Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Próbáld más gombokra tenni a billentyûket.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok!

Kérlek segítsetek!!!
Letöltöttem a Guitar Hero 3-at...Már másodszorra..Daemon tools-os
kérlek segítsetek!Az a hiba hogy nem fogja le a hurt a gombokkal látni hogy érzékeli mikor lenyomom,és a képernyõn is lenyomódik,és idõbe..de
valamiért nem akarja lefogni!!!😞<#szomoru1><#help><#help><#help>!!!
Mikell?Pach?
saslaca
Én pl így játszok:
F1 narancs
F2 kék
F3 sárga
F4 piros
F5 zöld
num8 pengetés fel
num5 pengetés le
num- whaamy(remélem jól írtam
num+ start power

Én egy ilyen billen nyomom és így az F1-5 kézre esõbb:

értem. köszönöm a segítséget kipróbálom

VRSDM
van más is.
beállítod valami más gombra a pengetést.
ajánlott a fel-le nyilakra.

u dont have to listen anybody else but me

helló!

lenne 1 kérdésem. gitár nélkül csakúgy lehet játszani billentyûzettel ha közbe az egérrel is kattintok? vagy van más megoldás is?

Lacee86
Pl. párbajoknál fedeztem ezt fel, na meg a World Tourban is jóval kisebb alapból.

fecska
hello! miért van az hogy egy éve még mûködött a gh3 de most már nem (nem volt hardware upgrade)

Lacee86
Hali! Nincs vmi megoldás arra, h a látható gitárnyak méretét csökkenteni lehessen? Rájöttem, h ha kisebb, sokkal jobb eredményt érek el...

Lacee86
Hát custom song-okat nem volt nehéz berakni, de sztem nem igazán jók. Mert ugyanis ha félreütök 1 hangot, akkor az egész zene elhallgat nemcsak a gitár hangja. És ez rettenetesen zavaró, nekem játszhatatlan így. 😞 (Jó hát könnyebb fokozaton nyilván nem ütök félre olyan sokat, de úgy meg unalmas.) Nem beszélve arról h az eredeti számok nem is játszhatóak ha be vannak rakva új számok...

Youtubeon rákereshetsz, vannak video guideok róla.

Alapvetõen nem áll távol tõlem a játékokban történõ matatás, de elég macerásnak tûnt, úgyhogy lemondtam róla.

Kell a zene, meg egy "kotta fájl", ami azt vezérli mikor milyen gombot kell nyomni, plusz még kell egy GH3 fájlrendszert piszkáló "modder" tool is.

Szóval nem egyszerû "bekopizom azt megy"...

sziasztok. A zenéket hogy lehet betenni a gamebe ???
<#help> PLZ HELP

Lacee86
Hát engem a Metallica meg a GH 5 érdekelne (utóbbi talán elõbb-utóbb megjelenik, reménykedem...) Aerosmith fennvolt a gépemen, néhány szám játszása után le is töröltem. Nem az én zeném.

saslaca
Mellesleg ez a ps2to pc converter. és az nem egy program.

saslaca
Ha ennyire ügyes barátod van akkor kérd meg hogy tegye át a gh Metallicát is. Az érdekelne. Mellesleg az aerosmith egy nagy rakás szar.

Nem akarom lerombolni a lelkesedésed, de a gh aerosmith az megjelent PCre 😊

http://www.play.com/Games/PC/4-/9272067/Guitar-Hero-Aerosmith/Product.html

Szóval az a vki, aki azt állította neked, hogy van egy program ami átkonvertál egy PS2 játékot PCre, és ezután PS2 emulátor nélkül tudod futtatni PCn, az átb*szta a fejed, és a PCs verziót adta oda 😊

ha kell vkinek a gh aerosmith az szóljon!!! ;-) BECSZÓ. van 1 ilyen nevû progi hogy ps2 to pc converter ami átteszi .cab fájlokba a ps2-es játékot és fel lehet telepíteni pc-re. így írták át nekem is a gh aerosmith-et!! XD
saslaca
Helló! Ezzel a fofixal hogy kell játszani? Annyi már kiderült számomra hogy jobban néz ki meg minden de amikor elindítom csak egy fekete kis ablak jön elõ mag vannak a menüpontok is de nem találok benne egy deka zenét sem. Mi lehet a baj?

