2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Lareee #1054 értem... de am hardon sokkal jobb sztem... :) de te tod :D:D -
#1053 menjen igazi gitárosnak. én szeretnék gitározni :D. -
#1052 mondtam, h medium bőven elég, de inkább easyn tolom. nekem kikapcsolódás ez a géjm :D, nem idegeskedés :D. hard és expert pedig billel idegeskedés lenne :D.
meg mikor vmiért mréges vok az életben, előveszem a géjmet, maxra a hangerő és adj neki :D. -
Lareee #1051 bocs 2. próbálkozás... :D -
Lareee #1050 ok figy gondolom te is játszottál már repülő szimulátorral 1:az biztos h nagyobb élmény élőben 2: attól még nem tudsz repülni h már játszottál... én se mondom h tok gitározni mert nem tok de ez csak 1 játék... és ez a lényege h aki nem tud gitározni annak 1 kis betekintés... jó persze 1 gitáron sokkal másabb és el is ismerem a "nagy" gitárosokat...
am a my name is jonas 1. próbálkozásra lett ennyi... :) majd lesz jobb is... és azóta nem próbálok + nagyon gyors lenni amióta összetörtem a billentyűzeteimet... az 1ik spanish castle magic-ben halt + a másik pedig november rain közben... :) de még törötten is +csináltam 100%ra amazing-on (FoF legnehezebb szintje)
a dragonforce nekem fofban ment elég jól nem is dobott ki de gh-ban még mediumon is +küzködök az 5 csillagért....
ez az ember + 1 állat... :D:D:D:D:D -
#1049 A My Name Is Jonas az könnyű, nekem 96%-ra megy :D
Lareee: hát figyelj, billentyűzeten is lehet durván gyorsan pengetni.
Mivel 2 gombot is beállítasz, így azt a gyors pengetést meglehet oldani, hogy jobb kezeden két ujjal váltogatva nyomod a pengetéseket. Hidd el, nagyon gyors! Persze gitárral ezerszer könnyebb :D
Amúgy még egy pengetést nyomkodva is elég gyorsan lehet, én például ezt a részt csak a shift nyomkodásával is zöldben végig tudom vinni. a fast solo na az üt :D
egyébként http://www.youtube.com/user/puppetzhero86
ez az ember csúcs... régi billel viszi. Nézzétek meg 1-2 videóját, mondjuk a Through The Fire And The Flamest. Sztem sokan ismeritek, egyik leghíresebb frettelő FoF-ra. Imádom a számait, nagyon igényesek! Azt meg GH-ból másolta. De hogy azt hogy tudja így lejátszani, azt nem tudom... Meg a Speed Metal Symphony, az is odavág :D
Na szal ez a gyerek valamit nagyon tud.
Én azt mondom, tanuljatok meg rendes gitáron is gitározni, mert sokkal nagyobb élmény :D
-
DUGACS #1048 VKI NEM TUDJA HOGY LEHET A CO-OP-oT? -
Lareee #1047 mennyi pontod van experten??
tom h nem gh3 (aerosmith) de olyan büszke vok magamra h végre sikerült...
-
#1046 ez pl kedvenc számom. egyik kedvenc. -
#1045 nekem a world tour számai nem teccenek :P. a gh3 a legjobb számokat illetően! csomó tetszik! és wt meg szar, nemtom van-e ott alapból song editor, azt tudom, hogy lehet számokat csinálni majd... asszem.
ha írok a gh készítőknek, hogy csináljanak Slipknotot is, elolvassák1átlalán az ímélt? :D -
Lareee #1044
ez azért már egész jó nem?? :) videót is csinálhatok ha nem hiszitek el h én követtem el... :P -
Lareee #1043 túljutottam de fast solon nem tok mert a végére belegabajodok... xD de a my name is jonas experten 5 csillagra ment +próbálom még 1x és csinálok róla screen shot-ot... :D -
#1042 Csináld úgy mint a videón, hogy várd meg míg feltöltöd maxra, és mikor már pirosban van elhasználod :) Úgy tuti sikerül. -
Lareee #1041 nem szoktam star powert használni...xD mind eddig 1. max 2.ra ment... :) mindjárt ki is próbálom... :D -
#1040 Mondom, mikor már pirosba vagy, aktiváld a star powert, rögtön felvisz zöldbe :)
Egyébként én sem tudom végig vinni a karriert hardon, nekem is 1 szám kell, de az a slayer... A mosh rész nem megy, star powert meg nem tudom előtte felvenni :/ -
Lareee #1039 hát igen még 1 hónap mire +jön a world tour + az xbox (amerikából küldik rokonok) gitárral már sokkal másabb lesz.... :) de addig nem tom végigvinni hardon... pedig már csak a one kel... :@ am köbö 3 óráig gyakoroltam csak azt a részt és nem megy még szép h veszekszek vele... :D (a guitar hero + a frets on fire eddig 1 nyelvpiercingbe került mert szétrágtam + 2 billentyűzetbe asszem logikus h mi történt vele)
Prince of Máté: a szólók azok mennek... mondjuk van 1 ami nem megy de az a multi player adja be csak... :) de az non durva nem látok semmit... xD :D majd azt is felnyomom mondjuk az expert... :) -
#1038 Jah, én nem erre a részre gondoltam, hanem ami ez után jön, a Fast solo.
