2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
neked is csinálja néha? -
:DD :). akkorjó *megnyugodott* -
Az normális tünet :) A veterán GH-soknak már a szöveg is felfelé megy :D -
áááá, gecc! frankón, mikor ránézek a képre, tök olyan, mintha mozogna! mint a géjmben! 

sokat géjmeltem és azé? :D pedig csak egy számot zúztam le előbb, a Before I Forgetet, oszt jóvan... :D... hm, menjek ki levegőre? :D -
ez a halálom egérrel...
a Before I Forgetben van két olyan hangjegy, tehát zöld és piros, ami kurva közel van1máshoz és mindig elbaszom vhol... a dal elején, v közepén, v végén... tipp? tom, béna vok itt :D. igykeszem javulni. ha meg beállítom azt a sokat emlegetett f1, f2 és társai kiosztást a géjmben billre és nem egérrel tolom, hanem billel csak, akkor billen melyik gomb nálatok az egér szerepét betöltő funkció? tehát a klikkelés... v mi :D. -
Én gitárral (X-plorer) nyomom és mivel ritkán játszunk vele, még nagyon nem vagyok jobb mint billel. (medium szinten vagyok ) -
Köszi a biztatást, de nem voltam még házigazda, inkább olyan legyen, aki érti a dolgát. -
grat
.
-
hm, pedig reménykedtem :D. pár gomb van csak rajta :D.
igen, adatlapodat meglestem. -
nekem ez az eddigi legjobb teljesítményem, ha nem a pontszámot nézzük -
Rengeteg helyen utána bírsz nézni! De maradjunk annyiban, hogy '93as évjáratú vagyok! :)
Abban igazad van, hogy gitárral könnyebb, de azt is kell tanulni!
A bill-t is tanulni kell, nem is kevés ideig, nehogy azt hidd, hogy gitárnál ez könnyebben megy majd! :S -
lehet, hogyne. mé,11nek hiszel? :D 21vok :DD. easyn nekem nem megy perfectre, még pedig azé, mer ideges vok1idő után, h tuti elbaszom :D. meg hát gitárral csont nélkül menne sztem.
de akko te is mond meg má, h mennyi v :P. -
Easy-n minden számot perfektre nyomok! :D
Am. lehet egy kérdésem? Hány éves vagy?
-
PERFECT, JEEEEE!!!!!! 

Nagyon megteccett a Before I Forget és most végre végig zúztam Slashel. Sry a capslockokért, de nagyon örültem :D.
amúgy mit szólnátok, ha Prince of Máté HG lenne? :) Sztem lehetne, sokat segít mindenkinek, respect!
de mindenkinek respect :D. -
baszki, Slipknoték mekkora állatok :D. megnéztem1koncertjüket jútúbon, az1ik csórikának a fejéből rakat tű, v miafranc állt ki, hát LOOOOOL. jó száma van Slipknotnak, de1állat :D.
nem? :D
és ezek MIND ilyen állatok kinézetre is, meg minden és a csajok mégis buknak rájuk, LOL :DD. -
nemtudom miért nem jó a link :S mind1 beteszem sima linkbe : KÉP -
Ilyen a szitu srácok. Mit lehet ez ellen tenni ? :S
-
Ki mondta, hogy nem nézek be? 
Amúgy ha 2karaktert kell választanom, akkor: 1.Midori, 2.Slash
ERGO: Megegyezik az ízlésünk, szerintem az egyetlen baj az 5*i egymásutáni post volt! :/ Ez mindenhol irritálja az embereket sajnos, először olvas, aztán elemez és azután ír! Ez az elfogadott sorrend! :D -
ja, jó, sry, mer mindig azt hiszem, h azér piszkáltok, mer nemtok semmit erről a műfajról :D, ami így is van, de szívesen megismerem :).
akko visszavonom előbbi hsz-m és mégeccer sry.
és azér írtam így ennyit, mer olvasgattam az életrajzot, aztán kielemezgettem magamban :DD. -
téves, nekem csak az a bajom hogy értelmetlenül írtál 5x egymás után -
mibajodvangeciélet? :D mondom, h BB7 is miattam nem akar benézni má1oldala :DD.
arról nem tehetek baszki, h eddig semmit nem tudtam róla és a rockról se nagyon... ezér nem kell cseszegetni. -
könyörgöm fejezd már be :D -
meglepett, h Michael Jackson is kérte részvétét a projektében :P. nekem nem teccik az a szar :D. mámint Michael Jackson. de a többi nagy név
.
"Jeff Beck, Joe Satriani, Steve Vai, Brian May, Steve Lukather, Jeff "Skunk" Baxter, John Rzeznik, Martin Ditchum and Simon McCarty" = őket meg nem ismerem :(. -
"égül is otthagyta az iskolát, kiesett a 11-dikből. Mialatt Los Angeles egyik részén bandát keresett, megismerkedett a dobos Steven Adlerrel és ketten megalapították a Road Crew bandát." :). hát nem is húzta sokáig, de sebaj.
akkor mi is hagyjunk abba mindent és alakítsunk meg az SG bandát :D. sry, h itt hülyülök, csak poénkodom :). Slash respect. -
"Az Egyesült Államokban néhanapján betért a Beverly Hills Középiskolába (Beverly Hills High School)"
jó tanuló lehetett
... náhanapján :D. laza, lógós csávó volt akko valszeg :D. Slash rulz! :D énse szeretem a sulit és én is lógta, de ki nem? :D
-
újabban Slashel gitározok a géjmben és a géjmben hallottam róla először :D. hánemvok rocker, nahh, nem nagyon vok informált :D. szal BB7, te tom, h Midori fan vagy :DD, jóénis, jól néz ki a géjmben :D, de most Slash rulz, jóarc ő is :D. gondoltam rákeresek a neten és a Wikin ezt találtam róla.
