Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Nemtom hova kéne még nõnie ennek a gépigényének, már ez is sok sztem. Grafika bõven jó a mostani is, rohadtul nem az a lényeg ebben a játékban.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Legend Killer
ja, nekem se tetszett a custom egy-két számtól eltekintve.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kabel15
Hello!

Ha tesztek be számokat tényleg eltûnik minden és amit leszedtem én is 3.xx Gb abban volz kb 10 szám és azok sem tetszettek.
Szerintem felesleges costum pakkokat leszedni.
Amúgy én is nagyon várom már a world tour-t csak annak megint a gépigénye :S
Remélem marad a GH3 szinten 😄

BattleTag: kabel15#2672

Legend Killer
ok

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince of Máté
Nekem sem, de van hozzá GH skin, amivel totál úgy néz ki.

Legend Killer
azt leszarom, sucks, nekem nem jön be 😛.

FZoleee
tudsz ahhoz letölthetõ zenéket? 😄
Lacee86
Itt amit linkeltem custom packot, errõl tudtok vmit?

Prince of Máté
Arra ott a FretsonFire

Legend Killer
jöjjön már a world tour, beakarok pakolni1csomó Slipknot számot és elgitározni 😄.

Lacee86
Itt van egy 3,65 gigás, de én ezt nem próbáltam még, csak rákerestem a múltkor. Állítólag a karrier mód eltûnik, nemtom h igaz-e.

BADE
sziasztok!

egy normális linket tudtok mondani,ahonnan costum song-okat tudok leszedni a játékhoz?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

chalezlopez
Még józanul se megy!<#hehe>

Vamos Argentina!

kabel15
Én Saturn ban voltam ott nyomtam.
De ma elnéztem az itthoni MM be is hát a dobhoz nem volt ütõ a gitárnak nem volt meg a pántja :S
És nem is beszélve arról hogy ha nem nyomtad be tövig erõvel a gombokat nem is érzékelte :S
Ráadásul PS3 volt kötve és figyelt rajta a nagy 1080P felirat ehez képest szerintem a PSP szebb képet adna.

Lacee86
Nem lehet rossz. <#smile> Na és félig beb*szcsizva hogy megy experten?<#idiota>

chalezlopez
A legjobb akkor, amikor a haverokkal ilyen ivós gitárhirós bulikat nyomunk...és versenyzünk egymás ellen. Na az élmény a köbön.

Vamos Argentina!

Lacee86
Sztem nincs ezzel semmi gond külsõre, lényeg h jól mûködjön. Mondjuk én még ennyit is sajnálok ilyen vacakra, annyira nem vet fel a pénz, és értelmesebb dologra is el lehet költeni az árát. 3k-nál többet nem adnék érte, gamepadot is annyiért vettem 2 éve (legolcsóbb, legegyszerûbb Logitech). De persze biztos jobb lehet vele nyomni, mint billentyûvel (és a sûrûn levõ hangokat sztem könnyebb is).

chalezlopez
És tökéletesen mûködik pc-vel, USB-s, simán felismeri a GH 3, és a GH Aerosmith is. Sõt, a Frets on Fire is.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Itt lehet az xplorer gitárt kapni 6k-ért, én is náluk vettem. Amúgy nem érdekel, hogy hogy néz ki, nekem bõven megfelel, és marha jó vele nyomulni!
Õ az:

Vamos Argentina!

BB7
Media Markt
Norbi1990
Hol lehet gitárral nyomni? Melyik áruházba?
Legend Killer
😄

kabel15
Ja 2 óra után paráztam kicsit mert ki volt írva hogy 20 perc a játék idõ 😄
Erre oda jön és tesz rá hangot 😄
De vicces volt mert mindenki dobolni akart úgyhogy megmaradt nekem a gitár 😄 Ami baj volt hogy este sztornózták az egész gépet és 4 óra carrier mód után másnap kezdhettük volna újra :S
Úgyhogy maradt a Bon Jovi, Michael Jackson, Linkin Park, számok amik már a könyökömön jöttek ki 😄 Mondjuk csak medium szinten játszottam.
Valamiért nem megy a HARD szerintem rosszul kezdtem el játszani és megszoktam 4 ujjas fogást. De a medium már megy 100% on 😄

Legend Killer
De a biztonsági õrök ott tomboltak mellettem és pakolták rá a hangerõt.

vmivel el kellett ütniük az idõt 😄.

Legend Killer
24ezret én se.

kabel15
Hát nyaralni voltam és nem akartam többet egy plázában tölteni egy tévé elõtt 😄
De a biztonsági õrök ott tomboltak mellettem és pakolták rá a hangerõt.
Kicsit vicces volt XD
Amúgy most hogy hazajöttem gondoltam játszok egy számot.
Hát én visszasírom az igazi gitárt 😞
Asszem be kell vásárolnom egy xbox360 at meg egy GH-t.
Amúgy van kontroler PC PS2 PS3 hoz de az 24.000ft volt asszem annyit meg nem adok ki érte.

Legend Killer
v szar a hangulatod.
én is elõbb gh3ban toltam egy adagot, mer untam magam, meg sopánkodtam ,h mé nem tudok1kurva gitárt venni<#idiota>😄.
és akkor menne gépre és ps2re is 😄.

VRSDM
4nap alatt 20óra az lófasz. 😄
napi5óra :] többet sg-zek 😄
jó tudom kockavagyok.
de ha nekiállok gitározni akkor minimum játszok 2-3 órát
és naponta jópárszor nekiállok ha szar az idõ kinnt / nincs jobb dolgom

u dont have to listen anybody else but me

Legend Killer
én má töltöm ps2re, a fasz fog várni a pécés megjelenésig 😄.
majd letöltöm pécére is és majd teszek be számokat 😄.

kabel15
Hello!

