Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Hi!

Vettem egy GH3-at XBOX360-hoz, és egy Vezetékes gitár járt hozzá (X-Plorer), és ahogy olvasgattam, lehet használni pc-hez is. Az a kérdésem, hogy valósítható ez meg? Ugyanis rádugtam, de nem megy :S. Leszedtem a Microsoftnak azt az Xbox 360 controller drivert (vagy valami ilyesmi), de még továbbra sem hajlandó mûködni. A játékot fel kell patchelni elõbb, és csak utána megy, vagy van valami speciális megoldás hozzá?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

(Próbáltam használni az oldal alján lévõ keresõt, de az xbox-ra csak egy oldalnyi választ dobott ki, abban sem volt az, amit én kerestem.)

ACER Aspire 5738ZG

BB7
Nem! És joystick-al se!
vdani94
2 billentyûvel lehet egy gépen multiplayerezni?

nem lehet

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Prince of Máté
Akinek van X360-as vezeték nélküli gitárja, az megnézné, hogy rá lehet-e dugni egy USB csatit?

Lui76
Ezt nem tudtam.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

a box gitárhoz nem
felismeri anélkül is

Lui76
Miért alapban a gitárhoz nem adnak vezeték nélküli fogadó egységet ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

itt 6k, lehet máshol van olcsóbban is

Prince of Máté
Ja és még annyi, hogy a PS3 Wireless kontrollerhez jár egy ilyen:

Ez USB-s, tehát ha rádugom a gépbe szerintetek mûködne?

Prince of Máté
Hali!

Ha veszek egy Vezeték nélküli X-360 gitárt, akkor azt csak "átalakítóval" lehet használni? A gitárhoz nem lehet USB-t csatlakoztatni? Mert ha nem, akkor ez a vezeték nélküliség hátrány :/ Mennyi egy olyan Xbox->PC converter?

tenkenorman
valaki tudna erre válaszolni lécci fontos lene:=

http://www.tenke.hu

igen, ez a legszebb eddig
kiváncsi vagyok a metallica-hoz milyen gitárt fognak adni

BB7
Nem lehet!
2 gamepad?
ez szép..world tour-hoz ilyet adnak konzolokon😊
Lui76
A gamepad csak a bill helyettesítésére jó sajna , arra sem...
Én is próbáltam egy Logitech rumblepadot , de reménytelen volt ráérezni.

tenkenorman
hali.minden rendben van a song berakásánál azonban amint rámegyek hogy file, save unhandlet exenemtommicsoda és kilép. nem tudok mit csinálni. aki tugya mi lehet ez írjon lécci.

http://www.tenke.hu

duran5r
Vissza olvasgattam de nem nagyon találtam meg az infót 😞.

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
Sziasztok! Az a helyzet hogy megvan pcre a game s szeretnénk egy haverommal 2en játszani s nem találunk rá módot. Gitár controllerünk sajna nincs szegény családból származunk 😄😄. 2 keyboard teljesen kizárt az elég világos de az pl hogy egy gamepad és egy keyboard miért nem felel meg a játéknak a 2 playeres módhoz azt nem naon értem :L. Esetleg valami olyan cucc nincs amivel a gamepadot gitárként ismeri fel? Vagy valami akármi lehetõség amivel lehetne ketten játszani.. Plz help!! Köszi! 😊

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

BB7
Prince of Máté
Ha tudnál segíteni, hogyan rendeljek onnét, megköszönném 😊

BB7
Nagyon nagy mázlim volt! És egy magyar csávó épp eladott egyet játékkal! 😊

Amúgy meg: eBAY
Prince of Máté
Érdekelne, hogy hol vetted a gitárt 😊

Prince of Máté
Te hol vetted a gitárt?
Van olyan külföldi bolt, ami szállít Mo-ra?

Lui76
Hát nekem az Explorer Xbox360-as van PC-n használom,mint az apár hsz-enként leírom ...
A nyaka nem ilyen hanem fekete és Gibson felirat van rajta.
Meg két A5-ös lapnyi tele matricákkal van hozzá "skinnelni".
Vki kipróbálná sztem a vezeték nélküli is ugyanugy kell mûködjön a pc-n gondolom a jelfogadó ott is usb csatis , azt kell ellenõrizni.

szerintem ez, nagyobb pengetõ, star power gomb a pengetõ mögött

Nekem egy olyan kérdésem lenne, h egy Xbox360-as gitárt müködik Pc-n a wireless gaming receiver segítségével?
Ezt vki már probálta igy megoldani ?
Mert ha már vélaszthatom, h melyik gitár legyen (X-plorer vagy a Les Paul) akkor a Les Paul-t választanám.(A másik igy képen annyira gagyinak tünik.)