Ahol elbasztad az télleg nehéz billentyűvel, ott fel-le kell pengetni, nem elég csak 1 gomb. Egyébként mért nem nyomtad be a star powert? Akkor tovább tudtad volna vinni. -
#1037 "A qrva anyádat te g3ci"
Azért riszpekt! Én is bill.-el kezdtem, de a hard nehezen ment! A gitár egy álom bill. után! :) Most már megy a hard és némely Xpert is! -
Lareee #1036 http://www.youtube.com/watch?v=QOC8SOLRTGE
ezt csináld + hammer on-al... xD -
#1035 bolhapiac, esetleg olyan konzolboltok ahol árusítanak használt játékokat. -
Lareee #1034
nem a hammer on-al van a baj az megy... :) -
hoodlum #1033 sziasztok. erősen fontolgatom, hogy veszek egy gitárt az 576ban (PS3), de nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám adni a szoftvert önállóan jó áron. tudnátok segíteni, hogy hol lehetne eladni? vaterát néztem, de semelyik guitar hero-s cucc mellett nicsenek licitek... -
#1032 Azt enyébként hammer-onnal is meg lehet csinálni:P
Ha nagy ügyes vagy, 1et pengetsz és utána már csak a húrokat kell váltogatni. -
Lareee #1031 csinálok róla 1 vidit és belinkelem... telóval veszem fel és majd hallod h mennyire ütöm a sz*ros billentyűzetet és kidob mert a felét sem találom el.... -
#1030 értem, hát én pécére várom, nem konzolra :D.
lehet van vhol a világon olyan ember, aki billen letudja zúzni olyan gyorsan :D. -
Lareee #1029 a dragonforce-t akkor játszhatod amikor +csináltad az összes számot és legyőzted az ördögöt és 1 hegy tetején gitározod el de ott már nem dob ki a játék ha nem bírod elgizározni (szal nincs rockmeter)a world tour pedig már +jelent ps3ra xbox360ra wiire dsre...pcre vmikor a nyáron fog elméletileg.... am + a dragonforce mellet elég durva még a metalica one.... vis csak a vége... xD annyira gyorsan jönnek 1más után a "frets"-ek h nem lehet őket lenyomni olyan tempóban vis aki pcn billentyűzettel olyan gyorsan penget annak gratulálok... :) -
#1028 de az nem alap szám, vagy igen? mer én a bónusz számoknál találtam. és én most alapra gondoltam. amúgy jó tudni :D.
de mind1, én má a world tourt várom. -
#1027 Dragonforce. -
#1026 Raining Blood sztem durva lehet experten, sőt talán a legdurvább az összes közül :D. vagy van annál durvább? :D -
Lareee #1025 6 hónap frets on fire után.... XD csak az a baj h experten nem tok játszani mert túl sok a 3as hang amit nem tok lenyomni... :S -
#1024 grat. én nekem elég a medium bőven, de inkább easy :D. -
Lareee #1023 ezért se kell szégyenkezni.. :)
-
Lareee #1022 ez a rohadt one nem megy... pedig jó szám... :S -
Lareee #1021 én hammer on nélkül csináltam köbö 2 napi gyakorlás után... (FoF-ban itt elsőre ment) :D -
#1020 Lenne egy kérdésem a profikhoz!
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a Slipnkot (hard) elejét hammer on-nal csinálja-e? -
Lareee #1019 1.re egész jó nem?? :)
-
Cutee #1018 Vki találkozott olyan felállással, hogy 2 Les Paul gitár meg a gamma van együtt? Explorerből láttam ilyent, de az nem tetszik. -
#1017 Bárcsak puzzle-znék már...
-
DUGACS #1016 Csa all valaki nem tudja hogy hogy lehet ZENÉT beraknia játékba?:D -
#1015 máváromvazze