NFS: ProStreet | Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Nem túl nagy számok,meg nemrég kezdtem a játékot,de nekem nem tetszenek a túlmatricázások,így a szerényebb kategóriában vannak az autóim.
Azért gondoltam belinkelem õket:
drag:

hajsza:

drift:

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Synit HUN
Félreértettél. Azért a többieknek köszi, mert a válasz alapvetõen neked szólt. De nemtom mi bajod csak tárgyilagosan válaszoltam a kérdésedre.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

a villám egyben van gondolom, de ahol a villám "átmegy" a másik szinbe, oda oan szinû matricát kell tenni :D

(remélem érted mire gondolok:)

RatBaG
mi az hogy a többieknek? komolyan kérdeztem, mert nem tudtam, hogy ez body vinyl vagy mi a lõcs... én még a játék felénél tartok, így próbáljon tanulni az ember. <#schmoll2>

Per Aspera Ad Inferi.

Synit HUN
Bocs elrontottam. Tükrözve van. Egy oldalán 12 fólia van ;)

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Próbálj összehozni egy hasonlót! A kéttonusú fólia teljesen alaklmatlan erre a célra. Amúgy oldalanként 6 a többi elöl-hátul. De most rájöttem hogy 2-t meg tudok spórolni. Hátha lesz még ebbõl vmi. :D
A többieknek köszönöm! :)

ahol a kék és sárga találkozik -.-

LeWyTy
Állati állat<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG
és HOL van ezen a 20 fólia? <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

Az az Audi nagyon masszív, nagyon tetszik!

Szép nagyon jól néz ki.<#eljen><#eljen>

Synit HUN
Vetítek egy RS4-et:

Jelenleg rajta van mind a 20 fólia. Matricázni már nem volt erõm.
Meg a fantáziám is megcsömörlött :)
A színe lehet hogy más lesz, bár ez sem az elsõ. Amúgy milyen?

LeWyTy
Szerintem az a legjobb!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

R-35:

thx mindenkinek a véleményeket

RatBaG
"És a 350Z-vel szívni fox gripen. Nem vmi jó."

mikor? mindjárt elpicsázom a grip kinget, az elõtte lévõ versenynapon járok. a körpályán kívül mindig nyertem, ott a 900+ lóerõs skyline-t nem értem utol. majd ha elnyerem a grip bmw-t azzal biztos könnyebb lesz, nem szeretek nagyon költeni, nincs is kimaxolva a 350z <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

rastaman
szerintem a civic marha szép lett. a viper sem ronda. gratula <#eljen>

Nemtom ki hogy van vele,de nekem ezek az agyongiccselt,ideszínodaszín telibematricázott kocsik erõsen nevetséges/szánalmas kategóriát képeznek való életben is...:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Synit HUN
Sikerült mindkettõt durván eltúlozni.

LordVenom
350Z mennyire jó driftben? most nyertem meg,és gondoltam,ha már van ezt alakítom ki driftelni.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Hoooopppp nagyon nem ide akartam sry...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

reakciók?<#rolleyes><#vigyor2>

<#integet2>
EG-6:

Viper:

Synit HUN
Nah ezek egész jópofák. Ill a grip meg a drift. A BMW-ben én se lennék biztos :D
És a 350Z-vel szívni fox gripen. Nem vmi jó.

RatBaG
na akkor az aktuális gépsárkányok... a szerdán linkelt evot használom sprintre.

grip

drift

Mr. Büntetõ

meg egy készülõ sprint bmw, még nem vagyok biztos a koncepcióban <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

az a fekete toyota az egyik legszebb kocsi amit itt a garázs topic-ban találtam! gratula!

redbull0304
Sztem nagyon ronda! :) Az a szárny meg ezek a színek! Ez csak az én véleményem ne vedd magadra, lehet másnak bejön! :)

Yoda001
nincsmit, kritika mindig kell<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

kösz erre voltam kíváncsi :)

Yoda001
hogy õszíntén meg mondjam, ehez megkell kapaszkodni<#hehe>szóval érdekesen néz ki, én csak ezt úgy mondom hogy "építõ" jellegû :) szal szerintem ez már nagyon csicsa

http://9gag.com/gag/5135249

<#wave> tessenek nézegetni<#smile>:

vélemény?

nagy lett Takumi gépe<#nyes> én is csináltam egyetet csak kéne szerezni valhonan igazi tofu shopos matricát <#vigyor>

látom bejön ez a fehér-piros import evo, örülök<#eljen><#hawaii>

RatBaG
egy kis koppintás... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

elég szar h 20 layernél többet nem enged...<#levele>

Az új termés<#merges2>: Menta Integra:

240SX:

de csak azért, h erõsítsék a színes vonalat <#ravasz1><#alien2>

Synit HUN
Nah hogy ne csak a csili-vili legyen. Itt van egy lelakott driftre, két darabból :D

Smicy2
<#eljen>

Charade GTti

Smicy2
<#eljen>

Charade GTti

Smicy2
<#eljen>

Charade GTti

Chester1
Na õ lenne az egyik kedvencem:

Véleményeket várok ;)

ez egy rendkívûl hasznos infó itt a garázsban <#taps> jó látni, h tanul a nép torrentezni<#banplz>

btjunkie.org
tudom honnan lehet letölteni
rayx
Ezt az Evot elfogadnám.. xD

Nehéz AZ éleT!

thx :)

rayx
Naon cool képek vanak!

Nehéz AZ éleT!

Hmm az evo az nékem tetszik :D

Evo X: