2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#894 szerintem nagy hülyeség megvenni a teljeset és utána is a warezzal játszani -
#893 Úgy értem, hogy megveszed a PS3-as gitárt, amihez jár a játék is, és eladod. -
#892 azt a kurvaélet -
#891 az istenit, mondtam hogy szedd ki a balkezes beállítást és akkor az ajánlott billentyűket jól tudod használni -
#890 nekem a game warez :D. azt nemtom eladni :DD. -
#889 -
#888 5ért eladod a gamet bárkinek, aztán 8ért van gitárod.
Egy PS3 kontroller kerül 12-be akkor ez a 8 ezer mi? :D -
#887 lehetnének olcsóbbak a gitárok :PP. -
#886 Van hát, csak az nem 13 ezer játékkal együtt. -
#885 Wt-s gitár is van ps3-asba! Ja az igaz h szebb de ez se csúnya!
Nekem ez van:
Sztem azért az enyémnek vaskosabb a kialakítása de lehet h csak kicsi a kezem! Tulajdonképpen éppen hogy csak de elérem de egyenes kis újjal nem tom benyomni ráadásul balkezes is vagyok! :) -
#884 Jújj! Nem volt borzasztó a bal oldali multimédiás gombok miatt? Meg a teteje nagyon vastag! Nekem is zömökebb Logitech-em van, és megkeserítette az életem!
Levágtam egy filléres bill. tetejét az F1/F2/F3/F4/F5 fölött, kicsit gombokat cserélgettem, csak bedugás után nem reagál! :D Valami elvágtam belül, sebaj azóta van gitárom, már megy az expert! -
#883 Azért linkeltem a Les Pault, mert szerintem szebb + mivel a PS3-ashoz jár vevő, ezért nem kell hozzá semmit se venni.
Én egyébként ezen a billen toltam, és el lehetett érni az F5öt :)
-
#882 Keress rá erre: NeMtud0kviSszaolvasni.exe
De segítek kicsit: :) -
roskatebi #881 Milyen progival lehet zenét berakni?? -
#880 Azt vesz amit akar nekem teljesen mindegy csak kapásból ezt találtam!
World touros gitár jobb és asszem szinte az összeset össze lehet hozni pcvel! Nekem ps2es WT gitár van és usb-s fordítóval simán toltam! Ja és persze vezetéknélküli plusz ott a tapipad :) (penge cucc) vagy mi a szar ami nem elhanyagolható!
Egyébként a dob is érdekes! Mint mondtam ps2re van, az is vezetéknélküli, usb-s és a vevőjére meg az van írva h ps3! Ráadásul ezt is felismeri a pc! Úgyhogy a pc-sek nem panaszkodhatnak hardver terén! :)
Ja valóban lehet billel tolni hardon, experten csak nem olyan billel mint az enyém!
Szaros multimédiás bill és rohadt nagy a széle! Úgyhogy kifogás!
Ehez a játékhoz az óccsó billentyűzet a jó! -
#879 Felejtsétek már el azt a szar X-plorert, ezt kell megvenni, csak nem itt, hanem vaterán. (13k-ért árulják)
És igen, működik PC-vel :)
Az meg nem kifogás, hogy csak gitárral lehet mediumon játszani, mert én experten toltam billel. -
#878 Rosszul Játszol! Felejtsd el az egeret!
Fogd úgy a bill-t mint a gitárt!
Kiosztás:
Szinek F1-F5-ig
Pengetés fel: num 0
Pengetés le: num 2
Whammy: num enter
star power: num +
Nekem így van mert így a legkényelmesebb és legfílingesebb és mondom az egeret felejtsd el!
Egyébként én szinte ha billel játszok csak a lefelé pengetést használom mert vannak olyan szín kombók amik a felfele pengetéssel nem működnek!
Én mediumon tolom billel de a dragonforce kivételével már mindegyik meg 95-6 % körül/felett! Feljebb lépni meg nem tudok mert az F5 túl messze van!
Gitárvásárláshoz még egy oldal.
Itt beírod ami kell aztán kiválasztod a legolcsóbbat.
WT super bundle -
#877 Köszi, ász vagy! Beírtam a géjm full címét, aztán olyanokat írt végig, h géjm+gitár és vmi19 000 körüli áron, loál, annyiért tod kinek kell :D. szal sry a lámázgatásomér, de újabban olyan frusztrált vok a géjmben, még mindig easyn tolom, háigen és eccerűen nemtok easyn1számot megcsinálni úgy, h perfect legyen! elvétve előfordul egy-kettő... és ez a bill+egér miatt van, mer van, h egérnél eccerűen nem reagál, v elvétem, v nemtom, áhh mind1, szal kell1gitár és rohadt kíváncsi vok milyen úgy zúzni.
hja, most zúztam le megint Slasht battleben easyn, rohadt jó volt ez a battle, talán eddigi legjobb az összes közül! mer easyn eddig3szor pörgettem ki és azér is kell gitár, mer akkor felmegyek a köv fokozatra és úgy. ugyanis próbáltam médiumon, de eccerűen nem megy nekem billel... ehhez gitár kell és kész :D.
mégeccer kösz!
