Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Amikor hosszú hang van!
vdani94
A simán azt értem hogy nem battle. Azt tom hogy melyik a whammy gomb
de arra vagyok kíváncsi hogy mikor kell használni.

Danus16
miaz hogy sima dalokban? xD
nézdmeg a billkiosztást

http://www.youtube.com/user/kilipeti

vdani94
Már bocs hogy megkérdezem, de hogyan kell whammyzni a sima dalokban?

Danus16
nemtom ha effekteket viszünk bele nem lesz attól rosszabb. 😄

tény hogyha bekapcsolok mindent, jön egy 3-as akkord és lewhammyzem, akad mint a vadbarom 😄

Én azért a GH-t szeretem, fõleg a World Tourt. a háttéranimációk nem érdekelnek de a whammy effektet imádom, ahogy vastagít.

bár igaz, az elsõdleges célom hogy 100%-ra kivégezzem, és nem az, hogy bámuljam az effekteket 😄

FoF-ban mért nincs egy kibaszott Pink Floyd szám se rendesen megcsinálva? Legalább a Comfortably Numb szólóját lefrettelhetné valaki értelmesen.

PS2-sre gondoltam, de gondolom akkor az is. Köszike!
BB7
Na igen! Kicsit már kezdik eltúlozni ezt is! <#wilting>
A FoF-ba azt szeretem, hogy nem laggol, mert bírja bõven az összes gép! És tényleg csak a színes gombokra koncentrálsz és nem az animációkra...
BB7
Igen!
Bár... PC-s? Mert akkor az USB mindenhez jó! ^^
hello!
a gitár bármelyik guitar hero részhez jó? (a III-hoz volt)
korábbi és/vagy késõbbi részekhez?
Danus16
azaz, az a 32megás verzsön.
egyébként meg:

Tessék, itt a FoFix 3.1-es ful ltelepítõje:
http://fofix.googlecode.com/files/FoFiX-3.100-Full-Win32.rar

Én feltettem hozzá ezt a patchet(érdemes):
http://www.mediafire.com/?yohjzznn310

Az a jó a FoFix-ben, hogy nem kell hozzá az eredeti Frets on Fire. csak feltelepíted a 3.1-et, és indul magától.
De ha kell az eredeti FoF is, akkor tessék:
http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=fretsonfire&filename=FretsOnFire-1.3.110.tar.gz&use_mirror=dfn

Na, és akkor én ezt a 2 témát használom:
http://rapidshare.com/files/225611395/Guitar_Hero_III_for_FoFiX_3.120_Rev.1352.rar
http://www.mediafire.com/download.php?k3uhmmtyglu

Bár a GH-sat nemigazán szeretem, de az RB2-es sztem hihetetlenprofi. Én imádom. minden megvan, effektek, animációk, tökéletes.

bocs linkek hiánya miatt, de privátomból másoltam és nincs kedvem beállítgatni 😄
Egyébként a 3.12-vel még profibb kinézetet is tudsz neki csinálni, ha az effekteket animáltra teszed, a shadereket meg bekapcsolod. úgy már tényleg egész impresszív. csak bírjad géppel 😄

Lacee86
Jah, már rájöttem. 😊 De rákerestem, és csak egy kis 32 megás progit találtam. De a videóban ez sokkal komolyabbnak tûnik. Milyen verzió ez pontosan?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

VRSDM
ott a nevében : )

u dont have to listen anybody else but me

Zan
Végre egy értelmes hsz. ami leírja,hogy pontosan mi is az a gitár😄!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lacee86
Hey, ez milyen játék?

Prince of Máté
Szerintem ezt én is tudtam, tudod , az irányítón így hívják a gombokat 😉

Danus16
úristen a bund = húr? 😄DDD lol

a bund, angolul fret a fémpálcák amikbõl egy átlagos elektromos gitáron 23 van. közvetlen elõtte kell lefogni.
a húr, vagy string az, amit lefogsz a bundokra, így mivel rövidebb húrt pengetsz meg lényegében, az gyorsabban rezeg, vagyis magasabb frekvenciát bocsát ki, így az a hang magasabban szól.

ez a Logitech gitár meg tényleg egy szánalom... "fém húrfeszítõk". most igazából igazi gitárt akarnak szimulálni? ez a játék nem errõl szól. másrészrõl meg 50ezret a kurva anyádba, olyan jó kis Ibanezt veszek annyiból... nem normálisak ezek se, annyi szent..

