2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2215 Ha még nem láttátok volna.:) Elképesztően király gitár. Sajnos nagyon drága.
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/controllers/devices/5280&cl=hu,hu# -
#2214 Most raktam fel a WT-t de ott még mindig érezhető az a jelenség,de most már nem érdekel,mert annyira nem durván,mint a GH3-nál.Gondolom ha keresgélnék még egy darabig drivereket,lehet megoldódna a probléma,de nem érdekel most annyira,mert végül is játszható!
Mindenkinek további jó szenvedést a game-hoz:D!
zan -
#2213 Isten vagy,komolyan!Nagyon nagyon nagyon thx!hallod,már ötletem sem volt,hogy mit kéne csinálni,9.8 as volt fent,a legújabb,most felraktam a 9.4 eset és tökéletes!Már csak a játékot kell újra rakni,mert 1.31 es patch nekem rendszeresen elbassza a kalibrációt,ha meg az nincs fent nem is kell kalibrálni,maga a tökély:)!Tényleg köszi még egyszer a megoldást! -
lammaer #2212 nyehe, 8.12-es driver van meg a 4850-esemhez. Sosem cserelek drivert csak azert mert jott egy uj verzio (igaz ez minden mas szoftverre is, kezdve windowstol a winampig), csak akkor ha valami bajom van az aktualissal. Es altalaban bevalik :) -
#2211 Ismerős, minden ATisnak ilyen akinek 9.4 feletti drivere van fent.
Sajnos minden újabb driverrel szarakszik.
Tedd fel a 9.4-es catalystot és minden jó lesz :) -
#2210 Sziasztok!
Otthon egy egymagoson játszottam vele és akadozott egy kicsit,eléggé...még írtam ide is,de hát annyit mondtatok,hogy rakjam újra a wint,azzal aztán nem foglalkoztam,mert nem az az elsődleges gépem.Aztán átmentem egy haveromhoz,akinél felraktuk egy 2 magosra,ott nem akadt!Gondoltam akkor majd ha az én gépemre rakom fel,ami 4 magos(lásd lent),akkor sem lesz semmi baj,szóval nem izgultam érte.Viszont!Most raktam fel a win 7-et és arra rá a GH3 at.Teljesen friss rendszer egy egész jó configgal,ami simán elég a játéknak és egy kicsit a gitárnyak akad,mármint így néha elkezd folyamatosan röccenve menni(bocsi,csak egyszerüen nem tudom jobban leírmi,de gondolom értitek).Szóval nem folyamatos a lefelejövetel,hanem akadozik,de csak néha,aztán utánna megint simán megy.Először azt hittem,hogy valami a háttérben eszi a procit(amit nem is értettem),de nem...!
ötlet? -
zolifa2 #2209 Sziasztok!Aerosmith-et lehet joystick-al játszani?? -
lammaer #2208 #2136os hsz? -
HUNBence #2207 Sziasztok nekem meg van hozzá a gépigényem, de mikor indítani szeretném akkor nem történik semmi.
Segítségeket előre is köszönöm. -
gurgely #2206 Már megvolt feltettem sorba úgy hogy elsőnek az 1.1-->1.3
márpróbáltam álítgatni a grafikai beállítésokat hogy kalibráltam de nem jó. -
#2205 Sajnos elég szarul portolták PC-re. Próbáld feltenni patch-t, hátha segít. -
gurgely #2204 Helósztok!
Nekem csak annyi problémám van ezzel a játékkal hogy a gépem jó a játékhoz de mégis akad és így elég nehéz játszani rajta.
Aki tud nekem segíteni az szóljon.
Előre is kösz. -
tormaimi #2203 tudja valaki honnan lehet megszerezni a downloadable songs-okat? nem eredeti a játékom... -
lammaer #2202 az 1957-es hozzaszolasban kivesezte egy kollega az opciokat.
