2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Hú a WT-os "gombák" nekem nem jönnek be! -.- -
8k-nál semmiképpen se adnék ki többet egy darab műanyagra, úgyhogy 12k-ért kösz nem :D
mondjuk vicc, hogy vaterán se jutsz ennél olcsóbban hozzá, teszveszről ne is beszéljünk... ebayen meg a szállítási költség sok. Amúgy egy world touros gitárnak örülnék igazán, sokkal jobb, mint a Les Paul
kösz, ez jóó! júniusban. ah. dejólenne :D
am nem nagyon tetszik kinézete úgy az egésznek, sztem a GH3 az etalon, annyi változtatás kéne rajt, hogy mutatja, hány csillagon állsz(ez benne van a Metallicában, de sztem ott is rondítottak a küllemen) GH3-as "gombákat" kifejezetten imádom. Az egész kinézete úgy nagyjából perfect :D -
Link
Guitar meg most 12 ezer az 576ban. -
honnan tudod hogy június? azt írták idén nyáron.
ha tudod bizonyítani, hogy június, nagyon megköszönném :D Minél előbb jön annál jobban örülök. Nagyon várom már.
Kéne egy gitárkontroller basszus! -
hunhogzilla #1010 Bocsi, visszaolvastam, már tudom :) -
hunhogzilla #1009 Hali, mivel gondolom magyaro.-n nem lehet pc-s gitárt szerezni, a PS3-as gitárt tudom használni pc-n? -
AFL - Miss Murder 97% 5 csillag mediumon! haladok!
sztem géjmpaddal ne próbáld, me én is próbáltam és nem érzékelte. -
csonkaj87 #1007 Sziasztok!
Logitech dual action gamepaddal szeretnék játszani, de sajnos nem ismeri fel a játék. Van vmi megoldás, hogy felismerje vagy akkor marad a billentyűzet?
-
néztem ebayen gitár kontrollert csak azt írja hogy NTSC...
Kontrollernél van ilyen egyáltalán? -
baszki 576-ban 11 ezer házhoz szállítással, akkor mit szerencsétlenkedsz a 20 ezres gitárral? :D
Legalább 5 ezerért el tudod passzolni a gamet. -
kisdudeEe #1004 Ezt megérné megvenni? -
kisdudeEe #1003 A játékot mennyiért lehetne eladni ha így venném meg?
xido:Pest 1 kicsit messze van tőlem :/ -
xido #1002 Haverom épp ma volt a Mammus Saturnban,ha pesti vagy,azt mondta külön is látott ott gitárokat minden platformhoz...
Mondjuk lehet,hogy nem minden tipust gyártanak le mindenhez... -
Ekkora téket! 
Amúgy, SOKKAL OLCSÓBB, ha játékkal veszed, és a játékot el is bírod adni! És van a PS3as verzióhoz vevő is!
-
kisdudeEe #1000 Csak egy bajom van a PC-s verzióval. Szerintam a gitár amit adnak hozzá, az csúnya.:/ Szóval az lenne a legjobb, hogy a játékot megszerzem eredetiben PC-re, és PS3-as kontrollerrel játszom. Vagy a játék nem is kell, ott a FoFix, ahhoz egy GH III téma/mód és lets rock.:D -
kisdudeEe #999 PC-re nem találtam új játékot hazai boltokban. Ha találtam volna, akkor azt már szerintem meg is vettem volna.:D -
Miért vennél csak gitárt, mikor játékkal olcsóbb? :/
Egyébként pont ez az előnye a PS3-asnak, hogy van hozzá vevő. -
kisdudeEe #997 Igen,ez jó vétel lenne, de vevőt is adnak hozzá? -
Itt most nagyon jó árban van, tuti vétel!
Be kéne tenni bannerba, és akkor nem lenne annyi kérdés, hogy melyik gitárt. -
kisdudeEe #995 Nagyon szépen köszönöm.:D -
működik, a frets on fire oldalán minden fajta kontrollerhez van leírva útmutató hogy hogyan tudod használni -
kisdudeEe #993 Hello!
Ez a kontroller a Frets On Fire-rel működne?(A FoFix nevű módosításával.)
Üdv: kisdudeEe -
#947 :D -
#983?
Nem hiszem... talán már a kép kezdte! Sőt! :D
De nem tök mind1? xD Annyira bírom, h. mindenhol megy az egymásra mutogatás! De:
Flém OFF -
Ps3-as Wireless Les paul minden szar nélkül megy PC-n, még vevő sem kell hozzá.
World Tour PC-re júniusban jön. -
há te kezdted:D -
Szerintem kár előre ezeken rágódni! :D Úgyis fogunk még kapni híreket! -
az kifizetődő lenne de nagyon, mert a régi gitárhősök nem készültek pc-re -
#970 -
S mi van, ha 1*re több GH is jön? Bár, az nem lenne kifizetődő nekik! :/ -
a world tourt fogják addigra -
Karácsonyra fogják időzíteni talán? -
Sült #982 Nekem ennyi elég :). És ha engem kérdeztek idén november körül jelenhet meg.
-
kisdudeEe #981 Bocs a sok egybeírásért, de új vagyok a "fórumozás" világában.
-
kisdudeEe #980 Hello!
Nem tudom, hogy errőla megoldásról hallottatok-e már. Én is azon gondolkozom, hogy megveszem a vevőtés vagy ezt a kontrollert, vagy a world touros wireless kontrollertveszem meg hozzá. Illetve lenne egy kérdésem is. A kontrollerek közül valamelyik működne a Frets On Fire FoFix nevű módosításával? A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: kisdudeEe -
Kiadtak hozzá kontrollert, de sajnos játszani nem lehet vele!
SZERINTED? XD -
szaki152 #978 Lehet pc controllerrel nyomni a gh3-at??????????????????
-
szaki152 #977 Hogyan lehet a játékba beletenni saját számokat?pls válaszoljatok!(egyépként mediumon még mgy de hardon uhh)
-
A Metallicáról van valami infód, hogy tényleg lesz-e? -
Sült #975 Meg lesz az csinálva.
Ahogy a World Tour és a Metallica is meg lesz.