N betű megnyomásával előugró ablak bal alsó sarkában a Transport Vehicle feliratra kattintva elszállíttatod a verdát egy tetszőleges másik város parkolójába(nyilván ami a legközelebb van hozzád)!!Ott már csak a parkoló bejáratában forgó ikonra állsz majd enter és change truck!!
Hali -
Dreaming #645 Heló
ha van több kamionom hogy tudok kamiont váltani? hogy másikba üljek át? -
#644 neked honnan van Waberer's skined a Long Haul-ba? XD
Csak úgy mellékesen kérdezem :D -
#643 Akkor ez egy "általános" probléma??!!Asszem a haulinnál is láttam már ilyen hibát!!Annyira mondjuk nem is zavar mert amíg a játék működését és az én kamionomat nem zavarja addig nem érdekel!!! -
#642 háháhh.. téged az ne zavarjon, hogy a soför kereketcserél :D -
#641 Sziasztok!
Valaki tudja a megoldást erre??Mi lehet a probléma??
-
#640 Velem sem történi ilyesmi,pedig napi 3 órát tuti játszom..... -
#639 velem még ilyenek nem történtek :D :D
Nem a feltört crackel játszol véletlenül? :) -
zozoo83 #638 Hát nem tudom nekem 1280*1024-ben nem akad High Grafon, P4 478 3ghz (G1 Prescott,)7600 GS-el, 1 GB DDR400-al.
Viszont hogy mi értelme ennek a résznek azt nem tudom, mert semmi plussz nincs benne ami megtolná a játékélményt, helyette van egy rakás bug.
pl:
1, nem létező piros lámpán átmész, ami mondjuk alattad van mert felüljárón mész
2, egy helyen asszem Army companynál akartam fuvart vállalni, elvállaltam aztán felrepült az égbe a szállítmány és rommá tört, probáltam többször is de mindig ez történt
3, amikor meg hitelt vettem fel, vettem belőle egy használt erős kamcsit, a régit meg nem tudtam eladni mert utána mindig kidobott windowsba, na itt töröltem a gamét. A Haulinhez legalább van patch, akkor inkább azzal játszom. :D -
Laci82 #637 Nem sértődtem meg.
Csak ciki,hogy a Crysis jobban fut a gépemen mint ez a gagyi grafikájú valami. -
#636 Nem titkos, csak mostanában hamar elfogy a napi 50 küldhető mail. :-)
A főoldalról elérhető egy fórumtopik, ahol lehet jelezni, ha nem ment ki a mail.