Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom crackelted, a patchnek pedig az eredeti inditófájl kell.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Zan
Sziasztok!

Ötlet,hogy hogyan tudnám bekalibrálni a hangot akkor amikor practic modban belassítva gyakorlok?Ugyan is el van csúszva a dob hangja,de a GITÁRÉ NEM...viszont lekopogom,mert eddig sehol máshol nem tapasztaltam csúszást,se semmi más hibát!X-plorerem van,ma vettem meg;hát,hogy azzal mennyivel egyszerûbb a helyzet,mint bill-el😊!Nagyon jó minden,csak erre próbálok megoldást találni,hogy miért csúszik.

Na üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lacee86
Hali! Tört játékra nem lehet feltenni patch-t? Mert bármelyikkel próbálkozom, kiírja, h nem találja a játékot a gépemen; pedig fennvan...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ennyiért nem veszek

Lui76
Vagy vegyél Nvidia-t .
Semmi gondom...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

az is lesz

Lacee86
Akkor játssz konzolon!

letöltöttem a wt, és mit ne mondjak elég szar lett a port. fix 60 fps van és laggol. texturahibás, stb. konzolon sokkal jobb.

Legend Killer
majd bele tanulsz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

No, csak a rend kedvéért, megfejtettem a nem indulo GH3 rejtélyét: valami oknál fogva (ATI kártya miatt?), nálam csak akkor indul el a játék, ha desktop felbontását leveszem 1024*768-ra, és 60Hz-re. CRT monitorom van, igy 1280*1024 és 85 Hz alapból a desktopom - ha igy akarom eliditani, a GH villan egyet és kilép - de ha leveszem a felbontást ÉS 60Hz-et állitok be, akkor megy. A szemem meg kifolyik...

Szerencsére, a Catalyst Control Centerben van egy opcio, hogy full screenes játékoknál forceolja a 85Hz-et. Na ha ezt bekapcsolom, akkor megúgy is elindul a játék ha nem piszkálom a video beállitásokat, és 85Hz lesz. Hát kissé gázosan irták meg a játékot...

Viszont ma vettem egy X-plorer gitárt (kemény 6k újonnan), marhajó 😊 Mondjuk egyelõre nincsenek jobb eredményeim mint tegnap a billentyûvel, de a feeling... az egészen más. És milyen jó hogy lehet rángatni, ha akarom használni a powert 😊

az király, eddig 1.1em volt mert azt olvastam hogy 1.3mmal pont nem megy. 😊

Prince of Máté
Nem kell feltelepíteni, mert az 1.3-as patchtõl már felismeri a GH3.

A Legends of Rockhoz honnan a ...-ból tudok számokat szerezni??elolvastam az összes topikot,fórumot de sehol nincs értelmes infó:S
Mennyi volt?

En meg jol beszivtam ma reggel, tegnap ugye jatszottam vagy 2-3 orat este, ma ulok le hogy okorkodjek megint - es megint nem indul el. Csak villan egyet es vissza a desktopra... mi a fene ez...

Na válasz magamnak, mivel vettem egy PS3as Les Pault.
Win XP felismeri alapból, nem kell semmi extra driver hozzá. Az egyetlen gond vele hogy joysticként telepíti és a GH3 nem támogatja alapból, emiatt fel kell telepíteni egy plusz joytokey nevû progit és még pár cuccot beállítani ami jól le van itt írva.

Nos igen, felraktam az 1.3-as patchet, és tökéletesen megy - fene gondolta hogy ennyit számít.

Püföltem vagy 2 órát, billentyûzettel, hát ez valami fergeteges játék - nem hittem hogy 33 évesen igy belezúgok - holnap fogom magam, és veszek hozzá egy xplorert 😊

Mondjuk meglepõdtem, hogy rock kedvelõként mennyi számot és elõadót nem ismerek - ha más nem már ezért megérte. Csak azt sajnálom kicsit, hogy az sok népszerû elõadótól (acdc, metallica, megadeth 😊 - ezek jutnak hirtelen szembe ) nincs a játékban szinte semmi.

