Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Lenne egy kérdésem:
Az eredeti Guitar Hero 3 miben különbözik a nem eredetitõl?
Úgy hallottam az eredeti játékkal lehet online játszani (akivel akarunk), és vannak letölthetõ tartalmak: rengeteg letölthetõ játszható zeneszám.
Igaz ez... így van?
Elõre is köszi.
X-plorer és Les Paul. Explorerbõl csak X360-ashoz van, van belõle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock 😊
Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevõ egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevõ, felraksz egy drivert és simán megy minden.
Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyûzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!
Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)
Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, késõbb is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem elõtte gyõzõdjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
(ha még lenne egy ilyen külön lehetõség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon erre a címre:
[email protected]
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Szal az X-boxossal ellentétben itt nem kell hozzá venni semmit, felteszel egy six-axis nevû progit aztán Plug&Play.
volt hozzá fogadóegység is ?
részleteket pls.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
ACER Aspire 5738ZG
Ha késõbb lesz PS3am, akkor ahhoz is használhatom, szal elmehetnek a fenébe akik 14-20ért ajánlják a csúnya explorert PC hez.
hol vetted??
Vettem egy PS3-as les paul gitárt, ami minden szar nélkül mûködik PC-vel 😄
13k volt újonnan, szal a legjobb vétel sztem 😊
kérdésem az lenne, hogy lehet-e nyomni ezt joy-al, és ha igen akkor csak x360-assal, vagy tökmindegy???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az meg a másik, hogy még ezen a héten kezdtem XD.
ACER Aspire 5738ZG
én hard-ba akadtam el ott a Before I Forget sehogy se sikerül
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
lou-t meg ha jól emlékszem nem kell legyõzni, elég csak végigjátszani a számot
Minden számot megcsináltam, amikor az Encore miatt ugrott egyet, de majd visszanézem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
az az utolsó, valószinûleg kihagytál pár számot útközbe azér a 40.
Remélem a Metallicásban több szám lesz, mint 42.
Egyébként most tartok a 40-es számnál, de egyszerûen nem tudok gyõzni.
GH1, GH2, GH3, GH80s, Rock Band zenékkel 😄
lesz ez pc-re
amúgy még ott van az aerosmith ha nagyon unod a sima hármat
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN