Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Ötlet,hogy hogyan tudnám bekalibrálni a hangot akkor amikor practic modban belassítva gyakorlok?Ugyan is el van csúszva a dob hangja,de a GITÁRÉ NEM...viszont lekopogom,mert eddig sehol máshol nem tapasztaltam csúszást,se semmi más hibát!X-plorerem van,ma vettem meg;hát,hogy azzal mennyivel egyszerûbb a helyzet,mint bill-el😊!Nagyon jó minden,csak erre próbálok megoldást találni,hogy miért csúszik.
Na üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Semmi gondom...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szerencsére, a Catalyst Control Centerben van egy opcio, hogy full screenes játékoknál forceolja a 85Hz-et. Na ha ezt bekapcsolom, akkor megúgy is elindul a játék ha nem piszkálom a video beállitásokat, és 85Hz lesz. Hát kissé gázosan irták meg a játékot...
Viszont ma vettem egy X-plorer gitárt (kemény 6k újonnan), marhajó 😊 Mondjuk egyelõre nincsenek jobb eredményeim mint tegnap a billentyûvel, de a feeling... az egészen más. És milyen jó hogy lehet rángatni, ha akarom használni a powert 😊
En meg jol beszivtam ma reggel, tegnap ugye jatszottam vagy 2-3 orat este, ma ulok le hogy okorkodjek megint - es megint nem indul el. Csak villan egyet es vissza a desktopra... mi a fene ez...
Win XP felismeri alapból, nem kell semmi extra driver hozzá. Az egyetlen gond vele hogy joysticként telepíti és a GH3 nem támogatja alapból, emiatt fel kell telepíteni egy plusz joytokey nevû progit és még pár cuccot beállítani ami jól le van itt írva.
Püföltem vagy 2 órát, billentyûzettel, hát ez valami fergeteges játék - nem hittem hogy 33 évesen igy belezúgok - holnap fogom magam, és veszek hozzá egy xplorert 😊
Mondjuk meglepõdtem, hogy rock kedvelõként mennyi számot és elõadót nem ismerek - ha más nem már ezért megérte. Csak azt sajnálom kicsit, hogy az sok népszerû elõadótól (acdc, metallica, megadeth 😊 - ezek jutnak hirtelen szembe ) nincs a játékban szinte semmi.
Xbox360as kábeles Xplorerrel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
PS3as Les Paul wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
PS3as world touros wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
Az aeroshmithes PS3as gitár az = Les paul?
Fontos lenne a válasz, mert a héten muszály vennem valamilyet.
Windows XP SP3, kellõen erõs géppel (Athlon dualcore, 4GB Ram, Radeon 4850)
Neten láttam, vannak mások is akiknél ez történik, de megoldást nem láttam.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
akkor epic fail
😄
sry
😄
kösz az infót.
De pusztán 2mp Googlezás volt! -.-
meg a world tour-ban a töltések között írta nekem gyorstippben hogy sokat whammy-zek a max. pontért
én amúgy nem vettem még észre pont beli változást 😄
u dont have to listen anybody else but me
De nem sikerûl.
Megnyitom a mappát 2 fájl van benne.
Bármelyiket nyitom meg absdfjknajkcnjkacnjklsa bcklasbncjas ilyesmik vannak benne.
BattleTag: kabel15#2672
Már csak a gombokat kéne átrakni.
Van valakinek valami megoldása?
Hogy köszöbültétek ki azt hogy fordítva van a gomb kiosztás?
Érdekes nálam eddig lekopogom nem szaggat a játék (a GH3 viszont soxor igen), pedig nincs erõs gépem. (1024x768-ban játszom, mind3 opció bekapcsolva).
Én olyan 13% körül járok (fõleg hardon nyomom, de vmit csak mediumon, Bon Jovit viszont experten), akárki akármit mond, sztem eddig elég jó zenék vannak benne, már most van jó pár szám ami megtetszett. Sztem jól elleszek én ezzel a játékkal.
cask a zöld színt tudom lenyomni ott :/
találtam egy ilyen kódot hogy performance mód... az hátha valamit csinál :/
u dont have to listen anybody else but me
Én a Beat it et fogom nyomni az tuti 😄