2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1935 elöző hét csütrtök meg péntek :D
szerintem ha többször mentünk volna "véletlenül" lecserélték volna a játékot xD (bár lehet hogy már megtörtén) -
#1934 MIKOR?
Anno mi is ezt csináltuk haverral, de tegnap is voltunk pl. és már csak a Box volt kint! :C -
#1933 media marktba kinn volt gitárral meg dobbal,haverral 5-6 órát toltuk :D
de mi legalább tudtunk játszani szóval jó reklám voltunk -
nagyi87 #1932 os , gondoltam, csak youtubon, láttam egy vidit h kiválasztja bonus trackként és nem értettem:S
http://www.youtube.com/watch?v=lUn0OV9oh_M -
#1931 xD GH3-ban nemigen van Nothing Else Matters.
GH3-ban csak a One van...
Vegyél konzolt meg GH Metallicát.
nekem dragonforce experten 60%-ra megy. -
nagyi87 #1930 hello! bocs a hülye kérdésért, de h tudom unlockolni a bonus trackokat?:$
Metalica-tol kéne a nothing else matter:$
köszi -
#1929 Alap GH3, a karrier legutolsó száma. Már megy a stáblista szerű írás, és azalatt kell nyomni. Utána elérhető a bónuszdalok között. -
sakal6 #1928 ez az alap gh3-ban van benne? vagy valami packban? -
#1927 Elbohóckodtam experten (billentyűzettel) a Dragonforce számot (ráadásul még csak hardon gyakorolgatok, ezt a számot még csak mediumon): lett kemény 43% . Sztem nagy részét csak úgy véletlen találtam el, szám végére meg már lerohadt a kezem... Ha így folytatom, hamarosan meg vehetek új billentyűzetet. -
#1926 be van állítva -
#1925 Hát ja, mert kontrolleren el vissza lehet pengetni azt a szart, billentyűzeten meg igaz meg van állítva 2 gomb, amit felváltva lehet nyomogatni, de úgy is nehéz... -
#1924 na jó, de az a holiday in cambodia, azt lehetetlen... az ottan a gond, hogy alapból billentyűzeten nemtudok akkora sebességet produkálni, és már az elejefele fail...
az ilyen számokhoz jó a kontroller. monoton darálás, csapkodod a strum bart, amilyen gyorsan tudod, simán lehet tartani a ritmust, a bundok lenyomásával meg sose volt gondom...
-
#1923 én csak hardon játszottam még le. de jó taktika hogy max star pover-el kell a végének nekiesni és akkor könnyű átcsusszanni :)
legalábbis hardon így játszottam le. -
#1922 én az expertel küszködök, nem megy az a rohadt gyors szám, meg az utolsó tier :D azonkívül minden megvan már... -
#1921 :D. ja, dragonforce király, csak nehéz :P. én maradtam easyn, miután mediumot eccer végig vittem.
én is várom WT-t. -
#1920 Végre befejeztem a játékot mediumon. Már egy ideje hardot csinálgatom, csak most rászántam magam. Uccsó ellenfél könnyen ment, és hát a befejező szám, az a Dragonforce, az vmi iszonyúan hangulatos volt így befejezésnek, nagyon feelinges. :) Várom a World Tourt, addig meg ezt gyakorolom, bőven van még mit. -
#1919 bann :D. -
#1918 gratulálok a hatalmas spam áradathoz....
Spetember 30. jellemző. csaka zért írták, mert az a Q3 legvége... bazeg, én abba voltam, hogy júniusba kijön, ezt a kibaszást. köcsög annyuk... -
#1917 Rendben! Megpróbálom! -
#1916 -
#1915 mondandód! -
#1914 a -
#1913 írd -
#1912 kommentbe -
#1911 egyetlen -
#1910 legközelebb -
#1909 Légyszíves -
#1908 Bocs, a Release date(s)-nél. -
#1907 Jobb oldalt van a platforms-nál. -
#1906 Új infót találtam. A Wikipédián megjelent a pontos időpont: September 30, 2009. Itt a link: http://en.wikipedia.org/wiki/GH4 -
#1905 Miközben nyomod a hangokat pengetni is kell!!! -
#1904 A Q3-ban július és augusztus is beletartozik ami még ezen a nyáron van. -
#1903 s lőn a sok csöves :D. -
cheetos2005 #1902 hellosztok,meg van nekek a GH III, de nincs gitarom, es a billentyüzeten ha nyomom a hangokat nem akarja elfogadni , miert lehet ez ??????? :S
-
#1901 nem, csak csődbe akarnak menni mindenáron XD -
#1900 Bizonyítani akarnak, h a kizárólag a játék miatt veszik az emberek a cuccaikat, nem pedig a karácsony előtti őrület miatt? :) -
#1899 idén már nem karácsony elött adnak ki mindent
folymatosna jelennek meg a játékok,tavaly ilyenkor hónapokig nem jött ki semmi normális
maga az ea nyilatkozta hogy ők felhagynak az karácsony elötti kiadásnak -
#1898 uborkaszezon LOL Szted mekkora befolyása van a játékeladásra? :D
De a karácsony előtti időzítéssel egyetértek. Manapság karácsony előtt az emberek mint ha megőrülnének, és elköltik még a nem létező pénzüket is... -
#1897 és wikipédiának hisztek, az összes többi gamer honlapnak, ahol azt írják, hogy "this summer", meg nem?
amúgy nagyon elbasszák. pont, amikor a elgnagyobb uborkaszezon van, akkor kell bedobni, és sokkal nagyobb népszerűsége lenne, lévén semmi más nincs, és sokkal többen megvennék...
Ha kiadó lennék, mindig nyár közepére illetve november végére(karácsony) időzíteném a nagyobb címeket. -
#1896 szerintem is akörül fog