NFS: ProStreet | Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gonosz <#eplus2>#eplus2>
Bocs a sok képért...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ez a silvia undorító!Má bocs<#wink>#wink>
Amúgymeg vakvagy?<#mf1>#mf1>mer mintha nem látszodna kinek az üzenetére válaszoltam
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
itt vagyok én is ---> #318 😞
ehéttõl tehát fogom küldeni én is a képeket 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nehéz AZ éleT!
És még 1 plusszban tartaléknak 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem is jól fut.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Én például nagyon nem akartam elcsúfítani a Hemi Cudát ilyenekkel, de nélkülük egyszerûen nincs esélyem a dragban mert akkor nincs leszorítóerõm, és folyton elemelkedik az eleje, emiatt meg irányíthatatlan lesz...
Nehéz AZ éleT!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
"Gyüjtöi kiadás bónusz autói :
Acura NSX
Acura Integra
Audi RS4
Lexus IS350
Pontiac Solstice GXP"
"K: És hogy oldhatóak fel a bonusz autók ?
V: A collectorsed cheat kód feloldja az 5 C.E. autót.."
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nemvagyok nagy tuningoló csak gondoltam megmutatom a kocsikat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Drift:
Grip:
Drag:
Speed:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És a mostani kedvenc autóm:
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
akkor csinálom a saját szisztémám szerint, mint az EVO-t.
maximum egy hellyel-közzel hasonlító verziót lehet csak csinálni.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
viszont az RX-et szeretném olyanra csinálni mint ez.(csak hiányoznak a matricák)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
közkívánatra felrakom azt is!<#idiota>#idiota>