625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
#184 A Viperen azok a kiálló SZÉNSZÁL (carbon :D) izzék nagyon nem tetszenek amúgy nem rosszak -
#183 Speed challange
Drift
Grip
Drag
Wheelie
-
Dominic901 #182 okok már megteláltemXD -
#181 a legelső pillanattól fogva. belépsz a karrier módba, de mielőtt rámennél a térképre, a karrier-menüben találsz egy olyan menüpontot hogy Cars (magyar verzióban gondolom autók, verdák, stb akármi) -
Dominic901 #180 sry hogy ide írom de mikortól lehet saját autót venni? -
Szabi1991 #179 jah, majd az nfs12 ben :p -
Gibor #178 bár igez.. de az autosclupt izé bizéja mmegtudná oldani elvileg hogy a model UW mapját nyujtsa ugy ahogy kell.... -
Szabi1991 #177 itt az autosculpt miatt a játékban lévő model nyujtás miatt lesz ien a rács :p
míg egy sima modellre, azért könyebb rács texturát tenni :p -
Gibor #176 bár most ezt miért íretamm ikor az autosculpt nak semmi de semmi köze hozzá. -
Gibor #175 naés?-.- ott nem a versenyzés a lényeg... -
Szabi1991 #174 de abban nincs autosculpt -.- -
Gibor #173 Naja ilyesmire énis felfigyeltem... előre szólok hogy ne makarok vitát níitni de a mi garázsprojectünk ami grafikailag messze van ettől nomrálisan mgetudja jelenyteni a rácsokat... :D -
Szabi1991 #172 de szép a rács xD
-
#171 na így is jó, de legalább behozza a képeket. -
#170 na ez nem lesz jó, megpórbálom még 1x:
drag kocsim
hajsza kocsim1
hajsza kocsim 2
drift kocsim1
drift kocsim 2 -
#169 -
#168 Jaja! Majd fesd át és muti az új képet! :) -
Szabi DEMON #167 Hehe. Tegnap én is így szoptam ezzel. :D Együttérzek. -
#166 fogod, bemásolod a kép alatt lévő linket az url-s és egyéb szirszarral... -
#165 Ez nem igaz, hogy kell a http://photohost.extra.hu/-ról linkelni képet? -
#164 na újra: -
#163 hát ez az alapszín, majdmég próbálok belőle valamit kihozni, a subaru feliratot kicsit kisebbre venni, és olyan aranyszínűre festeni, meg még a felniket néztem, ez se valami szép így :D
"Így megmarad az autó jelege, mégis szebb, mint a gyári! :)" <- egy ilyen autónál hagyom az überbrutál tuningot :D -
#162 Drag kocsim, kicsit egyszerű, de nekem tetszik. A kompresszort nem lehet kihúzni, mint a carbonban, mert akkor hasonlítana a Halálos iramban lévőre:
Hajsza kocsim:
Drift kocsim:
-
#161 Nagyon ronda ez a fajta kék! :) Próbálj inkább valami sötétebb kicsit csillogósabbat! És a Subaru felírat az oldalán meg lehetne arany! :) Látom te is ezt a szolid épp, hogy hozzányúlunk az autót tuningot szereted! :) Így megmarad az autó jelege, mégis szebb, mint a gyári! :) -
tompka #160 mázlid van. ha a narancssárga szin helyett más lenne, nem teccene. de így még belefér :) -
#159 -
#158 #94 -
#157 natúr, de egy ilyen autótól mit vársz? :) azt a rallys festést? :D sajna nincs, pedig jobban nézne ki... D -
tompka #156 ennyire egyszerű vagyok? :D
(na ezt akartam betenni) -
#155 Nagyon natúr.De a felnik-k. -
tompka #154 az aranyozott felni fasza :)
(egy hüvelykújjat akartam betenni de nem tom mert lefagy a ff :))
-
Szabi DEMON #153 Az elejéhez képest számomra túl csupasz a hátulja. Amúgy jó. De azért a felnit cseréld ha lesz zsé.:) -
#152 subarura vélemény? -
tompka #151 Őszinte vélemény?
Nekem a felni is teccik! Én egyszerű ember vagyok. Nem szeretem a full matricázott verdát.EZ teccik -
Véleményt (kivéve felnire, arra már nem volt pénzem:D) :) -
#149 -
#148 mikor lehet a body kitből stage2 szerezni?? -
Szabi DEMON #147 Második versenyzőm :P:
-
#146 Mint ez
-
Szabi DEMON #145 Én is de normális színűekből már mind volt a házi galériámban, csak azokat nem mutogattam itt. :) Meg ehhez az autóhoz valahogy alig illik cak pár szín. Amúgy erre mondja valaki hogy összecsaptam... Elfogadom ha nem tetszik valakinek, de sokat dogloztam vele. Még annyit, hogy sajnos a kártyalapok miatt hamar elfogyott a 20 layer egyébként nem versenycsíkokat akartam.