Szerintem jobban jarsz, ha veszel egy uj vezetekest potom 6000 forintert itt:
http://konzolokszervize.hu/product.php?id=1273 -
#2201 Sziasztok!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de lehetséges az hogy egy Ps2-re való játékgitárt átalakítóval lehessen használni pc-n is?
Köszi a választ előre is! :D -
#2200 Igen, köszi, már kipróbáltam. Nem lett tőle jobb, sőt rosszabb. Úgyh maradok az eredeti sebességnél. -
lammaer #2199 Hallottam valami Hyperspeed mode-rol (cheat?), aminel a gombocok tavolabbak lesznek egymastol, viszont gyorsabban jonnek es kevesebbet latsz elore. Tehat vegerdmenyben ugyanolyan gyorsan kell pengetned. -
#2198 Hali! Miért van az, h ha nézem a youtube-os expert videókat, nekem úgy tűnik, h a gombócok egymástól távolabb vannak mint ahogy nálam? Vki tapasztalt már hasonlót? -
#2197 Remélem megtaláltad amit kerestél!Nincsmit. -
#2196 Nekem is volt már hasonló szituációm,tényleg nagyon oda tudja magát rakni egy ilyen helyzetben ez a game!:)Egyetlen szépséghibája csak a dolognak,hogy ha az illetőnek nincs ritmusérzéke,mondjuk...:),elég hamar el tud kedvtelenedni az ilyen tag! -
#2195 Nagyon köszönöm Zan!
Örök hála! -
#2194 hi
kisebb baráti sörözős medencézős kerti grilles összejövetel vége fele felvetettem az ötletet hogy nem jövünk-e fel gh-zni picit :D
namost a társaság már kb. elaludt úgy bepunnyadt, de elkezdtek játszani és visítottak : D annyira bejött nekik az egész.
szóval melegen ajánlom a többieknek is, házibuliban a nem bulizós arcok részére. végtelen jó szórakozás
most is csak azért hagytuk abba mert holnap ugye meló és mindenki korán kel : ) -
#2193 Ami belinkeltem videót,a leírásában benne van. -
#2192 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni a GH-hoz zeneszámokat?
Ha tudtok, küldjetek linket. :)
Előre is köszi és jó játékot! :D -
#2191 Azért benne van a dologban, h szerencsés a kisfiú, h megvannak a környezetében ezek a high tech dolgok, így már ilyen fiatalon meg tudja tanulni használni őket. De mint írtad, gondolom vigyázol, h ne csak ezek kössék le, hanem mozogjon, sportoljon, játsszon a barátaival stb.; és ez így van jól. Egy egészséges egyensúly a 2 közt igen fontos gondolom.
Hát amúgy igen, nagyot változott a világ 1-2 évtized alatt is; és mi lesz 1-2 évtized múlva... -
lammaer #2190 "Nem semmi basszus... Én 2 éves koromban kb. a jó-nem jóval játszottam, mai gyerekek..."
Hat, durvak mar a mai kiskolykok. Par pelda - nem hiszem hogy csodagyerek lenne, manapsag mar igy mukodnek.
- 3 evesen a fiam felhivja mobiltelefonon a nagypapat
- beteszi a mosogatogepbe a tablettat, majd beinditja az alap/teljes mosogatas programot, attol fuggoen melyiket kerjuk.
- elenekli angolul a Fallout 3 focimzene (I dont want to set the world on fire) elso versszakat :)
- az IPTV taviranyitojaval vegigballag a menuben hogy kikeresse a felvett rajzfilmet (olvasni nem tud meg, bar a betuket mar 100%ban ismeri)
- anyatol elkeri a mobiltoltot, ha latja hogy anya mobilja lemeruoben van, majd osszedugja ahogy kell es felrakja tolteni.
- felismeri a legfobb elektronikai es gepkocsi markak logojat (nezd apa, ott egy Toyota!)
