2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#974 Rock U Like a Hurricane
-
#973 igen, sok olyan együttes van, aki megérdemelné és nem csak Aerosmith, meg Metallica. talán idővel sok terítékre is kerül ezek közül, reméljük. -
#972 lehetne Guitar Hero: Foo Fighters is vagy Guitar Hero: Mercyful Fate vagy Guitar Hero: Led Zeppelin vagy Guitar Hero: KISS vagy Guitar Hero: Motörhead vagy Guitar Hero: Me First And The Gimme Gimmes vagy Guitar Hero: No Use For A Name vagy Guitar Hero: Ramones vagy Guitar Hero: The Clash vagy Guitar Hero Anti-Flag is -
#971 lehetne Guitar Hero: Slipknot is :P. tudom, hagyjalak a gondolataimmal :D. de leszarom. -
Nagyon álat lenne ha az Aspyr ezt is megcsinálná PC-re -
#969 Sziasztok, egy kérdés az xbox-hoz való gitárt felismeri a pc is? -
#968 és azér van a topik, h ilyeneket nyugodtan lehessen írni. ha nem teccik, menj el a fenébe. -
#967 én nem vok láma te. -
#966 "lehet hogy igazad van és tényleg ledobta az agyam egy kicsit az ékszíjat" -
#965 Legyél alkoholista te is! Minél több alkoholt, annál több lámát is el tud viselni a szervezeted! -
#964 nekem csak az a bajom hogy minden egyes gondolatodat beírod ide
kicsit idegesít... -
#963 :D. jáccok én mással is :P. ne aggódjá értem. csak elgondolkodtam ezen :D. de te neked meg minden bajod van velem. -
#962 istenem....
szerintem mosmár ideje lenne valami más játék után nézned -
#961 azt tom én is :D. aszittem má vmi híres arcot beraktak oda :DD. -
#960 "1csávó" -
#959 gondolom feltűnt má nektek, h a géjmben1szám végén megjelenik az énekes mellett1csávó, aki éljenzik, a színpadon. vagy néha fejest ugrik a tömeg közé. ki ő? -
#958 és én ki a tökömmel csináljam majd? szomszédokat nem hiszem, h érdekli, ősök passz, de erre ráérek akkor visszatérni, mikor meg lesz a géjm és mégis... ének, hogy működik? :D ott is mennek majd a zöld, sárga, piros és átrsai színek és azokra kell énekelni, vagy mi? :DD -
#957 Mert azt nem egyedül kell játszani, hanem együtt a haverokkal, és úgy alakítani egy rock bandát :) -
#956 één átállítottam azt F-re, optionsben áttod te is állítani és akkor nyomogasd a Whammy gombot, aztán megjavítja magát. -
Emcsyke #955 Hali! Tudna nekem vki segíteni? Amikor "párbaj van" és kapok egy "Whemmy"-t akkor mit kell csinálni h eltűnjön és folytathassam tovább? mert mindig itt bukom el a dolgot :( pls help me! -
#954 minek dob és mikrofon? te fogsz dobolni és énekelni? :S -
#953 Sajnos még csak X360-ra, PS3-ra, Wii-re és PS2-re van GH:WT!
Az első háromra 60ezer, PS2-re azt hiszem 55ezerért láttam! :/
Az 576-ban 10ezerrel olcsóbban van, mert akciós!!!
Soknak tűnik, de össze kell dobni rá a pénzt többen, és úgy elfogadható!
Tartalmaz: Vezeték nélküli Gitár 5sima és másik 5érintős gombbal, vezeték nélküli profi dobszett, ütőkkel, lábdobbal, vezeték nélküli mikrofon és persze maga a játék! :)
Viszont nem kell aggódni! Biztos forrásból: FOG JÖNNI PC-RE! -
#952 . mint Stan és Kylet a South Parkban :D. -
#951 Tudom, hogy pc topik, de GH:WT x360ra van a westendi mediaba? A gitáros verzióra gondolok nem a band packre. -
#950 Vannak számok, amik nincsenek lefretelve easy-n, csak experten!
Tudod, először GH, aztán FoF! De a GHban tudni kell az Xpertet is!
Ha a Westend-ben jártok, a Media Markt-ban GH:WT-t ki lehet próbálni! 1dobszerkó és egy faja gitár! Haverral másfél órát ott toltuk! :D A vásárlók körbeálltak és néztek minket! -
#949 nekem is lehet véleményem és nekem ez a véleményem. minden ember más. -
#948 :D, gyere. sztem szar és kész, de mint mondtam azé, mer GH3mal jácottam először. ha nem teccik vmi, ez van :D. -
#947 fogjatok le -
#946 letöltöttem, kurvaszar, má bocs. de lehet csak GH3 miatt, mer GH3 után nem teccik annyira és kurva gyors easyn is, v nemtom :S.
de azé mégeccer kösz. -
#945 de ehhez mit szóltok? sztetek is jól ellett találva a hangulat meg minden? meg ezek mit csinálnak? headbangelnek? :D v csak a kezüket rázzák? :D -
#944 köszi -
#943 frets on fire nagyon faja
és ezen játékok összes zenéjét le lehet tölteni hozzá:
Rock Band
Rock Band 2
Guitar Hero
Guitar Hero 2
Guitar Hero Encore Rocks The 80s
Guitar Hero 3: Legends Of Rock
Guitar Hero Aerosmith
Guitar Hero 4 World Tour -
#942 Még mindig easy? Hmm.. és állítsd át a flip-et, mert ha veszel gitárt, akkor az fog kelleni! Tudom, ha nem eredeti, akkor automata így állítja be, de hidd el! MEGÉRI!
2.: A Frets of Fire-t innen szedd le! Adja magát majd, de ha valami nem megy, akkor írj ide! :) -
#941 én meg arról nem hallottam :D. oké, pedig kipróbáltam volna, mind1, azé kösz. -
#940 Nem érdemes... Szerintem elcseszi a játékot.
Arra ott van a Frets on Fire, szinte minden szám van hozzá. ( ahhoz viszont nem értek) -
#939 és az editort hol találom és, h kell betenni a számokat, bármilyet és bármennyit lehet és ezeket a hangjegyeket (piros, zöld, sárga és társai) nekem kell megcsinálnom akkor, v megcsinálja az editor? -
#938 amúgy Slipknot - Before I Forget. -
#937 ezeket kruva jól megcsinálták. néha vetek1pillantást a közönségre, a hangulatra és azt hiszem én is ott vok... eszméletlen jó... szerintem :P.
-
#936 én meg beállítottam, h a sturm up legyen num1 és mosmá easyn csomó perfect :D. de azé van pár nehéz. -
#935 Hy!Nekem van egy eladó új áttalakítom ! 5000 Ft ért vettem de 4000 ért oda adom ! Postai úton is megoldható az átvét ja és annyit az áttalakítóról , hogy ps/ps2 xbox nintendó wii - consolet tudsz 1×RE ! áttalakítani gépre (usb-re) én a legkomolyabbat vettem azért került ennyibe , de nem lett használva . Akit érdekel hívjon fel : 0620/551-1475