2495
  • Legend Killer
    ja, de nem kell köszi, én inkább world tourt várom.
  • Lareee
    ment a privát... :)
  • Legend Killer
    de nekem alap verzióm van, nincs peccs, nemtom hol a krekk :D.
  • Lareee
    olvass vissza minden le van írva... :)
  • Lareee
    azt a rohadt életbe.... ez aztán zene... xD próbáld + experten... xD ez besz*rás.... hardon is leszáradt az ujjam mire eljátszottam és itt az eredménye... xD

• Legend Killer
    hol ez a pack és hova kell betenni őket?
  • Danus16
    nekem szerencsére nem csinál ilyeneket. vedd lejjebb grafót picit :D

írták hogy kicsit kevésbé kompatibilis mint kéne, éshogy sokaknál szaggat. De ezek nagyrészét megcsinálták a patchekben. igazából nekem sosem szaggatott, se alapjátékkal, se patchekkel.
  • Lareee
    csaknem... :D ez nem sikerült jól mert folyton beszaggatott... :S nem tod h miért csinálja??? :S kicsit idegesítő...

• Danus16
    hajrá :D
    azért ne vidd túlzásba, nemám mentők visznek el mint a sok wowfüggőt XDDD
  • Lareee
    én is azt figyeltem... xD csak én sose használom a star powert... xD majd még nyomok rekordokat csak pihenés képpen cigizek 1et... :) utána jön 1 iron man... :)
  • Danus16
    nagyjából egy szinten vagyunk :D
  • Lareee
    asszem 1.re egész jó pont... :)

• Lareee
    végre lejött a guitar hero pack (25-30-al jött)... :) itt van pár rekordom természetesen star power nélkül csináltam mindet szal 1-2ben azért döntöttél + engem... xD jah és itt a smoke on the water teljesen más mint ami nekem volt fofban... :) (mind 1.re)

• Legend Killer
    már nagyon várom akkor :D.
  • Danus16
    jah, minden további nélkül.
    kb úgy, mint FoF-ban. ugyhogy az még kompatibilisebb lesz, remélem, sok jó szám készül el rá :D
  • Legend Killer
    de world tourban már lehet betenni sajátot, nem? vagy dalt csinálni.
  • Lareee
    most csináltam experten és itt se kaptam... :S pedig nyomkodtam 1000el... elis basztam 2x 3x szal csak 98%lett... xD
  • Danus16
    ja hogy hardon. hát én csak experten toltam, lehet, csak expertre van star power a szólókhoz :D
    am a dupla kommentért bocs
  • Danus16
    van a rock bandesben is star power, de csak a szólóknál. És ha hibátlanra megcsinálod xD Szal nem sok az esély.
    régi GH-s portban meg rendesen meg vannak csinálva Star Powerek meg minden :D Azért is imádom annyira

Legend Killer: hát igen, ne tegyél be külön számokat. ezt a 2 packot tudom ajánlani, amit belinkeltem. Meg leírtam, hogy kell betenni.
    Ha megtetszik 1-2 szám belőle, kapd le.
  • Lareee
    honnan szedtél te star powert???? nekem nem adja be.... pedig volt 1 100%os számom is hardon....
  • Legend Killer
    hogy kell betenni zenéket? láttam1idézetet, amit gúgliba keresve találtam itt esgén, az kurva bonyolult. egyszerűbb nincs. valaki elmondhatná.

és elvilleg akkor bugos, mer star power beragad :D.
  • Legend Killer
    Márió :D.
  • Lareee
    szép rekordok... én is dobálnám már fel az enyémeket... xD :D sőt most még ráadásul +akadtam az aerosmith-ben is joe perry-vel kell csatázni és hát... tud vmit... :D + a szám is elég gyilkos... :D
  • Danus16
    Ozzy Osbourne - Bark At The Moon
    Super Mario
    Sum 41 - No Reason

Na, itt van még 3. az ozzy-s gyors, alig tudtam megcsinálni star powerrel is. Majdnem bebuktam :D
    Super Mario az kedves, de a vége nagyon gyilkos. azt majdnem elbuktam.
    A No Reason meg no comment xD Basszus, olyan gyors a tempó, és végig azt kell tartani. rohadt életbe, feszültem mint fene, bicepszem bedurrant. de kiszenvedtem egy 91%-ot :D Nagyon meglepett, hogy ilyen gyors. uh. shiftet csapkodtam mint a hülyegyerek :D
  • Danus16
    bocs, ez nemaz xD
    na itt vannak eredmények, mindegyik elsőre.
    Ott a Texas Flood is, tényleg nagyon jó szám :D tetszik!

