Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy nekem fent van a GH3 csak a GHWT "nem vettem még meg" <#confused>#confused>
BattleTag: kabel15#2672
u dont have to listen anybody else but me
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
or everyone who wants to change the keyboard controls:
1. Go to C:UsersnameAppDataLocalAspyrGuitar Hero World Tour on Windows Vista or C😄ocuments and SettingsnameLocal SettingsApplication DataAspyrGuitar Hero World Tour on Windows XP.
(name = your account. In Windows XP the folder is hidden so you'll have to type this address.)
2. Open AspyrConfig.xml with the Notepad.
3. At the bottom line, you'll see something like this:
<s id="Keyboard_Guitar">GREEN 343 308 RED 340 YELLOW 221 BLUE 328 ORANGE 218 STAR 307 CANCEL 999 START 219 235 BACK 999 DOWN 311 UP WHAMMY 401 318 LEFT 265 RIGHT 309 </s>
These numbers represent, obviously, the keys.
I can't tell you each key's number, because I don't know it.
If you have Guiter Hero III installed on your PC, you can take your keys' numbers from there.
For those who don't have it, you can either get it, or use my keys, if you want. They go like this:
Green - ` , Red - 1 , Yellow - 2 , Blue - 3 , Orange - 4 , Starpower - End , Whammy - RCtrl , Strum Up/Down - Up/Down arrows.
Overwrite the last line with this one:
<s id="Keyboard_Guitar">GREEN 253 308 RED 201 YELLOW 202 BLUE 203 ORANGE 204 STAR 233 CANCEL 999 START 219 235 BACK 999 DOWN 400 231 UP 401 327 WHAMMY 310 408 LEFT 265 RIGHT 309 </s>
(I know this isn't perfect because I haven't found some keys.. but the most important keys are like I specified above).
tehát.
akinek fenntvan a gh3 (én most raktam újra a gépem)
az pliz állítsa be úgy a kiosztását hogy
F1 - F2 - F3 - F4 - F5
pengetés fel-le
starpower numerikus0
majd ha ez kész akkor nézze meg ugyan ezt a file-t csak a gh3-hoz tartozót
így onnan át lehet másolni a billentyûk kódjait.
elõre is köszi.
balról jobbra: s - t -u - l és a space a lábdob
az eredetihez adnak gitárt is,nem?
alapkiosztás szerint
bal shift - y - x - c- v
és nem lehet változtatni
namost mivel ottvan nekünk az " í " így elégggé problémás.
amúgy is béna átfogni az egész bill-t ahelyett hogy raknám a funkciógombokra de ... mindegy el van az egész b@szva
a supportban bízok hogy hamarosan lesz valami
ez eddig is mûködött. (explorer gitárral)
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
egyedül ami tetszik hogy jók a zenék és hogy lehet az egér ráncigálásával whammy-zni 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csak hogy addig is tudjam GH3 ban gyakorolni 😄
Na jó ez hülye kérdés.
Valahogy nekem is be kell szereznem mert mindenkit ezt tolja már <#rinya>#rinya>
Hardon kezdtem, mondom nem akarom beszopni a végén experttel, de nehezebb lett a hammer-on! Pontosan kell eltalálni, nem lehet már kicsivel elõtte megnyomni. Az a vicc, hogy billentyûn dobolni is lehet 😊 Ja és végre lehet Star Powert aktivizálni a gitár nyakának rántásával!
így gondolom te sem fogod.
mindegy addíg kínlódunk. aztán úgyis lesz hozzá valami patch / addon amivel át lehet buherázni :]
Aki esetleg találna egy FTP-s letöltést az írjon nekem PÜ-t
szerencsére cén van146szabad gigám 😄.
viszont vki nekem már pls help, kellene az a szám! :'(
FTP esetleg? 😊
Bocs hogy válogatok de iszonyat sok fontos adatom van a gépen és nem szeretnék benyalni 1 vírust :S
viccelekcsak 😄. én is töltöm, aztán hajrá holnap! 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Midori asszem benne van meg az alap emberek.
letöltöttem régen ost-t, gépemen pihen, hallgatom néha, de ott nekem a Black Sunshine-t Rob Zombie énekli és más, nem olyan mély hangú.
de ez a mély hang oda bassz, tök dárkos! 😄 király!<#eljen>#eljen>😄
szal vki pls adjon egy linket, ahol a géjmben lévõ Black Sunshine-t letölthetem!<#help>#help>
kösz!
és White meg Rob Zombie között van különbség? :S
nem vok otthon a témában.
Kénytelen vagyok lekoptatni az öcsémet a gépérõl 😄
nekem PL nagyon tetszik miközben játszok hogy a kamera ide oda ugrik és a közönség csak tombol. És nem csak Papír emberek amiket sokszor csinálnak hanem rendes 3d 😊
De a gépigény már tényleg ne legyen magasabb. 😊