2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2375 én is próbáltam úgy, de nekem macerás úgy használni, most hosszú elmesélni. nem jött be, maradtam low szinten és úgy játszottam. nem a pont a lényeg, hanem a hangulat. -
#2374 Van gamepadom, a kezdetkor, mikor megismertem a játékot, én is gondoltam rá, h gamepaddal toljam. De most már ha lehetne se irányítanám azzal. Billentyűzet gitárfogásban tartva, aztán hadd szóljon! :) -
#2373 most vagy nem fogtál még ilyet a kezedbe vagy tényleg nem. könnyebb lefogni egyszerre akár 5 gombot, mint billen, nekem legalábbis, de ha nem lehet akkor tökmindegy. -
#2372 Tudtommal nem lehet játszani gamepaddal sajnos. De amúgy nem értem, miért lenne könnyebb. Gamepadon nincs 5 egymás melletti gomb. Mire megtanulgatod, h melyik gomb melyik szín... -
#2371 fúú, ez tényleg jó ötlet lenne. pad-al mégiscsak könnyebb, mint billel. -
#2370 Hello!
Esetleg tudtok rá megoldást, hogy PC -n Gamepade -al hogyan lehet vezérelni a játékot?
Van egy Logitech ChillStream gamepad -om és gondoltam kipróbálom vele a GH3 -at mert a billentyűzetes megoldást nekem nem igazán jött be.
Előre is köszi. -
#2369 vagy esetleg logitech rumblepad gamepadomat rálehet bírni együttműködésre a gh3mal? ugyanis ott nem lenne probléma a háromnál több betű lenyomásával, itt viszont van.
és, ha lehet vhogy hackelni a gh3t, hogy elfogadja a gamepadom, annak örülnék. -
#2368 azt hogyan lehet megoldani, hogy több gomb lenyomásakor a billentyűzet ne kezdjem el sípolni? és így nem is észlel asszem háromnál többet. szóval, ha három betűt nyomok le egyszerre, az még ok, de a négy már nem.
belehet ezt állítani a billentyűzeten, hogy engedjen többet? -
#2367 aztakurva, Te aztán profi vagy. ezeket gitárral csinálod? eszméletlen milyen gyorsan nyomod :)
jó számok és szép eredmény, gratula. -
#2366 Néhány új Frets on Fire videóm:
Frets on Fire - Rhapsody of Fire - Dawn of Victory (Expert) 97,4%
Összehasonlítás:
Frets on Fire - Alexi Laiho - Sioux City Sarsaparilla PHII (Expert) 96,6% vs.
Frets on Fire - Alexi Laiho - Sioux City Sarsaparilla PHZ (Expert) 95,9%
aka: Puppetz Hero II edition versus Puppetz Hero Zero edition.
Tegnapiak:
Frets on Fire - Guthrie Govan - Waves (Expert) 93,8%
Frets on Fire - Jason Becker - Opus Pocus (Expert) 97,5%
Maiak:
Frets on Fire - Alejandro Silva - Neopangea (Expert) 96,8%
Frets on Fire - Rusty Cooley - The Machine (Expert) 93,2%
Frets on Fire - Impellitteri - The Last of a Dying Breed (Expert) 94,8%
Frets on Fire - Children of Bodom - Northern Comfort (Expert) 97,9%
Ez egy jónéhány videó XD -
oldman18 #2365 Sziasztok!
Nekem van eladó Guitar Hero World Tour - Bundle PC teljes csomag hiánytalanul meg van minden tartalma (gitár + játék + matrica + vevő stb). Decemberben vettem és 1 év garanciát adtak rá! Tökéletesen működik PC-n alig használt maximum ha 5 alkalomal játszottam vele!
Érd.: [email protected] -
Szetaki #2364 helló lenne 1 kérdésem. a wolrd tour-ba hogy lehet beállítani a billentyűzetet a számokra? -
#2363 szerintem jobb ctrl és shift sokkal jobbak e célra..
nekem: fretek: 0 1 2 3 4
pengetés: jobb shift+ctrl
star power: -
whammy: é -
#2362 www.thepiratebay.org -
#2361 van 2 pack torrenten, Snakkii készítette őket, keress rájuk. Azokat könnyű betenni GH3-ba. De persze lehet simán custom songokat importálni stb..
http://www.mundayweb.com/progs/gh3-custom-songs.php
sok szerencsét hozzá XD
Egyébként FeedBack nevű progival lehet számokat készíteni.
és jól mondja az előttem szóló, csak akkor lehet coop játszani ha legalább az egyik gitár..
És online csak eredetivel lehet játszani sajnos.. -
#2360 -krehálni szó nem létezik
-valószínű konzolos a videó, ott vannak extra letölthető zenék
-csak úgy lehet ketten ha az egyik egy gitár
-nem lehet megoldani -
biciklipumpa #2359 vagyis online game :D -
biciklipumpa #2358 jah és neten meglehet e úgy oldani, h ne kellejn eredeti guitar hero 3... -
biciklipumpa #2357 2 fő kérdés talán a egfontosabb amit még neten nem írtak le szinte sehol... vagyis én nem találtam rá :D
1 - youtubon láttom olyan számokat amiket úgy kreháltak, írtak, vagy nem tom mert olyan szám nincs egyik kiegészítőben se... lehet számot írni?