Élete
Igazi neve: Saul Hudson. 1965. július 23 -án született Hampsteadben (London, Anglia), angol apától és fekete anyától. Tizenegy éves koráig Stoke-on-Trentben (Staffordshire) élt, egészen addig, amíg szülei elváltak. Ezután nagymamájánál élt, majd édesapjával, Tonyval Kaliforniába költöztek. Az Egyesült Államokban néhanapján betért a Beverly Hills Középiskolába (Beverly Hills High School), ahová olyan későbbi hírességek jártak, mint Lenny Kravitz és Nicolas Cage.
A '70-es évek közepén szülei a nagymamájához költöztették. Ekkor kezdett el BMX-ezni, sőt még egy díjat is nyert lovaglásért. Körülbelül tizenöt évesen barkácsolt egy egyhúros akusztikus gitárt, amin elkezdett gitározni tanulni. Slasht már fiatal korában olyan együttesek befolyásolták, mint: Led Zeppelin, Rory Gallagher, Eric Clapton, the Rolling Stones, Queen, Aerosmith, Jimi Hendrix, Jeff Beck és Neil Young. Hudson elkezdett napi legalább tizenkét órát gitározni, mely nyilvánvalóan kihatással volt iskolai teljesítményére is. Végül is otthagyta az iskolát, kiesett a 11-dikből. Mialatt Los Angeles egyik részén bandát keresett, megismerkedett a dobos Steven Adlerrel és ketten megalapították a Road Crew bandát.
A Guns 'N Roses
Hudson és Adler megismerkedett a Guns N' Roses ritmusgitárosával Izzy Stradlin-nel, aki Axl Rose énekére gitározott egy kazettára. Ezután Hudson gyorsan megsimerkedett Axl-lel. Később, miután a korábbi gitáros (Tracii Guns) és a dobos (Rob Gardner), Axl új bandájában a Hollywood Rose-ban nem tudtak zenélni, Slash és Adler önként jelentkeztek állandó tagnak. A zenekar később a Guns N' Roses nevet vette fel. A Use Your Illusion Turné után Slash amerikai állampolgár lett.
Mialatt Slash a Guns 'N Roses-ban szólógitározott, számos előadó, számos projektbe hívta. Például Lenny Kravitz, BLACKstreet, Michael Jackson és a Queen.
A Guns 'N Roses után
Slash 1996-ban távozott a GN'R-ból s később nyíltan megvallotta, hogy nem bírt együtt dolgozni Axl-lel. Abban az időben egy másik – saját – bandára fókuszált, mely 1994-ben Slash's Snakepit néven vált ismertté. 2001-ben feloszlatta zenekarát. Slash jelenleg a GN'R ex tagjaival, Duff McKagan-nel, Matt Sorum-mal és a Wasted Youth gitárosával Dave Kushner-rel játszik egy bandában, a Velvet Revolver-ben.
2003-ban részt vett a Yardbirds visszatérésében s felvette a Birdland nevű albumot, (mely leginkább régebbi slágerek újrafelvételéből áll, s olyan vendégfellépők voltak, mint Jeff Beck, Joe Satriani, Steve Vai, Brian May, Steve Lukather, Jeff "Skunk" Baxter, John Rzeznik, Martin Ditchum and Simon McCarty), mely a Favored Nations címkén van (?). Az "Over, Under, Sideways, Down" című számban ő gitározik. -
:D. -
Kinek nem inge ne vegye magára... -
me, mi nem teccik? én? :D -
Jesszusom! Közel egy oldala már nem nagyon merek bejönni a topicba!
-
azzongya=asszongya, elírtam. -
fater nem támogatja a gitárt 
, de leszarom :P. azzongya, h ő próbált má gitározni, meg minden és nehéz... mondom de ez géjmre van és van5gomb, meg még nemtommi és csá... hiába, az ősök
.
összeszedem rá a zsét és megveszem és zúúúzzzzzzzhaztom, jeeee!
#902: fasza, ok
-
De a Les Paul is 13 ezer magyar forint. -
:D... jó lesz a 10-15 rongyér lévő is. -
nah... nem tudom van-e értelme de elmagyarázom.
Gitárt akarsz venni.
PC-hez van 10-15 ezerért explorer, vezetékes gitár.
De ehelyett inkább Les pault szeretnél, mert az vezeték nélküli és szebb.
Csakhogy az PC-hez nincs, de a PS3as verzió minden hiba nélkül működik.
Ezért megveszed a PS3as változatot, de nem tudsz mit kezdeni a játékkal, mert nem PS3hoz veszed. Így eladod, de van egy olcsó és jó gitárod :) -
ez nekem magas. -
akkor bocs azt hittem a pc-ről van szó -
óemdzsí.
PC-hez veszi meg a PS3as gitárt, PS3as szoftverrel.
Szerinted mit kezd a játékkal? Kenheti a falra. -
de gondolj bele a #890 -nek semmi értelme
eladod a játékot akkor ahoz veszel gitárt, ami nincs -
de így jobban fekszik nekem :PP. és ne verd a fejed a falba :D. nem érdekel mit gondolsz :D.
Ilyen a szitu srácok. Mit lehet ez ellen tenni ? :S