Egy kis jó zene John Petruccitól, az én elõadásomban xD

Gondolod nem tudom? 😊
Pont ez a lényege, hogy nincsenek is rajta hurok, de a marketing tolja az ember arcaba, hogy a kulonfele hurokhoz kotodo tartozekok strapabiro fembol vannak...

Prince of Máté
Mivel ez egy játék gitár, Guitar Herohoz, ezért nem húrok vannak hanem gombok.

Nem er atverni 😊

"Az érintõk (vagy bundok) a fogólapba ékelt kis fém pálcikák. Amikor a gitáron lefogunk egy hangot, a rezgõ húr a húrláb és a lefogott érintõ közötti szakasza fogja a hangot produkálni. Mivel a frekvencia, azaz a hangmagasság fordítottan arányos a rezgõ húr hosszával, a nyakon lefelé haladva egyre magasabb hangokat kapunk."

Tehat: vannak tartos anyagbol (fembol) keszult hurlefogo es hurfeszito elemek, eppen csak hurok nincsenek. Ellenben kiemelik hogy igen, itt fembol vannak ezek a fontos reszek.

Hol van ezen a gitaron hur?

Prince of Máté
bund = húr

Speciel en is ugy vagyok vele mint Laceee... amikor ertelmetlensegekre akarjak kihuzni az ember zsebebol a penzt.

Konkret pelda itt:

"A nyaka valódi fa, a bundok és a hangolókulcsok pedig fémbõl vannak."

Hangolokulcs? Es a hurok hol vannak, kezitcsokolom? 😊

Lacee86
Az egy teljesen más dolog. Mind1, sztem ne vitázzunk ezen többet.

Prince of Máté
Olyan mint az autó. Erre a célra van 100 ezerért de 100 millióért is. Idegesít?

Lacee86
Nem az h nem szebb, de az értelmetlenség igen enyhe kifejezés rá. Egyszerûen idegesít h a mai világban 70 ezres ilyen vackot akarnak az emberekre sózni, mikor már 6-7 ezerért lehet kapni ugyanarre a célra való eszközt. Jó, ha vkinek nagyon van pénze, vegyen max. 20-ért egy különlegesebbet. Na de 70 ezer??

VRSDM
ne mond hogy nem sokkal szebb a kivitelezés mint egy mûanyag (legyen az akármilyen erõs) gitár 😊
mert ha mégis akkor tutikamuzol.

Lacee86
Kiváló minõségû és szilárdásgú mûanyagot lehet ma már gyártani (lásd fürdõkádak, nyílászárók stb.), semmi probléma azzal. Ne mondd, h normális, h a termék árárnak kb. 5-10%-át teszi ki az, amire való, és a többi 90% csak körítés! Mér' nem csinálják mindjárt aranyból gyémántokkal kirakva... De aki ilyenekre akarja elb*szni a pénzét, hát csak csinálja. A gyártók meg jót röhögnek, h ilyen ostoba emberek vannak.

VRSDM
giccs gategória?
inkább minõségi 😊
nem pedig egy fröccsöntött mûanyag 😄
ennyi erõvel az is giccs aki G25-öt vesz (fém kormány H váltóval) nem pedig valami mûanyag szart ami 1év alatt széttöri magát? 😊

Lacee86
Hát aki ezt megveszi, annak csak gratulálni tudok... Amúgy sztem ez már giccs kategória. Ha igazi gitár lenne, akkor mondanám azt rá, h jól néz ki, érdemes megvenni.

Eredeti Guitar Hero 3 játék eladó PC-re gitár nélkül:

Eladó játék

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

bladex
Ha még nem láttátok volna.😊 Elképesztõen király gitár. Sajnos nagyon drága.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/controllers/devices/5280&cl=hu,hu#

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Zan
Most raktam fel a WT-t de ott még mindig érezhetõ az a jelenség,de most már nem érdekel,mert annyira nem durván,mint a GH3-nál.Gondolom ha keresgélnék még egy darabig drivereket,lehet megoldódna a probléma,de nem érdekel most annyira,mert végül is játszható!