2 - h lehet 2 en játszani ? :D akár usb billentyűval ha lehet e egyáltalán vagy vmi más játékvezérlővel mert én nem tusdtam öszehozni sehogy se -
sanyi150 #2356 Vadonatúj Guitar Hero Gibson X-plorer vezetékes gitárok eladók, Xbox 360-hoz és PC-hez is használhatók. Vételár 10 499 Ft. Részletek Emailben ([email protected]) lehet érdeklődni. -
#2355 Töröld a patch-et és nézd meg úgy. Én is nélküle játszok (játszottam),és semmi gond nincs vele. Vagy állj át a world Tourra.
UI.:
Jó ez az Asrock M3A780GXH/128 alaplap? Mert én is venni akarok egyet csak nem tudom hogy milyen márkájút vegyek. Kösz. -
#2354 HI!
Leszedtem a játékot, felpatcheltem (1.31), meg is crackeltem. Jelenleg a HATRED féle verzió van. Ami zavar, hogy mind full, mind minimum graf mellett szaggat a game :S
Korábban már fel volt rakva a laptopomra, akkor ott minimumon ment rendesen, de most az aláírásomban is szereplő gépen nem akar menni normálisan.
Az oprendszer Win7 x64.
Ha valaki tud segíteni, pls. help. -
#2353 lényegtelen. -
#2352 Hali! ha rendelek Guitar hero-s gitárt pchez akkor az mindegyik részhez jó lesz? Vagy újabb részekhez már valami másféle kell vagy lényegtelen? :) -
#2351 szerintem meg keresd meg magad. pl torrent kliensekben lévő keresőkkel. nekem is úgy vannak meg, de nem tudok fejből bonyolult linkeket visszamondani. -
mathgery #2350 sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy felraktam a GH3-at(pc-ről van szó), patch 1.3 fel, és mikor el akarom indítani, akkor bejön az első képernyő (talán a fejlesztő van rajta) és rögtön utána kidob a winbe(win7), és valami olyasmit ír, hogy hiba történt, a windows ha megtalálja a megoldást akkor értesít.
Másik kérdés: Word tour van még meg nekem (az megy rendesen), ezeken kívül mit adtak még ki pcre?Airorsmith- olvastam itt, van még valami?
Előre is kösz a segítséget! -
#2349 hallod srác,nem azt kérdeztem hogy hogyan tudom berakni.
azt kérdeztem hogy honnan tudok letölteni.
.... -
#2348 Pengetni próbálsz? -
lammaer #2347 #2335 -
#2346 Szevasztok!
Legends Of RocK-hoz szeretnék leszedni "song" packot, (más számoakt mint az eredtiben vannak).Esetleg valaki lenne olyan szíves hogy linkel nekem?
Nagyon fontos lenne.Köszi előre is! Üdvözletem! -
#2345 Próbáld más gombokra tenni a billentyűket. -
Viruz mark #2344 Sziasztok!
Kérlek segítsetek!!!
Letöltöttem a Guitar Hero 3-at...Már másodszorra..Daemon tools-os
kérlek segítsetek!Az a hiba hogy nem fogja le a hurt a gombokkal látni hogy érzékeli mikor lenyomom,és a képernyőn is lenyomódik,és időbe..de
valamiért nem akarja lefogni!!!:(!!!
Mikell?Pach?
-
#2343 Én pl így játszok:
F1 narancs
F2 kék
F3 sárga
F4 piros
F5 zöld
num8 pengetés fel
num5 pengetés le
num- whaamy(remélem jól írtam
num+ start power
Én egy ilyen billen nyomom és így az F1-5 kézre esőbb:
-
Szetaki #2342 értem. köszönöm a segítséget kipróbálom -
#2341 van más is.
beállítod valami más gombra a pengetést.
ajánlott a fel-le nyilakra. -
Szetaki #2340 helló!
lenne 1 kérdésem. gitár nélkül csakúgy lehet játszani billentyűzettel ha közbe az egérrel is kattintok? vagy van más megoldás is? -
#2339 Pl. párbajoknál fedeztem ezt fel, na meg a World Tourban is jóval kisebb alapból. -
#2338 hello! miért van az hogy egy éve még működött a gh3 de most már nem (nem volt hardware upgrade) -
#2337 Hali! Nincs vmi megoldás arra, h a látható gitárnyak méretét csökkenteni lehessen? Rájöttem, h ha kisebb, sokkal jobb eredményt érek el... -
#2336 Hát custom song-okat nem volt nehéz berakni, de sztem nem igazán jók. Mert ugyanis ha félreütök 1 hangot, akkor az egész zene elhallgat nemcsak a gitár hangja. És ez rettenetesen zavaró, nekem játszhatatlan így. :( (Jó hát könnyebb fokozaton nyilván nem ütök félre olyan sokat, de úgy meg unalmas.) Nem beszélve arról h az eredeti számok nem is játszhatóak ha be vannak rakva új számok...