X-plorer

Les Paul

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

Danus16
annyiért még vaterán is kapsz.
ha jól nézem, akkor eladod belõle magát a játékot, remélhetõleg kell valakinek, és abból a pénzbõl veszel egy ilyen ps2-es csati/usb átalakítót...
és van egy pc kompatibilis wireless guitar kontrollered.

persze, ez korántsem biztos, ebben nem vagyok szakértõ, majd más megmondja, hogy jól mondom-e 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

vdani94
10,000 alatt lenne olcsó, de lehet használt is.

BB7
290 és 500Ft között!
Lui76
Mennyi az olcsó ?

vdani94
Valaki tud mondani egy olyan helyet ahol olcsón lehet kapni gitár kontrollert /mindegy milyet mert pc-re kéne, lehet külföldön is/?

mediumon 18 számot 100%-ra csináltam meg
kár hogy a pc-sek adatait nem tölti fel a guitarhero community-ra
meg lehet nézni ki hogy tolja

Lui76
Hát lehet én vagyok öreg de gitárral is nehezen megy a medium is !
Az alap GH3-at patch nélkül játszuk nemtom fontos volt e , látszólag semmi gond.
Az AE-ben többféle coop lehetõség van viszont.

BB7
Uninstall
Reinstall
Peccsek fel
ENJOY

tsarffi
Hi! Hogy tudom felrakni a patcheket? Azt írja ki h nem találja a guitar herot a számítógépen és telepítsem ujra a játékot. MIazannya??

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

BB7
JóJóJó! Nyugi! Akkor maradj Medium-on! Ennyi! Ennyibe kerül egy gityó! -.-
Danus16
eszem megáll....
úristen. 13k... és ezmég olcsó. atyaúristen.
eladom az akusztikusom hozzáteszek 13-at veszek egy kezdõ elektromosat.
13-ért mit képzelnek? jófajta akusztikusat veszek abból a pénzbõl. ezmeg csak egy kis darab fos mûanyag, meg elektronika... ez csak egy kontroller... aztán drágábban árulják, mint az igazi gitárt.
elmehetnek a.... hát úgy látszik nekem a büdös életbe se lesz ilyenem... de ennyiért megmondom õszintén, hogy nem is kell... max 5k-t kiadnék rá, egy fillérrel se többet.

Lui76
És a vége alapban USB csak leszedhetõ ... gondolom ha megtörik cserélhetõ vagy egyéb plattform miatt.Szóval nem kell hozzá az a kis darab külön.

Lui76
Ami végre le van írva ,hogy az a gitár Xbox360 és Pc-hez egyaránt jó !
De akkor vajon a vezetéknélküli is ennyire szabványosan felismerõdne PC-n ?
Nekünk is ilyen gitárunk van csak sokkal többe került 😞

Danus16
afenébe nemakarom teleírni már az egész fórumot, de: azt a linket az elejére akartam beszúrni.

Danus16

10dollárért PC-vel mûködõ gitárkontroller? És már csak egy 6dolláros USB átalakító kell hozzá?
OMG, de megvenném. de ezek csak kanadába meg usa-ba szállítanak. ÁÁÁÁ
Nem tudtok ebayen kívül valami európai helyet, esetleg boltot, ahol kedvezõ áron lehet kapni CSAK gitárt... ez a 10dolláros gitár ez nagyon odavág. de kéne egy ilyen... :Fjóllátom???

Danus16
helló fiúk-lányok 😄

Aztatat szeretném megkérdezni, hogy mitõl függ az, hogy hány gombot tudsz egyszerre lenyomni a billentyûzeten?

nem titkolt bajom az, hogy a mostani PS2-es rádiós Trust keyboardomon(ami amúgy ciccajó kis cucc) csak 3-at tudok lenyomni. Természetesen ez mindaddig nem volt zavaró, amíg nem kezdtem el FoF-ozni, illetve GH-zni.

Namármost, mind2 játékban nagyon sok zenében kéne 3 hangot lepengetni, de ezt nem engedi... egyébként minden billentyûkombinációban próbáltam, úgyhogy teljesen biztos, hogy ezzel a billentyûzettel nem fogom tudni azt megcsinálni.
Van egy másik, 10 éves noname vezetékes PS2-es billem is, no azzal se lehet megcsinálni.

Viszont nagyon szeretném...
Én nem tudom, hogy típustól, gyártótól, rádiós/vezetékestõl, vagy PS2/USB-tõl függ az, hogy hány gombot érzékel egyszerre a gép.

Ezt szeretném megtudni, ha valaki tudja, ha meg nem, akkor légyszi mutassatok olyan keyboardokat, amiken biztosan lelehet pengetni 3 vagy több hangot.
Mert szeretnék egy olyat venni.
A segítséget elõre is köszönöm

hello azt nemlehet vhogy megoldani, hogy gamepad-al vagy usb-s billel multiplayer-t v co-op career játszhassunk?
fogalmam sincs
a pc-s verziót nem ismerem

Prince of máté ha valahonnan megtudnád hogyan lehet lanban játszani hamachin akkor nekem is szólj 😊
Prince of Máté
Azt nem tudod, hogy co-opot is csak eredetivel lehet-e?
Lanba nyomnánk...