2495
  • Zan
    Hát nem tudom,hogy lehetséges-e ez!Azt tudom,hogy ha van gityód,simán tudjátok nyomni a co-opot;mi már haverral hard felénél járunk,elég nagy móka!:)És 6k egy gitárért tényleg nem sok,főleg,hogy még jó gityó is!:)

Más.

Na akkor azt hiszem le lesz véve nálam is a felbontás:)!Mert egyszerüen már agyfaszt kapok a rötyögéstől!Amúgy tegnap felraktuk havernál,neki 2 magos amd-je van,azon bezzeg nem akad...!:)
  • tormaimi
    hello
    lehetséges hogy lan-ban játszak haverommal, csak billentyűzeten? mert nem akarok pénzt költeni gitárra, meg amúgy is billentyűzet megvan szokva xD
    thx
  • Lacee86
    Hát mondjuk lehet h az 1 magos proci amúgy is kevés neki.
  • Peti999
    Amúgy arra gondoltam mikor teljesen fekete a háttér, semmi grafika, csak a gitárnyak látszik.
  • Peti999
    Tudom h ki lehet, ki is van:) minden minimumon 800x600.. így nem szaggat, csak Prescott magos P4-em van és ha felmegy 65 fokra játék közben elkezd szaggatni, és az Experten elég ciki
  • Lacee86
    Sztem az csak a training mód volt, amit láttál; tehát amikor csak a stúdióban gyakorolsz, és nem a közönség előtt. Viszont a tömeg megjelenítését ki lehet kapcsolni a koncert alatt.
  • Peti999
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni a grafikát a gutárnyak mögött? (ha egyáltalán lehet) mert nekem nagyon szaggat, és láttam youtube videón h ki volt kapcsolva, a segítéset előre is köszi!
  • kabel15
    options ben lehet állítani.
  • Szilardk
    sziazstok! legends of rock-ban hogyan tudom állítani a bill kiosztást h ne a : SHIFT,Y,X,C,V, legyen???
  • kabel15
    Hello!

A Michael Jackson Smooth Criminal számát el lehet valahogy játszani?
    Szóval benne van valamelyik costum pack ban?
    Vagy ha valakinek megvan át tudná valahogy küldeni?
    Előre is köszönöm!
  • Zan
    Az utolsó offom:

Ez pedig a lehetetlenen is túl...szemályes kedvenc!:)
  • Zan
    Én tudom!
    OFF:
    Van PSP-d?Ha van,akkor a DJMax Portable 1-2 a te játékod,de ha nem akarsz vért pisálni a nehézségi szinttől,akkor elősször a DJMAX Portable CLAZZIQUAI EDITION -t ajánlom.Ott legalább elmagyarázza a játék,hogy mit is kéne csinálni,mert a többi résznél a Tutorialt valahogyan kihagyták:)!Nekem kb. 3 honapomba tartott,amig úgy egy lvl 8-as számot nyugiban meg tudtam csinálni.Ha pedig majd már nagyon megy,próbáld ki a Black Square-t.na ami szint ott van,ahoz képest egy dragonforce a guitar heroban experten KUTYA F*SZA!Halálosan komolyan mondom!:)Sok sikert mindenkinek hozzá!De ha már itt tartunk egy video a dologról:

Könnyű szám

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=EOtD9T7sPNM]"Közepes" szám[/URL]

Haladó

Nehéz

Közel a lehetetlenhez

Lehetetlen

Na ennyi off után egy sorry az alap,de ugy éreztem hogy ezt muszáj megmutatni nektek:)!Nem is a hene a jó,a zene ami benne ban elég sz*r legalább is számomra;hanem a kihívás!Beteg!
  • Lacee86
    Nálam se kóser vmi a játékkal, 1x szaggat, 1x meg nem; fogalmam sincs h miért. A World Tour szinte sosem szaggat, úgyh ilyen szempontból sztem jobb.
  • LeWyTy
    Így volna.
    Csak nem tudom hogy keressek rá.
  • sakal6
    lefordítva ilyen játokkal akar játszani csak ezek a zenék helyet az animeből származó opening és ending zenéket akarja játszani
  • Zan
    Sziasztok!

Én egy 3800+ os atlon64 en próbálok játszani,videokari:MSI 7900GTO,2 gb ram,WinXp sp3 és csak azért írom,hogy próbálok,mert egy 10 perc után szaggat a játék,játszható,de nagyon nagyon HIHETETLENÜN NAGYON idegesítő!Szavakat sem találok rá mennyire!FElraktam az 1.31 es patchet még a múltkor,és attol meg ugy érzetem hogy a kalibráció ment teljesen el,akkor még nem érzetem hogy szaggatna,ugy hard vége felé meg experten ugy amblock érzem azt,hogy egyenletesen szaggatva jönnek lefele a hangocskák a guitárnyakon!Iszonyat szar(most már 3X-ra is írom,hogy érezzétek,mennyire tele van belőle a tököm).Biztos hogy elég kell lennie a gépemnek hozzá és hiába veszem le a grafot...akkor is ez van.Amikor elindítom semmi baja,megy rendesen és akkor később egyenletes szaggatásba kezd.MElyik patch jó hozzá az 1.31 en kívül?Arrül nem is beszélve,hogy practic módban késik a hang....kicsit csak,de pont annyit,hogy megőrüljek attól is!Azon is gondolkodtam,hogy lehet hogy a virtuális memóriát kéne csesztetni?
  • lammaer
    Hát, igazából nem vágom mit kérdezel... nem manga/japán stilusu a játék. Be is b@szna, ha metallica közben nagyszemű hatéveseket kéne bámulni a képernyőn... :)
  • LeWyTy
    Meg tudná nekem mondani valak hogy milyen stílusú a játék?
    Mert én hasonló japán játékokat keresek ahol anime Oppeningekkel és Endingekkel kell ugyanígy "játszani".

