2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
lammaer #2335 Youtubeon rákereshetsz, vannak video guideok róla.
Alapvetően nem áll távol tőlem a játékokban történő matatás, de elég macerásnak tűnt, úgyhogy lemondtam róla.
Kell a zene, meg egy "kotta fájl", ami azt vezérli mikor milyen gombot kell nyomni, plusz még kell egy GH3 fájlrendszert piszkáló "modder" tool is.
Szóval nem egyszerű "bekopizom azt megy"...
-
janik #2334 sziasztok. A zenéket hogy lehet betenni a gamebe ???
PLZ HELP -
#2333 Hát engem a Metallica meg a GH 5 érdekelne (utóbbi talán előbb-utóbb megjelenik, reménykedem...) Aerosmith fennvolt a gépemen, néhány szám játszása után le is töröltem. Nem az én zeném. -
#2332 Mellesleg ez a ps2to pc converter. és az nem egy program.
-
#2331 Ha ennyire ügyes barátod van akkor kérd meg hogy tegye át a gh Metallicát is. Az érdekelne. Mellesleg az aerosmith egy nagy rakás szar. -
lammaer #2330 Nem akarom lerombolni a lelkesedésed, de a gh aerosmith az megjelent PCre :)
http://www.play.com/Games/PC/4-/9272067/Guitar-Hero-Aerosmith/Product.html
Szóval az a vki, aki azt állította neked, hogy van egy program ami átkonvertál egy PS2 játékot PCre, és ezután PS2 emulátor nélkül tudod futtatni PCn, az átb*szta a fejed, és a PCs verziót adta oda :)
-
marty999 #2329 ha kell vkinek a gh aerosmith az szóljon!!! ;-) BECSZÓ. van 1 ilyen nevű progi hogy ps2 to pc converter ami átteszi .cab fájlokba a ps2-es játékot és fel lehet telepíteni pc-re. így írták át nekem is a gh aerosmith-et!! XD -
#2328 Helló! Ezzel a fofixal hogy kell játszani? Annyi már kiderült számomra hogy jobban néz ki meg minden de amikor elindítom csak egy fekete kis ablak jön elő mag vannak a menüpontok is de nem találok benne egy deka zenét sem. Mi lehet a baj? -
#2327 Hát jah, ezért nem tudtunk Fifázni sem haverokkal 2 bill-vel. Kellett vennünk gamepadot. :) -
#2326 Kettő bill kéne. De mivel a gép nem ismert fel egyszerre 2 billt ezért sehogy. Kéne legalább 1 gitár. -
laciword #2325 Tesómmal itthon egy monitoron játszva minden hangszer nélkül hogy tudunk multizni?Valaki pls segítsen! -
#2324 Ezt nézzétek:
-
#2323 Igen! A dragonforce nálam is bejön, Valamint az Iron Maiden is. :D -
#2322 Metallica - One nekem is kedvenc. Ezeken kívül a Talk dirty to me és a Through the fire and flames nagyon "bejövős". :) -
#2321 Lenne egy olyan kérdésem hogy a Download listára hogy tudok számokat betenni? -
#2320 Basszus! Tényleg! Nem jutott eszembe(fejembe) a cím. Szerintem is az egyik legjobb a másik pedig Guns N' Roses- Welcome to the Jungle. Szerintem. A 3. pedig Metallica-one. -
#2319 Ugye ez csak vicc? :)
Eric Johnson: Cliffs of Dover. Egyik legjobb szám a játékban sztem. -
#2318 Ez melyik szám? Nem ugrik be. -
sanyi150 #2317 Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz.
Részletek itt -
#2316 Csatlakozok! Kellemes ünnepeket! -
#2315 Kellemes ünnepeket:)
[flash]http://www.youtube.com/v/bXjbMIZzAgs&feature=player_embedded#at=48[%flash] -
#2314 én már szarrá gyepáltam a párezres siemens billentyűzetemet, és semmi baja.
a karod előbb durran be mint hogy kiessen pár gomb ;) és most szó szerint mondom :D -
#2313 Hát ne 10k-s billentyűzettel toljad. -
Rony94 #2312 Nekem megvan ez a game de nincsen hozzá gitárom csak billem. Azzal is megéri? Mert sztem azt szétfoglya ba*szni az expert fokozat. Vagy nem? -
#2311 a-aa -
Dudiking magic #2310 de én sajátot akarok betenni....... Mert m,egvan az a progi csak nemengedi hogy rámenjek az "Add" menüpontra! azt nemtod hogyan kell?:O -
#2309 felül kell írni a data mappát. -
Dudiking magic #2308 hali nemválaszolt senki... de szeretném ha leírnátook részletes hogyan tudok berrakni számot GH3ban....
előre is kössz -
lammaer #2307 ja néztem, úgyhogy most a kereslet / kinálat törvénye érvényesül :) -
sanyi150 #2306 Jelenleg ott tartunk hogy nálunk hiánycikk lett belőle; sehol sem lehet kapni -
lammaer #2305 De jó hogy nyáron a konzolszervizben megvettem 6k-ért, 1 év garival.
Hiába, jön a karácsony :) -
sanyi150 #2304 Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz. Vételár: 10 499 Ft -
Dudiking magic #2303 csá nah most eljutottam odáig hogy letöltöttem a progit csak nem lehet rámenni az "add"-ra meg semmire csak a game settingsre meg a helpre!
hogyan csináljam meg?mondja már meg valaki légyszíves! köszi... -
Dudiking magic #2302 császtok valaki tudja hogy lehet gh3-ban berakni egy olyan zenét amit én akarok!????????:O:O -
#2301 És azt hogy kell? -
#2300 Be kell írni a minden számot unlockoló cheatet. -
#2299 Hát, akkor vmi gebasz van nálam. :( -
#2298 karriert nem lehet.
nekem kvikbe kb. rakott anno laza 30új zenét. -
#2297 Hali! Leszedtem a Custom Packot. Ebben most akkor hány új szám van? A karriert így végig sem lehet vinni? Beléptem karrierbe, az I love rock&roll-t eljátszottam, de utána nem ad be új számot, nem történik semmi. Csak Bonus songokat lehetne venni, többet is, de hát ugye nem tudom megvenni őket, csak 1-2-t, mert nincs elég lóvém. Quick play-ben bead 8 számot, de amik Bonus songként szerepelnek, azokat persze nem. Mi lehet a gond, vagy van-e vmi megoldás? Előre is köszi. -
#2296 azt hogy így vannak a zenék.
összevissza
karrier fölös
quickzenélésbe lehet mókázni velük