Smoke On The Water
    Metallica - Enter Sandman
    Black Sabbath - Iron Man
    Aerosmith - Last Child
    Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
    Scorpions - No One Like You
    I Love Rock N' Roll
    Bad Religion - Infected
    Steve Ray Vaughn - Texas Flood
  • Lareee
    ez szép grat... :) de én is szeretném már nyomni szal írd már le privátba légyszi h mit h kell... :) köszi :D
  • Danus16
    Smoke On The Water
  • Lareee
    írtam privátot... :)
  • Danus16
    odavan írva torrent alá. legalábbis régi GH-s packnál biztosan.

patcheled 1.1-re, aztán bemásolod a DATA könyvtárat a GH főkönyvtárába.

előtte mentéseidről csinálj biztonsági másolatot, mert utána nem fogja elfogadni. mond neki amit beléptél, hogy delete. mikor mondja hogy hibás.
    aztán options/cheats-nél 2x lepengeted a zöld fretet, ezzel unlockolod a számokat. innentől tied a pálya.
    régi GH-snál sajnos nem lehet menteni sehogyse, franc tudja mér. ott nemfogod tudni lementeni a pontjaid.

ha törtben van meg, akkor mondd, aztán írok privit, hogy mit kell még csinálnod. nem akarom ide fórumba írni, mivel nem szabad :D
  • Danus16
    azt mondtam.
    szerintem nem éri meg=nekem nem éri meg

plusz a legtöbb embernek sem.
  • Lareee
    de én a wt-t veszem + 40ért úgy h 2 gitárral dobbal mikrofonnal... + 60 az xbox... nekem +ér ennyit.. :)

am most jött le a pack h kell beletenni a zenéket??? :S
  • Prince of Máté
    Hülye felfogás.
    NEKED nem ér meg 12 ezret.
  • Danus16
    mondom régi GH-s pack sokkaljobb :D majd meglátod.

Hát jó, te tudod, én is megszoktam a régi billt, de mikor ezt megvettem, 2. nap már úgy eligazodtam rajta, mintha 2éve használnám. Ráadásul a régebbi kicsit más stílusú is volt. Neked meg majdnem ugyanilyen.

gitárról meg az a véleményem, hogy 10-12ezer forintot nagyon nem ér meg egy darab műanyag.
    Ha 5-7ezer lenne, azt mondanám, beruházok egybe... De 10 alatt sehol se kapsz, így meg nem járja.
  • Lareee
    nem a pénzről van szó hanem már non +szoktam ezt a billt és úgy is köbö 1 hónap és wt-ozok xboxon gitárral az + még jobb.. :) ;)

ajj még 58 perc mire lejon a rock band... :) majd csinálok rekordokról képet... :)
  • Danus16
    http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3046&cl=hu,hu

én nekem meg ilyen :D

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11528

olcsóbb lett, 2500 :D Ha van fölös 2500Ft-od, ajánlom, ne játékra költsd, vagy másra, hanem vedd meg ezt a keyboardot :D Olyan szinten nem fogsz csalódni... Majd meglátod :D Nagyon ajánlom mindenkinek, főleg GH-hoz, FoF-hoz. cefett kényelmes.
  • Lareee
    köszönöm a számokat... :) de am rohadtul nem vok profi.. :) csak szerencsém van xD

canon rock nekem 91%ra ment fofban.. .xD de el is szenvedtem 1 sérülést... és a szám végére tiszta vér volt a bill... xD

am van a gh1ben asszem 1 kedvencem.. :) texas flood próbáld ki elég ütős.. :)

am nekemis logitech classic van...:O nekem ilyen:

• Danus16
    én is FoF-on tanultam...