WT super bundle az mi a szösz? remélem most lesz gitárjuk bőven és nem kell sokat várni. -
#876 Ezen az oldalon nézzél szét!
Keresőbe Guitar hero aztán kidob egy csomó cuccot!
Például ezt!
Rendelés előtt érdemes őket megkérdezni e-mail-en h vane nekik raktáron a választott cuccból!
Én is akartam venni náluk gitárt és nagyon kedvesek voltak de aztán lemondtam mert sokat kellett várni (hiány volt a gitár de nem csak náluk) meg közbe jött a WT super bundle! :) -
#875 :D, de nem érdekel az :@ :D. boltban hol lehet venni, milyen boltba menjek? :D 1normálisat, használatlant akarok :D. -
#874 Ha minden jól megy, nekem lesz egy eladó XBOX360-as XPlorer vezetékes gitár :D. De még nem biztos :D. -
#873 hol kell venni olyan gitárt? :@ falra mászok, én ehhez nem értek, ezért is kérdeztelek titeket, de nem lettem okosabb.1rendes gitárocska kell csak, na :D. -
#872 géped megfelel a gépigénynek? -
biciklipumpa #871 sziasztok! nekem nem indul a játék:S... feltelepítem crackelem és elindítom semmit nem csinál :S 2 helyről is letöltöttem már de egyik se jó :S nem csinál semmit :| vki nem tudja mi lehet a probléma, pls segítsetek! -
#870 ne pontozzá :D. én ezt honnan tudjam? :P azér kérdezlek titeket, topik lakókat :D, mer most gondoltam venni fogok1t, eddig nem tudtam mi van ezekkel és most se tudom, csak annyit, hogy van és ennyibe kerül. -
#869 Mindegyik jó hozzá... -
#868 olyan kellene, ami a köv részhez is jó lesz. -
#867 Mennyiért akarsz gitárt venni?
13-ért van vaterán a PS3as Les paul gitár + játék( sokkal szebb mint az explorer és vezeték nélküli is)Én a játékot eladtam 5k-ért, így 8 ezerért volt gitárom.
Júniusban jön új rész, a World Tour. ( dob+mikrofon támogatás) -
adamwa #866 Sziasztok! Psycho88! tudnél nekem segíteni, hogy be tudjam tenni a számokat a játékba! csináltam, ahogy le van írva, de nem jó az editor. tipp? -
#865 ja -
#864 Midori 4 Life! -
#863 a bal oldali csávó meg olyan, mint1nagy moha, vagy ősember :DD. -
#862 Fasza!
majd lehetne1rész az ACDC-vel is nem gondoljátok? Most úgy is rollin van náluk :D. Zúznak nagyon.
1ébként nekem a géjmben a szőke szexi csaj és az édi Midorika a legjobb párosítás, nyami.
csak sajnos kevés női szám van.
szal milyen gitárt ajánlotok nekem, meg mennyibe kerül? vennék a géjmhez és a World Tour mikorra várható? Nem vagyok képben, nem figyeltem. -
#861 épp most jelentették be a negyedik részt, a World Tourt
szerintem pedig nem kell lemondanunk a metallicáról sem -
#860 többször is kipörgettem a legends of rockot :). 3szor. Tom Morello is megvan. kár, h nem lehet úgy zúzni, mint a battleben, az nagyon állat volt, teccik is az a szám. -
#859 megint én. még mindig nemtom megunni, má3szor kezdtem újra, de medium az nekem nehéz billentyűzeten sztem :P. szeretnék olyan gitár izát venni, ami a Guitar Hero South Park részben volt :D, szal olyan cuccot ehhez a géjmhez, mit vegyek, mi a jó, mit ajánlotok és hol tom ezt megrendelni, vásárolni és mennyibe kerül? meg ilyenek, tudjátok, csak új vok ebben a témában, de egy olyan darabbal már bemerném vállalni a mediumot és a hardot, v mi a szöszt.
lesz újabb guitar hero rész, mi lesz a címe, ha lesz?
ez van meg nekem és az Aerosmith, mindketrtőt kipörgettem easyn :D. -
#858 Nem kell hozzá semmi Xpadder, csak legyen patchelve a játék, utána felismeri rögtön a gitárt. -
#857 Jobb esetben a játék felismeri, hogy csatlakoztattál egy gitárt. Pl. XBOX360-as gitár esetén a gép látta, hogy van joy, csak a játék nem, hogy gitár is. Kellett egy MS progi hozzá, amivel már látta a Game is. Úgy tudom, hogy a PS3-ashoz is van valami hasonló. -
#856 Xpadder-el csinálom meg h lehessen gitározni, de eddig sem a star powert nem tudtam beállitani sem pedig a (nyekegtető) kart -
#855 PC-n játszol PS3as gitárral? Akkor a Selecttel tudod aktiválni a Star Powert.