2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2015 nincs meghívóm sehol, bocs.
viszont vki nekem már pls help, kellene az a szám! :'( -
#2014 És még hány vírust? :S
FTP esetleg? :)
Bocs hogy válogatok de iszonyat sok fontos adatom van a gépen és nem szeretnék benyalni 1 vírust :S -
#2013 mininova.org
ott is megtalálod -
#2012 Valaki privátban dobna egy linket? :) -
#2011 Qva jó!! Szegény gépem nem fog pihenni éjjel. -
#2010 ? -
#2009 OMGOMG! Faja! Éjjel meg is veszem! -
#2008 nyugszik.
viccelekcsak :D. én is töltöm, aztán hajrá holnap! :D -
#2007 én elmegyek sörözni, mire hazaérek le is jön, és egész éjjel csapatom :D -
#2006 éljen éljen,asszem megvan aholnapi programom ebbe a melegbe :D -
#2005 ja már látom zsír! én is ezt mondanám amit te... -
#2004 Guitar.Hero.World.Tour-ViTALiTY
Nyugtassatok meg.... -
sakal6 #2003 aszem nincs -
#2002 world tourban benne van Slash?
Midori asszem benne van meg az alap emberek. -
#2001 vki feltöltené a Guitar Hero 3ban lévő White Zombie - Black Sunshine-t?
letöltöttem régen ost-t, gépemen pihen, hallgatom néha, de ott nekem a Black Sunshine-t Rob Zombie énekli és más, nem olyan mély hangú.
de ez a mély hang oda bassz, tök dárkos! :D király!:D
szal vki pls adjon egy linket, ahol a géjmben lévő Black Sunshine-t letölthetem!
kösz!
és White meg Rob Zombie között van különbség? :S
nem vok otthon a témában. -
#2000 Az jó lenne. A FoF meg a Guitar Hero 3-se fut a gépemen :D
Kénytelen vagyok lekoptatni az öcsémet a gépéről :D -
#1999 ja
:D -
#1998 ja -
#1997 Jó mondjuk meg kell hagyni hogy nagyon szép játék.
nekem PL nagyon tetszik miközben játszok hogy a kamera ide oda ugrik és a közönség csak tombol. És nem csak Papír emberek amiket sokszor csinálnak hanem rendes 3d :)
De a gépigény már tényleg ne legyen magasabb. :) -
#1996 Volt már csomó hír hogy bármilyen gépen el fog futni a WT -
#1995 Nemtom hova kéne még nőnie ennek a gépigényének, már ez is sok sztem. Grafika bőven jó a mostani is, rohadtul nem az a lényeg ebben a játékban. -
#1994 ja, nekem se tetszett a custom egy-két számtól eltekintve. -
#1993 Hello!
Ha tesztek be számokat tényleg eltűnik minden és amit leszedtem én is 3.xx Gb abban volz kb 10 szám és azok sem tetszettek.
Szerintem felesleges costum pakkokat leszedni.
Amúgy én is nagyon várom már a world tour-t csak annak megint a gépigénye :S
Remélem marad a GH3 szinten :D -
#1992 ok -
#1991 Nekem sem, de van hozzá GH skin, amivel totál úgy néz ki. -
#1990 azt leszarom, sucks, nekem nem jön be :P. -
#1989 tudsz ahhoz letölthető zenéket? :D -
#1988 Itt amit linkeltem custom packot, erről tudtok vmit? -
#1987 Arra ott a FretsonFire -
#1986 jöjjön már a world tour, beakarok pakolni1csomó Slipknot számot és elgitározni :D. -
#1985 Itt van egy 3,65 gigás, de én ezt nem próbáltam még, csak rákerestem a múltkor. Állítólag a karrier mód eltűnik, nemtom h igaz-e. -
#1984 sziasztok!
egy normális linket tudtok mondani,ahonnan costum song-okat tudok leszedni a játékhoz? -
#1983 Még józanul se megy! -
#1982 Én Saturn ban voltam ott nyomtam.
De ma elnéztem az itthoni MM be is hát a dobhoz nem volt ütő a gitárnak nem volt meg a pántja :S
És nem is beszélve arról hogy ha nem nyomtad be tövig erővel a gombokat nem is érzékelte :S
Ráadásul PS3 volt kötve és figyelt rajta a nagy 1080P felirat ehez képest szerintem a PSP szebb képet adna. -
#1981 Nem lehet rossz. Na és félig beb*szcsizva hogy megy experten? -
#1980 A legjobb akkor, amikor a haverokkal ilyen ivós gitárhirós bulikat nyomunk...és versenyzünk egymás ellen. Na az élmény a köbön. -
#1979 Sztem nincs ezzel semmi gond külsőre, lényeg h jól működjön. Mondjuk én még ennyit is sajnálok ilyen vacakra, annyira nem vet fel a pénz, és értelmesebb dologra is el lehet költeni az árát. 3k-nál többet nem adnék érte, gamepadot is annyiért vettem 2 éve (legolcsóbb, legegyszerűbb Logitech). De persze biztos jobb lehet vele nyomni, mint billentyűvel (és a sűrűn levő hangokat sztem könnyebb is). -
#1978 És tökéletesen működik pc-vel, USB-s, simán felismeri a GH 3, és a GH Aerosmith is. Sőt, a Frets on Fire is. -
#1977 Itt lehet az xplorer gitárt kapni 6k-ért, én is náluk vettem. Amúgy nem érdekel, hogy hogy néz ki, nekem bőven megfelel, és marha jó vele nyomulni!
Ő az:
-
#1976 Media Markt