Nézőpontkérdése, hogy melyik a nehezebb... Van, amiért a FoF a könnyebb, van amiért a GH.
    Pl. FoF-ban HO-PO-oknál ha összevissza nyomkodjuk a gombokat, de közbe eltaláljuk azt a hangot is, amit kell, elfogadja. Viszont ha nem így csináljuk kissé nehéz.. GH-ban meg szinte siklik az egész, a HO-PO-okat egész jól lehet vinni. Bár ott meg figyelni kell, nem lehet akárhová nyúlni.
    A GH-nak ugyanolyan a sebessége mindig, FoF-nak meg változó... Sok hülye meg azzal szórakozik hogy felgyorsítja és úgy eltalálni vmit is katasztrófa. pl ez a puppetzhero mindig felgyorsítja a számokat. átláthatatlan az egész :D

http://thepiratebay.org/torrent/4142544/Guitar_Hero_3_Custom_PC__Rock_Band_Edition%5BSnakkii%5D
    http://thepiratebay.org/torrent/4130986/Guitar_Hero_III_PC_Custom_Pack_(GHI-II-80s-Snakkii)_GENERAL

Tessék. a régi GH-s pack biztos, hogy gyorsan jön, nekem átlag 100-al jött, a másikat nem tudom, nem innen szedtem. sok szerencsét hozzá :D

Jah, jó az Aerosmith, bár régen nem nagyon tetszettek a számai, de most már meg fogom szerválni, mert jó dolog. Jó benn a gitár nagyon. Bár én most már a World Tour-t várom nagyon!

Ha ilyen profi vagy, hogy smoke megy full hibátlanra 1 hangot kivéve, akkor miből gondolod, hogy nem tudnál gitározni? :D Ritmusérzéked bőven megvan, pontos is vagy... Én is tök suta voltam, aztán minden nap gitároztam egy kicsit, és úgy lehet fejlődni.. a gitározás rengeteg gyakorláson alapul. anélkül nem tudsz fejlődni. Talán a legnehezebb, amit le tok nyomni, az Jerry C - Canon Rock refrénje. :D De nekem csak akusztikusom van.

Amúgy meg, ha elfogadsz egy tanácsot, vegyél új bill-t. Nekem Logitech Classic 200 van, és tökéletes. mind az 5 fretet le lehet pengetni egyszerre(frets: 0 1 2 3 4, strums: enter, shift(GH-ban enter helyett ctrl. whammy meg az É betű. mindent tudok így whammyzni, mind az 5 hangot egyszerre akár). Olcsó bill(3500ft), és kényelmes, lapos, halk.
    Szal nagyon imádom :D
  • Lareee
    am nekem a november rain-nél volt ez az érzésem smoke on the water 99%ra ment legnehezebben de csak azért mert volt benne 1 db 3as hang az f1f2f3 és a billentyűzetem nem engedi... :S
  • Lareee
    én is szeretnék gitározni de tudom h nem menne szal el se kezdem... :) am én fofon tanultam + játszani és ott az összes guitar hero számot lehet nyomni... :) azt mondják nehezebb a fof... de sztem ez csak +szokás kérdése... :) de a rockbandes számokat még nem nyomtam szal kérhetek 1 linket?? :) vis mind a 2re kéne 1-1 link.. :)

am ajánlom mindenkinek a figyelmébe az aerosmith kiadást.. :) nekem bejön non... 10 szám van az expertből... :) ha sikerülnek jöhet a kínszenvedés.... az easy... xD:D:D:D:D és akkor +lesz minden szinten minden szám... :)
  • Danus16
    szerintem gitározik is.
    Ekkora tehetséggel. ujjkordinációja messze fölülmúlja az enyémet, könnyen menne neki :D

Hát mért nem gitározol, ha szeretnél :D Én se járok tanárhoz, csakv ettem egy gitárt, aztán tanulgatok tanulgatok magamtól.

Amm, Lareee-nek igaza van, Hard és Expert a legélvezetesebb... Így visszagondolva Easy és Medium dögünalom, lassú, és nem is pontos. Amíg experten egy durva szóló van, addig easyn 1 bundot kell lenyomni és azzal végigviszed. Szóval szerintem úgy van értelme ezt a játékot játszani, ha megtanulod hardcoreba. például egy Smoke on the Water experten majdnem megríkat, annyira gyönyörű az a szám. De easyn meg nem tudnám élvezni, elaludnék rajta :D

Van 2 spec mod GH3-ra, Snakkii csinálta őket. nemtom milyen nemzetiségű a gyerek, de fennvan a torrent piratebayen stb.
    Az egyik packban a rock band számokat portolta át, másikban meg a GH1, 2, '80-asakat, plusz még hozzárakott pár számot.
    Nekem mind2 megvan, de a régi GH-s pack nagyon nagyon üt :D Imádom. Abban van benn Smoke on the Water. 160dal van a packban asszem, és én most azt tolom folyamatosan :D