625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
#385 Szóval az enyémek tényleg túl egyszerűek,és kezdetlegesek...:DDD -
#384 először felraktam ezt a csíkot, aztán pont ugyanazt amit te is, de nem tetszett úgyhogy maradt ez. a kevesebb több... -
#383 Ez jópofa. Tetszik a pepita tető. Az oldalán a mintát már énis felhasználtam [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195314288&no=215]#215[/URL] csak nem tudtam továbbvinni a tervet :D -
#382 Egyszerű, de nagyszerű! :D -
#381 elég szolíd lett az itt lévő többi géphez képest, de akárhogy pakoltam volna rá még matricát, valahogy nem mutatott jól...
-
#380 -
#379 EK9 de sebaj -
#378 Csába, bocsi.
-
#377 Nah, megspóroltam 2 db fóliát. Így most lett egy szolíd minta + fekete tető:
RatBag: Jaja -
#376 "Próbálj összehozni egy hasonlót!"
azt hittem, hogy félreértettél, de félreértettem. kvittek vagyunk? -
#375 Nem túl nagy számok,meg nemrég kezdtem a játékot,de nekem nem tetszenek a túlmatricázások,így a szerényebb kategóriában vannak az autóim.
Azért gondoltam belinkelem őket:
drag:
hajsza:
drift:
-
#374 Félreértettél. Azért a többieknek köszi, mert a válasz alapvetően neked szólt. De nemtom mi bajod csak tárgyilagosan válaszoltam a kérdésedre. -
Szabi1991 #373 a villám egyben van gondolom, de ahol a villám "átmegy" a másik szinbe, oda oan szinű matricát kell tenni :D
(remélem érted mire gondolok:) -
#372 mi az hogy a többieknek? komolyan kérdeztem, mert nem tudtam, hogy ez body vinyl vagy mi a lőcs... én még a játék felénél tartok, így próbáljon tanulni az ember. -
#371 Bocs elrontottam. Tükrözve van. Egy oldalán 12 fólia van ;) -
#370 Próbálj összehozni egy hasonlót! A kéttonusú fólia teljesen alaklmatlan erre a célra. Amúgy oldalanként 6 a többi elöl-hátul. De most rájöttem hogy 2-t meg tudok spórolni. Hátha lesz még ebből vmi. :D
A többieknek köszönöm! :) -
Szabi1991 #369 ahol a kék és sárga találkozik -.- -
#368 Állati állat -
#367 és HOL van ezen a 20 fólia? -
Ariakus #366 Az az Audi nagyon masszív, nagyon tetszik! -
daneszbaby #365 Szép nagyon jól néz ki. -
#364 Vetítek egy RS4-et:
Jelenleg rajta van mind a 20 fólia. Matricázni már nem volt erőm.
Meg a fantáziám is megcsömörlött :)
A színe lehet hogy más lesz, bár ez sem az első. Amúgy milyen? -
#363 Szerintem az a legjobb! -
Rocko #362 R-35:
-
Rocko #361 thx mindenkinek a véleményeket -
#360 "És a 350Z-vel szívni fox gripen. Nem vmi jó."
mikor? mindjárt elpicsázom a grip kinget, az előtte lévő versenynapon járok. a körpályán kívül mindig nyertem, ott a 900+ lóerős skyline-t nem értem utol. majd ha elnyerem a grip bmw-t azzal biztos könnyebb lesz, nem szeretek nagyon költeni, nincs is kimaxolva a 350z -
#359 szerintem a civic marha szép lett. a viper sem ronda. gratula -
Skyline #358 Nemtom ki hogy van vele,de nekem ezek az agyongiccselt,ideszínodaszín telibematricázott kocsik erősen nevetséges/szánalmas kategóriát képeznek való életben is...:)
-
#357 Sikerült mindkettőt durván eltúlozni. -
#356 350Z mennyire jó driftben? most nyertem meg,és gondoltam,ha már van ezt alakítom ki driftelni. -
Gibor #355 Hoooopppp nagyon nem ide akartam sry... -
Gibor #354 HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ -
Rocko #353 reakciók? -
Rocko #352
EG-6:
Viper:
-
#351 Nah ezek egész jópofák. Ill a grip meg a drift. A BMW-ben én se lennék biztos :D
És a 350Z-vel szívni fox gripen. Nem vmi jó. -
#350 na akkor az aktuális gépsárkányok... a szerdán linkelt evot használom sprintre.
grip
drift
Mr. Büntető
meg egy készülő sprint bmw, még nem vagyok biztos a koncepcióban
-
Ariakus #349 az a fekete toyota az egyik legszebb kocsi amit itt a garázs topic-ban találtam! gratula! -
#348 Sztem nagyon ronda! :) Az a szárny meg ezek a színek! Ez csak az én véleményem ne vedd magadra, lehet másnak bejön! :) -
#347 nincsmit, kritika mindig kell -
Rocko #346 kösz erre voltam kíváncsi :)