Bocs ha nagyon off!
    Úgy gondoltam itt segíthetnek.
    Köszönöm.
  • Lacee86
    Pengetni is kell hozzá.
  • szibi012
    Csátok!!Nekem valami baj van a Guitar Hero 3-mammal!Hiába nyomo azt a hangot nem játsza le!:(
    még pedig mikor nyomom a hangot még az a kis kör is vilog de a hangot nem fogadja be :(.
    Ha valaki tud segiteni az légyszi vegyen fel!
    Elérhetőségeim: msn:[email protected]
    x-fire:szabi576
    Általában xfiren vagyok fennt többet de msn-en is azért sokat szoktam függeni :)
    Elre is köszönöm...
  • Zan
    Lesz az,csak várd ki a végét!
  • vki
    Valszeg sajnos. GH4-hez még konzolon sincs egy értelmes szám sem ingyen pluszba :(.
  • tomvader60
    De b*zik:D. Akkor ez a helyzet a WT-al is?
  • Prince of Máté
    Eredetileg ígérgették, hogy majd lesz letölthető tartalom, azóta eltelt másfél év.
  • tomvader60
    Akkor meg mi a frászt keres a downloadable song nevű fül a számok listájánál?:)
  • Prince of Máté
    nem
  • tomvader60
    Hali! Nem tudjátok, hogy az eredeti PC-s GH3-hoz pl lehet letölteni LEGÁLISAN számokat? Mert tudtommal vannak bónusz számok.
  • Zan
    Javaslat:

Én azt csinálom,hogy lehúzom a Band meg az FX hagerőt,csak a gitárt hagyom!Jobb mint bi-ritmiát (a zenében így hívják,ha valaminek egyszerre több ritmusa van) hallgatni:)!

Ha valaki tud valami megoldást,továbbra is nyitott a téma:)!

Amugy,most tanultam meg nagyjábol az Eric Johnson nóta elejét hardon...hogy az mennyire szemét....de az egyik nagy kedvenc,űgyhogy adig fogom csesztetni vele az agyamat,amíg nem megy.Már egyszer kétszer megy 96 % osan....de ha nem kapom el az elején a fonalat,akkor ez a számadat a 70et is csak épphogy súrolja:)!De nem adom fel;experten is meg akarom majd tanulni...na az...buli lesz:)!
    Aki nem tudná melyik ez a szám,annak itt egy csepp ízelítő:

Cliffs of Dover
  • lammaer
    Hát, én is úgy tapasztaltam, lassítva egyszerűen értelmetlen játszani, mert ugye az ember ritmusérzékre hagyatkozva tud jól játszani, lassitva meg teljesen szétmegy a zene, jóval nehezebb mint rendes sebességen. Aztán persze lehet hogy experten megváltozik a dolog, egyelőre csak normalon tolom mostanság... de lassítva nagyon rossz :)
  • Zan
    Hm...az 1.31 es pacth nem hozott javulást,sőt,elcseszte a kalibrációt is,ugyhogy törlöm lefelé,aztán vissza az 1.0...!
  • sakal6
    gondolom crackelted, a patchnek pedig az eredeti inditófájl kell.
  • Zan
    Sziasztok!

Ötlet,hogy hogyan tudnám bekalibrálni a hangot akkor amikor practic modban belassítva gyakorlok?Ugyan is el van csúszva a dob hangja,de a GITÁRÉ NEM...viszont lekopogom,mert eddig sehol máshol nem tapasztaltam csúszást,se semmi más hibát!X-plorerem van,ma vettem meg;hát,hogy azzal mennyivel egyszerűbb a helyzet,mint bill-el:)!Nagyon jó minden,csak erre próbálok megoldást találni,hogy miért csúszik.

Na üdv
  • Lacee86
    Hali! Tört játékra nem lehet feltenni patch-t? Mert bármelyikkel próbálkozom, kiírja, h nem találja a játékot a gépemen; pedig fennvan...
  • sakal6
    ennyiért nem veszek
  • Lui76
    Vagy vegyél Nvidia-t .
    Semmi gondom...
  • sakal6
    az is lesz
  • Lacee86
    Akkor játssz konzolon!
  • sakal6
    letöltöttem a wt, és mit ne mondjak elég szar lett a port. fix 60 fps van és laggol. texturahibás, stb. konzolon sokkal jobb.
  • Legend Killer
    majd bele tanulsz.
  • lammaer
    No, csak a rend kedvéért, megfejtettem a nem indulo GH3 rejtélyét: valami oknál fogva (ATI kártya miatt?), nálam csak akkor indul el a játék, ha desktop felbontását leveszem 1024*768-ra, és 60Hz-re. CRT monitorom van, igy 1280*1024 és 85 Hz alapból a desktopom - ha igy akarom eliditani, a GH villan egyet és kilép - de ha leveszem a felbontást ÉS 60Hz-et állitok be, akkor megy. A szemem meg kifolyik...

Szerencsére, a Catalyst Control Centerben van egy opcio, hogy full screenes játékoknál forceolja a 85Hz-et. Na ha ezt bekapcsolom, akkor megúgy is elindul a játék ha nem piszkálom a video beállitásokat, és 85Hz lesz. Hát kissé gázosan irták meg a játékot...

Viszont ma vettem egy X-plorer gitárt (kemény 6k újonnan), marhajó :) Mondjuk egyelőre nincsenek jobb eredményeim mint tegnap a billentyűvel, de a feeling... az egészen más. És milyen jó hogy lehet rángatni, ha akarom használni a powert :)