NFS: ProStreet | Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért gondoltam belinkelem õket:
drag:
hajsza:
drift:

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(remélem érted mire gondolok:)
Per Aspera Ad Inferi.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A többieknek köszönöm! :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jelenleg rajta van mind a 20 fólia. Matricázni már nem volt erõm.
Meg a fantáziám is megcsömörlött :)
A színe lehet hogy más lesz, bár ez sem az elsõ. Amúgy milyen?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mikor? mindjárt elpicsázom a grip kinget, az elõtte lévõ versenynapon járok. a körpályán kívül mindig nyertem, ott a 900+ lóerõs skyline-t nem értem utol. majd ha elnyerem a grip bmw-t azzal biztos könnyebb lesz, nem szeretek nagyon költeni, nincs is kimaxolva a 350z <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
EG-6:
Viper:

És a 350Z-vel szívni fox gripen. Nem vmi jó.
grip
drift
Mr. Büntetõ
meg egy készülõ sprint bmw, még nem vagyok biztos a koncepcióban <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
http://9gag.com/gag/5135249
vélemény?
240SX:
de csak azért, h erõsítsék a színes vonalat <#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2>

Skyline:
Eclipse: