2495
  • lammaer
    Youtubeon rákereshetsz, vannak video guideok róla.

Alapvetően nem áll távol tőlem a játékokban történő matatás, de elég macerásnak tűnt, úgyhogy lemondtam róla.

Kell a zene, meg egy "kotta fájl", ami azt vezérli mikor milyen gombot kell nyomni, plusz még kell egy GH3 fájlrendszert piszkáló "modder" tool is.

Szóval nem egyszerű "bekopizom azt megy"...

• janik
    sziasztok. A zenéket hogy lehet betenni a gamebe ???
    PLZ HELP
  • Lacee86
    Hát engem a Metallica meg a GH 5 érdekelne (utóbbi talán előbb-utóbb megjelenik, reménykedem...) Aerosmith fennvolt a gépemen, néhány szám játszása után le is töröltem. Nem az én zeném.
  • saslaca
    Mellesleg ez a ps2to pc converter. és az nem egy program.
  • saslaca
    Ha ennyire ügyes barátod van akkor kérd meg hogy tegye át a gh Metallicát is. Az érdekelne. Mellesleg az aerosmith egy nagy rakás szar.
  • lammaer
    Nem akarom lerombolni a lelkesedésed, de a gh aerosmith az megjelent PCre :)

http://www.play.com/Games/PC/4-/9272067/Guitar-Hero-Aerosmith/Product.html

Szóval az a vki, aki azt állította neked, hogy van egy program ami átkonvertál egy PS2 játékot PCre, és ezután PS2 emulátor nélkül tudod futtatni PCn, az átb*szta a fejed, és a PCs verziót adta oda :)
  • marty999
    ha kell vkinek a gh aerosmith az szóljon!!! ;-) BECSZÓ. van 1 ilyen nevű progi hogy ps2 to pc converter ami átteszi .cab fájlokba a ps2-es játékot és fel lehet telepíteni pc-re. így írták át nekem is a gh aerosmith-et!! XD
  • saslaca
    Helló! Ezzel a fofixal hogy kell játszani? Annyi már kiderült számomra hogy jobban néz ki meg minden de amikor elindítom csak egy fekete kis ablak jön elő mag vannak a menüpontok is de nem találok benne egy deka zenét sem. Mi lehet a baj?
  • Lacee86
    Hát jah, ezért nem tudtunk Fifázni sem haverokkal 2 bill-vel. Kellett vennünk gamepadot. :)
  • saslaca
    Kettő bill kéne. De mivel a gép nem ismert fel egyszerre 2 billt ezért sehogy. Kéne legalább 1 gitár.
  • laciword
    Tesómmal itthon egy monitoron játszva minden hangszer nélkül hogy tudunk multizni?Valaki pls segítsen!
  • saslaca
    Ezt nézzétek:

• saslaca
    Igen! A dragonforce nálam is bejön, Valamint az Iron Maiden is. :D
  • Lacee86
    Metallica - One nekem is kedvenc. Ezeken kívül a Talk dirty to me és a Through the fire and flames nagyon "bejövős". :)
  • saslaca
    Lenne egy olyan kérdésem hogy a Download listára hogy tudok számokat betenni?
  • saslaca
    Basszus! Tényleg! Nem jutott eszembe(fejembe) a cím. Szerintem is az egyik legjobb a másik pedig Guns N' Roses- Welcome to the Jungle. Szerintem. A 3. pedig Metallica-one.
  • Lacee86
    Ugye ez csak vicc? :)
    Eric Johnson: Cliffs of Dover. Egyik legjobb szám a játékban sztem.
  • saslaca
    Ez melyik szám? Nem ugrik be.
  • sanyi150
    Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz.
    Részletek itt
  • saslaca
    Csatlakozok! Kellemes ünnepeket!
  • VRSDM
    Kellemes ünnepeket:)
    [flash]http://www.youtube.com/v/bXjbMIZzAgs&feature=player_embedded#at=48[%flash]
  • VRSDM
    én már szarrá gyepáltam a párezres siemens billentyűzetemet, és semmi baja.
    a karod előbb durran be mint hogy kiessen pár gomb ;) és most szó szerint mondom :D
  • Lacee86
    Hát ne 10k-s billentyűzettel toljad.
  • Rony94
    Nekem megvan ez a game de nincsen hozzá gitárom csak billem. Azzal is megéri? Mert sztem azt szétfoglya ba*szni az expert fokozat. Vagy nem?
  • VRSDM
    a-aa
  • Dudiking magic
    de én sajátot akarok betenni....... Mert m,egvan az a progi csak nemengedi hogy rámenjek az "Add" menüpontra! azt nemtod hogyan kell?:O
  • VRSDM
    felül kell írni a data mappát.
  • Dudiking magic
    hali nemválaszolt senki... de szeretném ha leírnátook részletes hogyan tudok berrakni számot GH3ban....
    előre is kössz
  • lammaer
    ja néztem, úgyhogy most a kereslet / kinálat törvénye érvényesül :)
  • sanyi150
    Jelenleg ott tartunk hogy nálunk hiánycikk lett belőle; sehol sem lehet kapni
  • lammaer
    De jó hogy nyáron a konzolszervizben megvettem 6k-ért, 1 év garival.
    Hiába, jön a karácsony :)
  • sanyi150
    Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz. Vételár: 10 499 Ft
  • Dudiking magic
    csá nah most eljutottam odáig hogy letöltöttem a progit csak nem lehet rámenni az "add"-ra meg semmire csak a game settingsre meg a helpre!
    hogyan csináljam meg?mondja már meg valaki légyszíves! köszi...
  • Dudiking magic
    császtok valaki tudja hogy lehet gh3-ban berakni egy olyan zenét amit én akarok!????????:O:O
  • Lacee86
    És azt hogy kell?
  • Prince of Máté
    Be kell írni a minden számot unlockoló cheatet.
  • Lacee86
    Hát, akkor vmi gebasz van nálam. :(
  • VRSDM
    karriert nem lehet.
    nekem kvikbe kb. rakott anno laza 30új zenét.
  • Lacee86
    Hali! Leszedtem a Custom Packot. Ebben most akkor hány új szám van? A karriert így végig sem lehet vinni? Beléptem karrierbe, az I love rock&roll-t eljátszottam, de utána nem ad be új számot, nem történik semmi. Csak Bonus songokat lehetne venni, többet is, de hát ugye nem tudom megvenni őket, csak 1-2-t, mert nincs elég lóvém. Quick play-ben bead 8 számot, de amik Bonus songként szerepelnek, azokat persze nem. Mi lehet a gond, vagy van-e vmi megoldás? Előre is köszi.
  • VRSDM
    azt hogy így vannak a zenék.
    összevissza
    karrier fölös
    quickzenélésbe lehet mókázni velük