Kérdés a PCn valamilyen gitárral jártszókhoz:

Xbox360as kábeles Xplorerrel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?

PS3as Les Paul wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?

PS3as world touros wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelõ és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?

Az aeroshmithes PS3as gitár az = Les paul?

Fontos lenne a válasz, mert a héten muszály vennem valamilyet.

acsati
lehet vhogy multizni a játékkal?
patch?
Srácok... gondoltam kipróbálom ezt az õrületet - hiba nélkül felraktam a játékot, de ahogy inditanám, villan egyet a kép, majd visszajön az asztal és nem történik semmi. Crack nélkül és nocd crackel is.

Windows XP SP3, kellõen erõs géppel (Athlon dualcore, 4GB Ram, Radeon 4850)

Neten láttam, vannak mások is akiknél ez történik, de megoldást nem láttam.

kabel15
Tárgytalan rájöttem 400 volt.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Hello!

Valaki nem tudja véletlenûl mi a ball egér gomb kódja?

vdani94
Plz. nézzetek át a WT fórumba hátha tudtok segíteni!

Legend Killer
benéztem nagyon, mert elfelejtettem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
óemgé

akkor epic fail

😄

sry

BB7
Dehogynem lehet!
És a megoldás még ezen az oldalon található! -.-
Legend Killer
MENT A VÁLASZ! nem lehet!

😄

HotPants
kösziii

HotPants
hol tudom testreszabni a world tour-ban az irányítást? help.. fontos lenne

Legend Killer
ment a válasz a wt topikban a kérdéseidre 😛.

Legend Killer
Sir, yes sir! 😛

HotPants
játszik közületek valaki a world tour-al ?

BB7
Hát.. legközelebb talán te is rákereshetnél!
Legend Killer
és akkor? 😄
kösz az infót.

BB7
6perc
De pusztán 2mp Googlezás volt! -.-
Legend Killer
Avalancha - Heroes del Silencio milyen hosszú? :S

VRSDM
gitár párbajokban kell, ha megszivat az ellenfél.
meg a world tour-ban a töltések között írta nekem gyorstippben hogy sokat whammy-zek a max. pontért
én amúgy nem vettem még észre pont beli változást 😄

u dont have to listen anybody else but me

acsati
szám közbe ha whammyt használok az ér vmit? vagy azt mikor kell használni?
Lacee86
Indítottam egy topikot GH III. vs. World Tour címmel, ha van kedvetek, írjatok bele.

vdani94
Az nem az. Te a mentéseknél kóborolsz. Én is csak a sajátgépben rákeresve találtam meg.

kabel15
Kösz!
De nem sikerûl.
Megnyitom a mappát 2 fájl van benne.
Bármelyiket nyitom meg absdfjknajkcnjkacnjklsa bcklasbncjas ilyesmik vannak benne.

kabel15
Kösz ez tényleg segített 😄
Már csak a gombokat kéne átrakni.
Van valakinek valami megoldása?

Norbi1990
Kapcsold be a Lefty Flip-et
kabel15
Na végre fent van.
Hogy köszöbültétek ki azt hogy fordítva van a gomb kiosztás?

Lacee86
Van ám külön topikja a WT-nak, na mind1.

Érdekes nálam eddig lekopogom nem szaggat a játék (a GH3 viszont soxor igen), pedig nincs erõs gépem. (1024x768-ban játszom, mind3 opció bekapcsolva).
Én olyan 13% körül járok (fõleg hardon nyomom, de vmit csak mediumon, Bon Jovit viszont experten), akárki akármit mond, sztem eddig elég jó zenék vannak benne, már most van jó pár szám ami megtetszett. Sztem jól elleszek én ezzel a játékkal.

VRSDM
a kódokat hogyan kell beütni?
cask a zöld színt tudom lenyomni ott :/
találtam egy ilyen kódot hogy performance mód... az hátha valamit csinál :/

kabel15
Igen az nagyon hiányzott volna belõle <#falbav>
Én a Beat it et fogom nyomni az tuti 😄

Norbi1990
Tokio Hotel - “Monsoon” <#banplz>
VRSDM
harminc valahány százaléknál járok és még csak 49 zeném van meg.