- azt mondja szeretne e-mailt irni - majd leulve a gephez segitseg nelkul elinditja a BATot, megnyomja az uj level opciot es beirja hogy MAMA
- a weben a minimaxon megkeresi a kedvenc rajzfilmjet, megtalalja a kinyomthathato szinezos oldalakat, bekapcsolja a printert majd kinyomtatja ami teccik neki (ezt tegna csinalta elszor, eddig nekem rimankodott mindig ha szinezni szeretett volna hogy nyomtassak)
- youtube-on megtalalja a Lazytown (kedvenc meseje) klippjeit. Youtubera is felmegy, mert van egy papirja hogy mit kell beirni amikor rakattint a nagy kek E beture (IE van otthon)
- Pana digit fenykepezogeppel auto modban lefotoz (Becsben az asszony nem mert feljonni a duna torony kilatoba, a fiammal felmentunk, odaadtam neki a gepet, pozoltam es teljesen korrektul lefenykepezett)
3 evesen tan meg azt se tudtam van e TV, botokkal rohangasztunk az udvaron :)
(ui: mielott belemkotne valaki, itt csak a hitech dolgokkal kapcsolatos dolgokat soroltam fel. Termeszetesen biciklizunk, jon ki a kertbe segiteni gyomlalni, segit bevasarolni, otthoni medenceben lubickolunk egesz nap, segit apanak porszivozni, minden este kotelezo az esti mese olvasas, rohangal a haverjaival kinn, jon festeni a keritest - egy darabig :) - stb.) -
#2189 Sorry itt a link:
GH custom songs -
#2188 Akit érdekel,hogy hogyan kell berakni custom songokat a GH-ba:
http://www.youtube.com/watch?v=gcUZIQ_ekJs
Működőképesnek tűnik,bár nekem egy cseppet macerás,de valszeg eljön majd az ideje,amikor hozzá fogok nyúlni én is:D! -
#2187 Nem semmi basszus... Én 2 éves koromban kb. a jó-nem jóval játszottam, mai gyerekek meg Gitár Hiróval, pár év és GTA-val, áááááá -
#2186 nem hát :D -
#2185 Apuka tanítja a kisfiát egy kis Gitár Híróra. Nem lehet elég korán elkezdeni. -
lammaer #2184 hat, mivel nincs VTs gitarom, meg nem mondom hogy ez nagyobb e. Mindenesetre az en atlagos 176 cm-es termetemnek nem volt kicsi, kenyelmes a fogasa :) Az viszont 110%, hogy jobb mint a billentyuzet.
De a 3 eves fiamnak is jol allt ;) -
#2183 Az engem is érdekelne,ha van rá mód!:) -
tormaimi #2182 köszi srácok a linket, veszünk egyet haverommal :d
nem tudja valaki hogyan lehet a gh 1 és 2 dalait berakni a world tourba? (vagy a gh III-ba)? thx -
tomvader60 #2181 Király:D, és körülbelül mekkora a gityó? Mer havernak van PS2höz a GH2 és nagyon kicsi a kontroller amit adtak hozzá:S, de ha ez kb akkora mint a WT-é akkor nagyon jó üzlet:P. -
lammaer #2180 semmi nem kell hozza. USBs, radugod a PCre azt csok. -
tomvader60 #2179 Nagyon jól hangzik csak ehhez nem kell véletlenül átalakító? Mert az ha jól tudom valami 6000 durván és akkor már nem olyan jó üzlet:S. Vagy egyszerűen PChez is csatlakozik? -
#2178 Én is csak ajánlani tudom minden kedves GH fannak!Kihagyhatatlan,ha nem sajnálsz annyit érte! -
lammaer #2177 Itt:
http://www.konzolokszervize.hu/product.php?id=1273&context=x360
Ket hete vettem, teljsen ok PChez. -
tormaimi #2176 6k csak? hol lehet venni annyiért? én 10 felett láttam csak