Amúgy én dettó így nyomom.
Csak a torzítónak kell valami jó helyet találni meg a dupla score os cuccnak.
De végre sikerült egy igazi Guitar Hero gitárt is a kezemben tartani és játszani vele. Nem is áltam le vele. 4 nap alatt kb 20 órát nyomtam 😄
De sajnos ma hazajöttem így marad a BILL 😞
Valaki nem tud olyan oldalról ahonnan közvetlenül lehetne leszedni Guitar Hero World Tour számait PC re?
Iszonyatosan belebolondultam a számokba.
Ha valaki tud ilyenrõl írja meg PLZ.

Prince of Máté
Nem kell Joy2shit, csak egy 1.3 patch.

Lacee86
Én most brutális változtatást csináltam magamnak: elkezdtem gitárfogásban játszani a billentyûzeten, mint ahogy itt korábban már vki írta. 😊
F4 F5 F6 F7 F8 (tudom, h nem ez a leglogikusabb, de sajnos csak így veszi be a játék az összes billentyûkombinációt); num7 a pengetés. Hát még nagyon furcsa, eleve h eddig bal kézzel pengettem, jobbal nyomkodtam a gombokat. Majd meglátom, mi sül ki belõle. Egyelõre csak mediumban gyakorolgatok, azt is trainingben.

Hello!

Régebben én is kérdezõsködtem kontrollerrel kapcsolatban.
Szeretném leírni a tapasztalataimat. Végülis rászántam magam, hogy vegyek egy PS3-as Les Pault. 576 webshopból rendeltem, 12-13k-ból kijöttem(szoftver+gitár+szállítási díj). A szoftvert még nem tudtam eladni. A gitár Frets on Fire-el tökéletesen mûködik, csak be kell állítani és Lets Rock!😄 GH3-nál már más a helyzet. A játék nem érzékelte a kontrollert, ezért olvasgattam neten. Ezen a fórumon olvasgattam, és itt írja egy ember, hogy mi kell ahhoz, hogy a PS3-as kontroller mûködjön PC-s GH3-mal. Én csak a Joy2Key programot használom, amikor gitározni akarok. A Joy2Key beállítása nem nehéz, az elõbb belinkelt fórumon leírták, hogyan kell beállítani. Szerintem megérte megvenni ezt a kontrollert, ugyanis szerintem könnyebben lehet vele játszani, mint a billentyûzettel és jól is néz ki.😄

Üdv: kisdudeEe

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Blekk Síp
Köszi a választ! (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lacee86
Hali! Most szembesültem vele, h az eddigi billentyûkiosztással bizonyos 3-as billentyûkombinációkat egyszerûen nem vesz be a játék... Próbálkoztam mással, most nagy nehezen találtam olyat, ami jó lesz remélhetõleg. Csakhogy most meg úgy akad a játék, ahogy eddig soha... Vkinél volt hasonló? Mondjuk kis akadás néha eddig is volt, már azt se értettem, h mondjuk 5x egymás után játszva 1x sem akadt, utána meg sorozatban akadt, utána megint nem stb.

Lacee86
Mondjuk én se, csak érdeklõdöm. 😊

valmi 6-7k-s vevõ kell hozzá

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Danus16
én 6k-t se nagyon xD

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Danus16
istenem, hogy ezt a témát is kb már 6x végigjártuk a hónapban...

az xbox360-as xplorer kontroller megy gépre, mivel USB-s.
Az xbox360-as LEs Paul gitár nem emgy rá, kell egy baromidrága vevõegység, nem éri meg.
Ami megéri még, az a PS3-as Les Paul gitár, mert ahhoz adnak USb-s vevõegységet, és rádugod mész. Az 12k szoftverral együtt, szoftvert eladod 5k-ért, így van egy 7k-s wireless kontrollered.
Vagy maradsz a vezetékes xplorernél, ami tisztán 6k.
Nemtom, sztem az xplorer amúgy baromironda. soha nem venném azt.

De nekem WT-s stratocaster kéne a legjobban xD csak azok piszokdrágák. legalábbis ebayen lehet hogy lehetne intézni olcsón, de az körülményes. Esetleg, ha bejönnek a PTC-k egyszer, akkor befizetek egyre UK-ból.

Blekk Síp
Az xbox360 kontrollert tuti felismeri a GH?
Haver vett vmi utánzat xbox kontrollert és nem ismeri fel, szval szívott vele.

Illetve ha a boxost felismeri, akkor a vezeték nélkülihez milyen vevõ kell? Vagy csak vezetékessel jó?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lacee86
Hol lehet venni 6k-ért gitárt? Én csak 16-ért találtam eddig, de annyit nem adnék érte.

chalezlopez
Megvettem az X-plorer gityót 6k-ért, nagyon durván feelinges így nyomulni a GH-val... Tiszta jó, hogy usb csatis, nem kell semmit se telepíteni, simán felismeri a GH3, sõt az ingyenes Frets on Fire is lekezeli. K.va nagy bulik lesznek nálunk hamarosan...<#pias>

Vamos Argentina!

Legend Killer
FÚJFÚJFÚJ

<#idiota>😄

pc-re h lehet letölteni számokat ha lehet egyeltalán? vagy ezeket a costum számokat h lehet elöhozni vagy betenni a játékba?köszi
Danus16
háromszoros fújt a kontrollernek! fújfújfúj! és most a közönség is! XD

mi ebbe a rosz, xbox-on nem játszol ocsó billel

Lacee86
Még annál is rosszabb. xD

Danus16
derossz XD

Legend Killer
😄

xbox
pc
pc-n meg lehet forditani, de xbox-on nincs lehetõség forditásra