Lacee86
Hát jah, ezért nem tudtunk Fifázni sem haverokkal 2 bill-vel. Kellett vennünk gamepadot. 😊

saslaca
Kettõ bill kéne. De mivel a gép nem ismert fel egyszerre 2 billt ezért sehogy. Kéne legalább 1 gitár.

Tesómmal itthon egy monitoron játszva minden hangszer nélkül hogy tudunk multizni?Valaki pls segítsen!
saslaca
Ezt nézzétek:

saslaca
Igen! A dragonforce nálam is bejön, Valamint az Iron Maiden is. 😄

Lacee86
Metallica - One nekem is kedvenc. Ezeken kívül a Talk dirty to me és a Through the fire and flames nagyon "bejövõs". 😊

saslaca
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Download listára hogy tudok számokat betenni?

saslaca
Basszus! Tényleg! Nem jutott eszembe(fejembe) a cím. Szerintem is az egyik legjobb a másik pedig Guns N' Roses- Welcome to the Jungle. Szerintem. A 3. pedig Metallica-one.

Lacee86
Ugye ez csak vicc? 😊
Eric Johnson: Cliffs of Dover. Egyik legjobb szám a játékban sztem.

saslaca
Ez melyik szám? Nem ugrik be.

Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz.
Részletek itt

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

saslaca
Csatlakozok! Kellemes ünnepeket!

VRSDM
Kellemes ünnepeket😊
http://www.youtube.com/v/bXjbMIZzAgs&feature=player_embedded#at=48<%flash>

VRSDM
én már szarrá gyepáltam a párezres siemens billentyûzetemet, és semmi baja.
a karod elõbb durran be mint hogy kiessen pár gomb 😉 és most szó szerint mondom 😄

Lacee86
Hát ne 10k-s billentyûzettel toljad. <#hehe>

Nekem megvan ez a game de nincsen hozzá gitárom csak billem. Azzal is megéri? Mert sztem azt szétfoglya ba*szni az expert fokozat. Vagy nem?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

VRSDM
a-aa

de én sajátot akarok betenni....... Mert m,egvan az a progi csak nemengedi hogy rámenjek az "Add" menüpontra! azt nemtod hogyan kell?😮
VRSDM
felül kell írni a data mappát.

hali nemválaszolt senki... de szeretném ha leírnátook részletes hogyan tudok berrakni számot GH3ban....
elõre is kössz
ja néztem, úgyhogy most a kereslet / kinálat törvénye érvényesül 😊

Jelenleg ott tartunk hogy nálunk hiánycikk lett belõle; sehol sem lehet kapni

De jó hogy nyáron a konzolszervizben megvettem 6k-ért, 1 év garival.
Hiába, jön a karácsony 😊

Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox360-hoz. Vételár: 10 499 Ft

csá nah most eljutottam odáig hogy letöltöttem a progit csak nem lehet rámenni az "add"-ra meg semmire csak a game settingsre meg a helpre!
hogyan csináljam meg?mondja már meg valaki légyszíves! köszi...
császtok valaki tudja hogy lehet gh3-ban berakni egy olyan zenét amit én akarok!????????😮😮
Lacee86
És azt hogy kell?

Prince of Máté
Be kell írni a minden számot unlockoló cheatet.

Lacee86
Hát, akkor vmi gebasz van nálam. 😞

VRSDM
karriert nem lehet.
nekem kvikbe kb. rakott anno laza 30új zenét.

Lacee86
Hali! Leszedtem a Custom Packot. Ebben most akkor hány új szám van? A karriert így végig sem lehet vinni? Beléptem karrierbe, az I love rock&roll-t eljátszottam, de utána nem ad be új számot, nem történik semmi. Csak Bonus songokat lehetne venni, többet is, de hát ugye nem tudom megvenni õket, csak 1-2-t, mert nincs elég lóvém. Quick play-ben bead 8 számot, de amik Bonus songként szerepelnek, azokat persze nem. Mi lehet a gond, vagy van-e vmi megoldás? Elõre is köszi.

VRSDM
azt hogy így vannak a zenék.
összevissza
karrier fölös
quickzenélésbe lehet mókázni velük