2495
  • Norbi1990
    Hol lehet gitárral nyomni? Melyik áruházba?
  • Legend Killer
    :D
  • kabel15
    Ja 2 óra után paráztam kicsit mert ki volt írva hogy 20 perc a játék idő :D
    Erre oda jön és tesz rá hangot :D
    De vicces volt mert mindenki dobolni akart úgyhogy megmaradt nekem a gitár :D Ami baj volt hogy este sztornózták az egész gépet és 4 óra carrier mód után másnap kezdhettük volna újra :S
    Úgyhogy maradt a Bon Jovi, Michael Jackson, Linkin Park, számok amik már a könyökömön jöttek ki :D Mondjuk csak medium szinten játszottam.
    Valamiért nem megy a HARD szerintem rosszul kezdtem el játszani és megszoktam 4 ujjas fogást. De a medium már megy 100% on :D
  • Legend Killer
    De a biztonsági őrök ott tomboltak mellettem és pakolták rá a hangerőt.

vmivel el kellett ütniük az időt :D.
  • Legend Killer
    24ezret én se.
  • kabel15
    Hát nyaralni voltam és nem akartam többet egy plázában tölteni egy tévé előtt :D
    De a biztonsági őrök ott tomboltak mellettem és pakolták rá a hangerőt.
    Kicsit vicces volt XD
    Amúgy most hogy hazajöttem gondoltam játszok egy számot.
    Hát én visszasírom az igazi gitárt :(
    Asszem be kell vásárolnom egy xbox360 at meg egy GH-t.
    Amúgy van kontroler PC PS2 PS3 hoz de az 24.000ft volt asszem annyit meg nem adok ki érte.
  • Legend Killer
    v szar a hangulatod.
    én is előbb gh3ban toltam egy adagot, mer untam magam, meg sopánkodtam ,h mé nem tudok1kurva gitárt venni:D.
    és akkor menne gépre és ps2re is :D.
  • VRSDM
    4nap alatt 20óra az lófasz. :D
    napi5óra :] többet sg-zek :D
    jó tudom kockavagyok.
    de ha nekiállok gitározni akkor minimum játszok 2-3 órát
    és naponta jópárszor nekiállok ha szar az idő kinnt / nincs jobb dolgom
  • Legend Killer
    én má töltöm ps2re, a fasz fog várni a pécés megjelenésig :D.
    majd letöltöm pécére is és majd teszek be számokat :D.
  • kabel15
    Hello!

Amúgy én dettó így nyomom.
    Csak a torzítónak kell valami jó helyet találni meg a dupla score os cuccnak.
    De végre sikerült egy igazi Guitar Hero gitárt is a kezemben tartani és játszani vele. Nem is áltam le vele. 4 nap alatt kb 20 órát nyomtam :D
    De sajnos ma hazajöttem így marad a BILL :(
    Valaki nem tud olyan oldalról ahonnan közvetlenül lehetne leszedni Guitar Hero World Tour számait PC re?
    Iszonyatosan belebolondultam a számokba.
    Ha valaki tud ilyenről írja meg PLZ.

• Prince of Máté
    Nem kell Joy2shit, csak egy 1.3 patch.
  • Lacee86
    Én most brutális változtatást csináltam magamnak: elkezdtem gitárfogásban játszani a billentyűzeten, mint ahogy itt korábban már vki írta. :)
    F4 F5 F6 F7 F8 (tudom, h nem ez a leglogikusabb, de sajnos csak így veszi be a játék az összes billentyűkombinációt); num7 a pengetés. Hát még nagyon furcsa, eleve h eddig bal kézzel pengettem, jobbal nyomkodtam a gombokat. Majd meglátom, mi sül ki belőle. Egyelőre csak mediumban gyakorolgatok, azt is trainingben.
  • kisdudeEe #1963
    Hello!

Régebben én is kérdezősködtem kontrollerrel kapcsolatban.
    Szeretném leírni a tapasztalataimat. Végülis rászántam magam, hogy vegyek egy PS3-as Les Pault. 576 webshopból rendeltem, 12-13k-ból kijöttem(szoftver+gitár+szállítási díj). A szoftvert még nem tudtam eladni. A gitár Frets on Fire-el tökéletesen működik, csak be kell állítani és Lets Rock!:D GH3-nál már más a helyzet. A játék nem érzékelte a kontrollert, ezért olvasgattam neten. Ezen a fórumon olvasgattam, és itt írja egy ember, hogy mi kell ahhoz, hogy a PS3-as kontroller működjön PC-s GH3-mal. Én csak a Joy2Key programot használom, amikor gitározni akarok. A Joy2Key beállítása nem nehéz, az előbb belinkelt fórumon leírták, hogyan kell beállítani. Szerintem megérte megvenni ezt a kontrollert, ugyanis szerintem könnyebben lehet vele játszani, mint a billentyűzettel és jól is néz ki.:D

