1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Schwarz
    Jah, emlékszem. A hibás bejelentkezéses listát kipucoltam megint. Akkor kértem PM-ben az IP címed, amit nem küldtél, anélkül a tiltólistát hiába lesem, vannak ott páran.
    Szóval kéne az IP-d.
  • csibike
    S O S
  • csibike
    " Úgy tűnik ki van tiltva az ip-d. Így jár az aki reg nélkül próbálkozik bejelentkezgetni." Reg... vagyok (viszkasz) .
    Kipucoltam a hibás bejelentkezéses listát, ha még mindíg fehér a lap, akkor tiltólistán van az ip-d valamiért, valszeg valaki erről egyszer rosszalkodott, most meg te kaptad "

idézetek voltak
  • csibike
    Emlékszel rá biztos,hogy írtam már az alábbi hsz.#677, #679, ( #684 a te válaszod de nem tudom történt-e valami azóta) "#685"-be.
    Nem tudok belépni a Sulyok old... oldalra.
  • Schwarz
    mi a probléma?
  • csibike
    Köszike
  • Attila889
    csak a sulyokg-ról tod leszedni
  • csibike
    Szevasztok.Még mindig nem tudok felmenni a sulyok... oldalra mert valahol valami bibi van.Nem tudna valaki segíteni:honnan tudnám leszedni ennek a játéknak a magyarosítását?Nagyon régóta szeretném már.Előre is köszönöm .
  • czapi
    De am' tetszik a játék :D Jobb mint a Haulin. Ugyan az de jobb xd
  • czapi
    Én olyan hibát találtam, hogy nem engedett be a kútra. Megvolt az út, meg a kút minden, de az úton mintha falnak mennék. Nekem is CiFe verzió van. Várom hozzá a javítást.
  • hungaro
    az F.A.Q.-t inkább mozilla firefoxal nyissátok meg,mert internet explorerrel nem jó!dolgozok a hibán!akinek nincs meg az meg nyitja a F.A.Q.-t is onnan le lehet tölteni!

Megértéseteket köszönöm!

hungaro
  • Carlos
    Sajna nem sok időm van játszani a játékkal. Mihelyt hazaérek bedőlök az ágyba... :(
  • Bodka12
    Nem gyakran írnak ide úgy látom.
  • Boconadi
    :-D
  • ronso
  • Schwarz
    Magára ismer-e valaki kovacs30 néven egy torrent oldalról?
  • N o N a m e
    remélem hogy CiFe barátunk kiadja a javitást a saját verziójára is.
  • bajusza
    nálam se, nekem is a CiFe verzió van fenn.
  • ronso
    Nálam sem megy fel......
  • Szabi84
    A francba tényleg nem megy rá! Pedig azt mondták nekem a letölthetők közül ez a legjobb verzió!:SS
  • [HUN]FaTaL
    Tegyél ki egy tányér pörköltet háttérnek.

Magyarítás nemtudom hogy van e azt hiszem schwarz haulin magyarítása megy ebben a játékban is de nem vagyok benne biztos.
  • volfika
    Hali!
    Nekem tetszik a játék mind a többi a kmionos is
    Van-e hozzá már magyarositás??????????
  • N o N a m e
    nekem a CiFe verzióra nem megy fel. Azt irja hogy kell az eredeti cd. Tudtok más verziót is?
  • Carlos
    Hoppá...
    Fixáltak pár bugot, amit én (is) reportoltam!
    Kééész...
    Nem is gondoltam volna...
  • gumikacsa
    http://americanlonghaul.scssoft.com/patch_1_01_BETA.zip

-RETAIL VERSION ONLY - will not work with online demo version -mielőtt még azt találnátok írni, hogy működika demóval is...
    -IMPORTANT: Please note that this is a beta patch, not an official release. It's only intended for testing purposes, and we provide no guarantee whatsoever. The patch has been through only limited internal testing so far and while it was developed with all rigorous standards in place, it was not yet approved for general use. We are only providing it here for preview as a courtesy to our games most devoted fans.
    -USE AT YOUR OWN RISK!

