2495
  • Snexi
    elöző hét csütrtök meg péntek :D
    szerintem ha többször mentünk volna "véletlenül" lecserélték volna a játékot xD (bár lehet hogy már megtörtén)
  • BB7
    MIKOR?
    Anno mi is ezt csináltuk haverral, de tegnap is voltunk pl. és már csak a Box volt kint! :C
  • Snexi
    media marktba kinn volt gitárral meg dobbal,haverral 5-6 órát toltuk :D
    de mi legalább tudtunk játszani szóval jó reklám voltunk
  • nagyi87
    os , gondoltam, csak youtubon, láttam egy vidit h kiválasztja bonus trackként és nem értettem:S

http://www.youtube.com/watch?v=lUn0OV9oh_M
  • Danus16
    xD GH3-ban nemigen van Nothing Else Matters.
    GH3-ban csak a One van...
    Vegyél konzolt meg GH Metallicát.

nekem dragonforce experten 60%-ra megy.
  • nagyi87
    hello! bocs a hülye kérdésért, de h tudom unlockolni a bonus trackokat?:$
    Metalica-tol kéne a nothing else matter:$
    köszi
  • Lacee86
    Alap GH3, a karrier legutolsó száma. Már megy a stáblista szerű írás, és azalatt kell nyomni. Utána elérhető a bónuszdalok között.
  • sakal6
    ez az alap gh3-ban van benne? vagy valami packban?
  • Lacee86
    Elbohóckodtam experten (billentyűzettel) a Dragonforce számot (ráadásul még csak hardon gyakorolgatok, ezt a számot még csak mediumon): lett kemény 43% . Sztem nagy részét csak úgy véletlen találtam el, szám végére meg már lerohadt a kezem... Ha így folytatom, hamarosan meg vehetek új billentyűzetet.
  • Lacee86
    be van állítva
  • Lacee86
    Hát ja, mert kontrolleren el vissza lehet pengetni azt a szart, billentyűzeten meg igaz meg van állítva 2 gomb, amit felváltva lehet nyomogatni, de úgy is nehéz...
  • Danus16
    na jó, de az a holiday in cambodia, azt lehetetlen... az ottan a gond, hogy alapból billentyűzeten nemtudok akkora sebességet produkálni, és már az elejefele fail...
    az ilyen számokhoz jó a kontroller. monoton darálás, csapkodod a strum bart, amilyen gyorsan tudod, simán lehet tartani a ritmust, a bundok lenyomásával meg sose volt gondom...
  • VRSDM
    én csak hardon játszottam még le. de jó taktika hogy max star pover-el kell a végének nekiesni és akkor könnyű átcsusszanni :)
    legalábbis hardon így játszottam le.
  • Danus16
    én az expertel küszködök, nem megy az a rohadt gyors szám, meg az utolsó tier :D azonkívül minden megvan már...
  • Legend Killer
    :D. ja, dragonforce király, csak nehéz :P. én maradtam easyn, miután mediumot eccer végig vittem.
    én is várom WT-t.
  • Lacee86
    Végre befejeztem a játékot mediumon. Már egy ideje hardot csinálgatom, csak most rászántam magam. Uccsó ellenfél könnyen ment, és hát a befejező szám, az a Dragonforce, az vmi iszonyúan hangulatos volt így befejezésnek, nagyon feelinges. :) Várom a World Tourt, addig meg ezt gyakorolom, bőven van még mit.
  • Legend Killer
    bann :D.
  • Danus16
    gratulálok a hatalmas spam áradathoz....

Spetember 30. jellemző. csaka zért írták, mert az a Q3 legvége... bazeg, én abba voltam, hogy júniusba kijön, ezt a kibaszást. köcsög annyuk...
  • vdani94
    Rendben! Megpróbálom!
  • Lacee86
  • Lacee86
    mondandód!
  • Lacee86
    a
  • Lacee86
    írd
  • Lacee86
    kommentbe
  • Lacee86
    egyetlen
  • Lacee86
    legközelebb
  • Lacee86
    Légyszíves
  • vdani94
    Bocs, a Release date(s)-nél.
  • vdani94
    Jobb oldalt van a platforms-nál.
  • vdani94
    Új infót találtam. A Wikipédián megjelent a pontos időpont: September 30, 2009. Itt a link: http://en.wikipedia.org/wiki/GH4
  • vdani94
    Miközben nyomod a hangokat pengetni is kell!!!
  • vdani94
    A Q3-ban július és augusztus is beletartozik ami még ezen a nyáron van.
  • Legend Killer
    s lőn a sok csöves :D.
  • cheetos2005
    hellosztok,meg van nekek a GH III, de nincs gitarom, es a billentyüzeten ha nyomom a hangokat nem akarja elfogadni , miert lehet ez ??????? :S
  • Danus16
    nem, csak csődbe akarnak menni mindenáron XD
  • Lacee86
    Bizonyítani akarnak, h a kizárólag a játék miatt veszik az emberek a cuccaikat, nem pedig a karácsony előtti őrület miatt? :)
  • Snexi
    idén már nem karácsony elött adnak ki mindent
    folymatosna jelennek meg a játékok,tavaly ilyenkor hónapokig nem jött ki semmi normális
    maga az ea nyilatkozta hogy ők felhagynak az karácsony elötti kiadásnak
  • Lacee86
    uborkaszezon LOL Szted mekkora befolyása van a játékeladásra? :D
    De a karácsony előtti időzítéssel egyetértek. Manapság karácsony előtt az emberek mint ha megőrülnének, és elköltik még a nem létező pénzüket is...
  • Danus16
    és wikipédiának hisztek, az összes többi gamer honlapnak, ahol azt írják, hogy "this summer", meg nem?

amúgy nagyon elbasszák. pont, amikor a elgnagyobb uborkaszezon van, akkor kell bedobni, és sokkal nagyobb népszerűsége lenne, lévén semmi más nincs, és sokkal többen megvennék...
    Ha kiadó lennék, mindig nyár közepére illetve november végére(karácsony) időzíteném a nagyobb címeket.
  • Snexi
    szerintem is akörül fog