Üdv: kisdudeEe
  • Blekk Síp
    Köszi a választ! (:
  • Lacee86
    Hali! Most szembesültem vele, h az eddigi billentyűkiosztással bizonyos 3-as billentyűkombinációkat egyszerűen nem vesz be a játék... Próbálkoztam mással, most nagy nehezen találtam olyat, ami jó lesz remélhetőleg. Csakhogy most meg úgy akad a játék, ahogy eddig soha... Vkinél volt hasonló? Mondjuk kis akadás néha eddig is volt, már azt se értettem, h mondjuk 5x egymás után játszva 1x sem akadt, utána meg sorozatban akadt, utána megint nem stb.
  • Lacee86
    Mondjuk én se, csak érdeklődöm. :)
  • sakal6
    valmi 6-7k-s vevő kell hozzá
  • Danus16
    én 6k-t se nagyon xD
  • Danus16
    istenem, hogy ezt a témát is kb már 6x végigjártuk a hónapban...

az xbox360-as xplorer kontroller megy gépre, mivel USB-s.
    Az xbox360-as LEs Paul gitár nem emgy rá, kell egy baromidrága vevőegység, nem éri meg.
    Ami megéri még, az a PS3-as Les Paul gitár, mert ahhoz adnak USb-s vevőegységet, és rádugod mész. Az 12k szoftverral együtt, szoftvert eladod 5k-ért, így van egy 7k-s wireless kontrollered.
    Vagy maradsz a vezetékes xplorernél, ami tisztán 6k.
    Nemtom, sztem az xplorer amúgy baromironda. soha nem venném azt.

De nekem WT-s stratocaster kéne a legjobban xD csak azok piszokdrágák. legalábbis ebayen lehet hogy lehetne intézni olcsón, de az körülményes. Esetleg, ha bejönnek a PTC-k egyszer, akkor befizetek egyre UK-ból.
  • Blekk Síp
    Az xbox360 kontrollert tuti felismeri a GH?
    Haver vett vmi utánzat xbox kontrollert és nem ismeri fel, szval szívott vele.

Illetve ha a boxost felismeri, akkor a vezeték nélkülihez milyen vevő kell? Vagy csak vezetékessel jó?
  • Lacee86
    Hol lehet venni 6k-ért gitárt? Én csak 16-ért találtam eddig, de annyit nem adnék érte.
  • chalezlopez
    Megvettem az X-plorer gityót 6k-ért, nagyon durván feelinges így nyomulni a GH-val... Tiszta jó, hogy usb csatis, nem kell semmit se telepíteni, simán felismeri a GH3, sőt az ingyenes Frets on Fire is lekezeli. K.va nagy bulik lesznek nálunk hamarosan...
  • Legend Killer
    FÚJFÚJFÚJ

• nagyi87
    pc-re h lehet letölteni számokat ha lehet egyeltalán? vagy ezeket a costum számokat h lehet elöhozni vagy betenni a játékba?köszi
  • Danus16
    háromszoros fújt a kontrollernek! fújfújfúj! és most a közönség is! XD
  • sakal6
    mi ebbe a rosz, xbox-on nem játszol ocsó billel
  • Lacee86
    Még annál is rosszabb. xD
  • Danus16
    derossz XD
  • Legend Killer
  • sakal6
    xbox
    pc
    pc-n meg lehet forditani, de xbox-on nincs lehetőség forditásra
  • sakal6
    azért van forditva mert a konzolos változatba zöld, piros, sárga, kék, narancs és nem is lehet állítani. de a pc-sben alapból billel narancs, kék, sárga, piros, zöld-re van állítva amitt megfordithatsz
  • Lacee86
    Igen, azt én is néztem már, h minden videón, amit néztem GH3-ból, fordítva vannak a gombok. Pedig én ezt nem bántottam controlsban sztem.
  • Danus16
    hülyeség... te állítod be, hogy lefty flip be legyen-e kapcsolva, vagy sem...
    GH3-ban sincs megfordítva. mindenhol ugyanolyan, opcionálisan választhatod, melyik legyen.
    Amúgy attól, mert billentyűzet, miért kéne megfordítva lennie. ugyanúgy van az elrendezés, mint egy kontrollernél. Legalábbis ha te úgy akarod.
  • sakal6
    gondolom a pc-s wt-be is forditva lesz a billesek kedvéért
  • Danus16
    de tuti. más lehetőség nincs...
  • sakal6
    a 3-ba vannak fordítva, de át lehet állítani
  • Bence94
    nem a lefty flip van bekapcsolva ?
  • Snexi
    amúgy miért vannak megfordítva a színek a metallicában a 3hoz képest? :D
    így nehezebb is lenne a 3-as gitárral a metallicával játszani (gondolom)
  • Lacee86
    Passz, én ezeket a dalokat a boltban vettem meg (mármint a játékban levő boltban. :-) )
  • sakal6
    aha, és van valami kód az alap gh3-hoz? mert a 3x zöld nem jó