Mindenkinek további jó szenvedést a game-hoz😄!

zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Isten vagy,komolyan!Nagyon nagyon nagyon thx!hallod,már ötletem sem volt,hogy mit kéne csinálni,9.8 as volt fent,a legújabb,most felraktam a 9.4 eset és tökéletes!Már csak a játékot kell újra rakni,mert 1.31 es patch nekem rendszeresen elbassza a kalibrációt,ha meg az nincs fent nem is kell kalibrálni,maga a tökély😊!Tényleg köszi még egyszer a megoldást!

nyehe, 8.12-es driver van meg a 4850-esemhez. Sosem cserelek drivert csak azert mert jott egy uj verzio (igaz ez minden mas szoftverre is, kezdve windowstol a winampig), csak akkor ha valami bajom van az aktualissal. Es altalaban bevalik 😊

Prince of Máté
Ismerõs, minden ATisnak ilyen akinek 9.4 feletti drivere van fent.
Sajnos minden újabb driverrel szarakszik.
Tedd fel a 9.4-es catalystot és minden jó lesz 😊

Zan
Sziasztok!

Otthon egy egymagoson játszottam vele és akadozott egy kicsit,eléggé...még írtam ide is,de hát annyit mondtatok,hogy rakjam újra a wint,azzal aztán nem foglalkoztam,mert nem az az elsõdleges gépem.Aztán átmentem egy haveromhoz,akinél felraktuk egy 2 magosra,ott nem akadt!Gondoltam akkor majd ha az én gépemre rakom fel,ami 4 magos(lásd lent),akkor sem lesz semmi baj,szóval nem izgultam érte.Viszont!Most raktam fel a win 7-et és arra rá a GH3 at.Teljesen friss rendszer egy egész jó configgal,ami simán elég a játéknak és egy kicsit a gitárnyak akad,mármint így néha elkezd folyamatosan röccenve menni(bocsi,csak egyszerüen nem tudom jobban leírmi,de gondolom értitek).Szóval nem folyamatos a lefelejövetel,hanem akadozik,de csak néha,aztán utánna megint simán megy.Elõször azt hittem,hogy valami a háttérben eszi a procit(amit nem is értettem),de nem...!

ötlet?

Sziasztok!Aerosmith-et lehet joystick-al játszani??

Lepd meg a májad,igyál vizet!

#2136os hsz?

Sziasztok nekem meg van hozzá a gépigényem, de mikor indítani szeretném akkor nem történik semmi.
Segítségeket elõre is köszönöm.
Már megvolt feltettem sorba úgy hogy elsõnek az 1.1-->1.3
márpróbáltam álítgatni a grafikai beállítésokat hogy kalibráltam de nem jó.
Lacee86
Sajnos elég szarul portolták PC-re. Próbáld feltenni patch-t, hátha segít.

Helósztok!

Nekem csak annyi problémám van ezzel a játékkal hogy a gépem jó a játékhoz de mégis akad és így elég nehéz játszani rajta.
Aki tud nekem segíteni az szóljon.

Elõre is kösz.
tudja valaki honnan lehet megszerezni a downloadable songs-okat? nem eredeti a játékom...
az 1957-es hozzaszolasban kivesezte egy kollega az opciokat.

Szerintem jobban jarsz, ha veszel egy uj vezetekest potom 6000 forintert itt:

http://konzolokszervize.hu/product.php?id=1273

Judykó
Sziasztok!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de lehetséges az hogy egy Ps2-re való játékgitárt átalakítóval lehessen használni pc-n is?
Köszi a választ elõre is! 😄

Lacee86
Igen, köszi, már kipróbáltam. Nem lett tõle jobb, sõt rosszabb. Úgyh maradok az eredeti sebességnél.

Hallottam valami Hyperspeed mode-rol (cheat?), aminel a gombocok tavolabbak lesznek egymastol, viszont gyorsabban jonnek es kevesebbet latsz elore. Tehat vegerdmenyben ugyanolyan gyorsan kell pengetned.

Lacee86
Hali! Miért van az, h ha nézem a youtube-os expert videókat, nekem úgy tûnik, h a gombócok egymástól távolabb vannak mint ahogy nálam? Vki tapasztalt már hasonlót?

Zan
Remélem megtaláltad amit kerestél!Nincsmit.

Zan
Nekem is volt már hasonló szituációm,tényleg nagyon oda tudja magát rakni egy ilyen helyzetben ez a game!😊Egyetlen szépséghibája csak a dolognak,hogy ha az illetõnek nincs ritmusérzéke,mondjuk...😊,elég hamar el tud kedvtelenedni az ilyen tag!