1.00 to 1.01 Patch Changelog:
    fixed: background map alignment to road system
    fixed: wrong evaluation of ignoring of custom check / scales in some cases
    fixed: gas station load/save exploit
    fixed: typo (0-4 instead of 10-4)
    fixed: crash when empty long load trailer is taken from garage/parking
    fixed: wrong road numbers between Monterrey and San Antonio
    fixed: missing no weather area in Chicago
    fixed: wrong tunnel light transition in Chicago
    fixed: wrong position of gas station activation point near Monterrey
    fixed: invisible wall on highway 15 between Guaymas and Los Angeles
  • kcst
    Sziasztok!

Az csak nekem volt új, hogyan lehet teljesen szabad "repülő kamera" módot kihozni a játékból? :-) Nagyon klassz!
  • Panzeradler #690
    át kell konvertálno .ogg kiterjesztésre.
    és bekell másolni a dokumentumok->18 WoS American Long Haul->music ide
    a zenét és megy
  • Suri hun
    Hi!

Hogy lehet saját zenéket a rádióba használni?

Elöre is thx
  • Doog
    Biztos a játék hibája...
  • MacJoe
    Sziasztok. Van egy kérédsem: megyek egy exkavátort kell elvinnem A-ból B-be, semmi gond, megy minden. Majd egyszer csak megállít a rendőr, hogy elmulasztottam egy kötelező ellenőrző pontot. De a térképen sehol sem találtam ellenőrző pontot.
    Tud valaki segíten, mi lehet a baj?
    Köszi!
  • Attila889
    kisfiam...leírtam pár hsz-el ezelött hogy hol találod.....talán használd a szemedet és OLVASS!!!!!!!!
  • csibike
    Köszi, e-mail ment.
  • Schwarz
    Kipucoltam a hibás bejelentkezéses listát, ha még mindíg fehér a lap, akkor tiltólistán van az ip-d valamiért, valszeg valaki erről egyszer rosszalkodott, most meg te kaptad. Küldd el pm-ben a címedet és kiveszem, vagy kérj újat (modem reboot pl.).

A letöltéshez meg célszerű letöltésvezérlőt használni, de ez mninden weblapra igaz, ha megszakad tudja folytatni.
  • gumikacsa
    kiadási dátum, meg a cím :D
  • bad boy 2
    amugy mi a különség a haulin meg e közt?
  • Legend Killer
    Zenét, h leeht betenni? :S
  • ronso
    Tök jó ujjratettem a wint feltettem mindent és a long haul csak 16 fps-el megy..szaggat mint állat......játszhatatlan és eddig tök jó volt 60-70 fps....ugyanaz a vga driver és minden..ötlet ?
  • csibike
    Reg... vagyok (viszkasz) .Voltam már az oldalon (be jelentkezve) el kezdtem a le tőltést ami 1mb-nál meg állt.De a kérdésem még mindig ugyan az. Mit tudok tenni annak érdekében,hogy működjön a dolog?Nagyon szeretném ,esetleg egy újabb reg...,vagy valami beállítás a gépemen?
  • Schwarz
    Úgytűnik ki van tiltva az ip-d. Így jár az aki reg nélkül próbálkozik bejelentkezgetni.
  • csibike
    Halihó.Nagy gondom van,le szeretném tőlteni ennek a játéknak a magyarítását de az oldalt valamiért nem tudom meg nyitni.(Már regisztráltam is rá)Ez a dolog úgy kezdődött,hogy valami kis ablak szerű fel bukkant a képernyő jobb alsó sarkában és én rá kattintottam (rutinból)az x-re és valószínű,hogy azóta nem tudom meg nyitni az oldalt.Egy fehér üres oldal jelenik meg csak és az aljára az van oda írva "Kész" . Kérlek benneteket ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm,szép napot. csibike